HWSW Informatikai Kerekasztal: Menjen el mindenki szavazni !!! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Menjen el mindenki szavazni !!! Értékeld a témát: -----

#161 Felhasználó inaktív   Abel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 10. 23. 23:00

t2k, esetleg leírnád a véleményed a magyarországi baloldalról is? Szeretnék még egy kicsit röhögni :p

#162 Felhasználó inaktív   Owl 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2002. 10. 23. 23:07

T2k, én még reménykedtem, hogy egy ilyen kiforrott, bölcs elme, mint Te, Ámérikában ontja a voksát. Először szavaz emide, utána a fejéhez kap, majd négy év múlva a másik oldalra. Otthon a tükörbe néz, büszkén kihúzza magát: MOST MEGMUTATTAM NEKIK! De nem, sajnos hazajössz és itt szavazol, utána otthon a tükörbe nézel, és ezt gondolod: MOST AZTÁN TÉLLEG MEGMUTATTAM NEKIK! És még ezt is: VESSZEN ORMÁNY!
Sajnos felsőbbrendűséged teljes tudatában arra nem is gondolsz, hogy Ormány és Meggyes között hajszálnyi a különbség. Ez a hajszál a kormányzás ténye. Semmi egyéb. A tömegek pedig általában nem Ormányt szeretik, hanem az ő felfújt lufi imázsát. Ugyanis Ormány nem tett semmit, ami jobboldali. Ne aggódj: Meggyes se tett semmit, ami baloldali.
Igazad van, tényleg nem megyek Amerikába. Gondolom fogalmad sincsen, mit akarok Jászladánnyal. Pedig ott tényleg megtalálhatod az érzékeny pontot :)

#163 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 23. 23:09

idézet:
Ezt írta Abel:
t2k, esetleg leírnád a véleményed a magyarországi baloldalról is? Szeretnék még egy kicsit röhögni :p[/quote]

szerintem a jobboldal kaparászásánál nincs nagyobb poén. Ahogy a trónfosztott V. iktor király próbál kapaszkodni. Megszűnt az aranytojást tojó tyúkocska. A Medgyessynek nem kell megszednie magát mert nem érdeke ugyanis milliárdos. (na nem az ügynökösködésből)
Mit ér az erő, ha nincs Uralod?

#164 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2002. 10. 23. 23:13

idézet:
Ezt írta Abel:
t2k, esetleg leírnád a véleményed a magyarországi baloldalról is? Szeretnék még egy kicsit röhögni :p[/quote]

Hosszan tudnek arrol is erdekeseket meselni - kulonosen neked, hiszen eleg tajekozatlannak tunsz... :p

#165 Felhasználó inaktív   Abel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 23. 23:14

idézet:
Ezt írta Blackman790817, kapjabeakileTGzett:
szerintem a jobboldal kaparászásánál nincs nagyobb poén.
[/quote]

Dehogynincs :p
Már írtam: [url="http://"http://www.uvegzseb.hu"]http://www.uvegzseb.hu[/url]
Rád is fér egy kis tájékozódás úgy látom :)

idézet:

A Medgyessynek nem kell megszednie magát mert nem érdeke ugyanis milliárdos. (na nem az ügynökösködésből)[/quote]

Há persze hogy nem. :p :p De akkor miből is?

#166 Felhasználó inaktív   Abel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 23. 23:15

idézet:
Ezt írta T2k:
Hosszan tudnek arrol is erdekeseket meselni - kulonosen neked, hiszen eleg tajekozatlannak tunsz... :p[/quote]

Valóban roppant tájékozatlan vagyok, kérlek világosíts fel (meg)! :p :D

#167 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 23. 23:24

idézet:
Ezt írta Owl:
T2k, én még reménykedtem, hogy egy ilyen kiforrott, bölcs elme, mint Te, Ámérikában ontja a voksát. Először szavaz emide, utána a fejéhez kap, majd négy év múlva a másik oldalra. Otthon a tükörbe néz, büszkén kihúzza magát: MOST MEGMUTATTAM NEKIK!
[/quote]

