HWSW Informatikai Kerekasztal: Megasztár!!! Giga-csillag? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megasztár!!! Giga-csillag? Értékeld a témát: -----

#1481 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 17. 00:16

Rettenetesen jó volt ez az elődöntő! Szabó Eszter nálam is mindent vitt, nagyon jó dalválasztás, kivételes hang :up:

A vigaszágas srácról beszéltek az elvonulós zsűrizés során, bár csak félszavakkal: őrá mondták hogy a mai este nagyon mellényúlt, pedig jó lehetett volna - szerintem ezért adtak neki esélyt.

A két különdíjas mit kapott? Reménykedem benne, hogy ha a zsűri így elhatározhatott ilyesmit, akkor az valszeg vmelyikük felajánlása volt, és nagyon remélem, hogy lemezfelvételi lehetőség Novák Pétertől.

Azzal egyetértek, hogy ez a csapat kb. leverte volna az előző döntőseket egy az egyben :D Tényleg kíváncsi leszek kik lesznek a követező elődöntőkben, bár az előzetes alapján ott is lesznek nagyon jók, pl. az a blues-os(rock-os?) hajlamú vékony srác. :think:

Szerkesztette: freeone 2005. 11. 17. 00:17 -kor

A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#1482 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 17. 08:19

Én lecsúsztam az esti adásról. Hornai Anita milyen volt? Ő is továbbjutott? Ha valaki nézte akkor meséljen lécci..
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#1483 Felhasználó inaktív   Dzsano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 17. 09:07

Idézet

Novák Péter jó választás volt!

Igen jó választás volt.
Én állati élveztem, ahogy az utolsó számban ugrált, verte az asztalt, a Pélyi meg tátott szájjal bámult (és forgott az agya, hogy lehetne Dorinát lecserélni, de gyorsan :) )
Szabó Eszter csúcs volt!

A Pécsi csaj sokkal jobb volt, mint a vigaszágas muki a Roy és Ádámból,  (Kontor Tamás) annak, mint profinak minimum jól kellett volna mozognia a szinpadon, amit nem tett meg, az előadása egy Szinház és Filmművészeti záróvizsgára emlékeztetett, a (bár átalam kedvelt) Hair dallal, vizsgának elment olyan 3-alá.
Sudár Anita (nomen est ómen :D ) sokkal jobb volt, róla el tudom képzelni, hogy végigüvölt egy másfél órás koncertet, képzeljétek el, milyen sikere lenne a németeknél, egy metálbulin... :cool:
Biztosan Ő a kidobó a kocsmiban is. :D Nekem nagyon bejött, pedig féltem, hogy mit keres itt ez a brünhilda csaj. De nagyon jó volt, csak a haja zavarta, látszott a bemutatón, hogy ott babos kendő vagy mi volt rajta. És jól gitározik!

A kis Tóth Gabit mellétenném, hogy itt van: tanulj egy kis rockot, ha már annyira rockerlánynak mondod magad! :D
Esetleg énekelhetnének egy duettet...
:taps:

Nem lehetne valahogy visszaszavazni?

A stylistet (magyarul: öltöztető bácsi) nem kellene már kidobni? Mert a cingár csajra ilyen szar ruhát adni az túlzás volt, és a többi is állati rosszul volt öltöztetve.
Mi a francért volt 2-3 csajon is lapos talpú csizma? Nem tél van még! A Tina Turner számhoz jó lett volna szvsz miniszoknya, meg magassarkú. (persze akkor meg a Soma beidegel és ellenszavaz rögtön :) )
Asztalravissza!

#1484 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 17. 09:49

Szabó Eszter befutó nálam is.  Hajrá Eszter ! :dance:  :banana:

Bibííí nekem megvan mpg-be a gépemeeen... :D  :irigy:  :D
tesa

#1485 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 17. 10:06

Idézet: tesa - Dátum: 2005. nov. 17., csütörtök - 10:49

Szabó Eszter befutó nálam is.  Hajrá Eszter ! :dance:  :banana:

Bibííí nekem megvan mpg-be a gépemeeen... :D  :irigy:  :D

Nálam meg itt énekel meztelenül a fürdőben... :p  8)  :Đ
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#1486 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 17. 10:13

Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2005. nov. 17., csütörtök - 11:06

Nálam meg itt énekel meztelenül a fürdőben... :p  8)  :Đ

Elhiszem. Éjjel mondta nekem, hogy szeret fürdőszobában énekelni meztelenül....  :cool: :sing:
tesa

#1487 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 17. 10:27

Amúgy várom a folytatást, a "felhozatalt". Novák Péter szerintem is jó választás volt, csak nem feltétlenül Pierro helyére... (Mondjuk Pierrot magától ment el..) Na mindegy. Somán néha látszik, hogy megnézi a lányokat, de úgy, mint nőket, mint valami lehetséges vetélytársat a saját nemében.
A csillagdaltól nem dobtam egyből el magam, de így volt a többivel is. Megszokjuk. Aztán meg majd dúdoljuk....esetleg megkedveljük...

Szerkesztette: tesa 2005. 11. 17. 10:28 -kor

tesa

#1488 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 17. 11:08

Idézet: Dzsano - Dátum: 2005. nov. 17., csütörtök - 8:07

Sudár Anita (nomen est ómen :D ) sokkal jobb volt, róla el tudom képzelni, hogy végigüvölt egy másfél órás koncertet, képzeljétek el, milyen sikere lenne a németeknél, egy metálbulin... :cool:
Biztosan Ő a kidobó a kocsmiban is. :D Nekem nagyon bejött, pedig féltem, hogy mit keres itt ez a brünhilda csaj. De nagyon jó volt, csak a haja zavarta, látszott a bemutatón, hogy ott babos kendő vagy mi volt rajta. És jól gitározik!

Tényleg nagyon jó volt, én is szurkoltam neki! És akkor tessék. Kitalálják ezt a f@sza kis különdíjat, és még így se kap semmit szegény! :(
Viszont az az Eszter leány az tényleg félelmetes, kiráz a hideg, amikor énekel, eszméletlen hangja van!!! :up:  :respect: Asszem neki szurkolok.
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1489 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 17. 11:10

Idézet: tesa - Dátum: 2005. nov. 17., csütörtök - 9:27

A csillagdaltól nem dobtam egyből el magam, de így volt a többivel is. Megszokjuk. Aztán meg majd dúdoljuk....esetleg megkedveljük...

Nekem tetszett nagyon már elsőre! Szvsz jobb, mint az eddigiek. :up:
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1490 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 17. 11:49

Idézet: bega - Dátum: 2005. nov. 17., csütörtök - 11:10

Nekem tetszett nagyon már elsőre! Szvsz jobb, mint az eddigiek. :up:

Az biztos hogy az új csillagdal mellett szól, hogy noha nem olyan dallamos stb. mint az előzőek(megkokáztatom:nem is olyan jó mint azok voltak), de friss. Értem ez alatt hogy mai, nem nyálas, nem nagymamás.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#1491 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 17. 15:01

Idézet: Dzsano - Dátum: 2005. nov. 17., csütörtök - 9:07

Igen jó választás volt.
Én állati élveztem, ahogy az utolsó számban ugrált, verte az asztalt, a Pélyi meg tátott szájjal bámult (és forgott az agya, hogy lehetne Dorinát lecserélni, de gyorsan :) )

Szerintem Ő viselkedik a legtermészetesebben a zsűriben, úgy beszél az emberekkel mintha jó haverjai lennének. Ha valaki nem tetszik neki, akkor se úgy küldi el mint pl Soma.
Soma nem tudom milyen alapon köt bele valaki énekhangjába. Amit tavaly művelt az egyik adásban, azzal még az elődöntőbe se jutott volna be.

A különdíj amit osztogattak mit takar? Adnak is valamit, vagy csak ennyi volt, hogy "szép volt fiúk!"?

#1492 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 17. 15:15

Idézet: Dzsano - Dátum: 2005. nov. 17., csütörtök - 10:07

a Pélyi meg tátott szájjal bámult (és forgott az agya, hogy lehetne Dorinát lecserélni, de gyorsan :) )

20 év munkával sem tud ilyet kicsiholni a Dorinácskából :D
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#1493 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 12:49

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. nov. 17., csütörtök - 16:01

Szerintem Ő viselkedik a legtermészetesebben a zsűriben, úgy beszél az emberekkel mintha jó haverjai lennének. Ha valaki nem tetszik neki, akkor se úgy küldi el mint pl Soma.
Soma nem tudom milyen alapon köt bele valaki énekhangjába. Amit tavaly művelt az egyik adásban, azzal még az elődöntőbe se jutott volna be.
...

Hát igen, Novák Péter zenészként/zeneszerzőként is lerakott már valamit az asztalra, kommunikációs stílusában pedig százezerszer normálisabb, mint Gésamama :D valaha is volt. :respect:

#1494 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 11. 18. 20:19

Elég jó kis elődöntő volt. :up:

Az abszolút győztes nem kétséges. Egyértelműen a kalapos csajszi volta legjobb.  :respect: Egészen különleges, mély hangja van, és gyakorlatilag mindent tud az éneklésről.
Nem beszélve arról, hogy Pély Barnához hasonlóan, nekem is az egyik kedvenc számom a Proud Mary; mind a Creedence Clearwater Revival, mind a Tina Turner féle verzióban. A kalapos leányzó most az utóbbit énekelte.

A vajdasági, vörös hajú kislány most nem volt egyáltalán olyan lenyűgöző, mint a válogatáson. Most egy tisztességes "iparosmunka" volt, amit előadott.

Őszintén szólva én a gitáros srácot juttattam volna tovább. Tényleg szép hangja volt, klasszul énekelt, és a saját száma is remek volt.

A szőke srácot a válogató alapján juttatták tovább (ahol valóban kiváló volt). Mert bizony most a Hair dalt piszok rosszul énekelte. Charlie-s "dögösítés" végig, mély hangon... Nagyon nem volt jó!

A kis pécsi kocsmáros leány is remek volt. Én őt juttattam volna vígaszágra.

A narancssárga pólós srácon viszont kiakadtam. Egyáltalán nem tud énekelni, de még a hangja sem különleges (ahogyan "Mamagésa" áradozott róla :omg: ). Nem is értem, hogyan kerülhetett be.

Novák Peti pedig valóban jó fej. De egy megjegyzés: őt nem "választották", mint ahogyan azt itt többen írták. Ő maga döntött úgy, hogy producerként átveszi Pierrot helyét.

Az új Csillagdal pedig tipikusan "Novák Petis". Nem is slágergyanús ám! :p Mert ennek a dallamát nehezen jegyzi meg a "pórnép". Szóval nehéz lesz dúdolgatni sokaknak.
Nekem speciel tetszik. (Talán éppen ezért? :) )
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1495 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 11. 18. 20:21

Jah, a zsűri "különdíja" pedig nevetséges, és szánalmas!  :rolleyes: Ahogyan Presser elővezette, azt hittem, hogy megegyeztek mindannyian, hogy a különdíjast lemezhez, fellépéshez segítik.

Erre kiderül, hogy a különdíj annyi, hogy közlik: "Gratulálok! Különdíjas vagy!".

Pffffff...  :down:

#1496 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 22:05

"Annyi itt a Májkel Dzsekszon, mint a rosseb"
A r*m@sztár műsorát láthatták.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#1497 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 22:17

Én a vigaszágas srácot továbbjuttattam volna, és a rongybaba mozgású figurát raktam volna vigaszágra. :think:

#1498 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 22:18

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 21:21

Jah, a zsűri "különdíja" pedig nevetséges, és szánalmas!  :rolleyes: Ahogyan Presser elővezette, azt hittem, hogy megegyeztek mindannyian, hogy a különdíjast lemezhez, fellépéshez segítik.

Erre kiderül, hogy a különdíj annyi, hogy közlik: "Gratulálok! Különdíjas vagy!".

Pffffff...  :down:

Megint volt különdíj. :omg:

Ezek szerint nem érzik, hogy ciki. Hovatovább HWSW-t sem olvas a zsűri. :D

#1499 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 11. 23. 22:38

Az a legkevesebb! De hogy Póka Angélát engedték a versenyen indulni... Felháborító!

Imádom, ahogyan énekel... régebb óta ismerem, hallottam énekelni. Egészen elképesztő tehetség, kész énekesnő. És éppen ez az oka annak, hogy miért is nem neki való a Megasztár.

Hány embert is küldtek el már a válogatáson azzal, hogy "Szuper vagy, de kész művész, és itt most a fiatal, feltörekvő tehetségeknek kell teret adni"?

Póka Angélának ugyan mi szüksége is van erre a műsorra? Semmi!

Azt pedig szintén botrányosnak tartom, hogy ezt a gizda srácot is a döntőbe juttatták. Harmatosan gyenge énekes. Még az elődöntő szintjéhez is gyenge, nemhogy a döntőbe.
Persze a "tinilányokújálmabőrkötésbentorresdaniután" kinézete miatt bejuttatták.  Ez a műsor egyre szánalmasabb. :down:

A két iker srác (lám, választ kaptunk múltkori kérdéseinkre) pedig tényleg nagyon jó énekesek. A sárga inges megérdemelte volna a döntős szereplést.

Gáspár Laci rokona nagyon átütő tehetség, de sok év gyakorlása kell neki, amíg majd jól tud bánni a hangjával. Van még ideje erre bőven, hiszen ilyen fiatalon ilyen hangot kapott...
(Én nem is tudtam kicsoda, éppen háttal ültem a TV-nek, amikor énekelni kezdett... Mondom a nővéremnek: "Tiszta Gáspár Laci a hangja, meg ahogyan énekel."...Erre ő: "Rokonok!" :) )

#1500 Felhasználó inaktív   Dzsano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 09:24

Hi!

Másik helyen összefoglalt vélemény: ezekből senkit, az előző csapatból kellene még 2 embert továbbengedni. :D Van benne valami.
Asztalravissza!

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.