HWSW Informatikai Kerekasztal: Megasztár!!! Giga-csillag? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megasztár!!! Giga-csillag? Értékeld a témát: -----

#261 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 04. 07. 20:19

Idézet: Crybaby - Dátum: 2004. április 7, szerda - 20:12

Joe39:

Szerintem hacsak nemvoltál ott a helyszínen és hallottad a saját füleddel, akkor nem lehet egyenesen kijelenteni hogy itt meg ott hamis volt valamelyik.
Tv-ben amúgyis hála a szar erősítésnek/hangostásnak sokszor igen furcsa hangok jöttek ám ki.
Az hogy te kit ítélsz meg úgy hogy ott volt-e a helye a döntőben vagy sem az megint nem sokat jelent, mindannyian különbőzőek vagyunk, különböző ízléssel.

Ennyi erővel énsem értem Ibolya hogyan juthatott el a végsőkig, hisz szerintem ő volt egy nagy 0.
Nekem abszolút nem jött be a a "4Non Blonds"-os hangja, de ha még ettől el is tekintek mivel ez elég szubjektív, akkor még mindig ottvan a flegmasága/lustasága hogy képtelen megtanulni a szöveget (most utoljára is belerontott, kissé lemaradt a szövegről) és az a kiejtése az valami katasztrfa.
Pedig csak azt hittem hogy az angolhoz nincs érzéke és ezért énekelt sok helyen érthetetlen fonetikai halandzsát, de sokszor magyarul sem értettem mit próbál énekelni. Örülök hogy Soma végre megmondta a frankót, hogy bizony ott az artilukálással is gondok vannak.

Nekem amúgy hangban a Schmidt Barbaráé jött be a legjobban, viszont Schmidt Vera volt szerintem a legtisztább hangú. Rajtuk kívűl a Laci,Zoli és Leslie, Evelyn hangja is bejött és Vera előtt is megemelem a képzeletbeli kalapom. Nálam ők lettek volna a befutók.

Ha még emlékszik valaki Feuerstein Rékára (Sophie Ellis-Bextor: Another Day) számát énekelte, na neki is bőven a döntőben lett volna a helye.

Ibolyának szinte nem volt háttere a nevelőotthonon kívül, így az a csoda, hogyy nem eresztette el magát jobban néha.
kikupálódik/kikupálják.
Schmidt Verát szívesen hallgattam én is, főleg a saját dalait.
Soma igen elfogult volt, Evelynet pártfogolta, neki soha nem szólt az artikulálásról.
pedig lett volna mit, de hát más égtáj szülötte, egész tűrhetően beszél magyarul, bár ha azt a k**** pílszinget kivette volna a nyelvéből, akkor talán érthetőbb lett volna.
hiába foglalkozik 13 éve zenével, az ének nem neki való. még angolul sem.
Laci, Zoli, Leslie rendben van. ha megtanulnak angolul, és értik is, amit előadnak, jók/jobbak lesznek.
de ez a többségre igaz, angol tudás nélkül kellett tanulni/előadni angol dalokat, több-kevesebb sikerrel.

a hangosításról csak annyit, hogy a Pierrot is beszólt telefonon, amikor nem ült a zsüriben, hogy bizony másképp hallatszik otthon a tv elől, mint a "koncert-fílingben", és akkor ő is hallotta, hogy kilóg a lóláb.
mellesleg lassan 40 éve foglalkozom hangrögzítéssel, élőzenét ellenőrizve, hogy alkalmas-e előadásra (nem stúdiótechnikával) mert a hamis hang nem attól hamis, hogy jó-e az erősítés, vagy sem.
kb 10 évig énekeltem, a hangszeres zenéhez is volt egy pici közöm, és a fülem nem mp3-on nevelkedett.

#262 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 07. 20:48

Idézet: joe39 - Dátum: 2004. április 7, szerda - 21:24

...a hamis hang nem attól hamis, hogy jó-e az erősítés, vagy sem...

