HWSW Informatikai Kerekasztal: Megasztár!!! Giga-csillag? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megasztár!!! Giga-csillag? Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 08. 20:36

idézet:
Ezt írta PG.PG:

/Nincs harag ??? :cool: ;)/
[/quote]

Nem. Igeeen... Az ellen nem véd. De úgy magyarázta ki nekem a Kakukk, hogy a fórumbul veszikija ziróniját. Teccikérteni?
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#22 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 20:38

idézet:
Ezt írta lameXpert:
...másolatok másolatai...[/quote]

Én személy szerint egy tehetségkutató versenyen részt vevőktől nem várom el, hogy kialakult egyéniségük, stílusuk legyen.

Ehhez képest a Leslie srác komoly, érett dalszerzői erényeket csillogtatott (Presser szerint is; abban asszem megegyezhetünk, hogy ő hiteles figura, még akkor is, ha a véleménye egybecseng az enyémmel :)), az Ibolyának a vérében van a zene, színpadra termett. Ezért a két emberért mindenképp megérte elindítani a teljes sorozatot.

A műsor persze összecsapott-baszott, valóban. Bruttó 200-ért szavazhatsz, valóban. A Görög Zitának jó mellei vannak (slussz), valóban. A Tilla egy pöcs, valóban. A Pély Barna hiába jó zenész (az bizony), nem tud beszélni, valóban. Szóval van baja a produkciónak, valóban.

Tudom, hogy nem úgy kellene egy műsort megítélni, hogy "a sok foshoz képest ebben legalább van valami érték", mert ettől még nem lesz jó... De nekem jópár előadás miatt tetszik.

#23 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 03. 08. 20:42

idézet:
Ezt írta PG.PG:

Beksztrítsz bek, ol rájt !!! ;)
[/quote]

Nemnem: Spájz görlz vagyok...
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#24 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 20:44

idézet:
Ezt írta Satriani:
...Tudom, hogy nem úgy kellene egy műsort megítélni, hogy "a sok foshoz képest ebben legalább van valami érték", mert ettől még nem lesz jó... De nekem jópár előadás miatt tetszik.[/quote]

Számból vetted ki a szót. :)

#25 Felhasználó inaktív   eszpe 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 20:52

idézet:
Ezt írta Piftuka:
...Evelyne pedig szinte szóra sem érdemes. Egyértelműen ő az akit valamely módon és okból a TV2 tart bent...[/quote]
Az egyik korábbi műsorban azért nem őt "jelölte" a zsűri kiesésre, mert születésnapja volt... Pedig se táncolni, se énekelni nem tud.

idézet:
...Péli Barna... "Háát.. nekem nagyon tetszett..." LOL...[/quote]
"... az a bajom a produkcióddal, hogy nem jön át, érted?..." :)
Zenészként én is szeretem, de amikor beszél...

[ 2004. március 08.: eszpe szerkesztette a hozzászólást ]
"A cinikus ember az, aki mindennek ismeri az árát, de semminek nem ismeri az értékét" - Oscar Wilde

#26 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 20:53

idézet:
Ezt írta Piftuka:
Két ember van, aki ZENÉSZ minden tekintetben: Gáspár Laci és Leslie. Ők ketten képvielik a profi szemléletet és tudást.

Leslie egy közepes énekes és kivételes tehetség, mint zenész.

Oláh Ibolya a MEGASZTÁR nevű "valóságshow" nyertese, ez már fix.[/quote]

Ezekkel egyetértek, annyival kiegészítve, hogy ha a Leslie abban a tartományban énekel, ami neki fekszik (és a saját dalaiban így tesz), akkor kifejezetten jó hangja van.

Egyetértek továbbá az Edmond, a két Vera és az Evelyne megítélésében. Az Evelyne legfeljebb aranyos, az Edmond egy öntelt hólyag egysíkú hanggal és repertoárral, S. Vera a saját nótái miatt tart itt, ahol tart, T. Vera pedig kicsit éretlen, arctalan. Pierrot nálam is abszolút OK, jó arcnak tartom, csak a zenéje nem az én műfajom. Jókat írtál, Piftuka.

Amivel viszont nem értek egyet... Első körben: Presser mitől lenne elfogult? Tényleg nem értem.

A Soma nem feltétlenül no comment kategória. Valóban elfogult, de ha az Evelynehez intézett komentjein kívül figyeled, amiket mond, szerintem kifejezetten jó meglátásai vannak.

Az Ibolya lány gesztusai mögött én nem látom a lenézést, az önteltséget...

