HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmajánló - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmajánló Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   Johnny2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 27. 21:26

viszont volt pár dolog amit nem nagyon értek.A legzavaróbb a sátras jelenet volt.Adott a szitu,odakint -600 fok,egy kis sárga sátor,2 csávesz a sátorban kesztyü,és komoly felszerelés nélkül lightosan iszogatnak.Ez hogy? Elég jó kis sátor lehet  :D

#142 Felhasználó inaktív   fotel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 21:29

Idézet: Wyco - Dátum: 2004. máj. 27, csütörtök - 16:08

Nekem tetszett. Végre egy kevéssé szuperprodukció szagú valami. Az elnök meghal, a föld nem menekul meg a végén, a nyugati országok bebuknak. Egyébként szép jelenetek vannak benne, érdekes történet, fura [de jo] karaketerek, de azért több dolgot nem értek.
(Bár sok bajom volt de most csak ezek jutnak eszembe)
Ha az elnök és az egész társasága meghal, akkor ezt ki tudatja a mexikoiakkal?
Hogy adják be a csajnak a pennicilint?
Lesz második rész? :) [mert vége ugyan nincs a filmnek]
Egyelőre ennyi. :)

fazze

Valaki módosítsa a topic címét úgy, hgoy benne legyen hogy ***SPOILER allert***

www.imdb.com fórumában ez ALAP.

Kösz szépen Wyco. :reklamacio:

Szerkesztette: fotel 2004. 05. 27. 21:32 -kor

#143 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 21:36

Idézet: Johnny2 - Dátum: 2004. máj. 27, csütörtök - 22:26

viszont volt pár dolog amit nem nagyon értek.A legzavaróbb a sátras jelenet volt.Adott a szitu,odakint -600 fok,egy kis sárga sátor,2 csávesz a sátorban kesztyü,és komoly felszerelés nélkül lightosan iszogatnak.Ez hogy? Elég jó kis sátor lehet  :D

Ugy hogy közben elvágta a kezét az üveggel csunyán az egyik...
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#144 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 21:36

Idézet: fotel - Dátum: 2004. máj. 27, csütörtök - 22:29

www.imdb.com fórumában ez ALAP.

Nem szoktam olvasni azt a forumot.
De ha akarjátok modositsátok.
Ámbörök az istenért mégis mi a frászt beszélnénk ki egy ilyen topikban, a szereplőket? Szerintem nem szép a csaj. Nah, értelemszeruen a történetet beszéljuk meg.

Szerkesztette: Wyco 2004. 05. 27. 21:37 -kor

http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#145 Felhasználó inaktív   Johnny2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 21:37

Idézet: Wyco - Dátum: 2004. máj. 27, csütörtök - 22:36

Ugy hogy közben elvágta a kezét az üveggel csunyán az egyik...

:confused: azért nem fázott?

#146 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 21:38

Idézet: Johnny2 - Dátum: 2004. máj. 27, csütörtök - 22:37

:confused: azért nem fázott?

Nem értem. Tudod a bev. kp. tetekjén amikor támaszkodott akkor beletenyerelt az üvegbe. Aztan a hárommal következő jelenetben már iszogatott a sátorban.

#147 Felhasználó inaktív   Johnny2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 21:40

Idézet: Wyco - Dátum: 2004. máj. 27, csütörtök - 22:38

Nem értem. Tudod a bev. kp. tetekjén amikor támaszkodott akkor beletenyerelt az üvegbe. Aztan a hárommal következő jelenetben már iszogatott a sátorban.

igen,vágom,amikor levágta magát a csávó a kötélről.Attól mert el van vágva a keze sztem min. fáznia kellett volna egy sátorban,nem?

#148 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 21:42

Idézet: Johnny2 - Dátum: 2004. máj. 27, csütörtök - 22:40

igen,vágom,amikor levágta magát a csávó a kötélről.Attól mert el van vágva a keze sztem min. fáznia kellett volna egy sátorban,nem?

Ez egy film :D
Különben is, ha olyan marha hideg volt kint akkor minimum megfagynia kellett volna a sátorban.

Szerkesztette: Wyco 2004. 05. 27. 21:42 -kor

#149 Felhasználó inaktív   Johnny2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 21:43

Idézet: Wyco - Dátum: 2004. máj. 27, csütörtök - 22:42

Ez egy film :D
Különben is, ha olyan marha hideg volt kint akkor minimum megfagynia kellett volna a sátorban.

jó,csak kár ilyen kis apróságokkal elcseszni egy jó kis filmet.

