HWSW Informatikai Kerekasztal: Megasztár!!! Giga-csillag? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megasztár!!! Giga-csillag? Értékeld a témát: -----

#601 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 02. 13. 00:54

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 0:45

Nem vagy egyedül. ;)

Ezzel sem.

Sztem ma a zsürit kellett volna kiszavazni.

Örülök. :)

Egyébként a Settenkedővel nincs komolyabb bajom, szimpatikus arc, csak semmi keresnivalója nincs egy ilyen zsűriben. :( Pierrot, és Picit is bírom, bár nem mindig értek velük egyet. Az a baj, hogy akkor is mondaniuk kell valamit, amikor nemigen van mondandójuk. Ellenben a másik két tagnak mindig ott van a zabszem a seggében, feltűnési viszketegségük van. Az elfajzott pulikutya le se tagadhatná, hogy pusztán érzelmi alapon hoz döntéseket. Ez nam baj, csak zsűrizéshez méltatlan. Szerintem. :(
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#602 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 13. 01:09

Idézet: Studi - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 0:31

Azért nekem valamit jelez, hogy a végső szavazásnál a zsűriből Pierrot, és Pici szavazott Ivettre. Pélót nem sokra tartom, Settenkedő lehet, hogy emberként jó fej, de a zenéhez semmi köze. A zsűri fennmaradó része no comment. :(

Egyébként lehet, hogy ezzel egyedül leszek, de nekem nem tetszett Caramel sem. Én úgy éreztem, hogy nem tudta eldönteni, Dzsekó vagy dzsipó legyen, a produkció meg valahogy elveszett a kettő között, sok fals hanggal fűszerezve.

PS: minden pejoratív értelem nélkül pusztán a stílusok keveredésére gondoltam.

az egesz musor szubjektiv. a lenyeg nem csak az, hogy ki hogyan tud enekelni, hanem az is, hogy eppen az adott pillanatban hogyan tudja azt feldolgozni, hogy a nezoteren kozel 1000 (lehet, hogy kevesebb vagy tobb) ember van, elo felvetel es a tv keszulekek elott akar az orszag lakossaganak - mondjuk - 10-13%-a es ekozeben majdnem hibatlanul eloadni egy szamot. ezt senkinek nem szabadna elfelejteni! 

volt szerencsem par evvel ezelott egy egesz iskola elott szerepelni (tanarparodia kb. 600 ember elott) es igencsak benitolag hatott a tudat, hogy ennyi ember lat es hal, es kivancsi a produkciora es nem hibazhatsz. ( oriasi sikerunk volt :)  )

sokaknak nem tetszik, hogy egy dalt mas stilusban is elo lehet adni. furcsa volt es szokatlan. ettol fuggetlenul nekem tetszett. 

ez a musor nagyon jo pelda arra, hogy a tehetseg felulemelkedik a szarmazason. ebben a musroban  egy romanak ugyanakkora eselye van, mint egy magyarnak.  es ez jo, ez nagyon fontos.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#603 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 01:19

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 1:09

az egesz musor szubjektiv. a lenyeg nem csak az, hogy ki hogyan tud enekelni, hanem az is, hogy eppen az adott pillanatban hogyan tudja azt feldolgozni, hogy a nezoteren kozel 1000 (lehet, hogy kevesebb vagy tobb) ember van, elo felvetel es a tv keszulekek elott akar az orszag lakossaganak - mondjuk - 10-13%-a es ekozeben majdnem hibatlanul eloadni egy szamot. ezt senkinek nem szabadna elfelejteni! 

volt szerencsem par evvel ezelott egy egesz iskola elott szerepelni (tanarparodia kb. 600 ember elott) es igencsak benitolag hatott a tudat, hogy ennyi ember lat es hal, es kivancsi a produkciora es nem hibazhatsz. ( oriasi sikerunk volt :)  )

sokaknak nem tetszik, hogy egy dalt mas stilusban is elo lehet adni. furcsa volt es szokatlan. ettol fuggetlenul nekem tetszett. 

ez a musor nagyon jo pelda arra, hogy a tehetseg felulemelkedik a szarmazason. ebben a musroban  egy romanak ugyanakkora eselye van, mint egy magyarnak.  es ez jo, ez nagyon fontos.

A világért sem akartam elmenni ebbe az irányba. :( Ne ma származással, stílussal volt problémám, hanem azzal, hogy a két stílus nagyon furcsán, összevissza keveredett. Nem volt egy határozott koncepció, egy ötlet, hogy ezt így vagy úgy fogja előadni.