Így van  :up:

#263 Felhasználó inaktív   Tank 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 21:48

Ezt olvastátok már?? Ezt itt ni
Elég az első hozzászólást elolvasni.. Én úgy felhúztam magam, hogy csak na!  :mad:
Most különben is ideges vagyok, mert a tesóm épp szül és nemtom, "hogy sikerül". Jó egy órája folyt el a magzatvíz. Hajrá tesó!! :)
strc prst skrc krk

#264 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 22:11

Idézet: Tank - Dátum: 2004. április 7, szerda - 22:53

Ezt olvastátok már?? Ezt itt ni
Elég az első hozzászólást elolvasni.. Én úgy felhúztam magam, hogy csak na!  :mad:

ezen ne húzd fel magad, a névtelenségben elég sok szar alak van az origo fórumán.
de ízlés dolga, és tv-t nézni nem kötelező.

Idézet

Most különben is ideges vagyok, mert a tesóm épp szül és nemtom, "hogy sikerül". Jó egy órája folyt el a magzatvíz. Hajrá tesó!! :)

hajrá!!!
nálunk a hó végén esedékes.

#265 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 22:28

Idézet: joe39 - Dátum: 2004. április 7, szerda - 16:09

az evelyn újra alulmúlta magát, nem tud énekelni, de valaki erőlteti, hogy neki ezt kell csinálni.

Ne is mondd! Még a múltkori adásban ,a musical éneklésnél...

A Pomádé nagyon korrekt volt egészen addig, amig ő nem énekelt. Akkor azzal az egy sorral elcseszte az egészet. Borzasztó és ismét, újból, megint, sokadszor felháborító, hogy egyáltalán a válogatókból továbbengedték.

Szerencsére van önkritikája és állítólag nem foglalkozik többé a zenével; inkább családot alapít. : :p
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#266 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 22:29

Idézet: Crybaby - Dátum: 2004. április 7, szerda - 20:12

Szerintem hacsak nemvoltál ott a helyszínen és hallottad a saját füleddel, akkor nem lehet egyenesen kijelenteni hogy itt meg ott hamis volt valamelyik.
Tv-ben amúgyis hála a szar erősítésnek/hangostásnak sokszor igen furcsa hangok jöttek ám ki.

Ugye ezzel az "elmélettel" csak viccelni tetszik?  :)

#267 Felhasználó inaktív   Tank 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 00:30

Idézet: joe39 - Dátum: 2004. április 7, szerda - 23:16

hajrá!!!
nálunk a hó végén esedékes.

Köszi a drukkot! :) Megszületett a pici, 52 cm 4,27 kg, szal' kis sózsák! Sajna császározták a tesóm, mert természetes úton akart volna szülni, de óriási fájdalmai voltak, meg a gyerek is óriási volt, a tesóm viszont pont az ellenkezője: alig 160 magas.. De minden szupi!! WOW! :D :D
Sok sikert Nektek is!!! :-)))
strc prst skrc krk

#268 Felhasználó inaktív   Crybaby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 00:39

Joe39, Piftuka,Satriani:

Nem akarok annyira belemerülni, mert nem hinném, hogy megtudjuk egymást győzni hogy ki énekel szebben/jobban.
Annyi előnyöm talán van hogy és már hallottam őket élőben is énekelni, és talán 1-2 backstage infót is tudok.

Néhány gondolat(saját vélemény) össze-vissza ugrálva ;) :

- a hangosítás/erősítés pocsék volt a színpadon, a versenyzők nemigazán hallották magukat (ez is közrejátszhatott sok esetben hogy valamit úgy énekeltek ahogy nem akarták)
- az egész verseny egyfajta színjáték volt, 2. kör után előre megadták kinek mit kell énekelnie (nem volt választási lehetőség) Aztán a buta zsűri csak játszotta az eszét, hogy nem tud semmiről.

példa: S. Vera-Szikora Robi dalválasztása

- azt is meglehetett figyelni hogy kire mozdult rá a zsűri, akinek nemigen volt tovább maradása, szegény S.Verát Soma és a Pély üldözte, egyszerűen belebeszélték hogy nem színpadra való , de ugyanígy S.Barbira majd a Leslie-re is rászálltak.

