HWSW Informatikai Kerekasztal: Menjen el mindenki szavazni !!! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Menjen el mindenki szavazni !!! Értékeld a témát: -----

#201 Felhasználó inaktív   PeterW3 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2002. 10. 24. 00:31

Egyepként a valasztasokat a belugyminiszterium szervezte es az a korrupt OVB felugyelte sajnos!!!!Ez volt a baj!Pinter meg egy kocsog taplo maszopos kém!

#202 Felhasználó inaktív   Owl 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 00:34

idézet:
Ezt írta PeterW3:

A jobboldal nagyreszt a baloldali médiatulsuly miatt bukott meg(na persze egy kis "kékcédula" is kellett hozzá) tavasszal!Most pedig az MSZP-nek rohadtul bejött ez a demagóg, népbutito politikája!50%-os béremelést igert lett belole max:15-20%!De az embereknek már az is elég volt hogy 10-15 ezer Ft-tal többet vittek haza csak arra nem szamitanak ami majd ez utan jön!
[/quote]

Vedd végre észre: nem volt ott jobboldal, csak a fejekben. Mari néni ezt hitte: "Ormány ennyit tehet, meg van kötve a keze. A gonosz MSZP tehet mindenről." Nem így volt. Vagy nézzük ezt: Pokorni örvendezik a választások után, hogy a szélsőségek kiszorultak a parlamentből. A liberalizmus diadala. Utána könnyezve bejelenti: apuci ügynök volt :( . Le kell mondania, a becsület ezt kívánja. Brühühü...
Aztán egyszer bekapcsolom a TVt, és mit látok? Épp indul valami vezető posztért. :rolleyes: A FIDESZ vezérkara MSZMP káderekkel volt teletömve. Hol itt a jobboldaliság?
A saját porta megtisztítása? Hol van az SZDSZben amolyan igazi jobbos? Sehol. Ezért tudnak nyerni.

#203 Felhasználó inaktív   Owl 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 00:41

idézet:
Ezt írta PeterW3:
Egyepként a valasztasokat a belugyminiszterium szervezte es az a korrupt OVB felugyelte sajnos!!!!Ez volt a baj!Pinter meg egy kocsog taplo maszopos kém![/quote]

A választást a FIDESZ és az MSZP szervezte, mégpedig együtt, a közös embereik által. Vagy tán Ficerke egy tősgyökeres jobbos szerinted? A cél a valódi jobboldal elnémítása volt. Bizony ez összefogást kívánt. És nem a sokat emlegetett "polgári" fajtából.

[ 2002. október 24.: Owl szerkesztette a hozzászólást ]

#204 Felhasználó inaktív   PeterW3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 00:43

idézet:
Ezt írta Owl:

Vedd végre észre: nem volt ott jobboldal, csak a fejekben. Mari néni ezt hitte: "Ormány ennyit tehet, meg van kötve a keze. A gonosz MSZP tehet mindenről." Nem így volt. Vagy nézzük ezt: Pokorni örvendezik a választások után, hogy a szélsőségek kiszorultak a parlamentből. A liberalizmus diadala. Utána könnyezve bejelenti: apuci ügynök volt :( . Le kell mondania, a becsület ezt kívánja. Brühühü...
Aztán egyszer bekapcsolom a TVt, és mit látok? Épp indul valami vezető posztért. :rolleyes: A FIDESZ vezérkara MSZMP káderekkel volt teletömve. Hol itt a jobboldaliság?
A saját porta megtisztítása? Hol van az SZDSZben amolyan igazi jobbos? Sehol. Ezért tudnak nyerni.
[/quote]

Mondjar mar lecci egy par olyan embert a fideszben aki VEZETO BEOSZTASBAN MSZMP titkar volt!!!!A masik oldalrol kapasbol tudok vagy 10 et!Pokorni pedig mit mondjon a valasztasok utan?!Azt hogy "hát a MIÉP sajnos nem jutott be pedig én szerettem volna"?Ezt kellett mondania hogy a media ne szalljon ra mert nekik mar egy arpadsavos zaszlo is eleg hogy ugyet csinaljanak belole!Pedig hisz ha a MIEP bejut a jobboldal alakit kormanyt!Biztos rohadtul oruhetett neki hogy nem igy tortent!Az meg hogy szegeny apjat eroszakkal beszerveztek nem o tehet rola!!!

