idézet:
Ezt írta Wyco:
miert, mit adjak még hozzá? irj vmit és beteszem
másik: az Opera-használók átalaga [aki az oldalamat nézi]
IE 6 606 63.38%
MSIE 5 265 27.71%
Netscape 6 39 4.07%
Netscape 4 13 1.35%
Other 9 0.94%
Opera 6 8 0.83%
MSIE 4 6 0.62%
Netscape 3 3 0.31%
MSIE 3 1 0.10%
ezért nem fogom ujracsinálni. IE5/6 és 1024*768+ = 75% felett
bocsesz
[/quote]
engem nem kulonosebben zavarnak a frame-k, csak neha meglepodom mikor vmit lementenek... De megoldhatopersze Opera-val
mar nekem sem elerheto a szavazas
ime:
idézet:
Warning: Host '212.92.18.111' is blocked because of many connection errors. Unblock with 'mysqladmin flush-hosts' in /ultraweb/w/wyco/sympoll/common.php on line 207
Warning: MySQL Connection Failed: Host '212.92.18.111' is blocked because of many connection errors. Unblock with 'mysqladmin flush-hosts' in /ultraweb/w/wyco/sympoll/common.php on line 207
Unable to connect to the database! [/quote]
Észak-Korea - miért?
Elküldve: 2003. 02. 14. 03:54
Elküldve: 2003. 02. 14. 08:00
off, de ha tud vki a Lycos-on kivul még helyet ahol van Php+Mysq az ideirhatná
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2003. 02. 14. 08:17
[ 2003. február 14.: Wyco szerkesztette a hozzászólást ]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2003. 02. 14. 08:55
[url="http://"http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=62690"]Észak-Korea a BT elé kerül[/url]
[url="http://"http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=62708"]"Vannak nagy hatótávolságú rakétáink, és képesek vagyunk nagyon messzire lesújtani ellenségeinkre." [/url]
"... A kínai külügyminisztérium szóvivője hangsúlyozta, hogy Peking reményei szerint lehető leghamarabb megkezdődik a közvetlen párbeszéd Észak-Korea és az Egyesült Államok között."
miért kell mindig az USÁra várni, ha aztán nemtetszik az amit csinál?
Elküldve: 2003. 02. 14. 09:02
nem idézek, mert akkora láma vagyok, hogy nem tudom, hogy kell több hozzászólásból idézni.
Na, szóval irígylem azokat, akik abban a kétségtelenül kényelmes tévhitben ringatják magukat, hogy KNDK-ban haldoklik az ottani rendszer, meg hogy üres fenyegetözés folyik, meg nincs is atomerejük, de még csak megfelelö hatótávolságú rakétájuk sem, meg ilyesmi.
Nem túl következetes dolog lebecsülni öket. Szerintem, ha a világ összes népét megkérdeznénk, hogy hányan hajlandók meghalni a vezérért és az eszméért, KNDK-ban közel 100%-os lenne a "részvétel". Nem nevezhetjük puszta véletlennek, hogy KNDK is pont most kezd mozgolódni, de ne essünk abba a hibába, hogy azt hisszük, hogy néhány segélyszállítmánnyal többet akarnak.
Az a tegnapi hír, hogy Japán bejelentette, hogy ha kell, hajlandó megelözö csapást mérni Èszak-Koreára. Juj. A japánok nem azok a fajták, akik csak úgy taktikai célból ilyet nyilatkoznak. Vélemény?
Elküldve: 2003. 02. 14. 09:04
idézet:
Ezt írta boyscout:
Japán megfenyegette Észak-Koreát
Észak-Korea a BT elé kerül
"Vannak nagy hatótávolságú rakétáink, és képesek vagyunk nagyon messzire lesújtani ellenségeinkre."
........[/QB][/quote]
Ebben ez a tragikus:
idézet:
Japánnak .....hosszabb távon csökkentenie kell védelmi függőségét az USA-tól, és ezért fejlesztenie kell saját haderejét. [/quote]
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 02. 14. 10:25
idézet:
Ezt írta Solarian Drummaster:
Reagálnék néhány elöttem szóló kolléga hozzászólására.
nem idézek, mert akkora láma vagyok, hogy nem tudom, hogy kell több hozzászólásból idézni.
Na, szóval irígylem azokat, akik abban a kétségtelenül kényelmes tévhitben ringatják magukat, hogy KNDK-ban haldoklik az ottani rendszer, meg hogy üres fenyegetözés folyik, meg nincs is atomerejük, de még csak megfelelö hatótávolságú rakétájuk sem, meg ilyesmi.
