Menjen el mindenki szavazni !!!
Elküldve: 2002. 10. 24. 20:40
Elküldve: 2002. 10. 24. 21:02
Én nem támadtam, te rögtön leugatsz, miért?
De ahogy elnézem te ezt nagyon elvézed, hát jó szórakozást hozzá
Orbán megítélése az 1 dolog, amúgy nem csoda imho. Nekem sem szimpi, sosem volt az. Sőt azt is mondhatnám, hogy így nézve Medgyesi még szimpatikusabb. Csak kérdés hogy ki teszi jobbá az országot. Remélem nem lesz igazam abban, hogy az elkövetkezendő 4 év nem hoz semmi javulást.
PS: Engem qrvára hidegen hagy, hogy mit gondolnak a mineszterelnökről az USA-ban csak nekem jó(bb) legyen itthon élnem. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Orbán alatt jobb volt, most még pláne nem mondthatom majd 2 év múlva megmondom, hogy jobb lett e vagy rosszabb vagy semmi sem változott.
[ 2002. október 24.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 10. 24. 21:18
idézet:
Ezt írta Mumia:
T2K:
De ahogy elnézem te ezt nagyon elvézed, hát jó szórakozást hozzáEgy kis kikapcsolódás munka után?
Orbán megítélése az 1 dolog, amúgy nem csoda imho. Nekem sem szimpi, sosem volt az. Sőt azt is mondhatnám, hogy így nézve Medgyesi még szimpatikusabb. Csak kérdés hogy ki teszi jobbá az országot. Remélem nem lesz igazam abban, hogy az elkövetkezendő 4 év nem hoz semmi javulást.
PS: Engem qrvára hidegen hagy, hogy mit gondolnak a mineszterelnökről az USA-ban csak nekem jó(bb) legyen itthon élnem. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Orbán alatt jobb volt, most még pláne nem mondthatom majd 2 év múlva megmondom, hogy jobb lett e vagy rosszabb vagy semmi sem változott.
[ 2002. október 24.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Javulast
Csak a mar megszokott pusztitast.
Elküldve: 2002. 10. 24. 21:45
idézet:
Ezt írta T2k:
En meg ezt a ket kisiskolas zsebnacit is csak azert utalom, mert hatalmas pofajuk van, de meg helyesen irni is keptelenek.[/quote]
![]()
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2002. 10. 24. 23:08
idézet:
Ezt írta Mumia:
T2K:
[/quote]
Neha en is lehetek erzekeny dolgokra...
idézet:[/quote]
De ahogy elnézem te ezt nagyon elvézed, hát jó szórakozást hozzáEgy kis kikapcsolódás munka után?
Vhogy ugy, bar en meg dolgozom.
Passz, ezt nem tudom. A problema csak az, hogy messze nem olyan kasszat adtak at komcsiknak a torpeek, mint amilyet kaptak.
Es ez nem tul szep - de hat toluk mi volt szep?
PS: Engem qrvára hidegen hagy, hogy mit gondolnak a mineszterelnökről az USA-ban csak nekem jó(bb) legyen itthon élnem.
Onmagaban engem sem erdekel, de a dolog messze tulmutat egy vacsoran, egy kezfogason. Idekint bizonyos szint felett iszonyuan ovatosak: egy multi inkabb mashova megy, ha azt hallja, hogy azokkal eppen nem vagyunk joban.
Ez az, ami mar erinthet teged is - tudod, a 'living standard'-nek sok minden a resze...
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Orbán alatt jobb volt, most még pláne nem mondthatom majd 2 év múlva megmondom, hogy jobb lett e vagy rosszabb vagy semmi sem változott.
[ 2002. október 24.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ]
No igen.![]()
Elküldve: 2002. 10. 24. 23:16
idézet:
Ezt írta T2k:
Passz, ezt nem tudom. A problema csak az, hogy messze nem olyan kasszat adtak at komcsiknak a torpeek, mint amilyet kaptak.[/quote]
Látod ez igaz, csak nem épp úgy ahogy te gondolod![]()
Elküldve: 2002. 10. 24. 23:18
idézet:
Ezt írta PeterW3:
Figyelj csak T2k szerintem te maradj csak Amerikában és húzz el innen!!!!!Mellesleg te sem használsz ékezeteket!!!!![/quote]
Ocskos, azt nem egy ilyen 8 altalanosos takonypoc fogja megszabni, mint te vagy akar a masik tudatlan, tanulatlan, buta cimborad.