- az is a zsűrít minősítette mikor Evelyn a sajtból van a holdat tényleg oylan hangon énekelte amit sokan már nem is éneklésnek neveznek, túl mélyen kezdte és ott is folyatatta.(de volt ilyesmi gond a T. Veránál is és az S. Barbinál) Namost a héten 1000x elpróbálják, főpróba meg minden és ez az ég világon senkinek nem tűnt fel, na ne már ;)

- A kisebb beszédhibáról meg csak annyit, hogy S.Vera és Evelyn is  pösze volt, de éneklésben nem hinném, hogy ez valamit is befolyásolt. Ellenben ennyi erővel a 2. helyezettet is érhetné kritika szeritnem.

- A zsűritagokban nagyot csalódtam ám, ezek mindnekit hülyének néztek. Nagyon ritkán értékeltek korrekten és a legtöbb estben csak rizsáztak, főleg a Presszer, na benne csalódtam igazán  nagyot.

Az egy dolog hogy a legtöbb döntősnek így úgy volt köze a zene bizniszhez, pl: Leslie már 15 éve zenél ehhez képest poén volt hogy egy buzi mitugrálsz popdalénekes (Pély) ad neki tanácsokat és kioktatja (ráadásul nem is kimondottan szakmai=éneklési dolgokról)
De a legjobb mikor Pierrot mondta neki hogy ez már túl sok volt a színpadon, mikor nem is tudom ki volt az a kretén aki 5-6 éven keresztül egy idétlen bohócnak volt kipingálva, midnen második szövege a holdról és a síró bohócról szólt ;)

Somáról:Azért mert Soma mama estin elvégezte valahogy a konzit mint jazz énekes, (szerencsére élőben még nem hallottam) ráadásul elég friss a pecsét is rajta, még nem jogosítja fel az idétlen értékelésére sok estben igazságtalan bírálatra.
(minden mondata hamiskás, nem kötött le, a női szexualitás nem bontakozott ki, egészséges, szép, tisztalelkű.., de azért jó/klaszz produkció volt gratulálok hozzá LOL:-) ) - De a west Side-os dumájával legalább megmutatta hogy mekkora egy tuskó.

- Amúgy Pély régi haverja a Mujahid Zoli.
Ibolya és Laci is szerepelt a régi Kifutó című műsorban.

- Tényleg kritikán alauli volt a zsűri teljesítménye énszerintem.
De érdekes hogy Ibolyának mindenki csontig nyalt (a Pély 1 értékeléstől kivéve ami bőven jogos volt és még ekkoris csak 2-en mondták őt a leggyengébbnek!) És ne mondja nekem senki azt hogy neki igenis volt helye a végében, mikor mást már azért javasoltak a leggyengébbnek/kiesőnek, mert túl fiatal, nem mozgott a színpadon és hasonló ilyen mondvacsinált dolgok. Ibolyka meg 3x nem készült fel vagy csak elfelejtette a szöveget (többi 11-nek mindig sikerült felkészülnie) és ennek ellenére nyomták ZIl-lel előre.

-A legjobb produkció szerintem Schmidt Barbara: License to Kill dal éneklése volt

Végszóként minden énekesnek volt jó és kevésbé jó produkciója.

Saját véleményem és gondolataim voltak, néhol (Ibolyánál ki-ki fakadtam) mert a mai napig nem értem kik és miért nyomták ennyire. Ha LAci kaliberű énekes lett volna akkor egy szavam sem lenne rá.
Konfig #2:
IWill XP333-R; XP 1700@1633Mhz 1.55V,Zalman NB47j; Spire Whisperrock IV ; 512MB Corsair VS PC3200 DDR;  Inno 6600GT 128MB AGP; Samsung 80GB 7200 RPM ATA-133 ; IBM DTLA 75MB 7200 RPM , Pioneer 110D DVD-RW, Pioneer 120S DVD , Benq 937s+ , Chieftec 360W , Jazz 9902 ,  XP Prof Hun SP2
Szorgos népünk győzni fog! ;)

