Menjen el mindenki szavazni !!!
Elküldve: 2002. 10. 24. 00:31
Elküldve: 2002. 10. 24. 00:34
idézet:
Ezt írta PeterW3:
A jobboldal nagyreszt a baloldali médiatulsuly miatt bukott meg(na persze egy kis "kékcédula" is kellett hozzá) tavasszal!Most pedig az MSZP-nek rohadtul bejött ez a demagóg, népbutito politikája!50%-os béremelést igert lett belole max:15-20%!De az embereknek már az is elég volt hogy 10-15 ezer Ft-tal többet vittek haza csak arra nem szamitanak ami majd ez utan jön![/quote]
Vedd végre észre: nem volt ott jobboldal, csak a fejekben. Mari néni ezt hitte: "Ormány ennyit tehet, meg van kötve a keze. A gonosz MSZP tehet mindenről." Nem így volt. Vagy nézzük ezt: Pokorni örvendezik a választások után, hogy a szélsőségek kiszorultak a parlamentből. A liberalizmus diadala. Utána könnyezve bejelenti: apuci ügynök volt. Le kell mondania, a becsület ezt kívánja. Brühühü...
Aztán egyszer bekapcsolom a TVt, és mit látok? Épp indul valami vezető posztért.A FIDESZ vezérkara MSZMP káderekkel volt teletömve. Hol itt a jobboldaliság?
A saját porta megtisztítása? Hol van az SZDSZben amolyan igazi jobbos? Sehol. Ezért tudnak nyerni.
AZ INTERNET: HATALOM
Elküldve: 2002. 10. 24. 00:41
idézet:
Ezt írta PeterW3:
Egyepként a valasztasokat a belugyminiszterium szervezte es az a korrupt OVB felugyelte sajnos!!!!Ez volt a baj!Pinter meg egy kocsog taplo maszopos kém![/quote]
A választást a FIDESZ és az MSZP szervezte, mégpedig együtt, a közös embereik által. Vagy tán Ficerke egy tősgyökeres jobbos szerinted? A cél a valódi jobboldal elnémítása volt. Bizony ez összefogást kívánt. És nem a sokat emlegetett "polgári" fajtából.
[ 2002. október 24.: Owl szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 10. 24. 00:43
idézet:
Ezt írta Owl:
Vedd végre észre: nem volt ott jobboldal, csak a fejekben. Mari néni ezt hitte: "Ormány ennyit tehet, meg van kötve a keze. A gonosz MSZP tehet mindenről." Nem így volt. Vagy nézzük ezt: Pokorni örvendezik a választások után, hogy a szélsőségek kiszorultak a parlamentből. A liberalizmus diadala. Utána könnyezve bejelenti: apuci ügynök volt. Le kell mondania, a becsület ezt kívánja. Brühühü...
Aztán egyszer bekapcsolom a TVt, és mit látok? Épp indul valami vezető posztért.A FIDESZ vezérkara MSZMP káderekkel volt teletömve. Hol itt a jobboldaliság?
A saját porta megtisztítása? Hol van az SZDSZben amolyan igazi jobbos? Sehol. Ezért tudnak nyerni.[/quote]
Mondjar mar lecci egy par olyan embert a fideszben aki VEZETO BEOSZTASBAN MSZMP titkar volt!!!!A masik oldalrol kapasbol tudok vagy 10 et!Pokorni pedig mit mondjon a valasztasok utan?!Azt hogy "hát a MIÉP sajnos nem jutott be pedig én szerettem volna"?Ezt kellett mondania hogy a media ne szalljon ra mert nekik mar egy arpadsavos zaszlo is eleg hogy ugyet csinaljanak belole!Pedig hisz ha a MIEP bejut a jobboldal alakit kormanyt!Biztos rohadtul oruhetett neki hogy nem igy tortent!Az meg hogy szegeny apjat eroszakkal beszerveztek nem o tehet rola!!!
