HWSW Informatikai Kerekasztal: Living in America - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Living in America Értékeld a témát: -----

#121 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 26. 23:04

T2K ról ki mit tud?
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#122 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 23:05

Ki lett tiltva. (Végleg)

Szerkesztette: Wyco 2004. 08. 26. 23:05 -kor

http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#123 Felhasználó inaktív   bbence 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 07. 17:29

Aki tudja T2k valamilyen elérhetőségét, ami működik is (PM, e-mail küldése nem úgy tűnik, hogy), az kérem küldje el nekem PM-ben vagy máshogy. :) Előre is köszöntem!
Debütáló albuma zenész barátomnak: http://brushy.meltingpot.hu - letölt, hallgat, élvez

#124 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 07. 17:51

Idézet: Wyco - Dátum: 2004. aug. 27., péntek - 0:05

Ki lett tiltva. (Végleg)

A miértet lehet tudni? (Akár PÜ-ben)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#125 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 08. 16:39

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2004. szept. 7., kedd - 18:51

A miértet lehet tudni? (Akár PÜ-ben)

Ez mondjuk engem is érdekelne, persze, ha csak nem államtitok. ;)
Mit ér az erő, ha nincs Uralod?

#126 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 09. 19:16

Talán van valami köze ahhoz,hogy mindig is egy nagyképű hólyag volt,aki lekezelően és megalázóan bánt más fórumozókkal.

#127 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 09. 20:14

azért ez így erős túlzás.
sose ő kezdte, mindig provokálta valaki...

mellesleg ati témában elég sokat tud, és sokat segített mindenkinek...

ha jól emléxem a kitiltására az tette fel a pontot, amikor Krinyoval folytatott magánlevelezést, telefonszámot ilyesmit közzétett...

(mellesleg én nem teljesen értettem egyet a dologgal....)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#128 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 09. 21:53

Idézet: WiZARD - Dátum: 2004. szept. 9., csütörtök - 21:14

Khm... azért szemellenzőt le.
Tény, hogy sokat tudott ATI témában, de gyakorlatilag mindegy volt, mit szóltak hozzá, abból flame lett, lekezelően, undorító stílusban szólt mindenkihez.

(pl. x játék: ő:"Hát ez egy akkora fos, szar stb...." erre más:"nekem tetszik, szerintem egész jó"
erre ő:"jaj, mit tudszt te kis sz@rcsimbók...... 200 sorban
ugyanez hw témában: "Légy szíves, T2k, nem tudod, hogy xyz miért és hogy...?" erre ő: "Jaj, te kis &@#°#... (200 sorban ) még ezt se tudod, ki vagy te itt stb stb....)

Szóval hagyjuk ezt az őt provokálták hülyeséget... ATI témában voltak jó postjai, de nagy többségében undorító, alpári igazi sötét-főparaszt stílusban hülyézett mindenkit. Nem hiányzik.
42

#129 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 10. 08:26

Idézet: BigBear - Dátum: 2004. szept. 9., csütörtök - 22:53

Szóval hagyjuk ezt az őt provokálták hülyeséget... ATI témában voltak jó postjai, de nagy többségében undorító, alpári igazi sötét-főparaszt stílusban hülyézett mindenkit. Nem hiányzik.

Egyetértek. Nekem sem.

#130 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 10. 11:52

Pár kérdésem van... művészeti egyetemre készülök San Fransisco-ba. Tud valaki arról mesélni merrefelé érdemes lakást bérelni (esetleg diákszállás),ezek mennyibe kerülnek és alapból az élet mennyibe kerül kint?
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#131 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 09. 11:50

Kép
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#132 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 09. 15:12

Idézet: WiZARD - Dátum: 2004. szept. 9., csütörtök - 21:14

Szerintem mindig Ő kezdte, nagyon nagy arca volt és mindenkit leszólt, lenézett. Mindenki csak kicsi, buta, tudatlan, balkáni csicska volt akinek kuss a neve és meg kell hunyászkodni ha a mester megszólal.

