HWSW Informatikai Kerekasztal: PARAJELENSÉGEK, avagy "Az Igazság Odaát van !" - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (18 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PARAJELENSÉGEK, avagy "Az Igazság Odaát van !" Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 06. 20. 23:11

Hello mindenki !

Nem túl hosszas filózás után úgy döntöttem, itt kellene folytatni [url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=1&t=000098"]EBBEN[/url] a TOPIC-ban leírtakat.
A vége felé keressetek !!!
Szóval, ha vízzel hűtöd a C64-ed, mégsem megy 1 GHz-en, ha éjszakánként a géped önálló életre kel, ha mire megjössz a munkából az előző nap drága pénzért vett Athlon XP konfig helyén egy 286XT esetleg egy "megszívtad" feliratot találsz v. bármi hasonlóan érdekeset tapsztalsz; NE HABOZZ !!!
Írd meg nekünk ! Azért vagyunk, hogy okuljunk, esetleg segítsünk ! :cool:
És ne feledjétek:

Az Igazság Odaát van ! :eek:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 21. 00:48

nehany perccel ezelotti parajelensegem, hogy a rohadt Nero nem hajlando Ogg-bol audiocd-t irni, igy vmivel konvertalnom kene pl: wav-va...

a masik meg hogy olyan rohadt meleg van, hogy meg a hold is izzik [most pillantottam ki az ablakon, es szep piros :D ]

#3 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 21. 01:17

egy pok maszott at eloszor a billentyuzetemen, majd az egeren, vegul a minotoron is atszaguldott... hat, egy kicsit meglepodtem, ily keso oran....

na es nem lattam ma az X-aktakat..

#4 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 21. 09:51

Örülj neki, hogy nem egy elefánt mászott át a cuccon. Akkor most "EXTRA FLAT" lenne a monitorod! ;)
Amúgy ez a "rajzás" lehet, hogy PARAJELENSÉG, mert mostanában esténként én semgyőzöm hessegetni a mindenféle rovarokat a monitor elől !
De ezt kapd ki: Tegnapelőtt beégettem a legújabb BIOS-t az EPOX 8K7A-ba. Konkrétan 2002.05.29-es(szóval nem régi).
A változás mindössze annyi, hogy eddíg POST-oláskor "csippogott" egyet a PC Speaker, míg az új BIOS kikapcsolhatóvá tette ezt a lehetőséget. Én annak rendje és módja szerint kikapcsoltam. Működött is-a gép csendesen indult- egészen addíg, amíg meg nem nyitottam a EZT a TOPIC-ot. A BIOS-ban csipogás kikapcsolva, de "frankón" csipog indításkor. Na ehhez mit szóltok ???

[ 2002. június 21.: piftuka szerkesztette a hozzászólást ]

#5 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2002. 06. 21. 09:58

idézet:
Ezt írta piftuka:
........De ezt kapd ki: Tegnapelőtt beégettem a legújabb BIOS-t az EPOX 8K7A-ba. Konkrétan 2002.05.29-es(szóval nem régi). A változás mindössze annyi, hogy eddíg POST-oláskor "csippogott" egyet a PC Speaker, míg az új BIOS kikapcsolhatóvá tette ezt a lehetőséget. Én annak rendje és módja szerint kikapcsoltam. Működött is-a gép csendesen indult- egészen addíg, amíg meg nem nyitottam a EZT a TOPIC-ot. A BIOS-ban csipogás kikapcsolva, de "frankón" csipog indításkor. Na ehhez mit szóltok ???
[/quote]

Kikeltek a verébtojások.... Valószínűleg jól fűt a gép.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#6 Felhasználó inaktív   doszy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 21. 10:01

Elkezdtem olvasni ezt a topikot, erre leesett mellettem a nyomtató papírtálcája. :eek: :)

[ 2002. június 21.: doszy szerkesztette a hozzászólást ]
"1 db francia II. VH-s karabély eladó, megkímélt állapotban, kis esztétikai hibával. Még sosem lőttek vele, egyszer leejtették."

#7 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 21. 10:20

idézet:
Ezt írta *****:

Kikeltek a verébtojások.... Valószínűleg jól fűt a gép.
[/quote]

:D :D :D
Hát abban bizony nincsen hiba. Épp most vettem le a pólómat, mert cirka 27-28 fok van szobában. (Tbird1200 51 fokos, de GAME alatt felmegy 56-57 fokra is, FOP68-al!).
Pedíg régi családi házban lakom, ami nyáron a hűsebb "lakóalkalmatosságok" közé tartozik...

#8 Felhasználó inaktív   Vulpes 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 21. 12:20

Én meg dühös voltam, megittam egy doboz sört (0.5 L), erre mit ad Isten letargikus lettem. Pedig a sör vidámítónak volt szánva... Erre varrjatok gombot! Én inkább leteszek róla, nem akarok még mélabúsabb lenni.
2006. III. 4.