Kb. ennyi. A Laci gyereknek egyébként kifejezetten NEM drukkolok, hogy nyerjen. Nagyon szimpatikus, szerény, tehetséges cigánygyerek, ügyesen basszusozik, tényleg jó hangja van, nem kéne, hogy elkallódjon a popzenében. Népszerűsítse inkább a jazzt a TV2-nél :)

#27 Felhasználó inaktív   Noiseless 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 20:59

idézet:
Oláh Ibolya a MEGASZTÁR nevű "valóságshow" nyertese, ez már fix. Nem érzem korrektnek, hogy nem feltétlenül a tudásával szerezte kiugró népszerűségét, hanem a számos, róla szóló külön TV2-es riportműsornak, mert ennek nem erről kellene szólnia, de hát már amikor meghírdették, akkor tudni lehetett, hogy ez is egy "csinált műbalhé" lesz.
Mindamellett bár én nem szeretem a csaj hangját (ez egyéni ízlés dolga), elismerem, hogy az utolsó két alkalommal kiváló volt (előtte nem nagy szám, főleg az első dallal, amivel bekerült). [/quote]

Ott a pont, én is nagyon így érzem

idézet:
...lesz-e bármelyikből igazi egyéniség... Őszintén szólva, egyedül Gáspár Laciról tudom elképzelni...[/quote]
Igen
"Angyalom, sok erényem biztos nincs, de diszkrét az vagyok..."

#28 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 21:00

idézet:
Ezt írta Satriani:

Én személy szerint egy tehetségkutató versenyen részt vevőktől nem várom el, hogy kialakult egyéniségük, stílusuk legyen........
[/quote]

Semmi gond vele. Az én memóriámmal van a gond. :)

Én ugyanis emlékszem arra, amikor egy tehetségkutató verseny tényleg az volt. Amikor nem utánozták Máté Pétert, hanem egy Máté Péter nevű "tehetségkutatott" előadott egy számot valakitől. És nem az volt az érzésem, hogy hű most azt a "valakit" hallom, hanem az, hogy ez az - izé ki is ez? - énekel. Kicsit botladozva, kicsit görcsösen, de Ő énekel. Aztán ott, akkor elénekelt valamit, amiről senki nem tudta, hogy valaki énelkelte volna előtte. Aztán Máté Péter lett belőle....

Amikor meg azt hallottam, hogy "hű, ez kiköpött Frank Sinatra", akkor meg láttam egy emberkét, aki nem is tagadta, hogy ő most utánoz valakit. Nem másol, utánoz.... Úgy, hogy közben kicsit botladozva, kicsit görcsösen magát adja.

Aztán megjegyeztem, hogy Angyal Jánosnak hívják. Vagy Hoffman Gézának. Vagy Kern Andrásnak.

És valahogy nem az volt az érzésem, hogy egy félkész műsorban félkész emberkéket mutatnak be. Hát valahogy így..... :)
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#29 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 21:07

Ja,

idézet:
Ezt írta Piftuka:
Oláh Ibolya a MEGASZTÁR nevű "valóságshow" nyertese, ez már fix. Nem érzem korrektnek, hogy nem feltétlenül a tudásával szerezte kiugró népszerűségét, hanem a számos, róla szóló külön TV2-es riportműsornak...[/quote]

ezzel sem értek egyet :) Emlékeim szerint mikor bemondták, hogy ki kapta a legtöbb szavazatot, mindig a csajszi nyert. Másrészt nekem (ahogy nyilván sok emberkének) fogalmam sincs arról, milyen riportműsorokkal próbálják tupírozni a népszerűségét (a Sport1-en még nem láttam vele interjút ;)), én ettől teljesen függetlenül állítom, hogy őstehetség a kis nő. Nyerje csak meg nyugodtan.

A Gáspár Laci pedig akkor lesz egyéniség, ha valaha elkezd dalokat szerezni. Ne legyen ő popzenész, még egyszer leírom :) Írjon és játsszon jazzt, az való neki. Sokkal jobban is áll a kezében a basszusgitár, mint a mikrofonállvány :) Énekeljen azzal a kezében.

#30 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 21:09

Én ebből az egészből a leghamarabb azt a tillatilllatilátttillatiiiit szavaztam volna ki... Idegrángást kapok attól a baromtól. Igen messze esett az alma ez esetben a fájától... :rolleyes: :p

Üdv.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#31 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 21:12

idézet:
Ezt írta lameXpert:
És valahogy nem az volt az érzésem, hogy egy félkész műsorban félkész emberkéket mutatnak be.[/quote]

Hát igen :) Akkor a műsor sem volt még ennyire sem kész, és az emberke sem :) Valóban, igazad van, hogy néhányuk már félkész.... Nyersen biztos jobbak voltak. (Biztos? :))

Újfent felhozom a Leslie srácot, aki már a műsor előtt rendelkezett stílussal, saját nótákkal. Talán ő valahogy máshogy félkész, mint a kis Evelyne...