Na de, hogy nem csak OFF legyek.

Pár éve én is ki akartam nézni amerikába jó egy hónapra, de nem sikerült. A követségen visszautasítottak, pedig megvolt minden papírom. Banki igazolás, hogy van folyamatos utalás, és van elég pénz a számlámon, munkáltatói igazolás, hogy ott dolgozok, mennyit keresek, és az alakalmazottjuk vagyok, amerikai közjegyző által írt és hitelesített meghívólevél. Az indok az volt, hogy nincs elegendő családi és gazdasági kötődésem az országhoz. Egy igénytelen, putri ezredszer fénymásolt, szinte olvashatatlan papíron ezt karikázták be.
Nem értem mit gondolnak egy 22-23 éves emberről. Legyen telkem, házam, munkám, sok pénzem, feleségem és gyerek, akkor talán megkapom? :) Persze ez csak egy sablon szöveg, mindenkinek ezt adják.
Nem keseredtem el, megpróbáltam később is a vízumot, szintén megvolt minden papírom, de megint elutasítottak.

A véleményem a követségről:

Bemenni nem lehetett, hanem az utcán a követségtől olyan 20 méterre kellett várakozni. Amikor úgy gondolták beengedtek pár embert.
Bent mindet elvettek, telefon, kulcs, stb. Ez érthető is.
Aztán egy OTP-hez hasonló kisebb szobába kellett menni. Padokon kellett ülni, és falban volt pár "pénztár". Amikor szólítottak oda kellett menni és válaszolni a kérdésekre. Persze a válaszokat mindenki hallja, szóval a nagy emberi jogok itt annyira nem érvényesülnek. Elég ciki pl ha valaki a cerkáját akarja megműttetni kint, és ott mindenki füle hallatára el kell mesélni :)
Az amerikai srác aki kérdezgetett úgy lenézett mintha 3 méter magas lett volna. Látszott rajta, hogy Ő a nagy amerikai én meg a kis szar magyar, ezt elég rendesen éreztette is. Mindenbe belekötött amit mondtam neki. Pl kérdezte kihez megyek, erre azt mondtam, hogy egy jó barátomhoz. Kérdezte mióta ismerem, mondtam 2 éve. Erre elkezdett szívózni, hogy hogy lehet olyan nagyon jó barát ha csak 2 éve ismerem. Ettől kezdve undorító módon, gúnyosan mindenhez hozzátette, hogy "jó barát". Mióta van kint az a "jóóóóó barát"? Mit dolgozik kint az a "jóóóó barát"? Állampolgár e az a "jóóóó barát? Stb.

Mivel kétszer voltam, ezért ezt a megalázást is kétszer kellett elviselni. Minden alkalommal 50 dolcsit kellett befizetni (akkor még 280 körül volt a dollár), persze akkor se kap vissza semmit az ember ha nem adják meg a vízumot. Csak telefonon lehet időt kérni a követségre, aminek a percdíja 1000 forint/perc. (Ezt már pontosan nem tudom, de ekörüli összeg volt.)

Semmi bajom nem volt ezelőtt az amerikaiakkal, de őszintén szóva ezután egy kicsit megutáltam őket. :)

Azt hiszem harmadszor soha nem fogom megpróbálni...

Szerkesztette: Lipton 2004. 10. 09. 15:17 -kor

#133 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 09. 15:18

Idézet

A fel nem nőttek állandóan arra panaszkodnak, hogy őket nem kezelik felnőttként.

¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#134 Felhasználó inaktív   solide 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 09. 15:31

Idézet

Újfajta USA-vízum
Péntektől ujjlenyomat lesz az engedélyen   
NOL • MTI  • 2004. június 15.
Elektronikusan szkennelt két mutatóujj és a vízumkérő digitális fényképe lesz a jövőben az Amerikai Egyesült Államokba utazók vízumán; az új technológiát az amerikai nagykövet mutatta be hétfőn Budapesten.
A biometrikus azonosítás során elektronikusan beszkennelik a két mutatóujjat, és egy digitális fényképet csatolnak a vízumdokumentációhoz. Ez a folyamat csak pár másodperccel hosszabbítja meg a vízuminterjút - mondta el George H. Walker nagykövet.
Közölte azt is: az új technológiát alkalmazó vízumkiadás június 18-án, pénteken lép életbe. Szerinte fokozza az Egyesült Államokba utazók biztonságát is, hiszen garantálja, hogy csak azok léphetnek be az országba, akiket a hatóságok nem tartanak veszélyes személyeknek.
A biometrikus azonosítók bevezetésének oka, hogy az amerikai kongresszus az Egyesült Államok biztonsága érdekében olyan törvényt fogadott el, amely előírja, hogy csak géppel olvasható, hamisításbiztos és biometrikus azonosítóval ellátott vízumokat adhatnak ki a nagykövetségek annak érdekében, hogy azonosítani tudják az Egyesült Államokba beutazókat.

hát én addig nem is igen kívánkozom oda, amíg vízumkötelezettség van. nagytesó engem ne tartson szemmel. - - - a paranoia így terjed.
. . .

#135 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 09. 15:36

Hiányzott már egy lameX idézet. :)
Érdekelne, hogy ezt mire "írtad"?
Ha olvasnál is, akkor tudnád, hogy nem erről volt szó. Lenéztek, nem gyerekként kezeltek...

#136 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 09. 15:42

Idézet: solide - Dátum: 2004. okt. 9., szombat - 16:31

hát én addig nem is igen kívánkozom oda, amíg vízumkötelezettség van. nagytesó engem ne tartson szemmel. - - - a paranoia így terjed.

Attól függetlenül, hogy nem vagyok bűnöző és nincs okom félni, én se örülnék, hogy ha egy amerikai adatbázisban ott lenne az ujjlenyomatom.
Azt se értem mire garanca az, hogy ott az ujjlenyomata valakinek. Az még semmit se garantál, hogy az ujjlenyomata "tiszta".

#137 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 13:29

Amerika ma elnököt választ

Idézet

A két jelölt között a valóságban sokkal nagyobb különbségek vannak, mint a stílus. Ott van például az adócsökkentés ügye. Bush tíz év alatt kétezermilliárd dollárt hagy az emberek zsebében. Szerinte ebbõl mindenki profitál, a valóságban azonban minél gazdagabb valaki, annál jobban jár, miközben az átlagos amerikai család nettó jövedelme ma az adócsökkentés ellenére alacsonyabb, mint amikor õ beköltözött a Fehér Házba. 2001 januárjában a kongresszusi költségvetési hivatal 2004-re 397 milliárd dolláros többletet prognosztizált - a valóság 415 milliárd dolláros veszteség lett. A büdzsé kiegyensúlyozása még a távlati tervekben sem szerepel, Bush beéri a hiány megfelezésének ígéretével. Környezetvédelmi programja egybevág a nagy olaj- és energetikai cégek kívánságlistájával. Korlátozta az õssejtkutatást, viszont nem akadályozta meg egyes félautomata fegyverek, így a "lebutított" Kalasnyikovok, M-16-osok és Uzik újbóli kereskedelmi forgalomba kerülését. Kerry a felsorolt valamennyi kérdésben markánsan eltérõ, az európai liberalizmus eszméjéhez sokkal közelebb álló nézõpontot képvisel.

Mindegy-e, ki lesz elnök az amerikai elit két tagja közül?

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#138 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 11. 13:30

Lehet, hogy nem ide való, de: Hogyan választották újra GWB-t :D

Szerkesztette: Mumia 2004. 11. 11. 13:31 -kor

#139 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 13. 21:24

Kép
¤

#140 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 13. 21:26

Kép
¤

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.