HWSW Informatikai Kerekasztal: Elektronikus tánczene - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Elektronikus tánczene Értékeld a témát: -----

#641 Felhasználó inaktív   bbence 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 17. 01:16

Itt próbálkozz szerintem:
http://beatman.demos.../topic.php?t=31
Debütáló albuma zenész barátomnak: http://brushy.meltingpot.hu - letölt, hallgat, élvez

#642 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 17. 02:10

Saját szerzemény:  :cool:

http://www.flashfm.h...rlessNights.mp3

Még nincs kész...túl sok lett a mély, alig hallani a refrémhangokat. Majd ezen javítok még.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#643 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 24. 00:49

Keresek két régebbi zenét. Meg akartam venni a beatporton.com -on, de ott nincs fent egyik sem.
Erről a két számrol van szó:

The Disciple Grin - Odditease (Transformer Man's Blueberry Muffin Recipe)
Andy Page - Mr Rush

Aki tudna segíteni bármi módon megköszönném. :) Egyéb werzió esetén jöhet privátban is. :)
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#644 Felhasználó inaktív   bbence 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 21. 11:11

Zenész barátom újabb szerzeménye: klikktölthallgatélvez
Debütáló albuma zenész barátomnak: http://brushy.meltingpot.hu - letölt, hallgat, élvez

#645 Felhasználó inaktív   Senator 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 27. 09:00

Uj live mix tolem, akit erdekel >> http://www.thesenator.hu
Tracklista ugyanitt :) Jo bologatast ...  :Đ  :Đ  :Đ
My Config: Apple Mac Pro 3.0 GHz, 6GB Ram, 2TB Hdd, Radeon X1900, 2x Dell DE228WFP

#646 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 27. 11:05

Bár nem az a szokásos értelemben vett tánczene, azért szívesen ajánlom mindenki figyelmébe Jean Michel Jarre 2007-es albumát, mely Téo and Téa címmel jelent meg. Jó kis csemege, van az albumon a "hagyományosabb" Jarre stílust kedvelők számára is zene és vannak olyan számok is, amelyekre nyugodtan megmozdíthatjuk végtagjainkat. :)

#647 Felhasználó inaktív   czaki 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 27. 11:07

Idézet: Senator - Dátum: 2007. ápr. 27., péntek - 10:00

Uj live mix tolem, akit erdekel >> http://www.thesenator.hu
Tracklista ugyanitt :) Jo bologatast ...  :Đ  :Đ  :Đ

Még csak most töltöm, de már van egy kérdésem: .cue fájl lesz hozzá? :Đ

Illetve mégegy: mi történt az oldallal? :) Nézegettem anno hátha kerül fel valami újabb mix, de egy idő után már maga a lap is eltűnt. :confused: :)
Caution: objects in mirror are closer than they appear.

#648 Felhasználó inaktív   czaki 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 27. 11:08

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. ápr. 27., péntek - 12:05

Bár nem az a szokásos értelemben vett tánczene, azért szívesen ajánlom mindenki figyelmébe Jean Michel Jarre 2007-es albumát, mely Téo and Téa címmel jelent meg. Jó kis csemege, van az albumon a "hagyományosabb" Jarre stílust kedvelők számára is zene és vannak olyan számok is, amelyekre nyugodtan megmozdíthatjuk végtagjainkat. :)

Belehallgattam pár hete, érdekes, főleg a pár populárisabb irányba nyitó szám. :confused: :)

#649 Felhasználó inaktív   Senator 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 27. 11:32

Idézet: czaki - Dátum: 2007. ápr. 27., péntek - 12:07

Még csak most töltöm, de már van egy kérdésem: .cue fájl lesz hozzá? :Đ

Illetve mégegy: mi történt az oldallal? :) Nézegettem anno hátha kerül fel valami újabb mix, de egy idő után már maga a lap is eltűnt. :confused: :)

.Cue nem lesz ne harika :(
Az oldallal semmi nem történt, csak lezúztam mert már nem tetszett, újat meg még nem volt időm csinálni / csináltatni :)
Majd mesélj, hogy tetszett a zax  :D
My Config: Apple Mac Pro 3.0 GHz, 6GB Ram, 2TB Hdd, Radeon X1900, 2x Dell DE228WFP

#650 Felhasználó inaktív   czaki 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 04. 27. 11:41

Idézet: Senator - Dátum: 2007. ápr. 27., péntek - 12:32

.Cue nem lesz ne harika :(
Az oldallal semmi nem történt, csak lezúztam mert már nem tetszett, újat meg még nem volt időm csinálni / csináltatni :)
Majd mesélj, hogy tetszett a zax  :D

Most tartok az első harmadánál, nagyon király! :up: Minden elismerésem. :)

Csak egyet sajnálok: ritkán jelentkezel mixekkel, nem lehetne sűríteni? :Đ ;)

#651 Felhasználó inaktív   Senator 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 28. 00:40

Idézet: czaki - Dátum: 2007. ápr. 27., péntek - 12:41

Most tartok az első harmadánál, nagyon király! :up: Minden elismerésem. :)

Csak egyet sajnálok: ritkán jelentkezel mixekkel, nem lehetne sűríteni? :Đ ;)

Hát... igyekszem... :)
Köszönöm az elismerésed, jólesett :)

#652 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 28. 09:07

Az utóbbi időben nagyon ráálltam a psychedelic breakbeat, psy chill, psy dub stílusokra, hihetetlen hogy mennyi plusz élvezetet ad (legalábbis nekem biztosan) egy egy ilyen zene.  Csak hogy néhány nevet említsek akik nagyon jók ezekben a témákban: Tripswitch, Welder, Entheogenic, The Last Atlant, Channel Surfer, Mood Deluxe pl. Albumok vannak meg számok de mix settek kevésébé, és ilyen mixeket keresnék, amiben ilyen stílusokat kevernek. Esetleg nem tud valaki valami ilyen weboldalt, fórumot ahol ilyesmivel foglalkoznak?
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#653 Felhasználó inaktív   czaki 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 28. 09:36