Elküldve: 2002. 10. 24. 00:47
idézet:
Ezt írta Owl:
A választást a FIDESZ és az MSZP szervezte, mégpedig együtt, a közös embereik által. Vagy tán Ficerke egy tősgyökeres jobbos szerinted? A cél a valódi jobboldal elnémítása volt. Bizony ez összefogást kívánt. És nem a sokat emlegetett "polgári" fajtából.
[ 2002. október 24.: Owl szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Én nem tudom te milyen valodi jobboldalrol beszelsz . . .
:confused: kire gondolsz????Megitelesem szerint csak 1 jobboldal letezik es ebbe meg a MIEP is beletartozik!
Elküldve: 2002. 10. 24. 00:54
idézet:
Ezt írta PeterW3:
Mondjar mar lecci egy par olyan embert a fideszben aki VEZETO BEOSZTASBAN MSZMP titkar volt!!!!A masik oldalrol kapasbol tudok vagy 10 et!Pokorni pedig mit mondjon a valasztasok utan?!Azt hogy "hát a MIÉP sajnos nem jutott be pedig én szerettem volna"?Ezt kellett mondania hogy a media ne szalljon ra mert nekik mar egy arpadsavos zaszlo is eleg hogy ugyet csinaljanak belole!Pedig hisz ha a MIEP bejut a jobboldal alakit kormanyt!Biztos rohadtul oruhetett neki hogy nem igy tortent!Az meg hogy szegeny apjat eroszakkal beszerveztek nem o tehet rola!!![/quote]
Pl. tudtommal Martonyi. És volt ott még rengeteg tanácsadó, megalkuvó emberke. A MIÉP nem jutott be a közösen elkövetett csalás miatt, mert ugye az a politika, ami ellenzi a földeladást, az önfeladást, a kiárusítást, és még ráadásul a privatizációnak nevezett szabadrablást is felülvizsgálná, a külföldi cégeket esetleg jajdenagyon megadóztatná, de legalább annyira, mint a magyarokat, és visszavenné a közműhálózatot, hát ez bizony se a bal, se az áljobb oldalnak nem tetszik. Viszont az embereknek annál inkább tetszene, ha eleget hallanának róla. No pont ezt kellett megakadályozni.
[ 2002. október 24.: Owl szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 10. 24. 00:58
idézet:
Ezt írta Owl:
Pl. tudtommal Martonyi. És volt ott még rengeteg tanácsadó, megalkuvó emberke. A MIÉP nem jutott be a közösen elkövetett csalás miatt, mert ugye az a politika, ami ellenzi a földeladást, az önfeladást, a kiárusítást, és még ráadásul a privatizációnak nevezett szabadrablást is felülvizsgálná, a külföldi cégeket esetleg jajdenagyon megadóztatná, de legaláb annyira, mint a magyarokat, és visszavenné a közműhálózatot, hát ez bizony se a bal, se az áljobb oldalnak nem tetszik. Viszont az embereknek annál inkább tetszene, ha eleget hallanának róla. No pont ezt kellet megakadályozni.[/quote]
Szerintem ez nem igy volt es ha Csurka ilyeneket mondd azzal csak a fideszrol akar/akart leszakitani maganak szavazatokat!Szerintem ez a civakodas a jobboldalon felesleges mert a MIEP szavazoira is szuksege lett volna a fidesznek tavasszal de mind1 lehet hogy par honap mulva fidesz sem lesz!![]()
Elküldve: 2002. 10. 24. 01:01
Elküldve: 2002. 10. 24. 01:08
idézet:
Ezt írta PeterW3:
Én nem tudom te milyen valodi jobboldalrol beszelsz . . .
:confused: kire gondolsz????Megitelesem szerint csak 1 jobboldal letezik es ebbe meg a MIEP is beletartozik![/quote]
Én voltam pár MIÉP gyűlésen. Ezek jellegzetes gyűlések. Aztán elmentem "Ormány hívó szavára", és megdöbbentett, hogy ugyanazt csinálták, amit a MIÉP. LENYÚLTÁK a külsőségeket. Megtévesztették az embereket. Zászlót lengettek, beszédeket mondtak. Aztán másnap a Parlamentben az ellenkezőjét tették. Vagy pontosaban: nem tettek semmit.
