HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#3201 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 26. 15:19

Idézet: mocsi - Dátum: 2004. nov. 26., péntek - 14:41

:nevet2:  :pokeas:  :lol:  :pokeas2:  :nevet:

OFF
Mocsi, ne haragudj, de annyira zavar. Légyszi javítsd már ki az aláírásodban a karszalagot 1 db l-re, mert úgy a helyes. Naponta többtucat ember olvassa el rosszul és esetleg legközelebb ő is így írja, akaratlanul is.

Köszi előre is és elnézést.
ON
Gondolkoztál már ma?

#3202 Felhasználó inaktív   bexxter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 26. 19:03

Ma délután álltunk a sorban a Budagyöngye elött a szépilona patikánál.. ott van egy keresztutca ami a villamos sineket is keresztezi.. (rögtön a paitka mellett) és egy 40millás mercike ugygondolta, hogy a moszkvatér irányába kanyarodik ki, holott abból az utcából TILOS balra kanyarodni. sebaj, neki 40millás mercije van.. épp mi mellénk ért, beállt a szembejövö sávba és furakodott.. kispokkal voltunk akkor is (apáméval-nincs 1es) de nem akartuk beengedni.. csak jött-jött és mikor 2centire volt az orra lehuzta az ablakot és ki a kis célszerszám. Ha nem látom nem hiszem el.. persze be lett engedve. Robbanna fel azzal a szarral vmi elhagyatott helyen..  :mad:  :mad:

#3203 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 26. 21:46

Kép
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#3204 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 27. 12:41

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. nov. 26., péntek - 11:12

aztán adott egy csokit. Kérdeztem, hogy ez most randiajánlat-e?

Elképzeltem, ahogy randi után, csokimaradványokkal a fogad között esdekelsz: "Gyere büntess meg !"  :Đ
Ciciman is on borda

#3205 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 27. 12:49

Idézet: bexxter - Dátum: 2004. nov. 26., péntek - 19:03

lehuzta az ablakot és ki a kis célszerszám.

Kihugyozott az ablakon? Nem mondod? :D

#3206 Felhasználó inaktív   bexxter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 27. 22:15

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. nov. 27., szombat - 13:49

Kihugyozott az ablakon? Nem mondod? :D

vhogy nem tudok rohogni ezen.. visszagondolni is szar h mivan ha nem a kerékre tartja a fegyvert es nem poenkodik hanem telepumpál olommal? hm.. :rolleyes: és sajnos ez megeshet. Másvki emlitette, hogy mi lett volna ha ottvan egy rendor. na mi? semmi, elfordul, söt, jót röhög..
Mai naprol is lenne mit mesélnem. Nemtudom egyesekböl miert valt ki negativ gondolatok egy kispolak, (raadasul nem is lassu - laza 90es tempo) ugy, hogy akár zárovonalon át, szembejövöket lesajnálva megelözzön? vagy hogy a sort nem kivárva megprobál besorolni egy 80-al gurulo auto elé amikor ö kb 40el gurulgatott és nem akart gyorsitani. persze a következö lámpánál elénkvágott és megmutatta hogy megtud elözni egy kispolskit mer a sotetszinu toyota corolla a sotet (agyu) vezetojevel kepes ra. gratulalok neki is.
stbstb..  :down:  :down:

#3207 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 28. 00:10

Idézet: bexxter - Dátum: 2004. nov. 27., szombat - 22:15

vhogy nem tudok rohogni ezen.. visszagondolni is szar h mivan ha nem a kerékre tartja a fegyvert es nem poenkodik hanem telepumpál olommal? hm.. :rolleyes: és sajnos ez megeshet. Másvki emlitette, hogy mi lett volna ha ottvan egy rendor. na mi? semmi, elfordul, söt, jót röhög..
Mai naprol is lenne mit mesélnem. Nemtudom egyesekböl miert valt ki negativ gondolatok egy kispolak, (raadasul nem is lassu - laza 90es tempo) ugy, hogy akár zárovonalon át, szembejövöket lesajnálva megelözzön? vagy hogy a sort nem kivárva megprobál besorolni egy 80-al gurulo auto elé amikor ö kb 40el gurulgatott és nem akart gyorsitani. persze a következö lámpánál elénkvágott és megmutatta hogy megtud elözni egy kispolskit mer a sotetszinu toyota corolla a sotet (agyu) vezetojevel kepes ra. gratulalok neki is.
stbstb..  :down:  :down:

Ebben van valami, amikor valamilyen regebbi, netalantan keleti autot vezetek mindig elemvagnak es kemeny fekezesre kenyszeritenek, de amikor az uj J-s renszamu Focus-ommal megyek akkor sokszor a belso savban szo nelkul kulsobe sorolnak, pedig se nem "tolom" oket, se nem villogom le oket, sot meg csak nem is akarok gyorsabban menni mint ok.  :confused:
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#3208 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 28. 00:18