#32 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 21:18

idézet:
Ezt írta LightBringer:
Igen messze esett az alma ez esetben a fájától... :rolleyes: :p
[/quote]
/OFF
Apám is mindig ezt mondja. Sajnos én soha nem láttam az öreg Trillatrillát játszani, de biztos jó színész volt. :)

#33 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 21:20

idézet:
Ezt írta LightBringer:
Én ebből az egészből a leghamarabb azt a tillatilllatilátttillatiiiit szavaztam volna ki... Idegrángást kapok attól a baromtól. Igen messze esett az alma ez esetben a fájától... :rolleyes: :p

Üdv.
[/quote]

szinten :-)))

#34 Felhasználó inaktív   PG.PG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 21:30

idézet:
Ezt írta Piftuka:

Nem. Igeeen... Az ellen nem véd. De úgy magyarázta ki nekem a Kakukk, hogy a fórumbul veszikija ziróniját. Teccikérteni?
[/quote]

.hu ??? :D

KujazaKökükk ??? :eek: ;)

#35 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 22:10

idézet:
Ezt írta FakeJack:

/OFF
Apám is mindig ezt mondja. Sajnos én soha nem láttam az öreg Trillatrillát játszani, de biztos jó színész volt. :)
[/quote]

valahol már nyilatkozta, hogy az nem az ő apja.
hálistennek... (vagy mi?)

#36 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 22:19

idézet:
Ezt írta joe39:

valahol már nyilatkozta, hogy az nem az ő apja.
hálistennek... (vagy mi?)
[/quote]

Akkó' meg beszél itt mindenki hülyeségeket... :D

Köszi. :)

#37 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 22:21

idézet:
Ezt írta Satriani:

A Pély Barna hiába jó zenész (az bizony), nem tud beszélni, valóban.
[/quote]
valószínűleg elfogult vagyok, de a múlt heti Szulák-műsor mutatott rá nekem, hogy a Péli az egy általam régóta "nem kedvelt" zenekar(?) (uni...mittoménmiaz) előadója, amit egy táskarádióm állaga is megbánt, mert egy időben az összes kereskedelmi adó azt a sz@rt nyomta.
tehát a zenéjét régóta, a megnyilvánulásait meg a műsor óta nem szeretem.
és "véletlenül" összebútorozott az egyik kiesett lánnyal, bár ilyen másokkal is előfordulhat.
lényeg az, hogy semmi keresnivalója ott a zsüriben szerintem.

gáspár laci nem rossz, csak néha belevisz egy-két "népi" elemet az előadásába.
az ibolya legalább magát adja.
a gitároslány nekem bejön, nem mint nő, hanem amit csinál.
a lesliet sajnálom, hogy kiesett.
a csokibabának be sem lett volna jutni a sz(k)ínpadra, mert szenved, mintha kötelező lenne neki ott lenni, pusztán az etnikai egyensúly fentartása miatt.
angolul még úgy-ahogy énekelget, de magyarul sem beszélni, sem énekelni nem tud.
a pufi lány pár év múlva beérik.

#38 Felhasználó inaktív   szabiii 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 22:44

idézet:
Ezt írta lameXpert:

.
[/quote]

teee, lámix!, kétezernégy van ám má' :) (bocs)

ez csak egy farsangi díszbe öltöztetett kimagozott Ki Mit Tud... nézd így! meg a műsor címe: MEGASZTÁR ! Nem kultikus Máté Péter ős-kő-vas-bronzkori-atomtehetséget keresnek, hanem egy "csinyátt sztárot". Vagyis most befoghassuk ám, hogy nem a NagyGéza nyomta be a kurváját a sóbiz-be nyávogni, hanem 'MI' kiválaszthatjuk. (Legalábbis ez a matrix-fíling :) )

2004-es Máté Petyához hússzor ennyi jelentkezőt kellett volna végighallgatni, de még akkor se biztos, hogy találnak legalább egy felet, aki kicsit már majdnem, de mégse :(

...:
Gáspár Laci vs. Uhrin Benedek
Edmond vs. Fekete Pákó, vagy Dákó, vagy kiaf@szom :D
Oláh Ibolya vs. Fresh picsák

etc.
'/###############:"  ~  ' ":################'
/,  .   .   .   .    .  .   .;  ~    ~   ~  ;   '"##########.:
Í@@@@@@@@@@; .   ~  ~   ~ ,    .    .   .    .   .  .:
I@@@@@@@@@@@@.   ~   ,@@@@@@@@@@@@@.
A kormány súlyosan károsítja az Ön és környezetében élők egészségét!