Most akarnak tévét, mikor 4 évig kormányon voltak. Az ORTT szétbüntette a Pannon Rádiót, a FIDESZ emberei ültek ott is. Külön berendezés vette/veszi az adást, 24 órás üzemben, hátha felvesznek valami szaftos büntetni valót. Persze az RTL Klub adótartozását nagylelkűen elengedték - minek is kéne fizetni? Igen, közben ezek a kereskedelmi tévék ugyanúgy kaptak a beszedett előfizetési díjakból. Szóval én soha nem veszem egy kalap alá a MIÉPet és a FIDESZt, mert bár helyi szinten megegyeztek néhány helyen a választás előtt, de ez nem a FIDESZ engedménye, hanem a HELYI FIDESZesek merészsége volt.
Elküldve: 2002. 10. 24. 01:13
idézet:
Ezt írta Owl:
Én voltam pár MIÉP gyűlésen. Ezek jellegzetes gyűlések. Aztán elmentem "Ormány hívó szavára", és megdöbbentett, hogy ugyanazt csinálták, amit a MIÉP. LENYÚLTÁK a külsőségeket. Megtévesztették az embereket. Zászlót lengettek, beszédeket mondtak. Aztán másnap a Parlamentben az ellenkezőjét tették. Vagy pontosaban: nem tettek semmit.
Most akarnak tévét, mikor 4 évig kormányon voltak. Az ORTT szétbüntette a Pannon Rádiót, a FIDESZ emberei ültek ott is. Külön berendezés vette/veszi az adást, 24 órás üzemben, hátha felvesznek valami szaftos büntetni valót. Persze az RTL Klub adótartozását nagylelkűen elengedték - minek is kéne fizetni? Igen, közben ezek a kereskedelmi tévék ugyanúgy kaptak a beszedett előfizetési díjakból. Szóval én soha nem veszem egy kalap alá a MIÉPet és a FIDESZt, mert bár helyi szinten megegyeztek néhány helyen a választás előtt, de ez nem a FIDESZ engedménye, hanem a HELYI FIDESZesek merészsége volt.[/quote]
Nagy baj lenne ha igy lenne de szerintem nincs igy és ha Csurka tényleg igy gondolkozik akkor vele van a baj és csak az maszop malmára hajtja a vizet!Nyilvánvaló azt csinálja mit az a ku . . Dávid Ibolya aki szintén csak a saját érdekeit nézi!Pedig a béka segge alatt lenne a 2%-kával ha a fidesz fel nem karolja!Egyépként a fidesznek nincs szükssége árpád sávos lobokógra meg hasonlókra de szerintem ezt most hagyjuk mert ezen ne vesszünk össze legalább mi jobbosok ne veszekedjunk!
Elküldve: 2002. 10. 24. 01:18
idézet:
Ezt írta PeterW3:
Szerintem ez nem igy volt es ha Csurka ilyeneket mondd azzal csak a fideszrol akar/akart leszakitani maganak szavazatokat!Szerintem ez a civakodas a jobboldalon felesleges mert a MIEP szavazoira is szuksege lett volna a fidesznek tavasszal de mind1 lehet hogy par honap mulva fidesz sem lesz![/quote]
Úgy látom nem követted az eseményeket. Csurka majdhogynem segget nyalt a FIDESZnek, de legalábbis megpróbált egy álláspontot kicsikarni. Most már van álláspont, tiszta mint a Nap: bekebelezni. De amig a MIÉPes emberek nem látják a FIDESZ mögött a tetteket, ez SOHA nem fog megvalósulni. A tavaszi baklövés a FIDESZt terheli, a felelősség csakis az övék. Az MSZP együttműködött a Munkáspárttal, innentől nekem ne beszéljen vállalhatatlan eszmékről senki.
