HWSW Informatikai Kerekasztal: Megasztár!!! Giga-csillag? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megasztár!!! Giga-csillag? Értékeld a témát: -----

#1461 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 01. 17:15

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 15:18

Az a pödört, raszta hajú liba teljesen orrhangon énekelt, meglehetősen pocsékan, de "természetesen" Soma mama "elnézi az erős orrhangot is", mert a leányzó "annyira tündér pofa".
Mondjuk nekem egészen más jelzők jutottak eszembe, amikor kint a 3 hasonlóan agyatlan barátnőjével együtt ugrálni kezdett.  :omg: BORZALMAS volt!

De hát ez kell a népnek!  :down:

Ezzel azért vitatkoznék, noha valóban nem énekelt jól, de hamis nem volt, így direkt fájdalmat nem okoz :D
És jó pont(nálam) hogy szövegel a zsűrinek. Nekem cirkusz kell  :up:
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#1462 Felhasználó inaktív   RedRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 23:18

A desperado kinézetű srác viszont szerintem bitang jó volt, persze ő nem mehet tovább, pedig még reppelni is megpróbált, hogy mutassa, nem csak szakbarbár.
Asus P5QL-E, Intel C2D E7300, Sapphire HD4850 TOXIC, 2X1Gb Geil Blackdragon 800 Mhz DDR2, Samsung 120GB HDD, Samsung 80GB HDD, Corsair450W, Aerocool GT-1000 GOLDEN TOWER,
Samsung DVD író, ACER AL1916W.

#1463 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 23:24

Idézet: RedRaven - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 23:18

A desperado kinézetű srác viszont szerintem bitang jó volt, persze ő nem mehet tovább, pedig még reppelni is megpróbált, hogy mutassa, nem csak szakbarbár.

Nekem nem jött be, nagyon banderas-os akart lenni csak hát mégsem. Az sem tetszett hogy inkább ordított mint énekelt- bár valószínűleg az alakíthatatlansága miatt szórták ki, nem a hangja miatt.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#1464 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 11. 06. 20:45

Idézet: freeone - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 17:15

Ezzel azért vitatkoznék, noha valóban nem énekelt jól, de hamis nem volt, így direkt fájdalmat nem okoz :D
És jó pont(nálam) hogy szövegel a zsűrinek. Nekem cirkusz kell  :up:

Hát nekem nem. Engem az emberi igénytelenség, és az intelligencia ilyen mértékű hiánya* rettentően bosszant.

Szerk.: *(Mint amit az a a csaj képviselt.)

Szerkesztette: Piftuka 2005. 11. 06. 20:56 -kor

"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1465 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 11. 06. 20:55

Idézet: freeone - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 23:24

Nekem nem jött be, nagyon banderas-os akart lenni csak hát mégsem. Az sem tetszett hogy inkább ordított mint énekelt- bár valószínűleg az alakíthatatlansága miatt szórták ki, nem a hangja miatt.

Ebben viszont 100%-ig egyetértek veled. :up:

Én jókat mosolyogtam azon az "ál-Don Juan-on". Amikor simogatta magát, miközben Toto Cutugno ismert slágerét énekelte... LOL! Egy latin bájgúnár.

Egyből Arasznyi Lacika "Isten véled édes piroskám"-ja jutott eszembe... latin változatban. :p

Lehet, hogy Kubában ez a csávó a menő (bár kétlem), de a spanyol témáival Andalúziában körberöhögnék, az biztos!  :)

Az viszont sajnálatos, hogy most a válogatásokon nem mutatják a jobb énekeseket.

A vörös hajú csajszi nagyon jó volt, de azokból a foszlányokból amit a "visszahívás" során énekelnek, nem sokat lehet megállapítani. (Bár azok alapján mondjuk a "Little Richard"-ot éneklő fickó továbbjuttatását kapásból megkérdőjelezem.)

Az is látszott, hogy valami ikerpár srácokat is továbbjuttattak az elődöntőkbe. Hááát... veszélyes. Ha mindkettő bejutott, akkor ugyebár ELVILEG mindkettő jól énekel.

De ha az elődöntőben is mindkettőt továbbjuttatják, akkor jön a szöveg, hogy "Igazságtalanság!". Ha pedig csak az egyiket, akkor az, hogy "Hát egyformán jók, akkor hogy is van, hogy csak az egyik jutott a döntőbe?".

Nem tudom, érthető-e, hogy mire gondolok!?! :think:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1466 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 22:31

Idézet: freeone - Dátum: 2005. nov. 5., szombat - 0:24

Tenyleg nagyon Banderasos akart lenni, 100%-hogy ezt tukor elott gyakorlja. Volt egy mozzanata amin ez nagyon lejott, amikor nekikezdett az egyik szamnak, akkor a szajaval kicsit "O" betut formalt, es mintha elgondolkodna kifujta a levegot.

TV2 videok, Megasztar, masodik valogatas, Az otszaz millios rajongotabor, 1:29. Ez az a pillanat. :)

Az egyik csaj is erdekes volt, aki azt mondta, hogy Svedorszagban el/lakik. Magyarul nem tudott rendesen, mert az egyetlen mondat amit magyarul mondott nem volt jo. A tobbi sved szovegbol pedig hallani lehetett, hogy nem a sved az anyanyelve.
Eleg sok kulfoldi indult, ami nem biztos, hogy tul jo dolog.
Pierrotnak is igaza volt, varni kellett volna a harmadik Megasztarral, ennyit nem bir el a piac. A"regiek" kozul is sokan eltuntek (szerencsere :)). Bezzeg Toth Gabit agyonsztaroljak, csak tudnam miert. :think: A hangja se olyan jo azert, hogy ennyit foglalkozzanak vele, a kinezete pedig...

A tovabbjutottakat azert nem mutatjak meg, mert oket ugyis latni fogjuk kesobb. Majd akkor megmutatjak, hogy mi alapjan jutottak tovabb.

#1467 Felhasználó inaktív   RedRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 08. 14:00

"Desperado Banderast"-t megtaláltam a neve alapján, a Fiesta egyik lemezén vokálozott már.

Szerkesztette: RedRaven 2005. 11. 08. 14:01 -kor

Asus P5QL-E, Intel C2D E7300, Sapphire HD4850 TOXIC, 2X1Gb Geil Blackdragon 800 Mhz DDR2, Samsung 120GB HDD, Samsung 80GB HDD, Corsair450W, Aerocool GT-1000 GOLDEN TOWER,
Samsung DVD író, ACER AL1916W.

#1468 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 12:36

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. nov. 6., vasárnap - 20:55

...

Az elsőt elsőre értettem ;)

Sajnos tényleg szinte kerülik a legjobbak bemutatását, talán az a cél, hogy az elődöntőket többen nézzék az akkor még számunkra ismeretlen előadók miatt.

Ikrek: tényleg érdekes lesz, bár engem az foglalkoztat, hogy vajon egy elődöntőbe teszik -e őket. Ha igen, és jók, az kitolás a többiekkel, ha nem, akkor valóban fennáll hogy az egyik jut csak tovább. Az hogy mire fogják, nem gond, "nem szerencsésen választott dalt", és kész.

#1469 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 16. 12:18

Szerettem volna meghallgatni Kun "Ismeri a dalt?" Laci által előadott szám erdetijét, de sehol sem találom neten Bényi Tamás Amerika dal-át. Se DC-n, sehol.
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#1470 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 16. 15:13

Nem tudom, ma este már a döntőbe válogatás lesz, vagy még előválogatás?
A Janis Joplinos embernek tényleg jó hangja van, remélem hallhatjuk még.

A mostani válogatásnál, leszámítva azt, hogy milyen a zsűri, meg mi alapján, de, nekem szimpatikus hangú énekes jelölteket választ ki. Akinek nincs hangja, az tök jó, hogy bemegy, vállalja a szereplést, de ha nincs hangja, akkor ez van, bele kellene törődnie.

A régiekről annyit, hogy végig Palcsót favorizáltam, a többi is jó volt, de ő az egyszerű ember+tud énekelni.
A színpadi előadásmódot, mozgást majd megtanulja...vagy nem...
tesa

#1471 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 16. 22:07

Szabó Eszter megnyerte a Megasztárt. Nálam...
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#1472 Felhasználó inaktív   Windy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 16. 22:14

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2005. nov. 16., szerda - 23:07

Szvsz tavaly a 12-es mezőny nem volt olyan jó mint ez az elődöntő.
Eszméletlen jó volt a 2 továbbjutó. De a két különdíjas is döntős lett volna tavaly. A vigaszágas szvsz nem a mai éneklésével érdemelte ki, hogy még van esélye.

#1473 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 16. 22:14

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2005. nov. 16., szerda - 22:07

Nálam is. :up: Egyetértek a zsürivel. A népdalos csajnak is szép hangja volt, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy döntőben a sokféle stílus feladatot meg tudta volna oldani.
Tényleg a két döntőbe jutott lány lehengerlő volt...gratula nekik. :)

Szerkesztette: Brett Shaw 2005. 11. 16. 22:15 -kor

ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#1474 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 16. 22:21

Szinte biztos vagyok benne, hogy rosszul osztották be az embereket. Ebből a tíz emberből legalább négyen elég jók voltak, viszont lesz olyan elődöntő ahol talán még egy jó se lesz.
Novák Péter jó választás volt! :)

#1475 Felhasználó inaktív   Windy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 16. 22:34

Ha tud valaki egy oldalt ahonnan le lehet tölteni a két csaj produkcióját, ne tartsa magában. Vagy várni kell míg DC-n lesz?

Szerkesztette: Windy 2005. 11. 16. 22:35 -kor

#1476 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 16. 23:19

Idézet: Windy - Dátum: 2005. nov. 16., szerda - 23:34

Ha tud valaki egy oldalt ahonnan le lehet tölteni a két csaj produkcióját, ne tartsa magában. Vagy várni kell míg DC-n lesz?

A megasztar.hu-n fent vannak... igaz, csak nézhető, nem letölthető, de egy kis trükkel az is megoldható....
Ha kicsit türelmesebb vagy biztosan nemsokára lesznek rajongói oldalak, ahonnan majd minden videót le lehet tölteni(legalábbis az előző sorozatoknál így volt...)

Szerintem ma viszonylag jó döntést hozott a zsűri, ahhoz képest, hogy tényleg nem volt könnyű dolguk. A két biztosan továbbjutóval egyetértek, a népdalos lány is megérdemli a figyelmet, de annyira egyedi és különleges amit művelt, hogy tényleg nem kellene neki a döntők alatt szvinget, rockot, musicalt énekelnie. Csináljanak nekik egy lemezt most azonnal és kész! Meg is fogom venni...
A vigaszágnál nem tudom mi alapján döntöttek a lufilány és a srác között... Szerintem ha csak a ma estét nézzük, akkor jobb volt a lány. A srác is tetszett, de a zsűri biztosan nem a ma este alapján juttatta tovább. Valószínűleg ismerik is a srácot (nem mondom, hogy azért...), Roy és Ádám basszusgitárosa... Mindenesetre nem bánom, hogy ő ment tovább, de kicsit sajnálom a lányt...

Kicsit más:

Meghallgattam Caramel lemezét és szerintem nagyon jó lett  :up:
A Szállok a dallal-t mondjuk nem tettem volna fel rá az Arénás-döntős változatban is, de szerintem egy nagyon jó lemez lett!

#1477 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 16. 23:35

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2005. nov. 16., szerda - 22:07

Én lefostam a bokám, az eddigi megasztárok legjobb teljesítményét nyújtotta. Félelmetes hangja van, ráadásul nagyon helyes kis nő. Még Kedves nem tudja, de rajongó lettem :wub: :D

#1478 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 16. 23:37

Idézet: begbie - Dátum: 2005. nov. 16., szerda - 23:19

A két biztosan továbbjutóval egyetértek...

Szerintem a vajdasági lányka nem volt annyira erős, inkább a pécsi kocsmároslány tetszett.

A Megasztárokat pedig rendszeresen felrakják a bithumenre.

#1479 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 16. 23:48

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. nov. 17., csütörtök - 0:37

Szerintem a vajdasági lányka nem volt annyira erős, inkább a pécsi kocsmároslány tetszett.

Szavazzuk be a vigaszágra! én benne vagyok :)

#1480 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 17. 00:03

Idézet: Windy - Dátum: 2005. nov. 16., szerda - 22:14

Szvsz tavaly a 12-es mezőny nem volt olyan jó mint ez az elődöntő.

Hát körülbelül. :) Ebben a mezőnyben Bartók Eszter az orrhangjával a fasorban sem volna. :p
De a Palcsó Tomi sem; annak ellenére, hogy ő volt a kedvencem. Hiába a jó, érdekes hang, a színpadot nem nagyon érezte. Főleg eleinte. Itt a mezőny nagy része nagyon otthonosan mozgott a pódiumon. 

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.