HWSW Informatikai Kerekasztal: Megasztár!!! Giga-csillag? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megasztár!!! Giga-csillag? Értékeld a témát: -----

#241 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 06. 11:39

Idézet: KennyMcCormick - Dátum: 2004. április 6, kedd - 10:12

Ha minden igaz amit itt irtal, akkor itt van a te egyik nagy kedvenced Leslie, aki sajat szamokat ir, ZENESZ, alazat stb. megvan, es emellett telthazas koncerteket ad, akkor miert nem csaltak el neki a versenyt? Nem lett volna sokkal egyszerubb egy ilyen emberbol sztart csinalni, ha mar ugyis csak a penzrol van szo? Az atformalast megint nem ertem... Ha szerinted ez ugyis csak a penzrol szol, akkor miert kellett volna atformalni egyaltalan Leslie bacsit? Ezeknek a penzehes uzletembereknek nem tok mind1, hogy honnan jon a penz?

Erre a kérdésre a legautentikusabb forrásból, magától Leslie-től kapod meg a választ, ha letöltöd a honlapjáról a "Di-damm-damm" című számát! Nosza, rajta!

A mondandód többi részére nem kívánok reagálni, mert azt senkitől nem tűröm, hogy hazugnak állítson be, ahogyan azt te a hozzászólásoddal sugalmazod. Nem kívánok összeveszni veled, így én itt be is fejezem a társalgást.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#242 Felhasználó inaktív   KennyMcCormick 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 13:03

Idézet

Erre a kérdésre a legautentikusabb forrásból, magától Leslie-től kapod meg a választ, ha letöltöd a honlapjáról a "Di-damm-damm" című számát! Nosza, rajta!

Meghallgattam. De ahogy olvastam, ez a szam meg akkor keszult, amikor meg nem volt ismert.
De az akkori helyzetben a producerek helyeben te sem cselekedtel volna maskepp. Legalabbis az alabbi hozzaszolasod ezt tukrozi:

Idézet

Gondoljatok bele, ha a 12 döntös "szimplán" bekopogtat egy-egy producerhez és az felkarolja őket, lemezt készít, akkor a kutya nem lenne kiváncsi rájuk! Azt sem tudnák, hogy léteznek.

Idézet

A mondandód többi részére nem kívánok reagálni, mert azt senkitől nem tűröm, hogy hazugnak állítson be, ahogyan azt te a hozzászólásoddal sugalmazod.

Pont azzal turod el, ha nem valaszolsz, de persze tegy belatasod szerint.
(BTW a hazugsag tul durva szo. Nem is hasznaltam. Az, ha valaki allit valamit, ami nem kovetkezik be, majd ahhelyett, hogy elismerne, hogy talan egyszer az eletben nem volt igaza, inkabb hirtelen azt mondja hogy o mar elore tudta, hogy nem igy lesz, az nem hazugsag, az valami mas.)

#243 Felhasználó inaktív   Henci Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 15:20

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 6, kedd - 11:43

...Erre a kérdésre a legautentikusabb forrásból, magától Leslie-től kapod meg a választ, ha letöltöd a honlapjáról a "Di-damm-damm" című számát! Nosza, rajta!...

Adnál ehhez egy linket? Kötyike!

Amúgy meg Ibolykával az volt a gondom, hogy
1: Szerintem full beképzelt volt végig (ilyen ki, ha én nem típus)
2: Az előadás stílusa "Edmondi" hibával küszködik. Azonos stílus minden számnál. Ő se tudta levetkőzni. Aki nem hiszi, tegye egymás mellé az összes általa énekelt számot és (talán) rájön, hogy miről vartyogok.
3: Az egy dolog, hogy angolul egy szót se beszél, de ahhoz nem volt elég nagy szája, hogy megkérdezze azt, hogy: Hé haver! Mi a frányárol nyomom a vakert? Talán akkor bele is tudta volna élni magát a számokba. Így meg maradt az egyhangúság.
4: Nem jött át.  :D  Szóval nálam az az énekes a nyerő, aki felállítja a szőrt a hátamon. Vera megtette. Meg Laci is. De Ibolya... Tök semleges volt nekem. Nem szeretem a Jazzt, de Laci Jazzes motívumai egyszerűen végigfutnak a hátamon és bármit szívesen meghallgatok, amit Ő énekel. Így vagyok Leslie zenéjével is. Bár az éneklése nem egy űbergút, de amit Ő ír magának, az nagyon tetszik.

És előre köszönöm a linket, nagyon kíváncsi vagyok a Leslie alkotásokra.
Élj úgy, hogy a hajdani gyermek aki voltál, ne szégyelljen téged, a felnőttet.
Fórumszabályzat X@r1 X@r2
Lehetsz tökös gyerek, de csak Nekem lehet makkos az avatarom! :)

#244 Felhasználó inaktív   KennyMcCormick 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 15:24

Idézet: Henci Papa - Dátum: 2004. április 6, kedd - 16:24

Adnál ehhez egy linket? Kötyike!