Nem túl következetes dolog lebecsülni öket. Szerintem, ha a világ összes népét megkérdeznénk, hogy hányan hajlandók meghalni a vezérért és az eszméért, KNDK-ban közel 100%-os lenne a "részvétel". Nem nevezhetjük puszta véletlennek, hogy KNDK is pont most kezd mozgolódni, de ne essünk abba a hibába, hogy azt hisszük, hogy néhány segélyszállítmánnyal többet akarnak.
Az a tegnapi hír, hogy Japán bejelentette, hogy ha kell, hajlandó megelözö csapást mérni Èszak-Koreára. Juj. A japánok nem azok a fajták, akik csak úgy taktikai célból ilyet nyilatkoznak. Vélemény?[/quote]
Most attol hogy hajlandok meghalni a vezerert meg nem kovetkezik az hogy rendelkeznek ICBM-el. Japan meg nem igazan tudom hogy mivel szeretne megelozo csapast merni hiszem a hadereje korlatozva van a masodik WW ota meg mindig. nem igazan vannak anyahajoik meg ojan hadsereguk.
Elküldve: 2003. 02. 14. 10:31
idézet:
Ezt írta Mulder, de csak orlangon:
Most attol hogy hajlandok meghalni a vezerert meg nem kovetkezik az hogy rendelkeznek ICBM-el. Japan meg nem igazan tudom hogy mivel szeretne megelozo csapast merni hiszem a hadereje korlatozva van a masodik WW ota meg mindig. nem igazan vannak anyahajoik meg ojan hadsereguk.[/quote]
Viszont, megfelelő rakétáik esetleg akadhatnak... Nemde?
Meg egy-két robotrepülő...
Elküldve: 2003. 02. 14. 10:40
idézet:
11. Responses to proliferation: the North Korean ballistic missile programme*
Ian Anthony
--------------------------------------------------------------------------------
* Chapter summary from the SIPRI Yearbook 2000: Armaments, Disarmament and International Security (Oxford: Oxford University Press, 2000).[/quote]
idézet:
[url="http://"http://www.cdiss.org/nkorea_t.htm"]NORTH KOREAN BALLISTIC MISSILE CAPABILITIES Analysis of North Korean Missile Systems [/url][/quote]
idézet:
01-September-00: Fears Over North Korean Ballistic Missile ...
... Tech2k SIGs. Fears Over North Korean Ballistic Missile Ability Heighten.
YOWUSA.COM, September 1, 2000 Jamie Stensrud. Concern over ... [/quote]
Amikor egy ország saját maga ilyeneket közöl a világgal:
idézet:
A kérdésre, hogy Észak-Koreának vannak-e olyan rakétái, amelyekkel el tudják érni Washingtont, a válasz csak annyi volt: "Vannak hosszú hatótávolságú rakétáink, és képesek vagyunk nagyon messzire lesújtani ellenségeinkre."[/quote] akkor mindenki ezt komolyan fogja venni, és ennek megfelelően reagál. (lásd Japán)
![]()
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 02. 14. 10:42
Elküldve: 2003. 02. 14. 10:43
idézet:
Ezt írta Mulder, de csak orlangon:
Most attol hogy hajlandok meghalni a vezerert meg nem kovetkezik az hogy rendelkeznek ICBM-el. Japan meg nem igazan tudom hogy mivel szeretne megelozo csapast merni hiszem a hadereje korlatozva van a masodik WW ota meg mindig. nem igazan vannak anyahajoik meg ojan hadsereguk.[/quote]
A Japánok nem ismerik a blöfföt. Ha azt mondják, hogy odacsapnak ha kell, akkor úgy is lesz.
A vezérért való meghalással pedig azt akartam érzékeltetni, hogy Szeretett Vezér Elvtárs ha begözöl, akkor nem azt fogja nézni, hogy hány Èszak-Koreai fog elpusztulni, ha csapást mér az USA-ra. KNDK-ban azt tanítják gyerekkortól kezdve, hogy a legdicsöbb dolog golyóval a mellkasodban meghalni a hazáért és a vezérért, ezért ha azt mondja a vezér, hogy az egész város lakossága álljon ki a tankok elé golyófogónak, akkor az egész lakosság ki fog állni, és mozgalmi dalokat énekelve, boldogan fognak meghalni. Ja, és ÖNKÉNT.
