HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#3981 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:07

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 21:03

Azért az első mondat az én zsebemben is kinyitotta a bicskát, csak én gyorsan bezártam a böngészőt... :rolleyes:

Nem láttál még bottal a 6 sáv+két pár villamossínes úton bottal keresztülvonuló idős embert? 15 méterre a zebrától? Én naponta látok. Ez mi ha nem felelőtlenség? A kamikazét nem szó szerint kell érteni de saját magukat és másokat veszélyeztetnek vele.
kieg: piros gyalogos lámpánál

Szerkesztette: Arp 2005. 01. 11. 22:08 -kor

#3982 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:07

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 21:57

Talán azt, milyen érzés, amikor felfuvalkodott, nagyképű csimaszok már most ki akarják írtani, mert "vén faszként" ki merte dugni az orrát az utcára. Akkor, amikor arra járt egy 12 és fél éves szupermen, "szabálytiszteletének" minden attributumával.

Én azt láttam, hogy az a "felfuvalkodott, nagyképű csimaszok" képes volt "nyanyának" nevezni azt, aki saját és mások életét veszélyeztette.

Erre Te épp csak a szót nem írtad le, hogy dögöljön meg az ilyen. Miért árad belőled ennyire a rosszindulat? :(

#3983 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:09

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 21:07

Én azt láttam, hogy az a "felfuvalkodott, nagyképű csimaszok" képes volt "nyanyának" nevezni azt, aki saját és mások életét veszélyeztette.

Erre Te épp csak a szót nem írtad le, hogy dögöljön meg az ilyen. Miért árad belőled ennyire a rosszindulat? :(

Hagyd, lenyanyázni egy idős embert nagyobb gáz mintha valaki meghal miatta

#3984 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:15

Stílus, emberek, stílus...

#3985 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:16

Idézet: Arp - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 22:07

Nem láttál még bottal a 6 sáv+két pár villamossínes úton bottal keresztülvonuló idős embert? 15 méterre a zebrától?

Bottal? Kecskével! (vagy ki hogy nevezi ezt a járókeretet)
A szintén hatsávos Üllői úton. Mindkét irányban max. 50m-re zebra.

#3986 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:21

Idézet: Arp - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 22:07

Én naponta látok. Ez mi ha nem felelőtlenség?

Ez bizony az. De sajnos egy bizonyos kor felett az emberek többsége nem képes felfogni ezt. A fiatalabbak dolga, hogy kompenzálják ezt az - elkerülhetetlen - hiányosságot. Érdekes módon nekem nincs bajom az öregekkel. Ha az út közepén látok bénázni egyet, mindig megállok, mert tudom, hogy százszor nagyobb veszélyben van, mintha egy fiatal lenne a helyében. Ugyanígy vagyok az út mentén megjelenő állatokkal is. Most normális vagyok?

Szerkesztette: Miki2 2005. 01. 11. 22:25 -kor

Tárgyi tudástól nem elhomályosított éleslátással tekintek a világra.

#3987 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:26

Idézet: Arp - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 22:09

Hagyd, lenyanyázni egy idős embert nagyobb gáz mintha valaki meghal miatta

/OFF

Hááááát. Kedveskedésből már nyanyáztam, sárkányoztam, gonosz mostoháztam le ismerőst, de soha senkinek nem próbáltam azzal kedveskedni, hogy azt mondtam volna neki, remélem nem éri meg az időskort. :(

Tudom, tudom, nekem sem kell kétszer szólni, hogy ássam ki a csatabárdot. :(

/ON

A mai ködben láttam egy autóst átszáguldani egy tökéletesen beláthatatlan városi vasúti átjárón. Nem ment száznál többel, de fékezett. Az átjáró közepén.
Az átjáróról egyébként tudni kell, hogy közvetlen utána van egy olyan utca, ahonnan 80-100-zal szoktak kijönni kocsik a mackósajtjuk ellenére. Nem véletlen, hogy itt havonta legalább egy karambol van.

#3988 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:27

Idézet: Miki2 - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 21:21

Ez bizony az. De sajnos egy bizonyos kor felett az emberek többsége nem képes felfogni ezt. A fiatalabbak dolga, hogy kompenzálják ezt az - elkerülhetetlen - hiányosságot. Érdekes módon nekem nincs bajom az öregekkel. Ha az út közepén látok bénázni egyet, mindig megállok, mert tudom, hogy százszor nagyobb veszélyben van, mintha egy fiatal lenne a helyében.

Eddig rendben van, a fő gond az amikor autóba ülnek. Gyengül a látásuk, romlik a reakcióidejük, sajnos ez van. Szerintem x évente rendszeres alkalmassági vizsgálat kellene és aki nem felel meg annak bevonni a jogosítványát. Ha csak a szeme rossz akkor csináljon rendes szemüveget, de ha már teljesen le van lassulva akkor járjon busszal és ne veszélyeztesse a családom.
Ez nemzetközi probléma egyébként, nem tudom Németországan bevezették-e már a szűrést de régebben panaszkodtak a német ismerőseim is hogy milyen balesetek vannak emiatt.

#3989 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:28

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 21:26

Tudom, tudom, nekem sem kell kétszer szólni, hogy ássam ki a csatabárdot. :(

Mindegy, szarni rá. Csak időben észrevegye a szemellenzőtől az eléugró gyalogost. Hátha én leszek az öreg koromban :)

#3990 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:31

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 21:26

A mai ködben láttam egy autóst átszáguldani egy tökéletesen beláthatatlan városi vasúti átjárón. Nem ment száznál többel, de fékezett. Az átjáró közepén.
Az átjáróról egyébként tudni kell, hogy közvetlen utána van egy olyan utca, ahonnan 80-100-zal szoktak kijönni kocsik a mackósajtjuk ellenére. Nem véletlen, hogy itt havonta legalább egy karambol van.

Nem rossz. Én csak sima helyzetjelővel haladót láttam az esti ködben de gyalog voltam és nem tudtam szólni neki hogy a két zseblámpaizzó nem egy életbiztosítás ilyenkor.

#3991 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:39

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 15:58

Hát... nézd, a WRX az haverok közt is 315 paci, ráadásul úgy van megcsinálva, hogy startnál összkerék, aztán utána, mikor "csak" gyorsulni kell, akkor fokozatosan teszi hátra a nyomatékot. Tőlem lefűnyírózhatják, hát istenem. Namost, ha mégsem WRX, hanem mondjuk GT turbo lesz, az is még vastagon 250 paci, szóval na, érted. ;) Amúgy az Integrale-ban is 215 tagot számlált a ménes. :cool:

Hümm, hol van ehhez képest egy jo kis Omega A [1991] 120-150 LE-je? :D
De azert az mégiscsak egy nagy auto :)
Szerintem egyebkent a jol megformalt nagy kocsik azert jobbak a sportautoknál mert a mérettel és a kulsővel lesznek tekintélytparancsolóak, nem azzal hogy 300LE van benne. (meg hat a nagy auto is megy 200-at, affölé meg még autopályán se sűrűn megy az ember magyarországon)

Szerkesztette: Wyco 2005. 01. 11. 22:48 -kor

http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#3992 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:44

Idézet: Wyco - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 21:39

Hümm, hol van ehhez képest egy jo kis Omega A [1991] 120-150 LE-je? :D
De azert az mégiscsak egy nagy auto :)
Szerintem egyebkent a jol megformalt nagy kocsik azert jobbak a sportautoknak mert a mérettel és a kulsővel lesznek tekintélytparancsolóak, nem azzal hogy 300LE van benne. (meg hat a nagy auto is megy 200-at, affölé meg még autopályán se sűrűn megy az ember magyarországon)

+nagyobb passzív biztonság, meg annak az omegának a 12 szelepes motorja is egy tartós darab

#3993 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:47

Kicsi de erős autók

Idézet

I know....most pictures in this crash-gallery are pretty nasty to look at...
But it's to remind you to stay alert and drive carefully at all times.

Kép
Kép
Kép

#3994 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:47

Idézet: Arp - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 22:31

Nem rossz. Én csak sima helyzetjelővel haladót láttam az esti ködben de gyalog voltam és nem tudtam szólni neki hogy a két zseblámpaizzó nem egy életbiztosítás ilyenkor.

A masik veglett roszabb itt nagyfalun, mostanaban az autok tobbsegehez mar szeria a kodlampa, a sok vadallat meg itt varoson belul mar akkor hasznalja, amikor a feher gozpamacsok elso jele felbukkan. Jha hogy kozben a latotavolsag valami 150-200m, jha hogy belvarosban kod sincs, jha hogy kozben kiegeti a dugoban moge kenyszerulo sorstarsa szemet.  :reklamacio:
Kultura b@sszatok meg :D
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#3995 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:49

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 22:07

Rosszindulat? Hmm, érdekes meglátás.

Abban természetesen semmi rosszindulat nincs, ahogy felsőbbrendűséged teljes tudatában ítéletet mondasz mások felett, az csupán természetes élettérkeresés. :) Tiéd a pálya. Te szabályos vagy. Vagy szabálytalan, de akkor is engedjenek el, mert "csakis a rendőrök dolga a szabályok betartatása". És a szabályok, ó igen, azok mindenkire és mindenkor... mert a szabályok. :)

Hogy egyetlen pillanatra felmerülne a  gondolataitok között, hogy az a szerencsétlen ember ott az út szélén - tudod, akit minden rosszindulat nélkül, csak per se vén fasznak kell titulálni - azért indul el akkor - igen, pont akkor - amikor megközelíted 25 méterre, mert akkor lát meg! Igen, akkor lát meg, és azt hiszi, hogy az izületei jobbak, mint a tapasztalatai.  Mert ilyen a biológia! És a vén fasz azt meri hinni, hogy lát egy biztos pontot, akkor annak ismeretében elérheti a túlsó járdát! Mert amíg nem látta meg, addig vacillált, hogy most mi a francot csináljon, jön valami, nem jön valami? El merjen indulni?

És akkor teljes mellszélességgel megjelenik az élő szabálygyűjtemény, fölénye teljes tudatában és osztja... a tudást, meg a "tudod ki fog várni 10 másodpercet", csak nem képzelitek. Hiszen olyan sürgős.

Elmondanátok, mi olyan sürgős azon a kibaszott szar pléh és műanyagkasznin, aminek a kormányát a kezetekbe kaparintva rögtön élő legendává és Fittipaldivá növi ki magát minden minden seggig pattanásos süvölvény, aki rögtön teljes mélységében tudja, hogy más - érdekes módon mindig csak más - mennyire veszélyezteti az életet ezen a földön?
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#3996 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:52

Idézet: mocsi - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 21:47

A masik veglett roszabb itt nagyfalun, mostanaban az autok tobbsegehez mar szeria a kodlampa, a sok vadallat meg itt varoson belul mar akkor hasznalja, amikor a feher gozpamacsok elso jele felbukkan. Jha hogy kozben a latotavolsag valami 150-200m, jha hogy belvarosban kod sincs, jha hogy kozben kiegeti a dugoban moge kenyszerulo sorstarsa szemet.  :reklamacio:
Kultura b@sszatok meg :D

Igen ez a másik kedvencem. Még kristálytiszta időben is használják, mert vagi. Leginkább úgy hogy a helyzetjelzőt kapcsolják fel (mert anélkül nem ég a ködlámpa se) és úgy rá a ködlámpát. Ha szemből jönnek semmit nem látni, teljesen elvakít főleg ha a piros autóval vagyok mert az elég alacsonyan van. Kb mintha reflektorral jönne szembe.

#3997 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:52

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 22:20

Remélem megtapasztalod a másik oldalról is. Bár, kicsi a remény. Szerencsére.

"A kölcsönös tiszteletet pedig nem csak követelni kell, meg is lehet adni. Előkeressem "kölcsönös tiszteleted" jegyeit?" ;)
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#3998 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 11. 22:55

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 22:52

"A kölcsönös tiszteletet pedig nem csak követelni kell, meg is lehet adni. Előkeressem "kölcsönös tiszteleted" jegyeit?"   ;)

Tudod, amíg nem értesz valamit, csak nagyzolás használni. És most azt hiszed, "felnőtt" módra riposztozol. Majd amikor kényszerét érzed, hogy először magaddal szemben tartsd be, akkor gyere vissza.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#3999 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:56

Idézet: Arp - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 22:44

+nagyobb passzív biztonság, meg annak az omegának a 12 szelepes motorja is egy tartós darab

Na igen. egyik ismerősnek van egy félautomata 1.0-s Yarisa, hát édes egy auto de most jottunk át vele a hegyen buda felől pestre és azthittem az auto összeszarja magát. Pedig a csaj van vagy 50 kg (vagy annyi se), én meg 70. Szal nem vagyunk Lagzilajcsik. Ezek mellett nem meglepő hogy halálrahajtotta már szerencsétlen csaj a kocsiját...
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#4000 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:57

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 22:17

Igen. Csakis más a fasz, te még véletlenül sem...  :(

Ezt eddig nem vettem észre :rolleyes: De biztosan én voltam a szituban a hibás és tulajdonképpen reárőszakoltam, hogy írja alá a betétlapot.  :rolleyes: Sőt ha legközelebb megöl egy családott, tulképpen akkoris más lesz a "fasz", nemdebár?

(nem tagadom, hogy elragadott az indulat, amikor felidéztem az ominózus esetet, de nem hinném, hogy ez természetellenes :rolleyes: )
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

Téma megosztása:

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.