HWSW Informatikai Kerekasztal: Megasztár!!! Giga-csillag? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megasztár!!! Giga-csillag? Értékeld a témát: -----

#2041 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 12. 00:04

Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2006. márc. 11., szombat - 23:47

Puskás Petya: 4fclub - Túladagolás
Bíborka: TNT - Sírni tudnék ha meghallom őt

A többin még gondolkozok  :Đ

Puskás Petya: Ganxsta - Heroin :)
Bár ezt a jó számot is elrontaná.

Idézet

Hát a Svédhonba szakadt hazánk lánya. :p

Vannak azért itt is jó csajok. ;) Én is megfogtam egyet. :cool:

#2042 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 00:13

Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2006. márc. 11., szombat - 23:57

pipacsvirág.jpg :nevet:  :Đ  :Đ  :Đ

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

:Đ  :OOO  :nevet2:  :nevet2:
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#2043 Felhasználó inaktív   Dzsano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 10:14

Szerény véleményem:
(ABBA rajongó a család, be volt készítve a DVD-jük, ha nem bírnánk tovább idegekkel, csak egy kattintás... volt párszor ilyen pillanat, de megálltuk. :-)

Puskás gyerek:
ahogy elkezdett énekelni meglepődtem, ez tud is egy kicsit, főleg az eleje volt jó, utánna kezdett hamis lenni, de sokkal jobban énekelt, mint vártam. És jól is adta elő. fejlődik.
Póka Angéla:
utálom szegényt, de sokkal gyengébb volt mint a puskás, a bejövetelnél az a "virágszedés" agyonvágta az amúgy se túl jó énekét. Miért választott lassú nótát? Mult héten sokkal jobb volt.
Baktai Anikó:
nem hiába volt 3x kieső listán, a végét a beszólását már nem láttam, de tényleg: ha annyira jó énekes, akkor miért tart csak itt? Őszintén? Itt mutogatni való szólóénekest keresnek, idolt, bulvársajtónak való csemegét. Ti megvennétek a lemezét?
Kontor:
bohózat, country-ra vett ABBA, borzalmas énekkel, mindig kiderül, hogy miért csak basszeros, miért nem ő a szólóénekes: nincs hangja!. Az ABBA-t meg Az erasure is feldolgozta, azoknak jól állt. Borzalmas, kíváncsi vagyok meddig tudják futtatni. Nem szívesen látnám valamely tehetségesebb ellenében a kiesésért folyó párbajban, mert akkor ugye őt juttatják tovább. Nála kapcsoltunk majdnem át a DVD-re. :-)
Varga Ferenc:
kicsit túl átélte a dalt, és zavaró volt a lassított zene, de elment. Volt már jobb is. Ha esetleg valaki megmondta volna, hogy sirat-e valakit ezzel a számmal, és azért bőg, akkor érthetőbb lenne. Ideggyenge volna a srác? Xanaxot neki! :-)
Varga Pista:
várható volt, szerintem ő is tudta, ennyi van benne, de ne szomorodjon el: viszik túrnézni, ott összehozhat egy nyár alatt ha okos, egy autóra valót, énekelhet még eleget, esetleg beveszik valami zenekarba, és lesz tovább. Most szar nótát (neki nem illőt, a dal önmagában nem lett volna rossz), rosszul adott elő.
Bocskor Bíborka:
megfigyeltétek: mindig ugyanolyan szoknya és öv van rajta, (valami népviselet? szakértők, illetékesek tájékoztassanak!) csak a haját variálják ide-oda, a múltkori pufi frizura jobban tetszett. Nem volt olyan hamis, mint a multkor, de a Raszputyin ... hehehe. Na mindegy.
Hoffmann Mónika:
Mindig mondják, hogy olyan jól mozog, ebből a TV-n az jön át, hogy közelről mutatják a buci arcát, ahogy énekel, (Amúgy a többieknél is: túl sok a közelkép! Nem vagyok kíváncsi, mosott-e fogat, vagy koronázott fogsora van (Eszter), vagy kék-e a nyelve. Tessék kicsit távolabbról is mutatni) Jobb volt, szvsz, mint a mult héten. De kevés.
Szabó Eszter:
Rumszájsznak öltözve. Ennyire lealázni magát, hát ez szörnyű volt. Az ének is, Belfast? Borzasztó volt. Egyre kevésbé tetszik, tényleg csak akkor van hangja, ha ordítani kell. Valaki írta: műanyag. Nála kapcsoltunk majdnem át 2x-szor a DVD-re. :-) De nem ABBA szám volt, tehát nem tettük.
Last but not least:
Ruzsa Magdolna:
Csodálatos volt! Így kell szólnia egy ABBA számnak! Bírta szuflával is. Kicsit szívatták, hogy utoljára őt hívták a bennmaradók közé, de nem baj.