Nem, nincs telepitve - de ez eleg rohejes vedekezes. Nem igazan magyarazza azt az iszonyu sotet agyadat...![]()
Mellesleg te ekezettel is ugy irsz, mint egy rakas gane.
PS: Itt kezdodnek a problemak, te kis taknyos. Idejossz pofazni, agitalni, ORDITOZNI OCSMANYSAGOKAT, de meg a helyesirast sem ismered. Sem te, sem a rokonbuta ugynokcimbid, Mulder.
Pont olyan 'nagy' magyarok vagytok, mint amilyen helyesirasotok, taknyosok.
Ott kezdodik a dolog, te kis takony, hogy tiszteld az anyanyelvedet, te kis primko.![]()
EZ A MINIMUM, enelkul csak egy senkihazi, tanulatlan, primitiv csurhe a fajtatok. SEMMI KOZE NINCS AZ ILYEN fergeknek semmifele hazafiassaghoz: primitiv, utszeli, ostoba fajankok. Meg is erdemlik, hogy szolgak maradjanak orokre, hogy olyan ex-besugok iranyitsak oket, mint a csurkapisti, a komcsi eraban unnepelt dramairo.
Ez maradt nektek, tanulni lusta, de nagypofaju utszeli csavargok.
Kiabalni, handabandazni, partvonalrol bekiabalni - ha mar semmihez sem ertetek, ugye...![]()
[ 2002. október 25.: T2k szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 10. 24. 23:21
idézet:
Ezt írta Abel:
Látod ez igaz, csak nem épp úgy ahogy te gondolod[/quote]
Hogyan is, o nagy Abel? Mi a helyzet az utolso napokban alairt SZAZMILLIARDOS tetelekkel, ocsi? Hmm? Azt megengedi a jobbos etika, igaz?
Ugyan, ne nevettesd ki magad... erre meg a torpeek sem szoktak semmit mondani, csak terelnek - ez siman kozismert.
idézet:
Ezt írta T2k:
Ocskos, azt nem egy ilyen 8 altalanosos takonypoc fogja megszabni, mint te vagy akar a masik tudatlan, tanulatlan, buta cimborad.
Nem, nincs telepitve - de ez eleg rohejes vedekezes. Nem igazan magyarazza azt az iszonyu sotet agyadat...![]()
PS: Itt kezdodnek a problemak, te kis taknyos. Idejossz pofazni, agitalni, ORDITOZNI OCSMANYSAGOKAT, de meg a helyesirast sem ismered. Sem te, sem a rokonbuta ugynokcimbid, Mulder.
Pont olyan 'nagy' magyarok vagytok, mint amilyen helyesenirasotok, taknyosok.
Ott kezdodik a dolog, te kis takony, hogy tiszteld az anyanyelvedet, te primko. EZ A MINIMUM, enelkul csak egy senkihazi, tanulatlan, primitiv csurhe a fajtatok. SEMMI KOZE NINCS AZ ILYEN fergeknek semmifele hazafiassaghoz: primitiv, utszeli, ostoba fajankok. Meg is erdemlik, hogy szolgak maradjanak orokre, hogy olyan ex-besugok iranyitsak oket, mint a csurkapisti, a komcsi eraban unnepelt dramairo.
Kiabalni, handabandazni, partvonalrol bekiabalni - ha mar semmihez sem ertetek, ugye...![]()
[/quote]
Hát ezen én mar csak röhögni tudok!![]()
![]()
idézet:
Ezt írta T2k:
Pont olyan 'nagy' magyarok vagytok, mint amilyen helyesenirasotok, taknyosok.
Ott kezdodik a dolog, te kis takony, hogy tiszteld az anyanyelvedet, te primko. EZ A MINIMUM, enelkul csak egy senkihazi, tanulatlan, primitiv csurhe a fajtatok. SEMMI KOZE NINCS AZ ILYEN fergeknek semmifele hazafiassaghoz: primitiv, utszeli, ostoba fajankok. Meg is erdemlik, hogy szolgak maradjanak orokre, hogy olyan ex-besugok iranyitsak oket, mint a csurkapisti, a komcsi eraban unnepelt dramairo.
[/quote]
Gratulalok!
Most sikerult utolerni Kakukkot a szinvonaladdal!
Nem gondoltam volna hogy ijen gyorsan megdontik!J
Elküldve: 2002. 10. 24. 23:23
Gratula a hozzászóláshoz!
Ha ez vicc - annak jó... de ha nem?!
Elküldve: 2002. 10. 24. 23:25
idézet:
Ezt írta T2k:
Hogyan is, o nagy Abel? Mi a helyzet az utolso napokban alairt SZAZMILLIARDOS tetelekkel, ocsi? Hmm? Azt megengedi a jobbos etika, igaz?
Ugyan, ne nevettesd ki magad... erre meg a torpeek sem szoktak semmit mondani, csak terelnek - ez siman kozismert.[/quote]
Tisztelettel megkérdezem, hogy az Úr milyen médiumokból szokott tájékozódni?
Szeretnék választ kapni a kérdésemre. (de nem viccelve!)
Elküldve: 2002. 10. 24. 23:28
idézet:
Ezt írta T2k:
Mi a helyzet az utolso napokban alairt SZAZMILLIARDOS tetelekkel, ocsi? Hmm? Azt megengedi a jobbos etika, igaz? [/quote]
Forrás? Példa? Ki mit írt alá / mikor / és hány milliárdos tételben? És kinek utalt?
Elküldve: 2002. 10. 24. 23:29
idézet:
Ezt írta RDaneel:
Szeretnék választ kapni a kérdésemre. (de nem viccelve!)[/quote]
Vajon miböl . . .Népszava,Népszabadság,Magyar Hirlap, 168 óra,HVG, Magyar Narancs van miböl válogatnija a szennylapok közül!
Elküldve: 2002. 10. 24. 23:33
Elküldve: 2002. 10. 24. 23:33
idézet:
Ezt írta PeterW3:
Vajon miböl . . .Népszava,Népszabadság,Magyar Hirlap, 168 óra,HVG, Magyar Narancs van miböl válogatnija a szennylapok közül![/quote]
Ennyi baromságot még ezek a lapok sem írnak, hiszen az eladott példányszám azonnal a nullához konvergálna...
[ 2002. október 25.: RDaneel szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 10. 24. 23:39
idézet:
Ezt írta RDaneel:
Szeretnék választ kapni a kérdésemre. (de nem viccelve!)[/quote]
Hazaira gondolsz?
Eleg szeles a paletta: MNO, Heti Valasz, neha elszorakozom a miep.hu/magyarforumon is (mindig elkepeszt az a kovetkezetlenseg, a logika teljes kianya), de jatszik meg a Magyar Hirlap, Nepszabi (ez kevesse), ES (ezt igencsak kedvelem
), hvg.hu (bar ezt itt is kapom mar, igaz, kis kesessel). Nem kedvelem igazan a Mancsot, a korridort es kimondottan utalom a 168 orat Mester miatt - nem is olvasokm mar regota, a pali vmi abszolut prekoncepcioval fut neki mindennek.
![]()
Elküldve: 2002. 10. 24. 23:40
idézet:
Ezt írta RDaneel:
Forrás? Példa? Ki mit írt alá / mikor / és hány milliárdos tételben? És kinek utalt?[/quote]
Tudod, amiket most visszautaltak csendben...
Elküldve: 2002. 10. 24. 23:40
idézet:
Ezt írta Mulder:
Nem tudom ki irt ala az 2-vel ezelotti ciklus vegen a 4-es metrorol allami garanciat. most kivancsi vagyok hogy megkapjak-e a metrot a budapestiek.[/quote]
Hmmm... akkor az nem volt valamilyen okból megszellőztetve a médiumokban. Csak elvétve lehetett hallani róla. Pedig az nagyobb buli mint az autópálya és a Vegyépszer!
Mellesleg metró ügyben a főváros (Demszkij) perelte az államot. A sajtó visszhangzott attól, hogy Orbánék nem akarnak 4-es metrót.
Nem a metróval volt gond, hanem az érintett cégek munkadíjával...
"Tisztességes" közbeszerzési pályázat volt az is!![]()

Súgó
A téma zárva.