Nincs kedvem bemásolni Integer házigazdánk válaszát mert túl hosszú

, csak így szimplán válaszolnék rá. Szóval:
Az alkohol melegben megnyilvánuló különleges hatásairól nem akarok vitát nyitni, tekintve hogy nem is tudok róla semmit, csak amit mindenki tud, az időjárástól függetlenül. Csak annyit jegyeznék meg hogy a dolog ebéd után történt, szóval az üres gyomor nem játszott be. Az hogy "nem bírom" (Copyright: Jim DiGriz

) teljes mértékben helytálló, ezért iszom csak ritkán alkoholt és ennek tudható be fentebb említett tudatlanságom is. Most csak egész egyszerűen vizsgáztam (egyetemista vagyok) és felhúzott az a bunkó vízfejű vizsgáztató, de úgy, ahogyan már régen nem húzott fel senki, vizsgáztató meg pláne nem. Ráadásul még ki is rúgott az az arrogáns felsőbbrendű marha! Csak ennek tudható be hogy az ebédet fél liter Ászokkal fejeztem be, egyébként sört a fene tudja hány hónapja ittam utoljára...
Na, még a végén megint felidegesítem magam... Egyébként is anyám hibája

. Ő tanácsolta a telefonba hogy menjek és sörözzek egyet, hátha attól megnyugszom. Hát valamennyire igaza is lett mert a délután és este során beállt nálam egyfajta hogy is mondjam... búvalb*szott állapot, szóval már nem dühöngtem

, de azt hiszem sokáig fogok még késztetést érezni arra hogy azt a nyomorult profot addig rugdossam amíg lila nem lesz mindenhol.
Röviden ennyi az én tegnapi történetem. Bocs ha ez most offtopic-nak minősül (semmi paranormális nincs benne), azt hiszem csak egy lelki szemetesládára volt szükségem és a véletlen úgy hozta hogy pont ez a topic akadt az utamba. Elnézést mindenkitől!
[ 2002. június 22.: Vulpes szerkesztette a hozzászólást ]
2006. III. 4.
Chaintech VNF4 Ultra Rev. 1.0, A64 3000+@2340 (9*260 szinkron, CBBID 0501EPBW, 1.475V), Chaintech SE6600G 128 MB, 512 MB Twinmos Twister DDR533 8-4-4-3-1T, Samsung SP1614C, LG GSA-4163, Enermax Noisetaker 425AX-VE, Antec SLK3000B, Arctic Cooling Silencer 64 Ultra, Hewlett-Packard L1955, Creative Inspire P380
Tud valaki egy eladó 512MB-os Twinmos Twister DDR533-at?