Ennyi.
Asztalravissza!

#2044 Felhasználó inaktív   WhiteHunter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 11:41

Sajnos ez a jelnlegi MSz olyan gyenge és színvonaltalan, hogy már szinte fáj...Már egy jó ideje nem is nézem, sajnálom rá az időt, no és nem utolsósorban csak arra jó, hogy felbosszantsam magam... :down:
Az előző kettőt viszonylag élveztem, voltak olyan előadók, akik miatt érdemes volt nézni, és komolyan tudtam nekik szurkolni !  De most!!?? (Egy ilyet nem találok, háát talán a Magdi, róla, még lehet, hogy fogunk hallani...)

Viszont helyette ide mindig benézek, mert baromi szórakoztatóak a hozzászólások, szétröhögöm magam, és kellemes perceket töltök itt!  :p
Nem kell kommentálnom semmit, mert az előző hozzászólásokban már mindent elmondtak, a szívemből szóltak többen is (Piftukával az élen)  :up:  :respect: ,  így  nincs mit hozzáfűznöm !    :D

#2045 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 14:33

Idézet: Dzsano - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 10:14

...Bocskor Bíborka:
megfigyeltétek: mindig ugyanolyan szoknya és öv van rajta, (valami népviselet? szakértők, illetékesek tájékoztassanak!) csak a haját variálják ide-oda, a múltkori pufi frizura jobban tetszett. Nem volt olyan hamis, mint a multkor, de a Raszputyin ... hehehe. Na mindegy. ...

Nekem a színpadi mozgásáról egy jeti jutott az eszembe, olyan mackósan himbálta a felsőtestét, borzalmas volt. :) :D
Ráadásul hangban is gyenge. :(

Idézet

Hoffmann Mónika:
Mindig mondják, hogy olyan jól mozog, ebből a TV-n az jön át, hogy közelről mutatják a buci arcát, ahogy énekel,

Jól mozog? Basszus ha ez a mozgás jó, akkor én meg Travolta vagyok a Szombat esti lázból... ne mááááár, szegény lány olyan darabos melákocska, mint állat.

Idézet

Puskás gyerek:
ahogy elkezdett énekelni meglepődtem, ez tud is egy kicsit, főleg az eleje volt jó, utánna kezdett hamis lenni, de sokkal jobban énekelt, mint vártam. És jól is adta elő. fejlődik.

Számomra is kellemes meglepetés volt. Figyeltétek, hogy most nem adta elő a bohócugrálós magánszámát? Lehet hogy hatott a kritika: több éneklés, kevesebb megjátszás.

A többi mondandóddal is egyet tudok érteni! :respect:  ;)

#2046 Felhasználó inaktív   Dzsano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 14:39

Elolvasni!

Ez igen!  :up:

Teljesen igaza van.  :respect:
Asztalravissza!

#2047 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 12. 14:50

Hát, egy ilyen szavazás és műsor után nem tudom elképzelni, hogy egy normális izlésvilággal rendelkező felnőtt egyed még kiváncsi erre a műsorra. Az meg természetes, hogy a könnyen befolyásolható tizenévesek csapata még mindig ott ugrándozik. Ők ott fognak ugrándozni addig amig Petike még a pódiumon nyekereghet. (No meg utána is, hiszen amiért ott ugrándoznak, benne lehetnek a tévében és a Jancsika a suliból majd besárgul az irigységtől, mert Kristófka Annácskával ugrándozott a tévében.)
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#2048 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 12. 15:47

Idézet: Etele - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 14:33

Számomra is kellemes meglepetés volt. Figyeltétek, hogy most nem adta elő a bohócugrálós magánszámát? Lehet hogy hatott a kritika: több éneklés, kevesebb megjátszás.