A közönség hatása tényleg fontos, ezt el kell tudni viselni, ha valaki megasztár akar lenni. Nekem ez a kiszavazósdi valahogy nem frankó. Lehet, hogy magam sem tudnék jobb rendszert kitalálni, de nem tetszik.

#604 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 01:30

Idézet: Studi - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 1:19

A világért sem akartam elmenni ebbe az irányba. :( Ne ma származással, stílussal volt problémám, hanem azzal, hogy a két stílus nagyon furcsán, összevissza keveredett. Nem volt egy határozott koncepció, egy ötlet, hogy ezt így vagy úgy fogja előadni.

A közönség hatása tényleg fontos, ezt el kell tudni viselni, ha valaki megasztár akar lenni. Nekem ez a kiszavazósdi valahogy nem frankó. Lehet, hogy magam sem tudnék jobb rendszert kitalálni, de nem tetszik.

nem baj, hogy elmentel ebbe az iranyba! csak azt akartam mondani, hogy nekik is van szukseguk olyan hosokre, mint Ibolyara vagy Caramellre. A hallgato onkentelenul is befogado lesz masfajta kulturara, megha eszre se veszi. Ez hosszutavon remelem hasznos lesz.

hat a szavazasio rendszerrel nekem is gondjaim vannak. talan jobb lenne, ha a zsuri mondana ki, hogy ki nem mehet tovabb. elvileg ok szakertobbek a nezoknel. gondoljunk csak a regi Ki mit tud? versenyekre!
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#605 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 01:40

Nehezen tudnék elképzelni egy olyan szakértő zsűrit, amit egy ország elfogad. :( Talán az lenne a jobb, ha arra szavazhatnék, akit nem szeretnék látni a következő adásban. Így kisebb szerep jutna a milliónyi SMS-t küldő családi háttérnek, ismeretségnek.

#606 Felhasználó inaktív   Crybaby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 08:30

Hát nem tudom a Bugi nekem nem jött be, sőt azt sem értem hogyan jutott idáig ;)
Szerintem ő márcsak rappelt megint és nem énekelt ;)

De Torres sem tetszett (azt sem tartottam kimondott éneknek), őt a sok mozgás ölte meg, ennek elleneére  zsűri körbenyalta, a Pál Tomit meg lehúzták, pedig pontosan a Torres ellentéte volt (énekelt, nem vitt el mindent a "tánc" vagy nevezzük mozgásnak)

Ettől függetlenül énis a Pflum és a Kósa Ivett-et raktam volna a két uccsó helyre. Viszont Ivettnek szép a hangszíne, ellentétben az Orsival, ezért neki adtam volna még egy esélyt. És pontosan Orsi volt az aki utánozni akarta Anastaciát és szerintem szörnyű volt , nem beszélve a kezdésnél mit alkotott.

Ja ha siküdümöt sem értem, az egy dolog, hogy mellényúlt a srác, nem jött be neki, meg itt ott engem is zavart hogy annyira fonetikusan énekli, de mint produkciót nem tartottam sem poénnak, sem viccnek, sem ultraszarnak. Sőt hacsak a színpadi képet nézem talán még ő volt az egyik "legjobb".

Meg mégegy gondolat, nem tudom ti mit néztek egy számban, de én ilyeneket nem figyelek ha hallgatok egy számot, hogy volt-e íve, jól felépített volt-e, meg hogy átjöttek az érzelmek (nem fodítom le a számot, ha agolul énekelnek, sőt mégha magyarul szól akkorsem próbálom megérteni mit miért) hanem egyszerűen, milyen volt a szám,( dallamos), milyen volt az ének, hangszín és úgy ám blokk bejött-e vagy sem. 
Elég nagy gondban lennék, ha a zsűri szempontját venném figyelembe otthon a kis cd lejátszómnál, mikor mondjuk NEK-et vagy Khaledet hallgatok ;)))) ugyanis annyit tudok Pakisztáni nyxelvjárásból és olszból mint Japánul, egy szót  sem LOL:-)
Konfig #2:
IWill XP333-R; XP 1700@1633Mhz 1.55V,Zalman NB47j; Spire Whisperrock IV ; 512MB Corsair VS PC3200 DDR;  Inno 6600GT 128MB AGP; Samsung 80GB 7200 RPM ATA-133 ; IBM DTLA 75MB 7200 RPM , Pioneer 110D DVD-RW, Pioneer 120S DVD , Benq 937s+ , Chieftec 360W , Jazz 9902 ,  XP Prof Hun SP2
Szorgos népünk győzni fog! ;)

#607 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 09:37

Idézet: Crybaby - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 8:30

Meg mégegy gondolat, nem tudom ti mit néztek egy számban, de én ilyeneket nem figyelek ha hallgatok egy számot, hogy volt-e íve, jól felépített volt-e, meg hogy átjöttek az érzelmek (nem fodítom le a számot, ha agolul énekelnek, sőt mégha magyarul szól akkorsem próbálom megérteni mit miért) hanem egyszerűen, milyen volt a szám,( dallamos), milyen volt az ének, hangszín és úgy ám blokk bejött-e vagy sem. 