Ha gondolod, szivesen beavatlak az amerikai valasztasi szokasokba ill gyakorlatba - ugy elkerulhetnenk, hogy ekkora szamarsagokat irogass. :)

idézet:

De nem, sajnos hazajössz és itt szavazol, utána otthon a tükörbe nézel, és ezt gondolod: MOST AZTÁN TÉLLEG MEGMUTATTAM NEKIK! És még ezt is: VESSZEN ORMÁNY!
[/quote]

Latod, megint sajat magadbol indulsz ki, a feljebb megcsodalhato lougras-logikadbol.

A te agyaddal ill. moralis szinvonaladdal szemben EN nem szavaztam otthon, miota kint elek. Nem tartom etikusnak. Ugyanilyen okokbol - errol nem kis vitam volt itt par oreg 56-ossal - ABSZOLUT ELUTASITOM, hogy kulfoldi magyarok szavazhassanak, plane azok, akik mar csak magyar szarmazasuak.
Ez is egyike a bukottzsebcirkalo verlazito baromsagainak - ha vki szavazni akar, akkor tessek otthon ugyanazt a szart taposni. Ha azt meg nem akarjuk, akkor viszont ne is akarjunk belepofazni.

idézet:

Sajnos felsőbbrendűséged teljes tudatában arra nem is gondolsz, hogy Ormány és Meggyes között hajszálnyi a különbség. Ez a hajszál a kormányzás ténye. Semmi egyéb. A tömegek pedig általában nem Ormányt szeretik, hanem az ő felfújt lufi imázsát.
[/quote]

Jajjj, derek emberem, mar megint az az atkozott sajat magad...

Egyetertunk, ocsi. Egy szoval sem mondtam, hogy jobb.

Hornt pl kifejezetten utalom.

(/me sohajt es rajon: uristen, csak elcnek szantam, de megis igaz: fogalmuk sincs, mit jelent a liberalizmus.)

idézet:

Ugyanis Ormány nem tett semmit, ami jobboldali. Ne aggódj: Meggyes se tett semmit, ami baloldali.
[/quote]

Abszaljutna nem aggodom, hidd el.

Sot, ha esetleg olvasnal is, mielott irsz, akkor megtalalnad, amit irtam a jobboldal kapcsan.
:rolleyes:

idézet:

Igazad van, tényleg nem megyek Amerikába. Gondolom fogalmad sincsen, mit akarok Jászladánnyal. Pedig ott tényleg megtalálhatod az érzékeny pontot :)
[/quote]

AAaah, dehogy.
Mint az eddigiekbol is latszik, csakis te lehetsz tajekozott... :o

#168 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 23. 23:25

idézet:
Ezt írta Abel:

Há persze hogy nem. :p :p De akkor miből is?
[/quote]

Nézz utána, nem lövöm le a poént. Na jó mégis: külföldi banknál volt pénzügyi tanácsadó, az pedig igen jól fizet.

Szeretett V. iktorod pedig az államkasszából. Azért nem mindegy.

Nna, abbahagytam mert tudom hogy senkinek sem lesz igaza ebben a vitában. (rajtam kívül :)) Fölöslegesen b@szom magam föl idegileg.

Viszhall.

#169 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 23. 23:36

idézet:
Ezt írta Abel:

Valóban roppant tájékozatlan vagyok, kérlek világosíts fel (meg)! :p :D
[/quote]

Amint belinkelted az elozo 4 evbol CSAK A LEGNAGYOBB lopasait, keszsegesen meselek az azelotti 4 evrol ill meg korabbrol.

PS: Ugy legalabb latszik majd, hogy korabbi brutalis AVUs nyulasok emdeefes meg emeszpes brigadjai ipari tanulok sem lehetnek az elozo par fenyes tekintetu, mezitlabas parasztgyerekhez kepest...