#269 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 00:48

Idézet: Tank - Dátum: 2004. április 8, csütörtök - 1:35

Köszi a drukkot! :) Megszületett a pici, 52 cm 4,27 kg, szal' kis sózsák! Sajna császározták a tesóm, mert természetes úton akart volna szülni, de óriási fájdalmai voltak, meg a gyerek is óriási volt, a tesóm viszont pont az ellenkezője: alig 160 magas.. De minden szupi!! WOW! :D :D

Gratula.

:kocc:
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#270 Felhasználó inaktív   Henci Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 06:10

Idézet: Tank - Dátum: 2004. április 8, csütörtök - 0:35

Gratula! Csak azt nem írtad, hogy fiú vagy lány?  :D  Egyébként tök mindegy, csak egészséges legyen. Meg az anyuka is. Az apuka meg keresse a sok lóvét, mert ugyancsak drága a pelenka.  :D 

Az Origo-s szarhoz meg annyit, hogy a bunkókkal nem kell foglalkozni. A beteg agynak egyetlen segítsége van: ezt többnyire golyónak hívják. Elolvastam vagy 3-4 hozzászólást. A legjobb ez volt:

"Gőgös Gúnár ! Te szellemi szegény!
Csak egy olyan műsort mondjál,ami sz e r i n t e d szinvonalasabb, mint a MEGASZTÁR volt!!!!
Azon csodálkozom,hogy nézted!Ha nem tetszik,miért nézed!!!Biztosan azért,mert szellemi szegény vagy!Én szégyelem magam miattad,hogy ilyen szellemi színvonalon léteznek honfitársai!!!Katasztrófa!!!
Ez lenne a XXI. század magyarja? Nem kérünk belőle!!!Rágalmaidra és trágárságaidra nem is reagálok,mert nemszeretnék a te szellemi színvonaladra lesűllyedni!!!Kívánok neked sikeres felépülést."

Főleg: "nemszeretnék a te szellemi színvonaladra lesűllyedni!!!" Én meg erre a hejesírási... akarom mondani helyesírási színvonalra nem szeretnék süllyedni. Az Origo-n nem figyeli senki se, hogy mit firkálnak az emberek?  :think:  Már ha embereknek nevezhetjük őket.  :reklamacio:
Élj úgy, hogy a hajdani gyermek aki voltál, ne szégyelljen téged, a felnőttet.
Fórumszabályzat X@r1 X@r2
Lehetsz tökös gyerek, de csak Nekem lehet makkos az avatarom! :)

#271 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 07:32

Bravó, Nagybácsi :)  :reszeg:  :sing:  :birthday2:

#272 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 16:44

:offtopic:

http://exca001.free.fr/bird.swf

:respect:  :respect:  :respect:
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#273 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 17:06

[quote name='Crybaby' date='2004. április 8, csütörtök - 1:44'] Néhány gondolat(saját vélemény) össze-vissza ugrálva ;) :

- a hangosítás/erősítés pocsék volt a színpadon, a versenyzők nemigazán hallották magukat (ez is közrejátszhatott sok esetben hogy valamit úgy énekeltek ahogy nem akarták)
[/quote]
Ez is közrejátszahott. Ebben igazad van. De...

Whitney Houston és Celine Dion számokat valóban ne énekeljen más, csak ők maguk!

[quote]Ezt írta Crybaby: - az egész verseny egyfajta színjáték volt, 2. kör után előre megadták kinek mit kell énekelnie (nem volt választási lehetőség) Aztán a buta zsűri csak játszotta az eszét, hogy nem tud semmiről.

példa: S. Vera-Szikora Robi dalválasztása[/quote]

Ezt tudom. Írtam is már egy előző hozzászólásomban.

