HWSW Informatikai Kerekasztal: Sic gloria transit mundi...... (?) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sic gloria transit mundi...... (?) Értékeld a témát: -----

#521 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 13. 22:16

Hahaha...

Idézet

mintha lenne egy definíciója, ami nem imho, hanem tudni kő. persze nem ezen a fórumon, itt nincsenek vizsgák. csak bukások.

Nevet nem kaptok, de a fórum nagy morgós-morcos-lámavadászától van ez a remek idézet :D.

#522 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 01:06

Idézet: Jim DiGriz - Dátum: 2004. szept. 13., hétfő - 22:16

Hahaha...

Nevet nem kaptok, de a fórum nagy morgós-morcos-lámavadászától van ez a remek idézet :D.

Kürti Miklós: A hőmérséklet fogalma

Néha gondolkodni, olvasni kellene talán, nem zsigerből válaszolni.
Wherever you go, go with all your heart.

#523 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 09. 14. 06:22

Idézet: Dorien - Dátum: 2004. szept. 14., kedd - 2:06

Persze nem árt tudni, mit olvas az ember. :)

Idézet

A (lég)hőmérséklet
A levegő hőállapotát számszerûen jellemző fizikai alapmennyiség. Csaknem mindegyik, a légkörjellemzőkkel/mozgásokkal kapcsolatos összefüggés független változója.

¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#524 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 07:21

Idézet: Dorien - Dátum: 2004. szept. 14., kedd - 2:06

Kürti Miklós: A hőmérséklet fogalma

Ha most volna vállvonós smiley, betenném :). Kimaradtam az egész hőmérsékletes buliból, úgyhogy én a fenti idézetet minden elfogultság nélkül élvezhettem :).

#525 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 09. 14. 19:55

Vadaskert

Zene: Tátrai Tibor, Tóth János Rudolf, Zsoldos Tamás
                                                          Szöveg: Földes László

Nekünk is van már vadaskertünk
Jófajta tenyésztett vadakkal.
Erdőben, pusztán találkozunk
Kemény kanokkal és agyarakkal.
Adott az Úr elég állatot,
Óvjuk az állományt a korcstól,
A selejtet mind kilőjük.
Sok kivert kutya serétet kóstol.
Ehol jönnek az állatvédők
És óvják az ártatlan vadakat,
Gyűjtik a sok pénzt, hogy az erdők
Köré építsenek kőfalakat.
Kérik nagyon a vadászokat,
Hogy az állatoknak ne mondjanak
Trágár, csúnya szavakat
Mikor a kopók foga torkukra ragad.
Legkiválóbb a társaságunk.
Ám az elnökségben azért sírnak,
Hogy nincs nő köztünk, nincs leányunk.
Sajnos még köztünk is túl sok a hím tag.
Ám azt nem értem, hogy a hölgyek,
Bár hordanak prémet, muffot, szőrmét,
Miért nem ölnek muflont, rókát?
Hol a híres női egyenlőség?
Gyermekeknek külön műsor jár.
Rájuk kedves nénik vigyáznak,
Ügyelnek, hogy ne lássák a vért,
Amiben apjuk kezei áznak.
Így neveljük az utánpótlást.
Itt az egész család leli kedvét.
Ajándékul a nagymamának
Hazavihetnek egy gumimedvét.
Szabad hazában szabad a vad!
De náluk a vadász még szabadabb!

¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#526 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 09. 17. 08:50

Idézet

...... mert csakis vegytiszta, végletes kategóriák jelennek meg, mint teljes megoldások. Olyan emberi környezet látszik megjelenni, amelyik attól lesz emberi (???), hogy az ember meg sem jelenik benne. Olyan kép jelenik meg, hogy a döntési környezet akkor jó, ha nem kell, nem lehet dönteni. És akkor nincs is felelősség. Szép új világ.....  Pedig milyen régi.  :think:

¤

#527 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 09. 17. 14:20

Idézet

Ízlése nem attól van az embernek, hogy teleragasztja a falat fényképésznél készült nők képeivel, hanem attól, hogy (fel)ismeri a dolgok értékét.....

¤

#528 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 09. 21. 13:07

Idézet

Komolyra fordítva a szót: a legalapabb dolgoknak nem a HWSW-n kellene utánanézni. Drámaian egyszerű. Nevezzenek elitistának, nácinak, aminek akarnak, de kellene, hogy legyen egy minimális ismeretanyag, aminek a megléte után volna illő egy informatikai fórumon kérdezősködni. Iszonyatos mennyiségű dolgot tanultam itt, amióta beregeltem. Ha nem értettem valamit, amiről folyt a szó, nem igazán kérdeztem bele, mondván, valahonnan ők is megtanulták. Google, legalább. Mindig keresni próbáltam, és meglepő módon legtöbbször találtam.

Tudod, már a fájdalomcsillapító-reklámban is elmondták, hogy felgyorsult világunkban egyre gyorsabb megoldásokra van szükség. Nincs idő gondolkodni, utánajárni, értelmezni, hanem prompt kell a válasz a kérdésre. Sosem ezt az utat követtem, nem is fogom. De egyre népszerűbb a módszer. Én részemről elvárom, hogy ha valaki megkérdezi, hogy milyen finombeállítások kellenek ahhoz, hogy a mittoménmilyen processzort mittoménmekkora órajelre felhúzza, akkor legyen először is tisztában a magyar helyesírással, másodszor azzal, hogy mi az a processzor, harmadrészt azzal, hogy hogy kell segítséget kérni emberektől. Ha ezen a szűrőn nem jut át, nagyon kell igyekeznie, hogy ne nézzem le .

Izé, valaki érti még, miről beszélek? Én bizisten nem, belemelegedtem, és ráadásul nemtomhány telefonra válaszoltam közben
(J.D.G. szíves engedelmével...)
¤

#529 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 09. 28. 19:57

Idézet

"Élj úgy, hogy soha ne szégyelld, ha a világ megtudja, mit teszel, mit mondasz, még akkor is, ha nem igaz amit a világ megtudott."

¤

#530 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 04. 07:47

Javaslat  kipusztulásra

Szerkesztette: Brett Shaw 2004. 10. 04. 07:47 -kor

NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#531 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 04. 09:43

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2004. okt. 4., hétfő - 8:47

Hijnye. :eek:
Láttad ezt a műsort?

#532 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 04. 10:12

Idézet: Dorien - Dátum: 2004. okt. 4., hétfő - 10:43

Hijnye. :eek:
Láttad ezt a műsort?

Részleteket belőle...siralmas! :(
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#533 Felhasználó inaktív   solide 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 04. 12:24

- topikszennyzés törölve.  :smoker:

Szerkesztette: solide 2004. 10. 04. 13:23 -kor

. . .

#534 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 04. 13:21

Idézet: solide - Dátum: 2004. okt. 4., hétfő - 13:24

mondjuk ebből én láttam a finálét. huhh. elmondom mi volt:

Hmm, kár volt. Ennek van "topikja", ott a helye.
¤

#535 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 05. 10:34

Idézet: Henci Papa - Dátum: 2004. okt. 5., kedd - 10:06

Az meg végképp jellemző, hogy magukat bevédik és másra mutogatnak. Olyat még sohase láttam/hallottam ott, hogy valaki elismerte volna a hibáját.

¤

#536 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 09. 15:28

Jól szituált és kellemes benyomást keltő 40-es házaspár és a tizenéves leánka, ippeg domborodó félben,  odaértem melléjük és az anya mosolygósra fogva kérdezte a lánkát, hogy mit vettél Renátácskám? A kérdést azért intézte hozzá, mert a leánka ippeg a zsebébe nyúlt, hogy eldicsekedjék a bent lapulóval. Utána a lánka megrázta a fejét, hogy nem vettem semmit.....Már vagy két lépésre elhagytam Űket, amikor az anya újra kérdezte: mit loptál Renátácskám? A leánka a zsebéből mobiltelefont és pénztárcát emelt ki és adta át az anyjának. Az apa elismerően biccentett. Erre a párbeszédre rajtam kívül senki sem figyelt fel, vagy ha igen, akkor írja ide a folytatását.                                                                  by G
¤

#537 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 09. 16:37

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. okt. 9., szombat - 16:28

Mi köze ehhez a "Teleportálás" topicnak?  :think:

#538 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 09. 16:40

Ja, a Gugablog akart lenni... :)

#539 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 10. 09:08

Érdemes elolvasni (Oldal 1 2 )
¤

#540 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 10. 09:49

Argument By Fast Talking:

However, some psychologists say that to understand what you hear, you must for a brief moment believe it. If this is true, then rapid delivery does not leave people time to reject what they hear.
¤

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.