Csak ugyebár mindez hiába, ha nincs hang. Azt ugye tudjátok, hogy azon a világ legjobb énektanára sem tud segíteni?

Azt hallottátok, hogy milyen dalok lesznek jövő héten. Állítólag -többek között- Gáspár Laci és Oláh Ibolya slágerek.  :eek: Atyám, hát van olyan, hogy "Oláh Ibolya sláger"?

Talán Szabó Leslie érdemes arra, hogy merítsenek tőle, de a többi volt Megasztáros...  :rolleyes:  :(

És itt tartom fontosnak megjegyezni, hogy ez az egész műsor, a körötte lévő felhajtás mutatja, milyen mélyre süllyedt a magyar zenész szakma.

A mostani megasztár jelöltek már a válogatások, elődöntők során "sztárok" lettek. Mindenhol autogramkérő gyerekek hada várta őket. Hiszen még semmit nem tettek le az asztalra! Talán a véfső győztes elmondhatja mindezt, de a többi... Pedig veszélyes dolog, hogy a gyerekek ilyen példaképekre tekintenek fel, őket bálványozva. Felborul az értékítéletük teljesen.

És mit is mondtak, amikor elindult a műsor? Hogy az országban van 1-2 igen tehetséges ember, őket kell felfedezni, lehetőséget adni arra, hogy visszaadják az emberek élő, igényes zenébe, művészetbe vetett hitét.

Ehhez képest nézzétek meg, mi történt. Az első Megasztár döntősei közül kb. a fele tudott lemezt megjelentetni (ebből mondjuk Leslie és Gáspár Laci alkotott nívósat), az előző eresztésből minden döntős, most pedig már úgy néz ki, hogy annak is lemeze lesz, aki még döntőbe sem került.
Legközelebb már elég lesz mindehhez a válogatáson megjelenni és a TV-ben szerepelni fél percig.
"Mert ha az arcod szerepelt akár eddig is a tengernyi ember által figyelemmel kísért műsorban, akkor "sztár lehetsz", lemezed lesz, amit eladunk 100.000 példányban.

Nekem hányingerem van ettől az egésztől. S nem tudom csupán kívülállóként megítélni ezt az egészet, mert én is akítvan benne voltam a "magyar zenének" nevezett valamiben. S nekünk éppen ezekkel a falakkal kellett szembenéznünk. Nagyon igényes, dallamos, s egyedi soft-rock zenét játszottunk, de amikor népszerűsödni lehetett volna, akkor rá kellett döbbeni, hogy ahhoz bizony el kell kurvulni. A menedzserünk ötlete az volt, hogy a legjobb nótáinkat írjuk át diszkó stílusba ( :omg: ), hogy azzal dizsikben, play-back-elve is lehessen haknizni, népszerűsödni. No erre nem voltunk hajlandóak. S ez gyakorlatilag aztán megpecsételte a sorsunkat.
S azóta sem keserít el kevésbé, hogy látom, a "nagy magyar zenei szakmában" bárki "sztár lehet".
S nem az az első szempont, hogy jó legyél! Hanem, hogy el lehessen téged adni!  :down:  :(

Hát ennyit erről az egészről! (Elnézést, a bő lére eresztett hozzászólásért!)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2049 Felhasználó inaktív   Dzsano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 16:24

Részvétem Piftuka. Nem viccből írom.

Pl: a Color-ra emlékszik még valaki?

Istenem, mi lehetett volna belőlük Amerikában.
Asztalravissza!

#2050 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 16:30

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 16:47

Atyám, hát van olyan, hogy "Oláh Ibolya sláger"?