[quote]Ezt írta Crybaby:- azt is meglehetett figyelni hogy kire mozdult rá a zsűri, akinek nemigen volt tovább maradása,[...].[/quote]

Egyetértek. Erről is írtam már. :)

[quote]Ezt írta Crybaby:- az is a zsűrít minősítette mikor Evelyn a sajtból van a holdat tényleg oylan hangon énekelte amit sokan már nem is éneklésnek neveznek[...][/quote]

Így igaz.

[quote]Ezt írta Crybaby:- A zsűritagokban nagyot csalódtam ám, ezek mindnekit hülyének néztek. Nagyon ritkán értékeltek korrekten és a legtöbb estben csak rizsáztak, főleg a Presszer, na benne csalódtam igazán  nagyot.[/quote]

Jajajajajajaja! :) Én is pont ezeket írtam. Egyetértek.

[quote]Ezt írta Crybaby: Az egy dolog hogy a legtöbb döntősnek így úgy volt köze a zene bizniszhez, pl: Leslie már 15 éve zenél ehhez képest poén volt hogy egy buzi mitugrálsz popdalénekes (Pély) ad neki tanácsokat és kioktatja (ráadásul nem is kimondottan szakmai=éneklési dolgokról)[/quote]

Hát én először akkor döbbentem le, amikor megtudtam, hogy éneket tanít a fehérvári, Mitsch féle zeneiskolában.

[quote]Ezt írta Crybaby: De a legjobb mikor Pierrot mondta neki hogy ez már túl sok volt a színpadon, mikor nem is tudom ki volt az a kretén aki 5-6 éven keresztül egy idétlen bohócnak volt kipingálva, midnen második szövege a holdról és a síró bohócról szólt ;)[/quote]

Hát igen, de azért ne bántsd! Én kedvelem Pierrot zenéjét és azt a korszakát is csíptem (bár kétségtelen, hogy a "babaházas" talán jobb volt).

[quote]Ezt írta Crybaby: Somáról:Azért mert Soma mama estin elvégezte valahogy a konzit mint jazz énekes, (szerencsére élőben még nem hallottam) ráadásul elég friss a pecsét is rajta, még nem jogosítja fel az idétlen értékelésére sok estben igazságtalan bírálatra.[/quote]

Na, hát azért azt jegyezzük meg, hogy ha máshoz nem is, de az énekléshez ért! Én -ha nem is élőben-, már láttam felvételt, amikor a szokásos jazz lokálokban énekel. Nagyon jó hangja van.

[quote]Ezt írta Crybaby: Ibolya és Laci is szerepelt a régi Kifutó című műsorban.[/quote]

Na erre nem emlékszem. Mit énekeltek akkor? Igaz, nem láttam minden részt, de majdnem mindet igen. Akkor nyert Pély úgy, hogy marha gyengén énekelt.

[quote]Ezt írta Crybaby:- Tényleg kritikán alauli volt a zsűri teljesítménye énszerintem.
De érdekes hogy Ibolyának mindenki csontig nyalt (a Pély 1 értékeléstől kivéve ami bőven jogos volt és még ekkoris csak 2-en mondták őt a leggyengébbnek!) És ne mondja nekem senki azt hogy neki igenis volt helye a végében, mikor mást már azért javasoltak a leggyengébbnek/kiesőnek, mert túl fiatal, nem mozgott a színpadon és hasonló ilyen mondvacsinált dolgok. Ibolyka meg 3x nem készült fel vagy csak elfelejtette a szöveget (többi 11-nek mindig sikerült felkészülnie) és ennek ellenére nyomták ZIl-lel előre.[/quote]

Én úgy látom -és majd jön Kenny megint és jóóól nekem esik-, hogy elég erősen kihasználták Ibolya "hátterét" a népszerűsítésre. Ez gusztustalan, de hát ilyen kereskedelmi TV-k esetében mindennapos dolog.

Rájöttek, hogy egy cigány származású árvaházi lányból lett takarítónő történetével hatalmas nézettséget szerezhetnek. Ez be is jött nekik. Aztán már a műsor maga generálta a nézettségét, de ez fontos "mérföldkő" volt az indulásnál. Sajnálom is Ibolyát, mert szvsz benne nem is realizálódott, hogy ez az egész igazából nem arról szól, hogy ő "megasztár", avagy sem.