Chaintech VNF4 Ultra Rev. 1.0, A64 3000+@2340 (9*260 szinkron, CBBID 0501EPBW, 1.475V), Chaintech SE6600G 128 MB, 512 MB Twinmos Twister DDR533 8-4-4-3-1T, Samsung SP1614C, LG GSA-4163, Enermax Noisetaker 425AX-VE, Antec SLK3000B, Arctic Cooling Silencer 64 Ultra, Hewlett-Packard L1955, Creative Inspire P380

Tud valaki egy eladó 512MB-os Twinmos Twister DDR533-at?

#9 Felhasználó inaktív   Vulpes 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 21. 12:52

Azóta már álmos is vagyok és a fejem is fáj. Egyre különösebb..
2006. III. 4.

Chaintech VNF4 Ultra Rev. 1.0, A64 3000+@2340 (9*260 szinkron, CBBID 0501EPBW, 1.475V), Chaintech SE6600G 128 MB, 512 MB Twinmos Twister DDR533 8-4-4-3-1T, Samsung SP1614C, LG GSA-4163, Enermax Noisetaker 425AX-VE, Antec SLK3000B, Arctic Cooling Silencer 64 Ultra, Hewlett-Packard L1955, Creative Inspire P380

#10 Felhasználó inaktív   Integer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2002. 06. 21. 14:31

idézet:
Ezt írta Vulpes:
Azóta már álmos is vagyok és a fejem is fáj. Egyre különösebb..[/quote]

Ez nagyjából azért lehet, mert ebben a hőségben az alkoholtartalmú italok fogyasztása élettanilag nem gyakorol túlságosan kedvező hatást a szervezetre. Nemcsak az emésztőrendszert, de a keringést is megterhelik. Sokkal hamarabb, sokkal kevesebb ital elfogyasztása után jelentkeznek a becsípés tipikus tünetei - ráadásul nyáron hajalmosabb az ember üres gyomorra inni.

Az alkohol ráadásul vizet von el a sejtektől, így nem röviddel fogyasztása után ismét szomjúságérzetet okoz. Ugyanakkor az izzadással a szervezetből távozott ásványi anyagokat nem képes pótolni. Könnyen felléphet dehidratáció.

Egy százalékos folyadékvesztés már teljesítméncsökkenést okoz, súlyosabb esetben további dekoncentrációt, ami külön jótékony hatással lép fel az elfogyasztott alkohol mellett. Szinte biztos a sportolás, vízisportok közbeni baleset.

Ellenben remek hízókúra, amire sajnos a reklámokban nem hívják fel a figyelmet. De hülyén is nézne ki a balatonpartos reklámokban a valódi sörhas. Egy napon szédelgő ember meg pláne.

Az alkohol sajátságos, káros hatásaitól eltekintve a többi igaz a szénsavas, édes löttyökre is, míly nagy áldás - nálunk csak mint üdítő vagy frissítő italként árusítják őket.
Minden Medve szereti a mézet...

#11 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 21. 14:47

Vagy csak nem bírja ... :)

#12 Felhasználó inaktív   Wick 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 21. 15:12

idézet:
Integer írt az italok "jótékony" hatásáról[/quote]

Na, ezzel most az élettől is elveszed a kedvem... ilyen melegben az ember nem ihat, nem éhes, és nincs kedve szexelni sem... vagyis ahhoz lenne, de ki kell várni vele, míg hazaérek a munkából ;)
Ha csak a felét tudnám annak, amit nem tudok, én lennék a legokosabb ember a Világon! ®
Wick

#13 Felhasználó inaktív   Integer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2002. 06. 21. 16:18

idézet:
Ezt írta Wick:

Na, ezzel most az élettől is elveszed a kedvem... ilyen melegben az ember nem ihat, nem éhes, és nincs kedve szexelni sem... vagyis ahhoz lenne, de ki kell várni vele, míg hazaérek a munkából ;)
[/quote]

Érdekes, nekem mindig van kedvem a szexhez. Sőt, még azt sem kell kivárnom, hogy hazaérjek... a munkából.
Minden Medve szereti a mézet...

#14 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 21. 16:29

Az ivásról én is mindenkit lebeszélek mióta [url="http://"http://www.tar.hu/softwarestore/alkohol.ppt"]EZT[/url] láttam. Az ívás mehet... :D

[ 2002. június 21.: Szabcsi szerkesztette a hozzászólást ]
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#15 Felhasználó inaktív   __zso2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 21. 17:45

idézet:
Ezt írta Wick:

[/quote]

Hmmm.... Munkahelyi szex RLZ....
Csak 1-2 dologra kell figyelni, mert ha nem odabagóz az ember, télleg lehetnek parajelenségek... ;)
- Ne ülj mhsz közben a lézernyomtatóra
- Ne ülj mhsz közben a billentyűzetre
- Ne mhsz-elj olyannal, aki később ellenedre tehet...