Idézet: Senator - Dátum: 2007. ápr. 28., szombat - 1:40

Hát... igyekszem... :)
Köszönöm az elismerésed, jólesett :)

Tegnap sikerült háromszor meghallgatni, főleg a második és a hatodik szám jön be nagyon (az October hiába nem mai szám, még mindig nagyon jó :)). :cool:

Emlékszem régebben voltak más irányú próbálkozásaid (megvan még egy psy mixed :Đ), most nincs semmi elkalandozás (mondjuk kis minimal, tech irányba)? :)

#654 Felhasználó inaktív   Senator 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 28. 13:51

Minimal plunty plunty nekem nem zene, senkit nem akarok megbantani vele sorry. Psy mix kezd már összeállni a fejemben, de nincs hozzá egyelőre elegendő nyersanyag :)
Tech meg nem az én világom szintén... :)

#655 Felhasználó inaktív   czaki 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 28. 19:32

Idézet: Senator - Dátum: 2007. ápr. 28., szombat - 14:51

Minimal plunty plunty nekem nem zene, senkit nem akarok megbantani vele sorry. Psy mix kezd már összeállni a fejemben, de nincs hozzá egyelőre elegendő nyersanyag :)

Azért pont ezt a kettőt említettem, mert szeretnek a DJ-k mostanában "eltechesedni, elminimálosodni". :) Divathullám, vagymi. :Đ

Én mindkét műfajjal úgy vagyok, hogy ha hangulatom van, akkor elhallgatom, ha nincs, akkor ki lehet vele kergetni a világból. Igaz ez a psyre is. :)

#656 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 29. 11:54

Idézet: Senator - Dátum: 2007. ápr. 28., szombat - 13:51

egy Talamasca - full on - psy breaks mix jól esne. Ez így vegyesnek hangzik de szerintem kurva jó dolgot lehetne kihozni valami ilyesmiből. A Talamasca azért ugrott be mert most 2007-ben uj albummal jelentkezett ráadásul dupla cd-s és vannak rajta igen csak kellemes zenék.

Más. Van egy általános kérdésem. Én azt veszem észre, hogy nálunk eléggé elzárkózik a prog-os közönség a tört zenéktől, pedig angliában már évek óta nagyon nagy trend, hogy az eddig alapvetően 4/4-et játszó dj-k és producerek egyre több törtet játszanak illetve csinálnak. Nálunk meg még mindig a 4/4 csürdöngölő megy mintha csak az létezne és záró toleranciával viseltetnek a breaks iránt. Nem értem nálunk miért ilyen elcseszett ez a folyamat, senkit nem akarok megsérteni de szerintem a magyar közönség nem vevő az újításokra.

#657 Felhasználó inaktív   Senator 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 30. 12:59

Idézet: McElroy - Dátum: 2007. ápr. 29., vasárnap - 12:54

egy Talamasca - full on - psy breaks mix jól esne. Ez így vegyesnek hangzik de szerintem kurva jó dolgot lehetne kihozni valami ilyesmiből. A Talamasca azért ugrott be mert most 2007-ben uj albummal jelentkezett ráadásul dupla cd-s és vannak rajta igen csak kellemes zenék.

Más. Van egy általános kérdésem. Én azt veszem észre, hogy nálunk eléggé elzárkózik a prog-os közönség a tört zenéktől, pedig angliában már évek óta nagyon nagy trend, hogy az eddig alapvetően 4/4-et játszó dj-k és producerek egyre több törtet játszanak illetve csinálnak. Nálunk meg még mindig a 4/4 csürdöngölő megy mintha csak az létezne és záró toleranciával viseltetnek a breaks iránt. Nem értem nálunk miért ilyen elcseszett ez a folyamat, senkit nem akarok megsérteni de szerintem a magyar közönség nem vevő az újításokra.

Ez az elcseszett állapot azért van, mert a magyar közönség NEM TUD táncolni break-re, - s kivonul a teremből - mert nem tudják hogyan kell, pedig ugyanúgy mint a 4/4-re hiszen a break is 4/4, akárki akármit mond. (Keverés közben csak oda kell "képzelni" a hiányzó dobokat, mintahogy tánci közben is)  :D

#658 Felhasználó inaktív   minimize 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 30. 19:59

Minimalban is van mit odaképzelni.
8éve hallgatom idén, még mindíg tud újat mutatni. :up:

lásd "format:b - 4 for Texas. pl

Szerkesztette: minimize 2007. 04. 30. 20:00 -kor

"Három dolog van az életben, ami nem érdekel: a politika, a rapzene, és a maga véleménye..."  -Airplane I.-ből szabadon...-
Juan Manuel Fangio&  the Maserati 250F
Pagani Zonda F.

Scuderia FERRARI
""Próbáltam Kimit meggyőzni arról, hogy a világbajnokság megnyerése csupán egy cím, amit nem feltétlenül a legjobb pilóta kap, s ezzel a szakma is tisztában van." -Ron Dennis csapatvezető Raikkonen-nek,2005-ben-

#659 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 01. 11:58

Idézet: McElroy - Dátum: 2007. ápr. 29., vasárnap - 12:54

Hál Istennek pl. a West Balkánban igencsak rendes break bulik vannak péntekenként Infra Gandhi felvezetésével... :smoker: :cool: :dj:
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#660 Felhasználó inaktív   Gedto 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 03. 13:14

Jófajta elektronikus tánczenét és gyönyörű nőket találhatsz szombat este a Jam pub-ban.. :)

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Katt

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35