/me elgondolkodik: Istenem, hogy ezek a vicces oltonyokben feszito ifjak - raadasul azt hittek, hogy elegansak :rolleyes: - keptelenek voltak 1 percre is maskeppen nezni a varosokra, mint ellenseges helyre... szornyu, micsoda beszukult figurak... es mindez 2000 tajekan, nem 1900ban tortent...)

#170 Felhasználó inaktív   Owl 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 10. 23. 23:38

Jászladányban a következő tételek kerültek bizonyításra:
- a jászladányiak fasiszták, fajgyűlölők
- a balliberális média szereti a cigány származású embereket, megvédi őket a fasisztáktól
- a cigányság helyi szószólói szintén nem szeretik a kirekesztést
- Magyar nevű Bálint sem szereti a kirekesztést
A választás után a következő tételek kerültek bizonyításra:
- a fasiszta, kirekesztő magyarok --> cigányok
- ebből következik, hogy a cigányok szeretik a kirekesztést
- Magyar nevű Bálint nem szereti a kirekesztést, így a cigányokat sem --> rejtőzködő fasiszta
- a balliberális média szereti Magyar nevű Bálintot, tehát
szereti a fasisztákat
- a cigányok nem szeretik a volt roma vezetőket --> nem választották őket újra
Tehát a végső következtetés:
a cigányok szeretik a fasisztákat, de csak azokat, akiket ők választanak meg!
:D :D :D

#171 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 23. 23:42

na szerintem keressetek egy fat egy koteletet magatokan es tegyetek amit a becsulet diktal (ha van nektek ojan), ezzel tehetitek a legtobbet a tarsdalomert!

#172 Felhasználó inaktív   Owl 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 10. 23. 23:48

idézet:
(/me sohajt es rajon: uristen, csak elcnek szantam, de megis igaz: fogalmuk sincs, mit jelent a liberalizmus.)

[/quote]

Engem érdekel ez a liberalizmus. Ha pár mondatban összefoglalnád, hogy mi is ez, azt megköszönném.

#173 Felhasználó inaktív   PeterW3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 10. 23. 23:49

Az a mocskos rohadt gennyesi vajon mibol lett milliardos?!A lopast mar a kommunizmusban elkezdte mint az elvtarsai de 94-98 kozott is eleg tisztessegeset markolt Pl:gresham-palota, paksi atomeromu csak az kurvara nem erdekelt senkit es nem is lehetett hallani rola semmit!!!!!Olyan zombik vagytok basszatok meg hogy nem is hiszitek!Nezitek meg olvassatok azt a sok szart a mediaban!!Aminek 90% baloldali tulajdonban van(de persze szerintetek pont forditva)!A valasztasok elott csak Orbánt szidtak gennyesirol egy kurva szot nem szoltak! :mad: :mad: :mad:

#174 Felhasználó inaktív   Öregördög 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 23. 23:51

idézet:
Ezt írta Mulder:
na szerintem keressetek egy fat egy koteletet magatokan es tegyetek amit a becsulet diktal (ha van nektek ojan), ezzel tehetitek a legtobbet a tarsdalomert![/quote]

De hát echte jobboldaliként nem mutatnál példát?
FAUST
(Creation in Théatre-Lyrique, on March 19, 1859)

#175 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 23. 23:51

idézet:
Ezt írta Owl:

Engem érdekel ez a liberalizmus. Ha pár mondatban összefoglalnád, hogy mi is ez, azt megköszönném.
[/quote]

:rolleyes:

nema', hogy azt hiszed, vizsgazni fogok nalad... :(

Ennyire ne legyunk atlatszoak.

PS: Aki valoban tajekozodni akar, az irja be a keresojebe...