Ez az Ormány féle álláspont, hogy "szavaztak volna a MIÉPesek a FIDESZre, akkor győztünk volna" egyszerűen nevetséges. Már ne is haragudj, de ilyet csak egy beteg ember mondhat. Miért nem mondta ezt az SZDSZnek, vagy a választás kedvéért létrehozott Centrum szavazóinak? Őket miért nem támadta soha? A Centrum szavazóival is győzhetett volna.
Elküldve: 2002. 10. 24. 01:25
Elküldve: 2002. 10. 24. 01:28
idézet:
Ezt írta Owl:
Úgy látom nem követted az eseményeket. Csurka majdhogynem segget nyalt a FIDESZnek, de legalábbis megpróbált egy álláspontot kicsikarni. Most már van álláspont, tiszta mint a Nap: bekebelezni. De amig a MIÉPes emberek nem látják a FIDESZ mögött a tetteket, ez SOHA nem fog megvalósulni. A tavaszi baklövés a FIDESZt terheli, a felelősség csakis az övék. Az MSZP együttműködött a Munkáspárttal, innentől nekem ne beszéljen vállalhatatlan eszmékről senki.
Ez az Ormány féle álláspont, hogy "szavaztak volna a MIÉPesek a FIDESZre, akkor győztünk volna" egyszerűen nevetséges. Már ne is haragudj, de ilyet csak egy beteg ember mondhat. Miért nem mondta ezt az SZDSZnek, vagy a választás kedvéért létrehozott Centrum szavazóinak? Őket miért nem támadta soha? A Centrum szavazóival is győzhetett volna.[/quote]
Az hogy az MSZP egyuttmukodot a munkasparttal nem hallod a mediaban meg ha igen akkor meg mi van?!Ezeket a zombikat ugysem erdekli, ha ez a mediaban nem tema akkor rendjenvalonak tekintik de sajnos ez a MIEPel maskent van de errol is a media tehet ,pedig az eszmei messze nem vallalhatatlanok!Orbán azert a MIEPeseknek mondta mert csak naluk latta az eselyt hogy oda szavaznak!a centrumosnak minek mondja tok felesleges o is zombi sot o a legzomibbb!!!Egy megelhetesi politikusokbol allo partra szavazni . . .nem semmi!Egyépként Orbánnak igaza volt ha a MIEPesek a fideszre szavaznak akkor nyerunk!Mit fog erni a MIEP 4 ev mulva ha bejut a parlamentbe azzal a teszemazt . . .kb5-6% val? Mit tud o tenni???A fidesz nelkul semmit!
Elküldve: 2002. 10. 24. 02:46
Akkor sirva fakadhatsz...
(Amugy meg hagyd el, menjen dolgara... Vedd mar eszre, hogy egy hivatasos agitatorral van dolgunk... csak nezd meg az adatait a joembernek. :o)
Elküldve: 2002. 10. 24. 05:36
idézet:
Ezt írta Öreg Ördög:
Te, ha már... ki rendezte és felügyelte a választásokat tavasszal? Ki volt felelős azért, hogy rendben megtörténjenek? Ki a felelős, ha "nem szabályosan zajlott"?[/quote]
Ez kb ojan hogy a rendorseg is felelos azert hogy en le lojjelek le *hiszen szolgal es ved!) de ha ez megis megtortenik akkor nem en vagyok a hibas hanem a rendorseg?!
Elküldve: 2002. 10. 24. 05:39
Elküldve: 2002. 10. 24. 05:43
idézet:
Ezt írta Mulder:
Egyebkent a forumot nagy csendeben olvasok nyugotdtan hozza is szolhatnak![/quote]
OFF: (Ez a hozzászólás csak azért született, mert nem tudom megszüntetni a levéláradatot, ami jöt e topic miatt és most próbálkozom... talán ha 5x mondom az UBB-nek, hogy NE küldjön figyut, akkor talán nem fog)
Elküldve: 2002. 10. 24. 06:04
idézet:
Ezt írta PeterW3:
egyépként meg húzok aludni[/quote]
Pliz Egyebkent.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

Súgó
A téma zárva.