Idézet
Novák Péter jó választás volt!
Igen jó választás volt.
Én állati élveztem, ahogy az utolsó számban ugrált, verte az asztalt, a Pélyi meg tátott szájjal bámult (és forgott az agya, hogy lehetne Dorinát lecserélni, de gyorsan

)
Szabó Eszter csúcs volt!
A Pécsi csaj sokkal jobb volt, mint a vigaszágas muki a Roy és Ádámból, (Kontor Tamás) annak, mint profinak minimum jól kellett volna mozognia a szinpadon, amit nem tett meg, az előadása egy Szinház és Filmművészeti záróvizsgára emlékeztetett, a (bár átalam kedvelt) Hair dallal, vizsgának elment olyan 3-alá.
Sudár Anita (nomen est ómen

) sokkal jobb volt, róla el tudom képzelni, hogy végigüvölt egy másfél órás koncertet, képzeljétek el, milyen sikere lenne a németeknél, egy metálbulin...
Biztosan Ő a kidobó a kocsmiban is.

Nekem nagyon bejött, pedig féltem, hogy mit keres itt ez a brünhilda csaj. De nagyon jó volt, csak a haja zavarta, látszott a bemutatón, hogy ott babos kendő vagy mi volt rajta. És jól gitározik!
A kis Tóth Gabit mellétenném, hogy itt van: tanulj egy kis rockot, ha már annyira rockerlánynak mondod magad!

Esetleg énekelhetnének egy duettet...
Nem lehetne valahogy visszaszavazni?
A stylistet (magyarul: öltöztető bácsi) nem kellene már kidobni? Mert a cingár csajra ilyen szar ruhát adni az túlzás volt, és a többi is állati rosszul volt öltöztetve.
Mi a francért volt 2-3 csajon is lapos talpú csizma? Nem tél van még! A Tina Turner számhoz jó lett volna szvsz miniszoknya, meg magassarkú. (persze akkor meg a Soma beidegel és ellenszavaz rögtön

)