#176 Felhasználó inaktív   Öregördög 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 23. 23:52

idézet:
Ezt írta PeterW3:
........ :mad: :mad: :mad:[/quote]

Mi van szépöcsém, ez az szebb jövő?
FAUST
(Creation in Théatre-Lyrique, on March 19, 1859)

#177 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 23. 23:52

Megigértem hogy befejeztem de bele kell ugatnom:

Az MSZP-s SZDSZ-es koszorúkat és virágokat széttépték a tüntetők és bekiabálásokkal zavarták meg a megemlékezést.

Most láttam a tv-ben.

Ez a ti fajtátok ugye. Ezt érte el kedvenc kiskirályunk. Ha mág négy évet ül a Parlamentben, tuti megkoronázza magát.

OFF
Apropó T2k, milyen időközönként jössz haza, csak mert nem felejtettél el magyarul, vagy kinn élsz és nem is jössz haza? ha túl magánjellegű nem kell válaszolni. (komolyan, nem kötözködés)
ON

#178 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 23. 23:53

idézet:
Ezt írta PeterW3:
Az a mocskos rohadt gennyesi vajon mibol lett milliardos?!A lopast mar a kommunizmusban elkezdte mint az elvtarsai de 94-98 kozott is eleg tisztessegeset markolt Pl:gresham-palota, paksi atomeromu csak az kurvara nem erdekelt senkit es nem is lehetett hallani rola semmit!!!!!Olyan zombik vagytok basszatok meg hogy nem is hiszitek!Nezitek meg olvassatok azt a sok szart a mediaban!!Aminek 90% baloldali tulajdonban van(de persze szerintetek pont forditva)!A valasztasok elott csak Orbánt szidtak gennyesirol egy kurva szot nem szoltak! :mad: :mad: :mad:[/quote]

Te, Owl, amikor az ilyen langlelku rovidgatyos hulyegyerekeket olvasod... ilyenkor mit gondolsz a jobbosokrol? :p

#179 Felhasználó inaktív   Owl 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 10. 23. 23:55

idézet:
Ezt írta PeterW3:
Az a mocskos rohadt gennyesi vajon mibol lett milliardos?!A lopast mar a kommunizmusban elkezdte mint az elvtarsai de 94-98 kozott is eleg tisztessegeset markolt Pl:gresham-palota, paksi atomeromu csak az kurvara nem erdekelt senkit es nem is lehetett hallani rola semmit!!!!!Olyan zombik vagytok basszatok meg hogy nem is hiszitek!Nezitek meg olvassatok azt a sok szart a mediaban!!Aminek 90% baloldali tulajdonban van(de persze szerintetek pont forditva)!A valasztasok elott csak Orbánt szidtak gennyesirol egy kurva szot nem szoltak! :mad: :mad: :mad:[/quote]

Figyelj már, Ormány ugyanazt teszi (tette) a médiában, amit Meggyes tett (tesz) épp most. Elvük a következő: eltaposni a kisebbet! Nyilván erről meg te nem hallasz túl sokat.

#180 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 23. 23:56

idézet:
Ezt írta PeterW3:

A választások előtt egy kib@szott szó nem volt semmiről, csak a Szent Orbán vitte ki a polt az utcára. Ja bocs nem ti kezdtétek, a tüntetés is ál-fidesz volt, mert a meggyesi szervezte nem?

Dunába kellett volna mindet lőni, most nem lenne Fradi B-közép. Kirobbantani alóluk a hidat.

Vmelyik Heti Válasz-ban (igen olvasok fideszlapot is) volt egy közvéleménykutatásnak látszó valami még valamikor tavasszal a választások előtt. A lényege az volt hogy az MSZP a Fidesz döntéseinek 72%-ával ért egyet. szerintem ezt az se hiszi aki leírta.

A linket ha megtalálom beszúrom (szép szines kis kördiagram)

Lamexnek van igaza, bele sem szól a partttalan vitába.

[ 2002. október 24.: Blackman790817, kapjabeakileTGzett szerkesztette a hozzászólást ]

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.