Hmm... Magyarország?  :think:

Idézet

A mostani megasztár jelöltek már a válogatások, elődöntők során "sztárok" lettek. Mindenhol autogramkérő gyerekek hada várta őket. Hiszen még semmit nem tettek le az asztalra! Talán a véfső győztes elmondhatja mindezt, de a többi... Pedig veszélyes dolog, hogy a gyerekek ilyen példaképekre tekintenek fel, őket bálványozva. Felborul az értékítéletük teljesen.
És mit is mondtak, amikor elindult a műsor? Hogy az országban van 1-2 igen tehetséges ember, őket kell felfedezni, lehetőséget adni arra, hogy visszaadják az emberek élő, igényes zenébe, művészetbe vetett hitét.

Ehhez képest nézzétek meg, mi történt. Az első Megasztár döntősei közül kb. a fele tudott lemezt megjelentetni (ebből mondjuk Leslie és Gáspár Laci alkotott nívósat), az előző eresztésből minden döntős, most pedig már úgy néz ki, hogy annak is lemeze lesz, aki még döntőbe sem került.
Legközelebb már elég lesz mindehhez a válogatáson megjelenni és a TV-ben szerepelni fél percig.
"Mert ha az arcod szerepelt akár eddig is a tengernyi ember által figyelemmel kísért műsorban, akkor "sztár lehetsz", lemezed lesz, amit eladunk 100.000 példányban.

Egyetértek. De sajnos, külföldön ugyanez megy. Britney Spears, Jessica Simpson, Christina, TRL stb. És ott is az American Idol. Az első nyertes: Kelly Clarkson. Még rosszabb, mint itt... :(

Idézet

S nem az az első szempont, hogy jó legyél! Hanem, hogy el lehessen téged adni!  :down:  :(

Mindenhol az a világban, régóta.

Idézet

Elképzelem, amint Füvész Petya réveteg tekintettel a mellkasát maszírozza, miközben énekli:

"Egy mágustól lestem, festem a testem!
Nyerő az erő, míg az ész felemelő!
Agyam alatt az alap izmom, ha dagad. . .
Abból fakad minden baj, ha egyszer elapad!
Apropó! Én nem vagyok naplopó!
Tele a markom! Tartom a kardom!
Ha jó, ha nem, ha muszáj:
Hívjatok úgy: Szomorú szamuráj!"

És te honnan tudsz ilyen dalszövegeket? Nana... :D

A mostani Megasztár nagyon borzalmas volt egyébként. Az ABBA klasszikus slágereit szétszedték darabokra. Különösen Póka Angéla. Pedig jó hangja van, de ez... Rettenetes volt az egész. Nem is hasonlított az Abbára. Mondjuk Kontor"Bon JOvi" Tamás gitáros-cowboyos előadása még egész hallgatahtó volt.
Az egyetlen tényleg jó produkció pedig Ruzsa Magdolna volt. Ő szenzációs egyszerűen. Ha nem Ő nyeri meg ezt az egészet... Isteni a hangje, őstehetség, nem jazziskolás eminens (lásd Pély Barna),  nagyon természetes, helyes, egyéniség, neki még a tájszólása is jól áll. :respect:

#2051 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 16:34

Csak szólnék mielőtt leszedik egyesek egymás fejét, NEM KELL HASONLÍTANI AZ EREDETI SZÁMOKRA a megasztárban elénekelt daloknak, úgyanis ez nem erről szól. :)

Szerkesztette: Socket 2006. 03. 12. 17:08 -kor

http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#2052 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 16:41

Idézet: spidey - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 16:30

Hmm... Magyarország?  :think:

Úgy érted...: Alegria?  :think:

#2053 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 16:47

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 17:41

Úgy érted...: Alegria?  :think:

:think:

#2054 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 12. 16:49

Idézet: spidey - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 16:30

A mostani Megasztár nagyon borzalmas volt egyébként. Az ABBA klasszikus slágereit szétszedték darabokra. Különösen Póka Angéla. Pedig jó hangja van, de ez... Rettenetes volt az egész. Nem is hasonlított az Abbára.

:omg:  :D

#2055 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 16:50

Na elolvastam, amit írtatok, Piftuka értékelésével nagyjából egyetértek.

Ruzsa Magdi nálam toronymagasan verte a mezőnyt, aztán jött Póka Angéla, Kontor Tomi és Varga Feri. Utóbbiaknál a sorrend mindegy, mert mindenki gyengébb volt előző heti produkciójánál.

Puskás Petya, Bíborka és Brünhilde fejlődött, de már rég semmi keresnivalójuk nem lenne a műsorban...  :down:

Varga Pistát sajnálom,.... nagyon. :(

Szabó Eszter nagy csalódás volt. Nekem többször már nem tudja eladni a "felveszem a kalapom és megrezegtetem a hagom" című előadást.  :rolleyes: Jövő héten vagy változik vagy beleszürkül a mezőnybe.

Baktai Anikó nokomment. Jóféle iparos, -mint kiderült- igen tahó stílussal.

#2056 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 17:17

Ja igen, Baktai Anikó röhejes volt. Egész Felcsút-Alsó-felső ismeri, az ottani szakma elismeri... Ki nem sz@rja le.
Varga István meg... Tényleg van, akinek tetszik a hangja? A kinézet egy dolog, nem színpadra való igazán.  De a hangja a döntőben végig harmatgyenge volt, erre mondják szerintem, hogy "meleg levegő". Nem értem, a zsűri miért dícsérte eddig is... Talán politikai korrektség? Carameltől fényévekre volt a srác. De Gáspár Laci is sokkal jobb volt. Nektek tetszett? :think: Na jó, kiesett, mind1.
Tutira vezem, hogy egy pénzézes producer le is csap majd rá hamar " a Gáspár Laci meg a Caramel is bejőtt" alapon. Ha bejön neki, sok szerencsét neki.

Javítva. :D

Szerkesztette: spidey 2006. 03. 12. 17:22 -kor

#2057 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 17:20

Idézet: spidey - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 17:17

Varga Ferenc meg...

Még mindig István. :Đ

#2058 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 17:37

Idézet: spidey - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 17:17

Varga István meg... Tényleg van, akinek tetszik a hangja? A kinézet egy dolog, nem színpadra való igazán.  De a hangja a döntőben végig harmatgyenge volt, erre mondják szerintem, hogy "meleg levegő".

Van. Pl. nekem. :) Hogy neked nem tetszett, az egy dolog...izlések és pofonok. Nem értünk egyet.  Hibásan énekelt az kétségtelen, de nem volt rossz a hangja és tudott volna fejlődni.
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#2059 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 17:46

Idézet: spidey - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 16:47

:think:

Az Ibolykás "Magyarország" eredetije.

#2060 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 17:50

Idézet: Dzsano - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 14:39

Elolvasni!

Ez igen!  :up:

Teljesen igaza van.  :respect:

Én is nagyjából egyetértek a cikkíróval, de a Boney M, mint igazi sztár megállapitást kétségbevonom. Az ABBA igen. Ők letettek valamit az asztalra. Az Anderson-Ulveaus kettős kitünő zene és dalszövegiró. A lányok nemcsak jól néztek ki de jó hangjuk is volt. És tényleg az övék volt.
A Boney M-nek tényleg jó kis táncikálós, fülbemészós slágereik voltak...de igazából nem a Boney M-é volt vagy nem azoké akiket a TV-ben meg a lemezborítón láthattunk. Az, hogy Bobby Farell nem énekel csak ugrabugrál és tátog a szinpadon még a pályafutásuk alatt kiderült, nem kis botrányt okozva. Az viszont sokáig titokban maradt, hogy a lányok közül is csak Liz Mitchell énekelt az eredeti hangján. :( Hogy kik voltak azok az énekesek akik a háttérben meghúzodtak névtelenül nem igazán tudjuk meg és most már senkit sem érdekel. Az egész "boniemesdi" csak Frank Farian producer nagyszerű, dörzsölt  és valljuk be nem igazán sportszerű, becsületes húzása volt.  :down:  Már akkor is a pénzről szólt az egész, mikor még nem igazán volt jellemző a zenei szakmára, nem ugy mint manapság. Hogy a playback-ről ne is beszéljünk. (Ne felejtsük a boniem kb. a 70-es évek közepén/végén futott akárcsak az  ABBA. )

Szerkesztette: Brett Shaw 2006. 03. 12. 17:55 -kor

NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.