Elküldve: 2003. 02. 14. 10:45
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Bár a MNO nem írta meg, ezért az önállóan gondolkodók számára nem létezik...[/quote]
lameX![]()
Elküldve: 2003. 02. 14. 10:48
idézet:
Ezt írta Wyco:
szerintem Muldernak igaza van. japán huzná a rövidebbet[/quote]
Miért?
Elküldve: 2003. 02. 14. 10:58
idézet:
Ezt írta Solarian Drummaster:
A Japánok nem ismerik a blöfföt. Ha azt mondják, hogy odacsapnak ha kell, akkor úgy is lesz.[/quote]
A Japanok azt teszik amit az amik megengednek nekik... nem fognak semmi olyat tenni amit amerika nem akar... megy az alkudozas emelik a teteket, de ez a konfliktus bekesen fog megoldodni. A penz (elemiszersegely) nagy ur...
Samott
Elküldve: 2003. 02. 14. 11:00
idézet:
Ezt írta Wyco:
másik: az Opera-használók átalaga [aki az oldalamat nézi]
[/quote]
Szerintem az Opera-használók nagy többségének más azonosítás van beállítva (értsd: mutassa magát XY böngészőnek), többek között nálam is 5-ös Mozillaként tevékenykedik.
Elküldve: 2003. 02. 14. 11:18
köszönöm lamex, hogy segítesz menteni a topicot...
idézet:
Ezt írta Mulder: remelem nem tiszavirag eleto
Ezt meg Wick: De [/quote]
a hozzáállást nem minősítem, mert megértem a pesszimizmust, inkább KÉRNÉLEK hogy ha lehet, éljél már a moderátori jogaiddal, és (ha időd engedi) légyszíves töröld az offtopic megnyilvánulásokat! ne a bezárás legyen az egyetlen fegyver a tirpákokkal szemben, kérlek... (lerággott csont, tudom, de akkor is)
általában nem zavarnak az offtopic dolgok, de most nagyon idegesít blash-wyco honlapos hülyeségei
miért kell széjjelcseszni mindent?
hol vannak a 2000,'01-es arcok, nagyon kiváncsi lennék a nem bölcsis szinten lévő kollégák véleményére _is_
egy napi külpolitikai témát vetettem fel, amit millió oldalról lehet_ne_ szemlélni, erre mi van(volt) itt...
komoly a dolog, talán a kubai válság óta nem is volt ennyire komoly, vegyük mi is úgy! köszi.
off off
Japán.
szuper. mondhatom. 98-ban korea átküldött a fejük felett egy rakétát, plusz ww2 óta _saját bőrükön_ tapasztalták az atombomba erejét. ezért messzemenőkig beleérzek az aggodalmaikba, illetve -> megértem miért támogatnák 100%-osan korea (akár azonnali) lerohanását... (!)
a kérdés továbbra is: KNDK - Miért?
- az már világos NEM grátisz élelmiszersegélyekért folyik az ökölharc
- igazából nem fenyegette meg őket senki, hogy "ha nem lesz rendszerváltás, porrá zúzzuk az országotokat"
- Bush általi beskatulyázás "ezek is terroristák", + növekvő amcsi katonai jelenlét a térségben ELÉG ahhoz, hogy az elborult komcsi vezéreket ilyen lépésekre késztesse?
erre még mindig azt mondom, kevés...
vagy talán most, hogy korea látja, mindenképpen LESZ iraki háború, és mivel (legfőképpen) usa szemében kndk is irak szintjén áll, ez okot adhat ekkora erőfitoktatásra ?
az világos, hogy a kiépített rakétavédelmi rendszer miatt kb. 99%, hogy nem érheti silóból indított interkontinentális rakétatámadás usa-t. ennyi haszna volt talán a hidegháborúnak... (szvsz akár az űrből is hatástalaníthatják/eltéríthetik valami speckó lézerrel, ha nem sikerülne a földről indított elhárítókkal elkapni)
a becsempészett atombomba (terrorista módon) robbantást most ne nézzük, bár (asszem 'A pokol arénája' c. film jó ötleteket adhat osama-nak is) nem kizárt, sőt, valószínűbb, ha valaki támadná őket valahogy így tenné...
de mi van, ha korea egy csendes-óceáni szigeten lévő amcsi katonai bázisra szórná le a ballisztikust? magyarázhatja azzal, hogy "fenyegetve érezte magát" - ahogy teszi ezt MOST is!
vagy mi van, ha a beparázott japánok (usa-val?) elkezdik bombázni koreát?
ekkor mi van? merthogy ezt már KÍNA sem fogja tétlenül nézni. egyáltalán MEDDIG lenne kína (a hasonló rendszerük miatt) korea pártján, meddig lenne a békés rendezés mellett, mi az a pont, ahol hátat fordítana koreának?
ill. melyik oldalon állna, HA .... pont pont pont...
vannak kérdések, és ne feledjétek... minden háborút úgy magyaráznak utólag ...de hát te lőttél először
végül idézek valakit: és jött keletről a harmadik antikrisztus
[ 2003. február 17.: szabiii szerkesztette a hozzászólást ]
/, . . . . . . .; ~ ~ ~ ; '"##########.:
Í@@@@@@@@@@; . ~ ~ ~ , . . . . . .:
I@@@@@@@@@@@@. ~ ,@@@@@@@@@@@@@.
A kormány súlyosan károsítja az Ön és környezetében élők egészségét!
Elküldve: 2003. 02. 14. 12:16
Has he thoughts within his head?
---------------------------------
The box said: 'install on Windows 95, NT 4.0 or better'. So I installed it on Linux.
Elküldve: 2003. 02. 14. 13:10
idézet:
Ezt írta szabiii:
- igazából nem fenyegette meg őket senki, hogy "ha nem lesz rendszerváltás, porrá zúzzuk az országotokat"
- Bush általi beskatulyázás "ezek is terroristák", + növekvő amcsi katonai jelenlét a térségben ELÉG ahhoz, hogy az elborult komcsi vezéreket ilyen lépésekre késztesse?
vagy talán most, hogy korea látja, mindenképpen LESZ iraki háború, és mivel (legfőképpen) usa szemében kndk is irak szintjén áll, ez okot adhat ekkora erőfitoktatásra ? [/b][/quote]
idézet:
A legutóbbi, 1993-1994-es nukleáris válságra emlékez? elemz?k szerint a helyzet nem olyan súlyos, mint azt a Phenjanban bejelentett lépések sejtetik. Szerintük Észak-Korea a kardcsörtetéssel nem akar mást, mint segélyt kipréselni az Egyesült Államokból, aztán visszatáncolni. Véleményük alátámasztására azt emlegetik, hogy Phenjan kilenc éve is fenyeget?zött - és akkor is bejelentette kilépését az atomsorompó-egyezményb?l, aminek végrehajtását felfüggesztette -, hogy aztán megállapodást kössön. Amit megel?z?en az ügyben, vélt engedékenységéért, fehér házi körökben most bírált Bill Clinton akkori elnök egy katonai csapás forgatókönyvét is kidolgoztatta a Pentagonnal.[/quote]
Samott
Elküldve: 2003. 02. 14. 14:22
idézet:
Ezt írta szabiii:
...hol vannak a 2000,'01-es arcok, nagyon kiváncsi lennék a nem bölcsis szinten lévő kollégák véleményére...[/quote]
Nos, mivel én 2002-es arc vagyok, akkor az értelmi szintem miatt be is fejeztem az egyébként számomra kellemes beszélgetést, legalábbis ebben a topicban. Au revoir!
Elküldve: 2003. 02. 14. 14:27
idézet:
Ezt írta szabiii:
Japán.
szuper. mondhatom. 98-ban korea átküldött a fejük felett egy rakétát, plusz ww2 óta _saját bőrükön_ tapasztalták az atombomba erejét. ezért messzemenőkig beleérzek az aggodalmaikba, illetve -> megértem miért támogatnák 100%-osan korea (akár azonnali) lerohanását... (!)
vagy talán most, hogy korea látja, mindenképpen LESZ iraki háború, és mivel (legfőképpen) usa szemében kndk is irak szintjén áll, ez okot adhat ekkora erőfitoktatásra ?
[/quote]
A Samott által idézetten kívül ott van még az is, hogy a KNDK látja el fegyverrel szinte a teljes közel-keletet, afrikát, talán még dél-amerikát is. Ez egyrészt érdekeket sért, másrészt a szállító hitelét nagyban növeli, ha megszellőzteti: nemsokára esetleg atombomba is akad a kínálatban.

Súgó
A téma zárva.

[/quote]
NORTH KOREAN BALLISTIC MISSILE CAPABILITIES Analysis of North Korean Missile Systems [/url][/quote]