Bexxter: 1: Legközelebb ne emberkedj, gondolom összedőlt volna a világ, ha beengeded simán.
2: Tarts Te is célszerszámot a verdában, de fényképezd le a mercis lazajancsi orcáját, mikor meglátja a kezedben és küldd el nekem, hadd röhögjek... ;)

#3209 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 28. 00:22

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. nov. 28., vasárnap - 0:18

2: Tarts Te is célszerszámot a verdában,

Hugom kispolakjaban a 10-es villaskulcs a celszarszam (az akkumulator saru levetelehez kell, minden parkolas utan :D )
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#3210 Felhasználó inaktív   Targa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 28. 01:34

Idézet: mocsi - Dátum: 2004. nov. 28., vasárnap - 0:22

Hugom kispolakjaban a 10-es villaskulcs a celszarszam (az akkumulator saru levetelehez kell, minden parkolas utan :D )

Nekem a kerékkulcsom ilyesmi kaliber.

27/32-es csőkulcs... Hiába, méretes autó, méretes szerszámok. :)

#3211 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 28. 01:54

Idézet: bexxter - Dátum: 2004. nov. 26., péntek - 19:03

... kispokkal voltunk akkor is (apáméval-nincs 1es) de nem akartuk beengedni ...

De miért nem? Várható volt, h elindulás után kb 5 mp-ig lesz előttetek, aztán huss, előz tovább. Ha úgysem volt 1es, kétlem, h feltartott volna titeket.

Fusson a vesztébe vagy ámokba, de szerintem az számotokra a legjobb, ha benneteket kihagy belőle. Ezzel a jólmegmutatommal csak még idegesebbé, veszélyesebbé teszitek.

Kicsit más oldalról. Ha eljutsz Aból Bbe, de közben felhúzod magad azon, h ki hogyan viselkedik veled szemben, akkor nem fogod élvezni a vezetést. Ha barmokkal futsz össze az úton, kerüljenek minél gyorsabban távolabb tőled.
Ciciman is on borda

#3212 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 28. 02:38

Idézet: fram - Dátum: 2004. nov. 28., vasárnap - 1:54

De miért nem? Várható volt, h elindulás után kb 5 mp-ig lesz előttetek, aztán huss, előz tovább. Ha úgysem volt 1es, kétlem, h feltartott volna titeket.

Fusson a vesztébe vagy ámokba, de szerintem az számotokra a legjobb, ha benneteket kihagy belőle. Ezzel a jólmegmutatommal csak még idegesebbé, veszélyesebbé teszitek.

Kicsit más oldalról. Ha eljutsz Aból Bbe, de közben felhúzod magad azon, h ki hogyan viselkedik veled szemben, akkor nem fogod élvezni a vezetést. Ha barmokkal futsz össze az úton, kerüljenek minél gyorsabban távolabb tőled.

Iiiigen, iiigen, csak hát ez megint az, hogy én alkalmazkodjak a görényekhez. Tehát nekik szabad ezt, nekik jár ez...
Nekem meg jár, hogy a saját érdekemben kussoljak, meghúzzam magamat.
Ez az, ami sok embert - jogosan - zavar.

Szerintem. :D
Gondolkoztál már ma?

#3213 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 28. 09:31

Hátigen. Így jönnek elő a különbségek a kocsik közötti értékekben, abban hogy ki vezeti, kikkel van körülvéve a vezető stb. Tegnap este speckó kint voltunk Hűvösvölgyben. Dumáltunk haverokkal mire arra lettünk figyelmesek hogy megy elöl egy kék Astra, mögötte meg egy fekete Civic. Piros volt a lámpa a végállomáson, a civices meg dudált hogy MENNYÉMÁ..... Naa de pirosba hova amikor a buszok fordulnak eléd. Mire a f@sz civices jobbról! kielőzte a astrat a jardán keresztül, de az opel is elindul szal kicsit megkoccolták egymást. Kiszáltt a sötét civices gyerek, elkezd anyázni mire az opelből meg egy fejjel magasabb férfi, tök nyugodtan. A kiccsávó elkezdett alaposan felfele nézelődni :), mire inkább visszaszállt azt elhúzott a piroson kereszűl :D

#3214 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 28. 10:02

Idézet

Elhunyt Bubik István
2004.11.28. 09:09

Közúti balesetben elhunyt Bubik István színművész - értesült a MobilPress a Pest Megyei Rendőrkapitányság sajtóügyeletesétől.

A 46 esztendős színművész a 4-es főúton, Cegléd és Ceglédberceli között ütközött frontálisan autójával egy vele szemben haladó személygépkocsival.

Bubik István a baleset helyszínén életét vesztette, míg a másik autó két utasa könnyebb sérüléseket szenvedett.

¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#3215 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 28. 13:15

Idézet: *Macika* - Dátum: 2004. nov. 28., vasárnap - 2:38

Iiiigen, iiigen, csak hát ez megint az, hogy én alkalmazkodjak a görényekhez. Tehát nekik szabad ezt, nekik jár ez...
Nekem meg jár, hogy a saját érdekemben kussoljak, meghúzzam magamat.
Ez az, ami sok embert - jogosan - zavar.