Szerintem az fontos, hogy legyen valami stílusa az előadásnak. Nem szokott zavarni, ha nem hasonlít az eredetire, de legyen valami határozott elképzelése, hogy hogy szeretné elénekelni a dalt. Mivel azbszolút nem értek a zenéhez, a szakmai dolgokat nem szoktam figyelni, észrevenni. A színpadi produkciónak sem tulajdonítok nagy jelentőséget, bár Torres Danié eléggé idegrángásszerű volt, az egy kicsit zavart, pedig az ének része tetszett. Ő volt az, aki pl. egy kicsit más stílusban, határozottan, erősen adta elő a dalt, de szvsz tudatosan.
A nyelvet, kiejtést nem annyira szoktam figyelni, de az előző sorozat elején Edmond kiejtése nagyon zavaró volt. De fordított rá időt, és a végefelé belejött. :up: Ezért vannak ott. :up:

Egyébként Kósa Ivett nagyon szimpatikusan viselkedett a végén, nem tört össze, mosolygott, tényleg pozitívan élte meg, hogy ott lehetett. :respect:

#608 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 12:40

Nekem egyáltalán nem tetszett a Torres...
Az elődöntőben még tetszett, amit csinált, ez a tegnapi viszont szerintem borzasztóan gyenge volt...
Azt nem értem, hogy miért nyomják ennyire...Talán azért amit Pierott mondott: nem is kell igazán énekelni, elég Torresnek lenni... Nagyon futtatják a srácot, szerintem ennyit azért nem érdemel, nem tett még le annyit az asztalra.
Egyébként azt kell mondjam, hogy engem tegnap igazából SENKI nem győzött meg. Sokkal többet vártam. Voltak nem rossz produkciók, de egyiktől sem mentem falnak...
Remélem a jövő héten...

üdv.: begbie

#609 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 14:26

Én csak most kezdtem el nézni neten, de már most csalódott vagyok. :) Az elején a csillagdal nagyon gyenge volt. Nem vagyok szakértő, nem is nagyon értek ilyen szempontból a zenéhez, de bántotta a fülem ahogy énekeltek. 2-3x vissza is tekertem, hogy tényleg ennyire gyenge, vagy csak én hallottam rosszul. :rolleyes:
Tilla bejelentkezése se tetszet "HááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁlllllllllllóóóÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!". :)

#610 Felhasználó inaktív   Crybaby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 15:56

Idézet: begbie - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 11:40

Nekem egyáltalán nem tetszett a Torres...
Az elődöntőben még tetszett, amit csinált, ez a tegnapi viszont szerintem borzasztóan gyenge volt...
Azt nem értem, hogy miért nyomják ennyire...Talán azért amit Pierott mondott: nem is kell igazán énekelni, elég Torresnek lenni... Nagyon futtatják a srácot, szerintem ennyit azért nem érdemel, nem tett még le annyit az asztalra.
Egyébként azt kell mondjam, hogy engem tegnap igazából SENKI nem győzött meg. Sokkal többet vártam. Voltak nem rossz produkciók, de egyiktől sem mentem falnak...
Remélem a jövő héten...

üdv.: begbie

SZerintem pont az volt a baj, hogy annyira elnyújtották a műsort, meg az egész Megasztár 2-t -t hogy már annyira várta mindenki, hogy egyszerűen jobbat várt tőlük az ember.
A műsor alatt énis fogtam a fejem, hogy te jó ég mi lesz ebből, de így utólag belátom csak túl nagyok voltak az elvárásaim ;)

Studi:
Ez egy örök dilema, hogy az ember a saját stílusában énekelje el a dalt, vagy kicsit az eredeti előadót utánozva. Volt rá példa, hogy a zsűri valakit pontosan ezért lehúzott a másikat meg az egekbe emelte.
Pflum Orsié akkoris tragédia volt, mert ő végig utánozni akarta Anastaciát, de nem jött be, azt a zsűri meg mondta jobb volt mint az eredeti :ÖÖÖÖÖö
Konfig #2:
IWill XP333-R; XP 1700@1633Mhz 1.55V,Zalman NB47j; Spire Whisperrock IV ; 512MB Corsair VS PC3200 DDR;  Inno 6600GT 128MB AGP; Samsung 80GB 7200 RPM ATA-133 ; IBM DTLA 75MB 7200 RPM , Pioneer 110D DVD-RW, Pioneer 120S DVD , Benq 937s+ , Chieftec 360W , Jazz 9902 ,  XP Prof Hun SP2

#611 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 16:02

az elején a csillagdal valszeg azért esett szét, mert nem volt rendben a monitoruk és nem hallották magukat, eztz tudjuk be annak, hogy ebben a sorozatban az első élő adás :) utána helyretették a dolgot

Bella Levente eladása tetszett nagyon, meg Boogie is nagyon jó volt, kérdés, hogy fognak neki menni a specifikusabb énekelnivalók... Torres úr Green Day előadása nagy csalódást okozott, pedig úgy örültem amikor monsták, hogy mit választott, ezt a számot szvsz nem így kell előadni... a Knocking on heaven's door se volt rossz, a többiek nem hagytak bennem mély nyomot...
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#612 Felhasználó inaktív   coolrob 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 17:04

emberek hol a fületek?

A csaj aki az Evanesence számot énekelte vmi borzasztó volt..aki ismeri a számot az tudja hogy vmi hihetetlen xarul adta elő...qrvanagyot választott és borzasztó volt síkitottam mikor énekelt:(

#613 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 18:48

najah, mindegyikük bevállalt vmi durvát ami még nagyon távol áll tőle...nem láttam végig, de akiket láttam azok eléggé elváráson aluliak voltak, mondjuk még van pár műsor, felfejlödetnek :)
elég ha csak az Ibolya képét megnézzük a válogatáson, majd miután megnyerte... :) :D
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#614 Felhasználó inaktív   Anitaa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 20:26

Nekem Palcsó Tomi "nagyon átjött"  :D
Tényleg, azóta többször is meghallgattam ezt a számot, megszerettette velem! :drummer:
Fiatal az, akinek fogalma sincs róla, hogy a „régi szép idők” most vannak.

#615 Felhasználó inaktív   Crybaby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 21:02

Idézet: coolrob - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 16:04

emberek hol a fületek?

A csaj aki az Evanesence számot énekelte vmi borzasztó volt..aki ismeri a számot az tudja hogy vmi hihetetlen xarul adta elő...qrvanagyot választott és borzasztó volt síkitottam mikor énekelt:(

Hát igen az eredeti 100x jobb ;)
Viszont engem nem is a csúszkálások zavartak annyira, henem hogy milyen lassan énekelte.

Mondjuk a mezőnyből talán ő választott olyan számot, ahol tényleg énekelni kellett (volna) LOL:-)
Jah és érdekesen mosolyog ;)
Haverjaim azt mondják rá, tipikusan szebb mint jó ;)
Konfig #2:

#616 Felhasználó inaktív   Diego 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 13. 21:03

Hi mindenki!
Nekem az egész megasztárosdiból az átvezető zenék jöttek be leginkább  :D , és a kérdésem is erre vonatkozna: Nem tudja valaki hogy mi az a "keleti-zene" alapokkal operáló dal, ami akkor szól, mikor lejöttek a produkciók után :confused: ??? Asszem régebben valami siemens reklám zenéje is volt az adott dal.
De ha már megasztár: Boogie szvsz nagyon jó volt, csak kérdés mit tud majd ha nem bluest kell énekelnie...
Ha meg a legbénábbat kéne megneveznem, szerintem a uccsó srác Tarkan-ja volt az est mélypontja a nyitó Csillagdallal (LOL) együtt. Na abban aztán nem sok tiszta hangot sikerül a srácoknak produkálniuk, no de majd legközelebb  :)
Személyesen pedig a Palcsó "Suttyó" Tomi produkciójától vagyok elámulva...
Ez a gyerek hogy a pokolba' jutott el idáig  :think: ?
uff én beszéltem

#617 Felhasználó inaktív   Crybaby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 00:11