>>> Szaboleslie.hu <<< :D

#245 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 17:24

Kép
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#246 Felhasználó inaktív   szabiii 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 17:25

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 6, kedd - 11:33

Ne haragudj, de látom, neked sincs sok fogalmad az éneklésről.

ejj piftu, minden tiszteletem a tied, de azé' ezt így kijelenteni. na akkor "kinek hosszabb" verseny:  :p

8 évig jártam zenei osztályba, ahol rendszeresen adtam (nem pedig néztem) koncertet többedmagammal kórusban, plusz 5 évig hegedültem, kiszenekar, nagyzenekar etc, úgyhogy lexikális tudásban lehet hogy te vagy az atyaúristen, de azé' csípőből lövöldözni mégse kéne  :rolleyes:
ha annó nem a rohadt hegedűt választom, hanem mondjuk zongorát, és kicsit jobban küzdök, ma lehet, hogy az Anima Sound System-ben zenélnék... de ez egy másik történet.

>egy az egyben Tom Jones éneklési stílusát utánozva énekel el minden számot

nem akarnád véletlen odatenni, hogy "SZERINTEM" ? csupán ez a bajom ám...

>Mudzsahij Zoli

hogy ő MOST mit nyilatkozik, dolog. kb. 90%, hogy LESZ NEKI LEMEZE. szvsz  :)

>Szvsz figyeli ő [Lamex] és úgy látom, egyre inkább neki lesz igaza. Ez, hogy most elkezdik zsinórban a Megasztár műsorokat

éés? könyörgöm, ha eccer szelektált HANGOKNAK adnak lehetőséget kibontakozni, akkor mér fáj ez nektek? Kozsóval hasonltíani HÜLYESÉG! Neki (Kozsogecinek) NEM AZ ÉNEKHANG A LEGFONTOSABB!!!
pont
'/###############:"  ~  ' ":################'
/,  .   .   .   .    .  .   .;  ~    ~   ~  ;   '"##########.:
Í@@@@@@@@@@; .   ~  ~   ~ ,    .    .   .    .   .  .:
I@@@@@@@@@@@@.   ~   ,@@@@@@@@@@@@@.
A kormány súlyosan károsítja az Ön és környezetében élők egészségét!

#247 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 18:57

De le fogtok ugatni...

Pedig akinek van füle, az hallhatta, hogy a Vera Whitney Houston-előadása helyenként hamis volt. Intonációs hibák is voltak benne szép számmal. Lehet, hogy a helyszínen "átjött" :D, de TV-n keresztül azt kell, hogy mondjam, hogy Vera leggyengébb produkciója volt. Hallatszott rajta, hogy mocskosul izgul. Igaz, valóban az övé volt a legjobb énekhang a teljes mezőnyben, megérdemelten nyert; de ez a Whitney-dal neki is magasra tette a lécet.

#248 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 19:44

Idézet: szabiii - Dátum: 2004. április 6, kedd - 18:29

ejj piftu, minden tiszteletem a tied, de azé' ezt így kijelenteni. na akkor "kinek hosszabb" verseny:  :p

8 évig jártam zenei osztályba, [...]... de ez egy másik történet.

Jó, jó. Értesz a zenéhez. Persze attól, hogy kiváló hangszeres zenész vagy nem feltétlenül igaz, hogy az énekléshez is értesz. Egy énekesnek nem kötelező érteni a hangszerekhez és ez fordítva is igaz. Ezt ugye elismered? De ezen aztán nem veszünk össze. ;)

Idézet

nem akarnád véletlen odatenni, hogy "SZERINTEM" ? csupán ez a bajom ám...

Ha egyszer én írom, akkor nyilvánvaló, hogy "szerintem", nem? :) Arra viszont, amire ezzel célzol... Nem, nem csak az én véleményem. Olvastam más fórumon is.

Idézet

hogy ő MOST mit nyilatkozik, dolog. kb. 90%, hogy LESZ NEKI LEMEZE. szvsz  :)

Neked legyen igazad! Én aztán nem irigylem tőle. ;)

Idézet

éés? könyörgöm, ha eccer szelektált HANGOKNAK adnak lehetőséget kibontakozni, akkor mér fáj ez nektek?

Dehogy fáj! Én arra céloztam, hogy egyre gyengül majd a "felhozatal".

Egyébként Vera most nyert, de én attól tartok, hogy nem a sokak által oly' nagyon várt jazz stílusú lemezt készítenek neki, hanem valami divatosabb "dzsílóhipháppot". :rolleyes:

#249 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 19:48

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. április 6, kedd - 20:01

De le fogtok ugatni...

Pedig akinek van füle, az hallhatta, hogy a Vera Whitney Houston-előadása helyenként hamis volt.[...]

Kenny véleménye után már félve írom le, de egyetértek.

Van két női előadó, akit nagyon nagy merészség -és botorság- ilyen dalversenyen választani: Whitney Houston és Celine Dion.

Olyan magas szinten képzett, tökéletes és szép hangjuk van, hogy azt utánozni még a legjobbaknak is merészség.

Egyébként emlékszem, hogy anno a "Kifutóban" is ezen két előadó dalaival buktak nagyot a lányok.

#250 Felhasználó inaktív   zsber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 19:57

Egy kis néznivaló. Ismétlésként.  :)  :)

Szerkesztette: zsber 2004. 04. 06. 19:58 -kor

#251 Felhasználó inaktív   Henci Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 06:51

Idézet: KennyMcCormick - Dátum: 2004. április 6, kedd - 15:28

Köszönöm szépen a linket, letöltöttem mindet. Kellemes zene, de most még csak ilyen kis walkman hangszórókon hallgatom. Majd otthon adok neki JetAudio-t meg jónéhány Wattot  :D  Én EZT nevezem zenének. Szóval Leslie:  :respect:

#252 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 09:45

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. április 6, kedd - 20:01

De le fogtok ugatni...

Pedig akinek van füle, az hallhatta, hogy a Vera Whitney Houston-előadása helyenként hamis volt. Intonációs hibák is voltak benne szép számmal. Lehet, hogy a helyszínen "átjött" :D, de TV-n keresztül azt kell, hogy mondjam, hogy Vera leggyengébb produkciója volt. Hallatszott rajta, hogy mocskosul izgul. Igaz, valóban az övé volt a legjobb énekhang a teljes mezőnyben, megérdemelten nyert; de ez a Whitney-dal neki is magasra tette a lécet.

Hát, fülem az éppen van, de hamisságot nem hallottam. Amúgy a Soma van olyan gizda, hogy ha hamiskás lett volna, megemlítette volna. Neki még inkább van füle, bár meglepődtem, mikor megtudtam, hogy jazzénekes. Sosem hallottam sehol, még csak hírét sem. Az viszont ziher, hogy Vera majd bepisilt az izgatottságtól, baromi lámpalázas volt.

#253 Felhasználó inaktív   Henci Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 10:27

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 7, szerda - 9:49

...Hát, fülem az éppen van, de hamisságot nem hallottam...

Én igen. Nem sokat, de a mélyebb berkekben még van igazítani való. De (kövezzetek meg  :D ) hallgatok azért elég sok olyan zenét, ami manapság "menő" dizsipatkányoknak való és ha csak annyi hamisság lenne bennük, amennyi Vera énekében, már a mennyországban érezném magam. Egyébként mit jelent az intonációs hiba? Nem vagyok zenész, meg zenei képzettségű, de a "show" alatt is sokat hallottam ezt a szót és csak sejtésem van a jelentésével kapcsolatban. Definiálná valaki ezt pontosan? Megköszönném.

#254 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 10:39

Idézet: Henci Papa - Dátum: 2004. április 7, szerda - 11:31

Egyébként mit jelent az intonációs hiba?

Szakember én sem vagyok, de számomra az intonációs hiba a hangsúlyozásban, hangerőben, és kicsit a ritmizálásban elkövetett hibákat jelenti. Vera a Whitney-dalban (ami egyébként nagy kedvencem, rocker létemre elég sok Whitneyt hallgattam egy időben) helyenként túl erősen énekelt. Néha előfordul, hogy a rutintalan énekes túl közel tartja a mikrofont, ezért hallatszik hangosnak; itt nem erről volt szó. Egyszerűen elizgulta, elrontotta.

(Az intonáció egyébként tudtommal hangsúlyozást, hanglejtést jelent.)

#255 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 10:49

Idézet: zsber - Dátum: 2004. április 6, kedd - 21:01

Ja, csak pont az Edmond-Miksa duett nincs fent :( :mad:
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#256 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 10:51

Az Indexen is írnak az RTL gratulációjáról :Az RTL is gratulált a megasztárnak

Azért  Kolosi "megemlítette, hogy a Megasztár a nemzetközi RTL-csoport egy licencének másolata, amely Németországban Deutschland sucht den Superstar címen futott" :)
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#257 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 14:35

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2004. április 7, szerda - 11:55

Az Indexen is írnak az RTL gratulációjáról :Az RTL is gratulált a megasztárnak

Azért  Kolosi "megemlítette, hogy a Megasztár a nemzetközi RTL-csoport egy licencének másolata, amely Németországban Deutschland sucht den Superstar címen futott" :)

Egy hasonlo ment az ORF1-en meg egy masik hasonli a BBC Prime-on. Az elobbibol nem lattam sokat, az utobbinal viszont nem a nezok szavaztak, hanem a jatekostarsak. Azt hiszem, hogy az angoloknal kulon irtak mindenkinek szamot es azt enekeltek el. Szvsz ez nem RTL produkcio volt..
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#258 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 04. 07. 15:04

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 7, szerda - 10:49

Hát, fülem az éppen van, de hamisságot nem hallottam. Amúgy a Soma van olyan gizda, hogy ha hamiskás lett volna, megemlítette volna. Neki még inkább van füle, bár meglepődtem, mikor megtudtam, hogy jazzénekes. Sosem hallottam sehol, még csak hírét sem. Az viszont ziher, hogy Vera majd bepisilt az izgatottságtól, baromi lámpalázas volt.

szomorúan olvasom az általad írottakat.
vera többször is fals hangot énekelt.
de sok gyakorlással lesz belőle igazi énekesnő.
a pélibarna barátnéja meg egyenesen színpadképtelen volt az előadásával.
neki már a "válogatottba" sem lett volna szabad bejutni.
az evelyn újra alulmúlta magát, nem tud énekelni, de valaki erőlteti, hogy neki ezt kell csinálni.
a "rózsaszín" krisztifiú miért nem volt a záróműsorban?

#259 Felhasználó inaktív   Crybaby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 19:07

Idézet: joe39 - Dátum: 2004. április 7, szerda - 14:09

szomorúan olvasom az általad írottakat.
vera többször is fals hangot énekelt.
de sok gyakorlással lesz belőle igazi énekesnő.
a pélibarna barátnéja meg egyenesen színpadképtelen volt az előadásával.
neki már a "válogatottba" sem lett volna szabad bejutni.
az evelyn újra alulmúlta magát, nem tud énekelni, de valaki erőlteti, hogy neki ezt kell csinálni.
a "rózsaszín" krisztifiú miért nem volt a záróműsorban?

Joe39:

Szerintem hacsak nemvoltál ott a helyszínen és hallottad a saját füleddel, akkor nem lehet egyenesen kijelenteni hogy itt meg ott hamis volt valamelyik.
Tv-ben amúgyis hála a szar erősítésnek/hangostásnak sokszor igen furcsa hangok jöttek ám ki.
Az hogy te kit ítélsz meg úgy hogy ott volt-e a helye a döntőben vagy sem az megint nem sokat jelent, mindannyian különbőzőek vagyunk, különböző ízléssel.

Ennyi erővel énsem értem Ibolya hogyan juthatott el a végsőkig, hisz szerintem ő volt egy nagy 0.
Nekem abszolút nem jött be a a "4Non Blonds"-os hangja, de ha még ettől el is tekintek mivel ez elég szubjektív, akkor még mindig ottvan a flegmasága/lustasága hogy képtelen megtanulni a szöveget (most utoljára is belerontott, kissé lemaradt a szövegről) és az a kiejtése az valami katasztrfa.
Pedig csak azt hittem hogy az angolhoz nincs érzéke és ezért énekelt sok helyen érthetetlen fonetikai halandzsát, de sokszor magyarul sem értettem mit próbál énekelni. Örülök hogy Soma végre megmondta a frankót, hogy bizony ott az artilukálással is gondok vannak.

Nekem amúgy hangban a Schmidt Barbaráé jött be a legjobban, viszont Schmidt Vera volt szerintem a legtisztább hangú. Rajtuk kívűl a Laci,Zoli és Leslie, Evelyn hangja is bejött és Vera előtt is megemelem a képzeletbeli kalapom. Nálam ők lettek volna a befutók.

Ha még emlékszik valaki Feuerstein Rékára (Sophie Ellis-Bextor: Another Day) számát énekelte, na neki is bőven a döntőben lett volna a helye.
Konfig #2:
IWill XP333-R; XP 1700@1633Mhz 1.55V,Zalman NB47j; Spire Whisperrock IV ; 512MB Corsair VS PC3200 DDR;  Inno 6600GT 128MB AGP; Samsung 80GB 7200 RPM ATA-133 ; IBM DTLA 75MB 7200 RPM , Pioneer 110D DVD-RW, Pioneer 120S DVD , Benq 937s+ , Chieftec 360W , Jazz 9902 ,  XP Prof Hun SP2
Szorgos népünk győzni fog! ;)

#260 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 19:42

Idézet: Crybaby - Dátum: 2004. április 7, szerda - 20:12

...Evelyn hangja is bejött...

Ugye csak a hangszínére vagy a csábos pöszeségére gondolsz?

Ha valaki, akkor a kis Evelyne igazán hamisan énekelt.

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.