Idézet: Mikeee - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 10:16
Aki azt, hogy én miért csak városon kívül kapcsolok övet nem érti az inkább ne vezessen semmit!
Hát én pedig nem értem. Mész az utcán szabályosan 50-nel, szemből egy barom kijön előzni 100-120-szal. Azt hiszi, tud vezetni, de elveszti a kontrollt a kocsi felett, és frontálisan ütköztök. Miért is nem éri meg bekötni magad? :confused:
Más: Ülsz az autóban, és oldalról belédszáll valaki. Nem vagy bekötve, oldalra repülsz és a melletted ülőt megnyomorítod, megölöd. Miért is nem éri meg bekötni magad? :confused:
Idézet: Mikeee - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 10:16
Egyébként meg, amikor valaki miatt nem érem el a zöldet(pöcsöl, belefékez, nem tud elindulni) legszívesebben kiszállnék és kifizettetném vele azt a benzint, amit a lámpánál való állással elfogyasztok. Az idegeskedéssel járó életrövidülésről ne is beszéljünk!
Szóval vezessen mindenki dinamikusan , út és forgalomviszonyoknak megfelelően de könyörgöm aki csak pöcsölni tud az járjon busszal!!

Olvasd el az aláírásom: senki és semmi miatt nem éri meg idegesíteni magad!
A mazsolákkal pedig semmit sem tudsz csinálni. Jó, hogy nem azt mondod, hogy lelőnéd őket, mert előtted totyognak.
Mellesleg hiába vezetnék én dinamikusan, ha olyan valakit vagy valamit viszek, ami miatt nem lehet csikorgó kerekekkel indulni.