Ellenben mehet a mhsz távolságian (a la telefonszex...) ;)
Ajhééé!!!

#16 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 21. 18:36

idézet:
Ezt írta KedvesApiBácsi:

Hmmm.... Munkahelyi szex RLZ....
Csak 1-2 dologra kell figyelni, mert ha nem odabagóz az ember, télleg lehetnek parajelenségek... ;)
- Ne ülj mhsz közben a lézernyomtatóra
- Ne ülj mhsz közben a billentyűzetre
- Ne mhsz-elj olyannal, aki később ellenedre tehet...

Ellenben mehet a mhsz távolságian (a la telefonszex...) ;)
[/quote]

És lehetőleg ne nyitott fiókú íróasztalra pozícionáld a hölgyet... ;)

Merthogy balesetveszélyes ám... :D

És ha lehet, nehéz aktákat se hurcolássz egy szál mosolyban:

Kép

[ 2002. június 21.: *Iguana* szerkesztette a hozzászólást ]
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#17 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 21. 18:37

Csatlakozom Integerhez. Ilyen melegben finom, friss, hideg ásványvizet és jó, hideg tejet kell inni !!! Mmmmm...

Amúgy nem t'om ki látta az X-Atkák mozi változatát, de kezdek félni. Blash komát egy mutáns pók támadta meg, hozzám meg berepült egy mutáns darázs, tök olyan, mint az X-Files-ben, de ez azoknak a dédapja lehetett. Ha azt mondom lódarázs, akkor nem mondtam semmit. Az elefántdarázs jobb kifejezés lenne arra az 5 cm-es szárnyas rondaságra, ami letámadt. Na adtam is neki a Spray-vel meg az öngyújtóval !!!

#18 Felhasználó inaktív   Vulpes 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 22. 08:55

Nincs kedvem bemásolni Integer házigazdánk válaszát mert túl hosszú :), csak így szimplán válaszolnék rá. Szóval:

Az alkohol melegben megnyilvánuló különleges hatásairól nem akarok vitát nyitni, tekintve hogy nem is tudok róla semmit, csak amit mindenki tud, az időjárástól függetlenül. Csak annyit jegyeznék meg hogy a dolog ebéd után történt, szóval az üres gyomor nem játszott be. Az hogy "nem bírom" (Copyright: Jim DiGriz :) ) teljes mértékben helytálló, ezért iszom csak ritkán alkoholt és ennek tudható be fentebb említett tudatlanságom is. Most csak egész egyszerűen vizsgáztam (egyetemista vagyok) és felhúzott az a bunkó vízfejű vizsgáztató, de úgy, ahogyan már régen nem húzott fel senki, vizsgáztató meg pláne nem. Ráadásul még ki is rúgott az az arrogáns felsőbbrendű marha! Csak ennek tudható be hogy az ebédet fél liter Ászokkal fejeztem be, egyébként sört a fene tudja hány hónapja ittam utoljára...

Na, még a végén megint felidegesítem magam... Egyébként is anyám hibája :D . Ő tanácsolta a telefonba hogy menjek és sörözzek egyet, hátha attól megnyugszom. Hát valamennyire igaza is lett mert a délután és este során beállt nálam egyfajta hogy is mondjam... búvalb*szott állapot, szóval már nem dühöngtem :) , de azt hiszem sokáig fogok még késztetést érezni arra hogy azt a nyomorult profot addig rugdossam amíg lila nem lesz mindenhol.

Röviden ennyi az én tegnapi történetem. Bocs ha ez most offtopic-nak minősül (semmi paranormális nincs benne), azt hiszem csak egy lelki szemetesládára volt szükségem és a véletlen úgy hozta hogy pont ez a topic akadt az utamba. Elnézést mindenkitől!

[ 2002. június 22.: Vulpes szerkesztette a hozzászólást ]
2006. III. 4.

#19 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 22. 11:23

Miért, ez tök ideillik ! Te PARA-zol a köv. vizsgától, mert ez a prof. nem NORMÁLIS.

#20 Felhasználó inaktív   Vulpes 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 22. 11:28

idézet:
Ezt írta piftuka:
Miért, ez tök ideillik ! Te PARA-zol a köv. vizsgától, mert ez a prof. nem NORMÁLIS.[/quote]

:D

Szerencsére a Vizsgaszabályzat szerint nem vagyok köteles a pótvizsgát is nála letenni, másnál is lehet. Viszont ha ezt megjátszom, akkor szerintem ő is minimum lilára verve akar majd látni (ebből a tárgyból csak ő vizsgáztat).
2006. III. 4.

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó