HWSW Informatikai Kerekasztal: Menjen el mindenki szavazni !!! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Menjen el mindenki szavazni !!! Értékeld a témát: -----

#221 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 10. 24. 06:05

idézet:
Ezt írta FleetCommand:

OFF: (Ez a hozzászólás csak azért született, mert nem tudom megszüntetni a levéláradatot, ami jöt e topic miatt és most próbálkozom... talán ha 5x mondom az UBB-nek, hogy NE küldjön figyut, akkor talán nem fog)
[/quote]

Meg egy level :D :D :D Nesze!
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#222 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 06:15

Nagyon eldurvult a topic. T2k most rolad van szo leginkabb: (te vagy eleg ertelemes, hogy megertsd mit irtam)
Medgyesi szinten persona non-grata USA-ban, mondjuk ez a low-level IQ-s marhapasztor jr. Bush-tol sok jot sohasem varok. Orban egy szemelyi kultuszt epitetett maga kore, ami arra szolgal, hogy a tomegek balvanyimado osztonet (ami meg az oskorbol szarmazik) egy meghatarozott cel fele iranyitsa. Ez kb. hasonlo mint az osszes eddigi szemelyi kultusz amit tapasztalahattunk es tanulhattunk. Kezdve a faraoktol Hitleren at Caucescu-ig vagy akar Teacher-ig. Ez reszben jo, de nagyon konnyen atcsaphat diktaturaba, ezert ugyanolyan veszelyes is. Mindettol fuggetelenul, nem kellene ilyen lenezo, megalazo szavakat hasznalni ra(juk). Megiscsak miniszterelnok volt.
Remelem tanulnak a pofonbol es egy kis ujitast csinalnak, kezdve azzal hogy kib@sszak Arrogans Tonit meg Koteles Lacit es visszahozzak a regi ~90-96-ig Fideszt. Ha ezt megcsinaljak, megint naluk lesz a bizalmam es a szavazatom.

[ 2002. október 24.: mocsi szerkesztette a hozzászólást ]

#223 Felhasználó inaktív   Öregördög 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2002. 10. 24. 06:57

idézet:
Ezt írta Mulder:

Ez kb ojan hogy a rendorseg is felelos azert hogy en le lojjelek le *hiszen szolgal es ved!) de ha ez megis megtortenik akkor nem en vagyok a hibas hanem a rendorseg?!
[/quote]

Ahum, tehát vissza minden hatalmat egy kormánynak, amelyik semmiért nem felelős, semmiről nem tehet, és nem képes megfelelni feladatának, pl. a választások lebonyolításának.

Óvónéni drága, nem kellene hagyni, hogy bárki hozzáférjen a billentyűzethez...... pl. a macska ezért ennél magasabb színvonal.
FAUST
(Creation in Théatre-Lyrique, on March 19, 1859)

#224 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 07:27

idézet:
Ezt írta PeterW3:
Na de kárnak vitatkozom úgysem értitek, a kommunizmus egy olyan betegség amit csak eröszakkal lehet kiverni az emberböl olyan mint egy szekta!!!!!Az eröszakrol meg mar reges reg lekestunk!Ezt meg Antallék idejen kellett volna megcsinalni ha kell feladva bekes rendszervaltast!!!!A kommunista partvezereket fel kellett volna akasztani mint azt a nacikkal csinaltak a nurnbergi per utan!!!!!Vagy mint szalasiekat!!!![/quote]

1. Tudod hol van a betegség...
2. Szálasi úgy tudom kissé SZÉLSŐJOBB volt. Akkor V. iktor pápát is így kéne felakasztani a náci cigány fasiszta fajtájával együtt.
Mit ér az erő, ha nincs Uralod?

#225 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 07:31

idézet:
Ezt írta Öreg Ördög:

Te, ha már... ki rendezte és felügyelte a választásokat tavasszal? Ki volt felelős azért, hogy rendben megtörténjenek? Ki a felelős, ha "nem szabályosan zajlott"?
[/quote]

Nem jól tudod :D, ellenzékben is lehet csalni (hogy hogyan azt nem tudom de majd kielemzik a főfasiszták), egyébként azért lett kitalálva az egész mert belebetegedtek abba, hogy nem ők ülnek a trónon. Nekem egy hülyegyerek focista ne vezessen országot. :) :) :)

#226 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 07:39

idézet:
Ezt írta mocsi:
Nagyon eldurvult a topic. T2k most rolad van szo leginkabb: (te vagy eleg ertelemes, hogy megertsd mit irtam)
Medgyesi szinten persona non-grata USA-ban, mondjuk ez a low-level IQ-s marhapasztor jr. Bush-tol sok jot sohasem varok. Orban egy szemelyi kultuszt epitetett maga kore, ami arra szolgal, hogy a tomegek balvanyimado osztonet (ami meg az oskorbol szarmazik) egy meghatarozott cel fele iranyitsa. Ez kb. hasonlo mint az osszes eddigi szemelyi kultusz amit tapasztalahattunk es tanulhattunk. Kezdve a faraoktol Hitleren at Caucescu-ig vagy akar Teacher-ig. Ez reszben jo, de nagyon konnyen atcsaphat diktaturaba, ezert ugyanolyan veszelyes is. Mindettol fuggetelenul, nem kellene ilyen lenezo, megalazo szavakat hasznalni ra(juk). Megiscsak miniszterelnok volt.
Remelem tanulnak a pofonbol es egy kis ujitast csinalnak, kezdve azzal hogy kib@sszak Arrogans Tonit meg Koteles Lacit es visszahozzak a regi ~90-96-ig Fideszt. Ha ezt megcsinaljak, megint naluk lesz a bizalmam es a szavazatom.

[/quote]

Á'la Berlusconi (véletlenül nem fasiszta?)

[ 2002. október 24.: Blackman790817, kapjabeakileTGzett szerkesztette a hozzászólást ]

#227 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 07:41

idézet:
Ezt írta Öreg Ördög:

Óvónéni drága, nem kellene hagyni, hogy bárki hozzáférjen a billentyűzethez...... pl. a macska ezért ennél magasabb színvonal.
[/quote]

:D :D :D :D :D :D :D :D

#228 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 07:57

idézet:
Ezt írta Blackman790817, kapjabeakileTGzett:

Nem jól tudod :D, ellenzékben is lehet csalni (hogy hogyan azt nem tudom de majd kielemzik a főfasiszták), egyébként azért lett kitalálva az egész mert belebetegedtek abba, hogy nem ők ülnek a trónon. Nekem egy hülyegyerek focista ne vezessen országot. :) :) :)
[/quote]

Ne hasznalj becsmerlo szavakat egy (megha ex)miniszterelnokunkre. O is a tortenelmunk resze.

#229 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 08:11

idézet:
Ezt írta mocsi:

Ne hasznalj becsmerlo szavakat egy (megha ex)miniszterelnokunkre. O is a tortenelmunk resze.
[/quote]

Nem én kezdtem, a gennyesi meg a maszop előbb volt, rájuk miért nem szólsz?

Nem vagyunk elfogultak ááááááááááááááá...

#230 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 08:15

idézet:
Ezt írta Blackman790817, kapjabeakileTGzett:

Nem én kezdtem, a gennyesi meg a maszop előbb volt, rájuk miért nem szólsz?

[/quote]

Nem tudok patkany nyelven ezert nem tudok hozza(juk) szolni.

#231 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 10:15

idézet:
Ezt írta mocsi:

Nem tudok patkany nyelven ezert nem tudok hozza(juk) szolni.
[/quote]

Ez tetszett. :D

Bocs az előbbiért csak aszittem te is...

#232 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 10:15

Na en inkabb mar nem szolok ehez hozza mert meg irnek vmi csunyat vagy vmi ojat ami serthet esetleg vmkit, annak meg semmi ertelme.

#233 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 11:09

idézet:
Ezt írta Blackman790817:
Bocs az előbbiért csak aszittem te is...[/quote]

És ha ő is? Akkor kurvaanyád?!?!?!

Emberek... Olyan embereknek keltek védelmébe, akikről halvány fingotok sincs, milyenek valójában. Magyarországon a politikusok jelentős része "megélhetési politikus", azaz sokkal inkább a pénzért csinálja. Azt sem tudja, hogy a világon vagy. Ha tudná, se érdekelné. (Még egyszer: a jelentős részére gondolok. Tisztelet a csekély számú kivételnek.)

Egyébként sem látom értelmét az anyázásnak. Te, mint hazánk lakosa (polgára, ha úgy tetszik) ha 6 évig nem olvasnál sajtót, nem néznél tévét, meg tudnád állapítani, hogy a focista vagy a kommunista van kormányon? Jelentősen emelkedne vagy csökkenne az életszínvonalad? Lemészárolnának, mert zsidó vagy? Meghurcolnának bármiért? Megpróbálnának beszervezni a háromszázharminchármas csoportba, hogy jelents a kisfiadról, kvékel vagy anrílezik?

Ugyanmár...

A magyar közélet szvsz nem szalonképes, így nagyon nehéz róla kulturált hangnemben vitatkozni. Felvenni a kesztyűt az anyázókkal (balos-jobbos egyformán) lehet, de minek. Én még politikai fórumon nem láttam azt a mondatot, hogy "igazad van" (persze csak akkor, ha arról volt szó, hogy igazad van, ténylegakujvaannya)...

Történelmi kérdésekben nagyon otthon van minden magyar ember 15 évestől fölfelé. Kurvára tudja, mi történt a 20. században, átlátja az összefüggéseket, és higgadt fejjel értékel. Persze. Érdekes, hogy Magyarországon az elmúlt hatvan évben vagy nácik, vagy kommunisták voltak hatalmon, és mind az ország kárát akarta. Dolgozni senki nem dolgozott, csak susmus meg gyilok volt. A rendszerváltás is fekete-fehér: a ruszkik meg a komcsik nem akarták, a nácik igen. Nyertek a nácik. Szegény komcsik. Aztán nyertek a komcsik, szegény nácik. Aztán megint a nácik nyertek. Most meg megint a komcsik. Most kommunizmus van. De én örülök, hogy túléltük az áprilisig tartó náci diktatúrát. De ha visszajön 2006-ban, ha zsidó lennék, biztos fosnék nagyon...

Parttalan szardobálás, ahol senki igaza nem fog beigazolódni, azé sem, aki randábbakat ír többször, félkövér betűkkel.

Szerintem. Részemről a fáklyásmenet. Jól vagyok, annak ellenére, hogy nem tetszik, amit látok. Eddig se tetszett, de akkor is jól voltam. Elmehetnék, beszélek nyelvet, képesítéseim vannak, az angolok meg a franciák be is fogadnának. Ja, azok bűnös nyelvek, úgy, mint az orosz... Bocsesz.

#234 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 11:21

idézet:
Ezt írta Mulder:

Ez kb ojan hogy a rendorseg is felelos azert hogy en le lojjelek le *hiszen szolgal es ved!) de ha ez megis megtortenik akkor nem en vagyok a hibas hanem a rendorseg?!
[/quote]

Mulder, hozod a formád szokás szerint :D

Ez akkor állná meg a helyét ha a rendörség által szervezett és felügyelt rendezvényen lönél le valakit, mikor is át kellene menned egy fullos motozáson és mégis nálad maradna a fegyver...
Azt csak az elmebetegek gondolják komolyan, hogy egy fidesz kormány alatt az MSZP-nek volt lehetösége a szavazatokat manipulálni...
Most sem manipuláltak, ráadásul nött a külömbség a mi javunkra :)

Hála istennek :D
"Ha vágyaink lovak lennének, térdig járnánk a lószarban :)"

#235 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 11:26

idézet:
Ezt írta mocsi:

[/quote]

azt várhatod, hiszen erre ment ki a játék anno amit most csinálnak, mikor kinyomták Ungár Klárát meg Orbán egyik legjobb volt cimboráját...Aki nem áll be a Kövér-Orbán duó mellé az repül...

Egyébiránt érdekes módon szvsz direkt arra megy (ment) ki a játék, hogy a jobbos pártokat felszippantsák..Torgyán által tönkresilányitották a kisgazdákat, akik ugye hová is mehettek volna befelé mint a Fidesz-be. De ugy néz ki az MDF-be beletörik a foguk, meg Csurkáékba is...

[ 2002. október 24.: Gandalf szerkesztette a hozzászólást ]

#236 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 11:42

idézet:
Ezt írta satriani:

És ha ő is? Akkor kurvaanyád?!?!?!

Emberek... Olyan embereknek keltek védelmébe, akikről halvány fingotok sincs, milyenek valójában. Magyarországon a politikusok jelentős része "megélhetési politikus", azaz sokkal inkább a pénzért csinálja. Azt sem tudja, hogy a világon vagy. Ha tudná, se érdekelné. (Még egyszer: a jelentős részére gondolok. Tisztelet a csekély számú kivételnek.)

Egyébként sem látom értelmét az anyázásnak. Te, mint hazánk lakosa (polgára, ha úgy tetszik) ha 6 évig nem olvasnál sajtót, nem néznél tévét, meg tudnád állapítani, hogy a focista vagy a kommunista van kormányon? Jelentősen emelkedne vagy csökkenne az életszínvonalad? Lemészárolnának, mert zsidó vagy? Meghurcolnának bármiért? Megpróbálnának beszervezni a háromszázharminchármas csoportba, hogy jelents a kisfiadról, kvékel vagy anrílezik?

Ugyanmár...

A magyar közélet szvsz nem szalonképes, így nagyon nehéz róla kulturált hangnemben vitatkozni. Felvenni a kesztyűt az anyázókkal (balos-jobbos egyformán) lehet, de minek. Én még politikai fórumon nem láttam azt a mondatot, hogy "igazad van" (persze csak akkor, ha arról volt szó, hogy igazad van, ténylegakujvaannya)...

Történelmi kérdésekben nagyon otthon van minden magyar ember 15 évestől fölfelé. Kurvára tudja, mi történt a 20. században, átlátja az összefüggéseket, és higgadt fejjel értékel. Persze. Érdekes, hogy Magyarországon az elmúlt hatvan évben vagy nácik, vagy kommunisták voltak hatalmon, és mind az ország kárát akarta. Dolgozni senki nem dolgozott, csak susmus meg gyilok volt. A rendszerváltás is fekete-fehér: a ruszkik meg a komcsik nem akarták, a nácik igen. Nyertek a nácik. Szegény komcsik. Aztán nyertek a komcsik, szegény nácik. Aztán megint a nácik nyertek. Most meg megint a komcsik. Most kommunizmus van. De én örülök, hogy túléltük az áprilisig tartó náci diktatúrát. De ha visszajön 2006-ban, ha zsidó lennék, biztos fosnék nagyon...

Parttalan szardobálás, ahol senki igaza nem fog beigazolódni, azé sem, aki randábbakat ír többször, félkövér betűkkel.

Szerintem. Részemről a fáklyásmenet. Jól vagyok, annak ellenére, hogy nem tetszik, amit látok. Eddig se tetszett, de akkor is jól voltam. Elmehetnék, beszélek nyelvet, képesítéseim vannak, az angolok meg a franciák be is fogadnának. Ja, azok bűnös nyelvek, úgy, mint az orosz... Bocsesz.
[/quote]

Így ebben a formában igazad van.

Szerintem ezek direkt csinálják ezt az ellentétet, egymás közt meg jót röhögnek (jól összezavartunk megint mindent és mindenkit) a Parlament büféjében.

#237 Felhasználó inaktív   Abel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 11:46

idézet:
Ezt írta mocsi:
Orban egy szemelyi kultuszt epitetett maga kore, ami arra szolgal, hogy a tomegek balvanyimado osztonet (ami meg az oskorbol szarmazik) egy meghatarozott cel fele iranyitsa. Ez kb. hasonlo mint az osszes eddigi szemelyi kultusz amit tapasztalahattunk es tanulhattunk. Kezdve a faraoktol Hitleren at Caucescu-ig vagy akar Teacher-ig. Ez reszben jo, de nagyon konnyen atcsaphat diktaturaba, ezert ugyanolyan veszelyes is.
[/quote]

Ezt addig mondogatták amíg te is elhitted? :confused: Azért egy diktatúrához jóval több kell, mint a tömegek támogatása. Egyszerűen nem értem hogyan képzelhetik egyébként normális emberek hogy Orbán komolyan diktatúrát akart, ellentétben a jelenlegi kormánnyal, akik viszont már kiszolgáltak egy diktatúrát, sőt, a legfelsőbb vezetői voltak. Fura hogy Kövért szidjátok, és meg sem fordul a fejetekben hogy mi is volt Lendvai Ildikó foglalkozása Kádár alatt.. Mellesleg a magyar média 90%-a teljes mellszélességgel a liberális oldal mellett áll - így is elég nehéz lenne diktatúrát kialakítani - még ha a jobboldal akarná is (De nem. Miért akarnák??).
("Teacher" gondolom Thatcher akart lenni :p))

idézet:

[/quote]

Ha ezt megtennék akkor elvesztenék a jelenlegi szavazóbázisuk legnagyobb részét, cserébe lefaraghatnának az mszptől néhány százalékot. Bár kedves jelenlegi vezetőinket úgy látszik nem zavarja hogy a Fidesz szétesésével jó eséllyel életre hívhatnak egy 20% körüli támogatottságú, valóban szélsőjobb pártot. Talán ez is a cél, meglenne a mindenkori főellenség. :p

#238 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 11:46

idézet:
Ezt írta PeterW3:
Szerinted meggyesinek mibol vannak a milliardjai!!!!!Vagy a aszazmillioi???Mibol van villaja????mibol van 2 millios karoraja???Láttad már Orbánt 2 millios karoraval???Az Orbán-bányák ÖSSZÉTEÉKE nem vetekedhet meggyesi vagyonaval!Az miért nem fáj senkinek????Neki lehet lopni???
:mad:
[/quote]

Szépöcsém, Orbánéknak 4 éve volt rá, medgyesy-nek kicsit több..
Medgyessy bankár, Viktorod meg jogász ha jól tudom (ezért is forgatja a szót oly jól)...

Azért az 70 hektár se kutya ami az övé :)
Arra honnan vót zsé?

#239 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 11:50

idézet:
Ezt írta Mulder:
Na akkor plz egyesevel libasorban jumpoljatok egyet a dunaba. legalabb ekkora baromsagokat ne irjatok. na ez mar komojaz zarolhato. tenyleg zombik vagyok. hiaba magyarazom hogy 1X emberek voltatok mar ugyis undeadok vagyok. full agymosottak. nem is veletek kene vitaznom hanem azokkal akik ijet tettek veletek.[/quote]

Ehh, ezt csak most látom...

Mulder, neked lila fingod nincs az 1990 elötti életröl, hiszen akkor még éppen óvoda környékén lakoztál nem?
Más dolgod se volt, minthogy anyád etessen, pisiltessen kakáltasson :) Most mégis hüdenagy szakértö lettél...Már pár jobbos haverodnak is elmeséltem, hogy az én (mi) szemünkben a szálkát észreveszed, de a tiedben azt a kurva nagy gerendát nem..aAgymosásról beszélsz a baloldalon?? Figyelj ez nem a 60-70-es évek...Agymosás V ikrot pápátok akart csinálni, ugy látom teljes sikkerel ...

#240 Felhasználó inaktív   Abel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 11:52

idézet:
Ezt írta Gandalf:
Azért az 70 hektár se kutya ami az övé :)
Arra honnan vót zsé?[/quote]

Úgy látszik ez neked kimaradt :)

Helyreigazításra kötelezte Orbán Viktor és felesége, Lévai Anikó vagyoni helyzetével kapcsolatos valótlan közlések miatt a tv2 televíziót tulajdonló MTM-SBS Rt-t. Ezt a Fővárosi Bíróság csütörtökön kihirdetett jogerős ítéletében követelte.
2002.09.26 13:07 MTI

A Magyar Hírlap és a Vasárnapi Blikk esetében már korábban jogerőre emelkedett a Pesti Központi Kerületi Bíróságnak ugyanebben az eljárásban kihirdetett hasonló tartalmú elsőfokú döntése, miután az ellen csak a tv2 fellebbezett.

Június 22-én a tv2 Tények című műsora azt közölte, hogy Lévai Anikó Felcsúton 15 millió forintért vett földet, 10 millió forintért bővített egy tokaji ingatlant és Orbán Viktorral 85 millió forintért vásároltak Budapest XII. kerületében, a Cinege utcában ingatlant, vagyis 2001-ben 110 millió forintot költöttek.

Ugyanakkor a kifogásolt közlés szerint ez időszakban a bevételek között csupán egy belvárosi lakás eladásából származó 40 millió forint, egy 20 millió forintos hitel és a 4,5 millió forintos miniszterelnöki fizetés szerepelt, amelyek összesen 64,5 millió forintot tesznek ki.

A hírműsor részben Orbán Viktor vagyonnyilatkozatára, részben a Magyar Hírlap aznapi számára hivatkozva azt közölte, hogy ezek a források nem fedezhették az összesen 110 milliós kiadást, tehát a családnak rendelkeznie kellett mintegy 45 millió forintos adózás utáni jövedelemmel is.

Az eljárás adatai szerint ugyanakkor a felperesek okiratokkal, szerződésekkel bizonyították, hogy a felcsúti és tokaji ingatlant 9,5, és 1,5 millió forintért vásárolták, a XII. kerületi lakáshoz pedig a kifogásolt közlésben megjelölt összegnél jóval olcsóbban jutottak.
Ugyanakkor a belvárosi lakás eladásából 63 millió forintos bevétel származott.
Az eljárásban bemutatott és meg nem cáfolt iratok szerint a vizsgált időszakban az Orbán család kiadásai és bevételei között nem volt jelentős eltérés, azok 86-88 millió forintra tehetők.

A bíróságok által jogerősen elrendelt helyreigazításokban az alpereseknek közzé kell tenniük, hogy valótlan számadatokat hoztak nyilvánosságra Orbán Viktor és Lévai Anikó vagyoni helyzetéről.

[ 2002. október 24.: Abel szerkesztette a hozzászólást ]

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.