#205 Felhasználó inaktív   PeterW3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 00:47

idézet:
Ezt írta Owl:

A választást a FIDESZ és az MSZP szervezte, mégpedig együtt, a közös embereik által. Vagy tán Ficerke egy tősgyökeres jobbos szerinted? A cél a valódi jobboldal elnémítása volt. Bizony ez összefogást kívánt. És nem a sokat emlegetett "polgári" fajtából.

[/quote]

Én nem tudom te milyen valodi jobboldalrol beszelsz . . .
:confused: kire gondolsz????Megitelesem szerint csak 1 jobboldal letezik es ebbe meg a MIEP is beletartozik!

#206 Felhasználó inaktív   Owl 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 00:54

idézet:
Ezt írta PeterW3:

Mondjar mar lecci egy par olyan embert a fideszben aki VEZETO BEOSZTASBAN MSZMP titkar volt!!!!A masik oldalrol kapasbol tudok vagy 10 et!Pokorni pedig mit mondjon a valasztasok utan?!Azt hogy "hát a MIÉP sajnos nem jutott be pedig én szerettem volna"?Ezt kellett mondania hogy a media ne szalljon ra mert nekik mar egy arpadsavos zaszlo is eleg hogy ugyet csinaljanak belole!Pedig hisz ha a MIEP bejut a jobboldal alakit kormanyt!Biztos rohadtul oruhetett neki hogy nem igy tortent!Az meg hogy szegeny apjat eroszakkal beszerveztek nem o tehet rola!!!
[/quote]

Pl. tudtommal Martonyi. És volt ott még rengeteg tanácsadó, megalkuvó emberke. A MIÉP nem jutott be a közösen elkövetett csalás miatt, mert ugye az a politika, ami ellenzi a földeladást, az önfeladást, a kiárusítást, és még ráadásul a privatizációnak nevezett szabadrablást is felülvizsgálná, a külföldi cégeket esetleg jajdenagyon megadóztatná, de legalább annyira, mint a magyarokat, és visszavenné a közműhálózatot, hát ez bizony se a bal, se az áljobb oldalnak nem tetszik. Viszont az embereknek annál inkább tetszene, ha eleget hallanának róla. No pont ezt kellett megakadályozni.

#207 Felhasználó inaktív   PeterW3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 00:58

idézet:
Ezt írta Owl:

Pl. tudtommal Martonyi. És volt ott még rengeteg tanácsadó, megalkuvó emberke. A MIÉP nem jutott be a közösen elkövetett csalás miatt, mert ugye az a politika, ami ellenzi a földeladást, az önfeladást, a kiárusítást, és még ráadásul a privatizációnak nevezett szabadrablást is felülvizsgálná, a külföldi cégeket esetleg jajdenagyon megadóztatná, de legaláb annyira, mint a magyarokat, és visszavenné a közműhálózatot, hát ez bizony se a bal, se az áljobb oldalnak nem tetszik. Viszont az embereknek annál inkább tetszene, ha eleget hallanának róla. No pont ezt kellet megakadályozni.
[/quote]

Szerintem ez nem igy volt es ha Csurka ilyeneket mondd azzal csak a fideszrol akar/akart leszakitani maganak szavazatokat!Szerintem ez a civakodas a jobboldalon felesleges mert a MIEP szavazoira is szuksege lett volna a fidesznek tavasszal de mind1 lehet hogy par honap mulva fidesz sem lesz! :(

#208 Felhasználó inaktív   PeterW3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 01:01

A MIEP celjaival egyepkent en is egyetertek ha a MIEProl beszeltel az elobb de oket meg jobban utalja most mindenki mint a fideszt sajnos ugyhogy nagyon balszerencses dolog lenne/lett volna veluk tarsulni!Ha a MIEP nincs tavasszal nyer a fidesz!Vagy ha tullépi az 5%-ot akkor is!

#209 Felhasználó inaktív   Owl 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 01:08

idézet:
Ezt írta PeterW3:

Én nem tudom te milyen valodi jobboldalrol beszelsz . . .
:confused: kire gondolsz????Megitelesem szerint csak 1 jobboldal letezik es ebbe meg a MIEP is beletartozik!
[/quote]

Én voltam pár MIÉP gyűlésen. Ezek jellegzetes gyűlések. Aztán elmentem "Ormány hívó szavára", és megdöbbentett, hogy ugyanazt csinálták, amit a MIÉP. LENYÚLTÁK a külsőségeket. Megtévesztették az embereket. Zászlót lengettek, beszédeket mondtak. Aztán másnap a Parlamentben az ellenkezőjét tették. Vagy pontosaban: nem tettek semmit.
Most akarnak tévét, mikor 4 évig kormányon voltak. Az ORTT szétbüntette a Pannon Rádiót, a FIDESZ emberei ültek ott is. Külön berendezés vette/veszi az adást, 24 órás üzemben, hátha felvesznek valami szaftos büntetni valót. Persze az RTL Klub adótartozását nagylelkűen elengedték - minek is kéne fizetni? Igen, közben ezek a kereskedelmi tévék ugyanúgy kaptak a beszedett előfizetési díjakból. Szóval én soha nem veszem egy kalap alá a MIÉPet és a FIDESZt, mert bár helyi szinten megegyeztek néhány helyen a választás előtt, de ez nem a FIDESZ engedménye, hanem a HELYI FIDESZesek merészsége volt.

#210 Felhasználó inaktív   PeterW3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 01:13

idézet:
Ezt írta Owl:

Én voltam pár MIÉP gyűlésen. Ezek jellegzetes gyűlések. Aztán elmentem "Ormány hívó szavára", és megdöbbentett, hogy ugyanazt csinálták, amit a MIÉP. LENYÚLTÁK a külsőségeket. Megtévesztették az embereket. Zászlót lengettek, beszédeket mondtak. Aztán másnap a Parlamentben az ellenkezőjét tették. Vagy pontosaban: nem tettek semmit.
Most akarnak tévét, mikor 4 évig kormányon voltak. Az ORTT szétbüntette a Pannon Rádiót, a FIDESZ emberei ültek ott is. Külön berendezés vette/veszi az adást, 24 órás üzemben, hátha felvesznek valami szaftos büntetni valót. Persze az RTL Klub adótartozását nagylelkűen elengedték - minek is kéne fizetni? Igen, közben ezek a kereskedelmi tévék ugyanúgy kaptak a beszedett előfizetési díjakból. Szóval én soha nem veszem egy kalap alá a MIÉPet és a FIDESZt, mert bár helyi szinten megegyeztek néhány helyen a választás előtt, de ez nem a FIDESZ engedménye, hanem a HELYI FIDESZesek merészsége volt.
[/quote]

Nagy baj lenne ha igy lenne de szerintem nincs igy és ha Csurka tényleg igy gondolkozik akkor vele van a baj és csak az maszop malmára hajtja a vizet!Nyilvánvaló azt csinálja mit az a ku . . Dávid Ibolya aki szintén csak a saját érdekeit nézi!Pedig a béka segge alatt lenne a 2%-kával ha a fidesz fel nem karolja!Egyépként a fidesznek nincs szükssége árpád sávos lobokógra meg hasonlókra de szerintem ezt most hagyjuk mert ezen ne vesszünk össze legalább mi jobbosok ne veszekedjunk!

#211 Felhasználó inaktív   PeterW3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 01:15

egyépként meg húzok aludni

#212 Felhasználó inaktív   Owl 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 01:18

idézet:
Ezt írta PeterW3:

Szerintem ez nem igy volt es ha Csurka ilyeneket mondd azzal csak a fideszrol akar/akart leszakitani maganak szavazatokat!Szerintem ez a civakodas a jobboldalon felesleges mert a MIEP szavazoira is szuksege lett volna a fidesznek tavasszal de mind1 lehet hogy par honap mulva fidesz sem lesz! :(
[/quote]

Úgy látom nem követted az eseményeket. Csurka majdhogynem segget nyalt a FIDESZnek, de legalábbis megpróbált egy álláspontot kicsikarni. Most már van álláspont, tiszta mint a Nap: bekebelezni. De amig a MIÉPes emberek nem látják a FIDESZ mögött a tetteket, ez SOHA nem fog megvalósulni. A tavaszi baklövés a FIDESZt terheli, a felelősség csakis az övék. Az MSZP együttműködött a Munkáspárttal, innentől nekem ne beszéljen vállalhatatlan eszmékről senki.
Ez az Ormány féle álláspont, hogy "szavaztak volna a MIÉPesek a FIDESZre, akkor győztünk volna" egyszerűen nevetséges. Már ne is haragudj, de ilyet csak egy beteg ember mondhat. Miért nem mondta ezt az SZDSZnek, vagy a választás kedvéért létrehozott Centrum szavazóinak? Őket miért nem támadta soha? A Centrum szavazóival is győzhetett volna.

#213 Felhasználó inaktív   Owl 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 01:25

Árpád sávot a koronás címerben is találsz, ha alaposabban megnézed. A nyilaskeresztes zászló pedig tiltott önkényuralmi jelkép, akárcsak a vörös csillag, nincs szükség egyikre sem. Viszont a zászló nyilaskereszt nélkül egy pár évvel előbbre utal. Pl. mikor még a föld nem volt árucikk, hanem egy szent dolog. Árpád apánk a megmondhatója. Én is mentem csicsikálni.

#214 Felhasználó inaktív   PeterW3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 01:28

idézet:
Ezt írta Owl:

Úgy látom nem követted az eseményeket. Csurka majdhogynem segget nyalt a FIDESZnek, de legalábbis megpróbált egy álláspontot kicsikarni. Most már van álláspont, tiszta mint a Nap: bekebelezni. De amig a MIÉPes emberek nem látják a FIDESZ mögött a tetteket, ez SOHA nem fog megvalósulni. A tavaszi baklövés a FIDESZt terheli, a felelősség csakis az övék. Az MSZP együttműködött a Munkáspárttal, innentől nekem ne beszéljen vállalhatatlan eszmékről senki.
Ez az Ormány féle álláspont, hogy "szavaztak volna a MIÉPesek a FIDESZre, akkor győztünk volna" egyszerűen nevetséges. Már ne is haragudj, de ilyet csak egy beteg ember mondhat. Miért nem mondta ezt az SZDSZnek, vagy a választás kedvéért létrehozott Centrum szavazóinak? Őket miért nem támadta soha? A Centrum szavazóival is győzhetett volna.
[/quote]

Az hogy az MSZP egyuttmukodot a munkasparttal nem hallod a mediaban meg ha igen akkor meg mi van?!Ezeket a zombikat ugysem erdekli, ha ez a mediaban nem tema akkor rendjenvalonak tekintik de sajnos ez a MIEPel maskent van de errol is a media tehet ,pedig az eszmei messze nem vallalhatatlanok!Orbán azert a MIEPeseknek mondta mert csak naluk latta az eselyt hogy oda szavaznak!a centrumosnak minek mondja tok felesleges o is zombi sot o a legzomibbb!!!Egy megelhetesi politikusokbol allo partra szavazni . . .nem semmi!Egyépként Orbánnak igaza volt ha a MIEPesek a fideszre szavaznak akkor nyerunk!Mit fog erni a MIEP 4 ev mulva ha bejut a parlamentbe azzal a teszemazt . . .kb5-6% val? Mit tud o tenni???A fidesz nelkul semmit!

#215 Felhasználó inaktív   PeterW3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 01:29

na mostmar tenyleg huzok

#216 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2002. 10. 24. 02:46

Te Owl, ugye nem akarod azt mondani, hogy ez a mai magyar jobboldal? Ez az elmebeteg PeterW3 meg hasonlok?
:eek:

Akkor sirva fakadhatsz...

(Amugy meg hagyd el, menjen dolgara... Vedd mar eszre, hogy egy hivatasos agitatorral van dolgunk... csak nezd meg az adatait a joembernek. :o)

#217 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 10. 24. 05:36

idézet:
Ezt írta Öreg Ördög:

Te, ha már... ki rendezte és felügyelte a választásokat tavasszal? Ki volt felelős azért, hogy rendben megtörténjenek? Ki a felelős, ha "nem szabályosan zajlott"?
[/quote]

Ez kb ojan hogy a rendorseg is felelos azert hogy en le lojjelek le *hiszen szolgal es ved!) de ha ez megis megtortenik akkor nem en vagyok a hibas hanem a rendorseg?!

#218 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 05:39

Egyebkent a forumot nagy csendeben olvasok nyugotdtan hozza is szolhatnak!

#219 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 05:43

idézet:
Ezt írta Mulder:
Egyebkent a forumot nagy csendeben olvasok nyugotdtan hozza is szolhatnak![/quote]

OFF: (Ez a hozzászólás csak azért született, mert nem tudom megszüntetni a levéláradatot, ami jöt e topic miatt és most próbálkozom... talán ha 5x mondom az UBB-nek, hogy NE küldjön figyut, akkor talán nem fog)
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#220 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 06:04

idézet:
Ezt írta PeterW3:
egyépként meg húzok aludni[/quote]

Pliz Egyebkent.
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.