#150 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 21:45

szvsz több kis érdekesség is akadt, ami valahogy egy semmibefutó cselekvés-szál lett...

#151 Felhasználó inaktív   Johnny2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 21:47

Idézet: Wyco - Dátum: 2004. máj. 27, csütörtök - 22:45

szvsz több kis érdekesség is akadt, ami valahogy egy semmibefutó cselekvés-szál lett...

igen,sok a felvarratlan szál.Bár sztem nem lesz második rész.Mennyire hülye cím lenne már hogy.Holnapután 2  :D

#152 Felhasználó inaktív   Elusive 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 21:47

Idézet: Wyco - Dátum: 2004. máj. 27, csütörtök - 16:08

Az elnök meghal, a föld nem menekul meg a végén, a nyugati országok bebuknak.

Wyco: Arra próbálják felhívni a figyelmedet hogy az ilyen részleteket nem kellene beleírni a nyitó hozzászólásba "spoiler" felirat nélkül, mert nem mindenki látta még a filmet...
És aki nem látta még, az nem biztos hogy kíváncsi arra hogy mi lesz a film vége, tehát:  :reklamacio:

:)

#153 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 21:49

Idézet: Elusive - Dátum: 2004. máj. 27, csütörtök - 22:47

Wyco: Arra próbálják felhívni a figyelmedet hogy az ilyen részleteket nem kellene beleírni a nyitó hozzászólásba "spoiler" felirat nélkül, mert nem mindenki látta még a filmet...
És aki nem látta még, az nem biztos hogy kíváncsi arra hogy mi lesz a film vége, tehát:  :reklamacio:

:)

Oksa, sorry.
De azt hogy ezek mellékszálak, továbbra is tartom. De télleg peace és sorry.

#154 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 21:50

Idézet: Johnny2 - Dátum: 2004. máj. 27, csütörtök - 22:47

igen,sok a felvarratlan szál.Bár sztem nem lesz második rész.Mennyire hülye cím lenne már hogy.Holnapután 2  :D

Én azt nem értem miert Holnapután a cim? [tudom angolul is ugy van, nem arra gondolok]

#155 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 22:08

En meg voltam 25-en a premieren.. Nahes... :D Tokjo takarokat es koktelokat osztogattak.. :D
Ellenben, szerintem nem lett eltalalva. Nagyon akciofilm lett, sokkal jobb lett volna sci-fi, vagy dokumentumfilm jelleg.

#156 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 22:10

Idézet: Johnny2 - Dátum: 2004. máj. 27, csütörtök - 22:47

MégHolnaputánabb... :D

Es megis mirol szolna? Befagy a deli felteke is?  :think:

#157 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 22:16

Idézet: authenticDViD - Dátum: 2004. máj. 27, csütörtök - 23:08

En meg voltam 25-en a premieren.. Nahes... :D Tokjo takarokat es koktelokat osztogattak.. :D
Ellenben, szerintem nem lett eltalalva. Nagyon akciofilm lett, sokkal jobb lett volna sci-fi, vagy dokumentumfilm jelleg.

Én már azt értékelem hogy bár akciofilm, mégse csöpög, és mégse a hagyomanyos szuperprodukcio maikor jön a hős és megmenti a világot.

#158 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 22:17

Idézet: authenticDViD - Dátum: 2004. máj. 27, csütörtök - 23:10

MégHolnaputánabb... :D

Es megis mirol szolna? Befagy a deli felteke is?  :think:

Befagy a Nap :D

#159 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 22:21

Idézet: Wyco - Dátum: 2004. máj. 27, csütörtök - 22:36

Ámbörök az istenért mégis mi a frászt beszélnénk ki egy ilyen topikban, a szereplőket? Szerintem nem szép a csaj.

Pl. a szereplőket. vagy hogy mekkora siker/bukás a film, milyen az anyagi vonzata, visszhangja, stb. De ha belegondolsz, most jópár embernek elvetted a kedvét attól, hogy megnézze... pl. nekem is. Ugyanis elmondani a történetet, pláne a végét... ez nagyon rossz húzás volt...  :confused: :(

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#160 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 22:30

Valamelyikönk rosszul áll hozzá. Épp azt probálom hangsulyzoni, hogy azért érdemes megnézni mert nem a szokásos unalmas dolgokrol szol. Megnéztem most a trailer-ét. Szerintem abban van a történet lényege, az főszál. Ebbol csak a mexikót emlitettem meg, amit ott is hallassz ha fülelsz

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.