Idézet: Diego - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 20:03

Hi mindenki!
Nekem az egész megasztárosdiból az átvezető zenék jöttek be leginkább  :D , és a kérdésem is erre vonatkozna: Nem tudja valaki hogy mi az a "keleti-zene" alapokkal operáló dal, ami akkor szól, mikor lejöttek a produkciók után :confused: ??? Asszem régebben valami siemens reklám zenéje is volt az adott dal.
De ha már megasztár: Boogie szvsz nagyon jó volt, csak kérdés mit tud majd ha nem bluest kell énekelnie...
Ha meg a legbénábbat kéne megneveznem, szerintem a uccsó srác Tarkan-ja volt az est mélypontja a nyitó Csillagdallal (LOL) együtt. Na abban aztán nem sok tiszta hangot sikerül a srácoknak produkálniuk, no de majd legközelebb  :)
Személyesen pedig a Palcsó "Suttyó" Tomi produkciójától vagyok elámulva...
Ez a gyerek hogy a pokolba' jutott el idáig  :think: ?
uff én beszéltem

"Palcsó "Suttyó" Tomi produkciójától vagyok elámulva...
Ez a gyerek hogy a pokolba' jutott el idáig ? "

ez egy picit nagyon erős volt
De ugye ízlések és pofonok, nekem meg a Bugi nem jött be sehogysem.

Amúgy Palcsó Tominak 1 előnye van, hogy baromi érdekes a hangja/hangszíne, vagy nevezzük egyedinek, és nem utolsó sorban nem is olyan rossz (szerintem, bár nálam nem ő a favorit), én ebben látom az eddigi eredményét.
Amúgy ugyanígy van ezzel a Bartók Eszter is. -> viszont egytől félek, hogy mivel neki nincs zenei előképzettsége így a zsűri hamar ki fogja ejteni, ha egyszer belekerül a két legkevesebb szavazatot kapottak közé.
Konfig #2:

#618 Felhasználó inaktív   boyscout 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 14. 01:42

Idézet: Diego - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 21:03

...Nem tudja valaki hogy mi az a "keleti-zene" alapokkal operáló dal, ami akkor szól, mikor lejöttek a produkciók után :confused: ???...

Mint Royale - From Rusholme with Love

Szerkesztette: boyscout 2005. 02. 14. 01:43 -kor

impossible is not a fact. it's an opinion. impossible is temporary. impossible is nothing...

#619 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 08:45

Idézet: qnadam - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 16:02

Bella Levente eladása tetszett nagyon, meg Boogie is nagyon jó volt, kérdés, hogy fognak neki menni a specifikusabb énekelnivalók... Torres úr Green Day előadása nagy csalódást okozott, pedig úgy örültem amikor monsták, hogy mit választott, ezt a számot szvsz nem így kell előadni... a Knocking on heaven's door se volt rossz, a többiek nem hagytak bennem mély nyomot...

Végre valaki írt már a Leventéről is, hozta a jó formát szvsz, városom szülöttje :)
--
Amúgy én kicsit sajnáltam az Ádámot (Tarkan), szerintem azért ANNYIRA nem volt rossz!

A Evanscence szerintem is rossz volt, Bartók Eszter számára pedig egyáltalán nem is emlékszem, pedig elejétől végéig láttam a műsort, bár tudom ki volt az előadó...
Tóth Gabi, hát 16 évesen így énekelni, nem semmi...
Boogie: azok közé tartozom, akiknek nem jön be, bár amit csinál az stílusos, kiderül mit alakít majd ha valamit ÉNEKELNIE kell.
Torres: mittudomén, a lányoknak bejön, ennyi elég is a sztársághoz :)
PalcsóTomi: szerintem nagyon jó volt a szám...
PálTomi: nem tudom miért húzták le egy-ketten...
Caramel: nem hagyott bennem maradandó emléket ezzel a számmal...
Orsi&Ivett: ÉN az Ivettet juttattam volna tovább.

#620 Felhasználó inaktív   Diego 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 15. 19:08

Idézet: boyscout - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 0:42

Mint Royale - From Rusholme with Love

boyscout, nagyon köszi a segítséget a dallal kapcsolatban  :respect:

Crybaby-nek:  igazad van, elég erős volt a Palcsó Tomira vonatkozó beszólásom, de nekem ez a típus nagyon nem szokott bejönni (Krisz Rudi és a hasonló kisfickók archetípusát látom benne ugyanis  :think: )
De, ugye, ízlések és pofonok. Mindenkinek van helye a nap alatt  :)
Én annyira nem félteném a Bartók Esztert. Ugyan nem hidaltam le az dalától, de szerintem ez a lány nagyon tehetséges, és már most nagy összegben mernék fogadni a saját lemezszerződésére, függetlenül a megasztárbeli helyezésétől. 

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.