[quote]
Ezt írta Crybaby: Végszóként minden énekesnek volt jó és kevésbé jó produkciója.
[/quote]

Egyetértek, azt leszámítva, hogy Evelyne egyetlen éneklésére sem tudom azt mondani, hogy akár "szódával elmegy." Ő végig bűn gyenge volt.

Szerkesztette: Piftuka 2004. 04. 08. 17:07 -kor

#274 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 18:29

Idézet: Sniper - Dátum: 2004. április 8, csütörtök - 17:49

:offtopic:

:D
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#275 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 08. 20:17

gratula!

#276 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 20:29

Idézet: Crybaby - Dátum: 2004. április 8, csütörtök - 1:44

Joe39, Piftuka,Satriani:

Nem akarok annyira belemerülni, mert nem hinném, hogy megtudjuk egymást győzni hogy ki énekel szebben/jobban.
Annyi előnyöm talán van hogy és már hallottam őket élőben is énekelni, és talán 1-2 backstage infót is tudok.

Néhány gondolat(saját vélemény) össze-vissza ugrálva ;) :

most akkor vitatkozunk, vagy ugyanazt mondjuk mindannyian -> te is.

Soma régta énekel, a konzit nem tudom mikor végezte el, nem kellett volna itt lennie.
Pierrotnak a zenéi és a szövegei is jók, vagy legalábbis nekem tetszik. Ő muszájból volt zsüritag.
Presser dettó... (kellett valami ismert szakmabeli. a Juhász Előd mégsem kellett volna ;) )
lezsírozott versenynél ugyan mi mást mondhattak?
egy cél volt: a nézők zsebéből minél több pénzt kivenni.
cd-vel, sms-sel, telefonálással. 
ha valaha is voltál sz(k)ínpadon, akkor tudod, hogyha az egyik füled befogod, akkor sajátmagadat tudod ellenőrizni.

#277 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 20:49

Idézet: joe39 - Dátum: 2004. április 8, csütörtök - 21:34

...

ha valaha is voltál sz(k)ínpadon, akkor tudod, hogyha az egyik füled befogod, akkor sajátmagadat tudod ellenőrizni.

Nem hinném, hogy ez kivitelezhető lett volna.

Kicsit égőnek tudom csak elképzelni, hogy a versenyzők az előadás (ami nem csak éneklés, hanem táncika és egyéb felismerhetetlen mozgáskultúra jeleit magán viselő rángatózások is) közben fülüket befogva kontrollálnak, majd beszólnak Pierrot-nak, hogy csapjon már a technikusok közé.

Sztem ez nem fért volna bele.

Szerk: a hanem kimaradt elsőre, bocsi...

Szerkesztette: *Iguana* 2004. 04. 08. 21:08 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#278 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 21:04

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2004. április 8, csütörtök - 21:54

Nem hinném, hogy ez kivitelezhető lett volna.

Kicsit égőnek tudom csak elképzelni, hogy a versenyzők az előadás (ami nem csak éneklés, táncika és egyéb felismerhetetlen mozgáskultúra jeleit magán viselő rángatózások) közben fülüket befogva kontrollálnak, majd beszólnak Pierrot-nak, hogy csapjon már a technikusok közé.

Sztem ez nem fért volna bele.

Ha a hallgatók csinálják, jobb.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#279 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 21:20

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. április 8, csütörtök - 22:09

Ha a hallgatók csinálják, jobb.

Ha a hallgatók fogják be a versenyzők fülét? Kép

#280 Felhasználó inaktív   Tank 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 21:48

Hello! :)
:respect:  Kicsit még offolok: Köszönöm mindenkinek a gratulációt fentebb! Jól esett nagyon, nem is hinnétek!!!  :respect: :)

Bocs, többet nem offolok! Csak tegnap is úgy örültem a babának! :)
Üdv!
strc prst skrc krk

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »