HWSW Informatikai Kerekasztal: Dopping a sportban - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (47 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dopping a sportban Értékeld a témát: -----

#881 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 30. 12:27

Ott is van azért ember és ember közt különbség nyilván. Ráadásul egyszer fenn, egyszer lenn mindenkinek van jobb formája, meg rosszabb. Persze sokat számít az autó is, nyilván két ugyanolyan képességű ember közül a jobb autós nyerni fog. :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#882 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 12:56

Idézet: scaurus - Dátum: 2007. nov. 29., csütörtök - 18:08

Ami azért már a vicc kategóriája, hogy a Kártya magazin (http://www.kartyalap.hu/) valamelyik számában olvastam arról is, hogy a pokert szeretnék elismertetni szellemi sportnak, mondván, hogy nem szerencsejáték...

Valószínűleg közrejátszik ez a törvénytervezet is.
http://index.hu/gazd...gyar/pok071105/
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#883 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 13:02

Idézet: JonesC - Dátum: 2007. nov. 30., péntek - 12:16

Szvsz te is simán beülnél a legjobb autóba, csont nélkül nyernéd a versenyeket.

Ezt gondolom viccnek szántad, csak lemaradt a szmájli.

Szerkesztette: Mikeee 2007. 11. 30. 13:03 -kor

#884 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 13:07

Idézet: Mikeee - Dátum: 2007. nov. 30., péntek - 13:02

Ezt gondolom viccnek szántad, csak lemaradt a szmájli.

Mexorítás van. Spórolok a bájtokkal  :smoker:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#885 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 13:13

Idézet: JonesC - Dátum: 2007. nov. 30., péntek - 13:07

Mexorítás van. Spórolok a bájtokkal  :smoker:

Aha, így már világos.  ;)

Egyébként tényleg elég sok ember gondolja az utólag barkácsolt hátsó spoilerrel rendelkező népautójából, hogy ő bizony elverné a Schumachert. Érdekes.

#886 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 13:42

Idézet: Satriani - Dátum: 2007. nov. 30., péntek - 10:25

Ez minden kártyajátékra igaz. Ultiban, snapszerban is muszáj fejben tartani a lapokat, végigpörgetni a lehetséges kombinációkat, sőt, még a zsírban sem árt számolni, hány nagy lap ment ki. Ha a póker sport, akkor a zsír is az.

A sakknak ellenben kb. annyi köze van a szerencséhez, mint a gerelyhajításnak.

Azért tegyük hozzá, hogy a póker nagyon népszerű manapság, sokan tolják, hatalmas a médiatámogatása és rentgeteg lóvé van benne.  Ez egy jól eladható 'termék' lett, gondolom ezért is olyan erős most a lobby.

Az hogy sport lenne tényleg vitatható, de jóval több, mint szerencsejáték. Komoly szellemi tevékenységet igényel.
Egy csúcsjátékos tuti legyalázna magunkfajta pókerezőket, akátmilyen szar lapja is van.

Egy party alatt meg jókat lehet sörözni, csak hogy a dopping-témához is hozzászóljak.  :cool:

Szerkesztette: 7of9 2007. 11. 30. 13:43 -kor

"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#887 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 17:14

Idézet: Mikeee - Dátum: 2007. nov. 30., péntek - 13:13

Aha, így már világos.  ;)

Egyébként tényleg elég sok ember gondolja az utólag barkácsolt hátsó spoilerrel rendelkező népautójából, hogy ő bizony elverné a Schumachert. Érdekes.

Én nem mondom, hogy elverném Schumachert (még Sato-t sem :(), viszont azt fenntartom, hogy annó messze nem Rubens volt a 2. legjobb pilóta, mégis messze 2. lett...

Amúgy a bridzs sport? Mert azért ott is van szerepe a szerencsének, hogy bejön-e az impassz, vagy nem...

#888 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 17:57

Na, szal fenntartom az álláspontom, ez nem sárral dobálás, hanem tények. Régen még durvább szerek voltak, még károsabbak, és kevéssé ellenőriztek, ezért van az, h gyakorlatilag töke nőtt a volt NDK-s úszónőknek.
Ma az van, h próbálnak okosan olyan cuccokat használni/olyan adagolásban, hogy ne tudják kimutatni.

Szerk: Ja, és sok mellékhatás ilyen 40-50 éves korban jön csak ki. Evvan, ezzel tisztában voltak, mikor beszedették velük. Ez egy ilyen az élsport, mindenki cuccol ezerrel.

Szerkesztette: leslie 2008. 07. 16. 17:59 -kor

Az nevet utoljára, aki először üt.

#889 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 18:24

Idézet: leslie - Dátum: 2008. júl. 16., szerda - 18:57

Na, szal fenntartom az álláspontom, ez nem sárral dobálás, hanem tények. Régen még durvább szerek voltak, még károsabbak, és kevéssé ellenőriztek, ezért van az, h gyakorlatilag töke nőtt a volt NDK-s úszónőknek.
Ma az van, h próbálnak okosan olyan cuccokat használni/olyan adagolásban, hogy ne tudják kimutatni.

Szerk: Ja, és sok mellékhatás ilyen 40-50 éves korban jön csak ki. Evvan, ezzel tisztában voltak, mikor beszedették velük. Ez egy ilyen az élsport, mindenki cuccol ezerrel.

Tény, hogy léteznek ilyen-olyan szerek. Ha te tényként kezeled, hogy Kolonics szedett ilyeneket, kérlek bizonyítsd, ne csak okoskodj.

#890 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 18:55

Mit vársz, hogy bizonyítsa? :rolleyes: Egy normális embernek nem áll meg csak úgy a szíve. Pláne akkor, ha előtte nem sokkal orvosnál vizsgálták. De az élsportban sajnos már mindenki kokszol, aki el akar érni valamit. A hírnévért és a dicsőségért odadobják az életüket is.

Ettől függetlenül a Kolonics okán biztos sok kis srác kedvet kapott a kenuzáshoz. Ami alapvetően az élsportot leszámítva egészséges dolog.

#891 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 19:15

Idézet: Tigger - Dátum: 2008. júl. 16., szerda - 18:24

Tény, hogy léteznek ilyen-olyan szerek. Ha te tényként kezeled, hogy Kolonics szedett ilyeneket, kérlek bizonyítsd, ne csak okoskodj.

De marha okos vagy, biztos sportolsz vmit, h tudd mit mihez viszonyítani.  :omg:

Pl. Erőemelés, én 100-110kg vok, relatíve nem gyenge, mert 180-190kg-ba belenyomok 1-et, ha nagyon jó erőben vagyok.
Na, ebben a súlycsoportban olyan 270-280-at kellene nyomnom, ezt tisztán képtelenség.
És ez mindennel így van. Lehet, h az élsportolók 5%-a nem cuccol. Lehet. Olyan is lehet, h amikor vizsgálják, akkor tiszta. Aki nem cuccol, az nem élsportoló.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#892 Felhasználó inaktív   szeder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 19:31

Idézet: Warton - Dátum: 2008. júl. 16., szerda - 19:55

Egy normális embernek nem áll meg csak úgy a szíve.

De, sajnos.

#893 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 20:40

Jé, itt mindenki orvosdoktor és élsportoló? :think:
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#894 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 07. 16. 20:44

Idézet: LightBringer - Dátum: 2008. júl. 16., szerda - 21:40

Jé, itt mindenki orvosdoktor és élsportoló? :think:

Nem, de nekem is, meg az utánam szólónak is volt ismerősek, akinek "csak úgy" megállt a szíve. A másik ismerősnek rendetlen volt, azt nem is írtam. Ő is becsöngetett a napi levesért, oszt kapuban elfeküdt, de infarktus vitte el. Többinél sem szív, sem semmi bajt nem tudtak, nem találtak, szénmonoxid mérgezéstől a fene tudja miiig mindent megnéztek.
Make love not Wor.

#895 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 20:51

Azért szerintem annyiban megegyezhetünk, hogy ezek az élsportolók nagyon sok orvosi vizsgálaton átestek már életük során. Szóval a vele született betegségek már rég kijöttek volna, legalábbis szerintem.

#896 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 07. 16. 21:02

Idézet: Kory - Dátum: 2008. júl. 16., szerda - 21:51

Azért szerintem annyiban megegyezhetünk, hogy ezek az élsportolók nagyon sok orvosi vizsgálaton átestek már életük során. Szóval a vele született betegségek már rég kijöttek volna, legalábbis szerintem.

De emberből vagyunk összerakva, ki tudja kimutatható-e az a betegség, létezik-e, vagy csak egyik napról a másikra besül a motor, oszt csókolom. Elég sok téren nem túl fejlett az orvostudomány, főleg idehaza. Nyilván a sportolók többet kapnak, mint valaki sarki Gipsz Jakab, de nem vagyok róla meggyőződve. Űrhajósnál talán.
Make love not Wor.

#897 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 21:24

Idézet: Warton - Dátum: 2008. júl. 16., szerda - 19:55

Egy normális embernek nem áll meg csak úgy a szíve.

Amugy szerintem meg de. A távolabbi környezetemben én is tudok olyan emberekről, akik csak ugy feldobták a talpukat, mindennemű előzmény nélkül. Elég egy apró kis vérrög is ehhez. Vagy egy szerencsétlen elektromos impulzus a szívben. Vagy egy ritmuszavar. Vagy valamilyen billentyűhiba. Mondjuk nálam billentyu előreesést állapitottak meg...ha nem mentem volna el 3 éve ultrahangra, talán sose tudom meg, hogy van egy ilyen rendellenességem. Bár az orvos aki vizsgált, így fogalmazott: áhh, ez csak egy anatómiai hiba.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#898 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 21:43

Simán megállhat bárkinek bármikor a szíve, vizsgálattól függetlenül.
A fokozottan terhelt szervezetnél meg mégjobban. Az emberi szervezet egy bonyolult gép, amit egy agy nevű szuperszámítógép vezérel. A vizsgálatokkal főleg ezen a téren még mindig nem állunk sehogy, így bármi megeshet. :(
Ettől függetlenül nem hiszek az élsportolók tisztaságában, amikor egy sima céges buli 20km-es kerékpár versenyre volt amatőr kerekes munkatársam bekapott 3 értágítót meg még nem tudom miket.  :eek:
Mit akartam én a szőlőcukrommal? :)

#899 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 22:10

Idézet: leslie - Dátum: 2008. júl. 16., szerda - 20:15

De marha okos vagy, biztos sportolsz vmit, h tudd mit mihez viszonyítani.  :omg:

Pl. Erőemelés, én 100-110kg vok, relatíve nem gyenge, mert 180-190kg-ba belenyomok 1-et, ha nagyon jó erőben vagyok.
Na, ebben a súlycsoportban olyan 270-280-at kellene nyomnom, ezt tisztán képtelenség.
És ez mindennel így van. Lehet, h az élsportolók 5%-a nem cuccol. Lehet. Olyan is lehet, h amikor vizsgálják, akkor tiszta. Aki nem cuccol, az nem élsportoló.

Te is okosakat mondva lököd a saját véleményed, tényként beállítva.

---

Az erőemelést nem venném a többi sport közé, kicsit másról szól.

---

Nagybátyám 59, most volt a második infarktusa. 55 éves korában az első. És hány ember ketyegője gyengélkedik már ilyen korban... :( Sajnos szerintem nem meglepő, hogy egy élsportoló, akinek a szíve százszor akkora terhelést kap, ilyen tragikusan megy el közülünk. Én nem vádaskodnék egyből doppinggal.

#900 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 22:47

ha mar temanal vagyunk:

Idézet

Hüttner Csaba, korábbi világbajnok kenus a TV2 szerda reggeli magazinműsorában beszélt a 36 évesen elhunyt kétszeres olimpiai bajnokról, megemlítve, hogy többször voltak rosszullétei a keddi tragédiát megelőzően is. Kolonics ugyanakkor rendszeresen járt orvoshoz, így minden ilyen esetben is kivizsgáltatta magát, ám soha nem találtak nála semmilyen problémát.  Kovács Katalin olimpiai aranyérmes kajakos a Nemzeti Sportban emlékezett úgy, hogy három éve a 15-szörös világbajnok kenus rosszul lett egy tréningen, ám a terheléses vizsgálat mindent rendben talált nála.

Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

Téma megosztása:

• (47 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.