#39 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 23:14

idézet:
Ezt írta Satriani:

Ezekkel egyetértek, annyival kiegészítve, hogy ha a Leslie abban a tartományban énekel, ami neki fekszik (és a saját dalaiban így tesz), akkor kifejezetten jó hangja van.
[/quote]

Elég jól énekli a saját dalait. De ő is középszerű énekesnek tartja magát. Nagyon korrekt srác. Meg hát valahogy úgy kell búcsúzni, ahogyan ő tette.

idézet:
Ezt írta Satriani:
az Edmond egy öntelt hólyag...[/quote]

Nagyon. Nem tudom figyelted-e, de majd elolvadt magától, amikor visszajátszották a korábbi felvételeit!?! Emellett az arc mindent elárul. És az ő arcán az volt, hogy majd szétrobbant a dühtől, mert nem értette, hogy szavazhatták ki. Persze az erőltetett, kötelező mosoly ott volt. De ez nem leplezte.

idézet:
Ezt írta Satriani:

Pierrot nálam is abszolút OK, jó arcnak tartom, csak a zenéje nem az én műfajom.
[/quote]

Ó, én nagy rajongója vagyok. :cool: Vagy 15 éve próbálom beszerezni a "Babaházak" című bakelit lemezét; sikertelenül.

idézet:
Ezt írta Satriani:

Jókat írtál, Piftuka.
[/quote]

Most elpirultam. :)

idézet:
Ezt írta Satriani:

Amivel viszont nem értek egyet... Első körben: Presser mitől lenne elfogult? Tényleg nem értem.
[/quote]

Nem elfogult.Hanem egy ekkora zseninek (annak tartom; az LGT zenéje soha nem tetszett, de Presser egészen kivételes zeneszerző) nem szabadna a nevét adnia olyan produkcióhoz, ahol a szarra is jót kell mondani. Márpedig, amikor agyba-főbe dícsérte a gyenge produkciókat... :rolleyes:

idézet:
Ezt írta Satriani:

A Soma nem feltétlenül no comment kategória. Valóban elfogult, de ha az Evelynehez intézett komentjein kívül figyeled, amiket mond, szerintem kifejezetten jó meglátásai vannak.
[/quote]

Hát ugye... Én kifejezetten élveztem, amikor a zsűriben egymást "aprították". :)

idézet:
Ezt írta Satriani:

Az Ibolya lány gesztusai mögött én nem látom a lenézést, az önteltséget...
[/quote]

Hát pedig ... Amilyen szinten magasról tojt az előadásába, pedig nincsen más dolga, mint 1-2 hétig az előadására készülni! És az már rég rossz, ha erre állandóan figyelmeztetni kell és ha amikor jogos kritikát kap, akkor még magában is kárt tesz. Tiszteletlenül beszél a zsűrivel is, kilóg a szájából a kapanyél. És az az öntelt mosoly mindig kiül az arcára....

idézet:
Ezt írta Satriani:
Népszerűsítse inkább a jazzt a TV2-nél :)[/quote]

Hát az nem lenne rossz! ;)

#40 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 23:25

idézet:
Ezt írta Satriani:
Másrészt nekem (ahogy nyilván sok emberkének) fogalmam sincs arról, milyen riportműsorokkal próbálják tupírozni a népszerűségét (a Sport1-en még nem láttam vele interjút ;))
[/quote]

Feltételezem, hogy te nem tartozol azok közé, akik rajtra készen vetődnek rá a mobiltelefon billentyűjére, amint elkezdődik a szavazás! :)
A riport azoknak készült, akiknek ez a műsor készül.
Márpedig két egészen hosszú riport volt a TV2-n a szegény, hányattatott sorsú, árvaházi lányról, aki takarítónőként keresi kenyerét és most "megasztár" lehet. Érdekes módon utána ugrásszerűen megnőtt a népszerűsége.
Ugyanakkor egy másik döntősről sem készült hasonló riport. Hmmm!

Jah, én elég régóta ismerem a csajt, mert vagy 5-6 éve volt egyszer a TV-ben. A magyar 1-esen, vagy 2-esen Körzeti Stúdiók műsora volt és ott mutatták, hogy az árvaházban Kelly Family számokat énekelgetett (elég gyengusz volt) a társainak.

idézet:
Ezt írta Satriani:

, én ettől teljesen függetlenül állítom, hogy őstehetség a kis nő. Nyerje csak meg nyugodtan.
[/quote]

Ha őstehetség nem is, de ő fog nyerni, ez biztos. De én is azt mondom, véletlenül se nyerje más. Ő tényleg alkalmas arra, hogy úgy és akkor formálják át a "tervezők" a saját ízlésükre, ahogyan és amikor csak akarják.

idézet:
Ezt írta Satriani:

Sokkal jobban is áll a kezében a basszusgitár, mint a mikrofonállvány :) Énekeljen azzal a kezében.
[/quote]

Hát nagyon jól "taccsolt" a srác, az már biztos. :)

Jut eszembe! Esetleg a HWSW fórumozói gyűjthetnének nekem egy WARWICK Streamer Pro II-esre! :p :) :cool:

Olyan régóta vágyom arra a basszgityóra! :)

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.