Szerintem. :D

Nem.

"Aki hülye, haljon is meg úgy", csak nem velem kísérelje ezt meg véghez vinni.

Feltart? Nem, akkor kerüljön minél messzebb tőlem. Hadd folytathassam az utam nyugodtan tovább.

------

Külföldi példa, de mégsem.

2 sávból 1 lesz, be kell sorolni. Északiaknál ez úgy zajlik, h elmenni a megszűnő sáv legvégéig és a cipzár-elv alapján besorolnak. Délen helyezkedés van, mint a gokartnál, és ha be tudnak préselődni az 1 sávba ketten, akkor be is mennek egymás mellett, ha nem volt másképp hely a besorolásra.

Ausztriában, mikor autópályán dugó volt, mert útépítés/sávlezárás volt, kik nem engedtek minket besorolni? Érdekes, magyar rendszámú autók voltak mind.

Túl kéne már lépni idehaza ezen a gondolkodásmódon, h "Szopok én is (a dugóban), szopjál te is".
Mert így nálunk 2x nagyobb torlódás alakul ki, mintha az északi v déli "mentalitást" alkalmaznánk. Végeredményben így önmagunkat szopatjuk.

Szerintem.

Szerkesztette: fram 2004. 11. 28. 13:16 -kor

Ciciman is on borda

#3216 Felhasználó inaktív   Barnabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 28. 13:33

Két napja elütötték a kutyámat :( Anya volt lent vele sétálni és mikor meglátta a másik kutyát aki anya barátnője kutyija, kiszaladt elé és akkor jött az autó elütötte! Anya azt mondja jött mint az örült, szerencsére sikerült lefékezni így a kutya lábát kapta el! Szerencsére nagyobb baj nem történ a kutya lábárol a melső balrol lement egy nagy részen a bör elég csúnyán vérzett de kijött az ügyeletes állatorvos és elláta! Még mindig nem nagyon áll rá! Tudom anyám is hibás mert pont elötte vette le róla a pórázt, mondjuk én bárhol tudom vinni póráz nélkül is nekem nem megy utra nem szalad el tölem csak anyára nem hallgat ennyire! A TIRPÁK soför elhajtott azt mondja anya ki sem szált semmi fogta és elment!Felmerül a kérdés az ilyen egy embert is otthagyott volna???Nagyon úgytünik, hogy igen és ez nagyon szomrú... :(
The Sky Was Pink

#3217 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 28. 13:36

Kutyát elütni nagyobb vétek, mint embert... Bocs, ha ezzel vkit megsértek, de nagyon nem bírom, aki ilyet csinál. :(
Az nevet utoljára, aki először üt.

#3218 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 28. 13:36

Idézet: Barnabi - Dátum: 2004. nov. 28., vasárnap - 14:33

Két napja elütötték a kutyámat :( Anya volt lent vele sétálni és mikor meglátta a másik kutyát aki anya barátnője kutyija, kiszaladt elé és akkor jött az autó elütötte! Anya azt mondja jött mint az örült, szerencsére sikerült lefékezni így a kutya lábát kapta el! Szerencsére nagyobb baj nem történ a kutya lábárol a melső balrol lement egy nagy részen a bör elég csúnyán vérzett de kijött az ügyeletes állatorvos és elláta! Még mindig nem nagyon áll rá! Tudom anyám is hibás mert pont elötte vette le róla a pórázt, mondjuk én bárhol tudom vinni póráz nélkül is nekem nem megy utra nem szalad el tölem csak anyára nem hallgat ennyire! A TIRPÁK soför elhajtott azt mondja anya ki sem szált semmi fogta és elment!Felmerül a kérdés az ilyen egy embert is otthagyott volna???Nagyon úgytünik, hogy igen és ez nagyon szomrú... :(

Örülj neki, így nem kell kifizetned az autóban okozott kárt.
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#3219 Felhasználó inaktív   Barnabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 28. 13:38

Idézet: tolvaly - Dátum: 2004. nov. 28., vasárnap - 14:36

Örülj neki, így nem kell kifizetned az autóban okozott kárt.

Anya nem látta a rendszámot, nem ismeri az autókat csak annyit tudott mondani egy fekete autó! Elhiszed hogy kifizetném neki a kárt, de azt egy életre megemlegetni!
The Sky Was Pink

#3220 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 28. 13:56

Idézet: Barnabi - Dátum: 2004. nov. 28., vasárnap - 13:38

Anya nem látta a rendszámot, nem ismeri az autókat csak annyit tudott mondani egy fekete autó! Elhiszed hogy kifizetném neki a kárt, de azt egy életre megemlegetni!

Azért remélem elnézed neki, hogy autós létére az úttesten ment! :p
Városban még nem fordult elő,de a városon kívűl már igen, hogy mindenféle állatot elütöttem, sajnálom,de mit ér már neki ha 100+ elütöm szerencsétlent ! Na lehet botránkozni....

Téma megosztása:

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.