HWSW Informatikai Kerekasztal: Megasztár!!! Giga-csillag? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megasztár!!! Giga-csillag? Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 09. 00:42

idézet:
Ezt írta Piftuka:

...
Márpedig két egészen hosszú riport volt a TV2-n a szegény, hányattatott sorsú, árvaházi lányról, aki takarítónőként keresi kenyerét és most "megasztár" lehet. Érdekes módon utána ugrásszerűen megnőtt a népszerűsége.
Ugyanakkor egy másik döntősről sem készült hasonló riport. Hmmm!
...
[/quote]

Ha az a "másik" a Laci srác, akkor vitatkoznom kell veled.

Volt itt minden: békülés Győzikével a nagypapa sírjánál, megható beszélgetés, nagy találkozás... brrrrrrrrrrrrrrr. Kirázott a hideg. :(

#42 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 00:56

No offense 1idoben rendszeresen karaokeztam nyilvanos helyen es bizony jopar olyan hobbibol enekelgeto emberkevel atalakoztam, aki ezeket az onjelolt emberkeket lemossa a szinrol. Es ezek a karaokezo emberek csak a poen kedveert csinaljak, mindenfele sztarallur nelkul. Az ilyen tatika+ musorokat ellenben valahol nem csipem. Jobb lett volna, ha a versenyzok sajat produktummal állnak elő...
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#43 Felhasználó inaktív   Levente 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 03:07

Nekem se a műsor tetszik(nem is nézem), sőt mégcsak nemis Leslie hangja, de a zeniének összhangja nagyon jó SZVSZ...
[ kitaláltam, és attól kezdve van ]

#44 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 03. 09. 07:32

idézet:
Ezt írta szabiii:

teee, lámix!, kétezernégy van ám má' :) (bocs)......
[/quote]

Igen.? Igen. :) Köszönöm a pontos leírást. Azt hiszem, szinte mindent elmondtál.... :)
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#45 Felhasználó inaktív   bp56 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 11:04

Üdv Mindenki!

Előre is elnézést, ha kissé csapongó leszek. Pár gondolat, ahogy jön.

- Nekem a gondom az, hogy nem szakmai alapon döntenek, ki zúg ki, vagy marad. A zsűri igazából nem zsűri, mert a közönség(?) szavazatai alapján dől el minden. Lehet valaki hamiskás (hogy cizelláltan fogalmazzak: Evelyn), ha elég telefon vagy sms jön, máris maradhat.

- A zsűriről: A Soma olyan, amilyen: kicsit kexuális beállítottságát most sem tagadta meg (Edmond). Volt egy beszólása, ahol viszont rendesen elhajította a kapanyelet: finoman szóvá tette - már az Ő keresetlen modorával-, hogy Leslie fogazata nem teljesen ép. Ez két ok miatt is taplóság volt:1. civilizált ember nem égeti a másikat a nagy nyilvánosság előtt (pl. négyszemközt megmondani), 2. ez már az ikszedik döntő volt, addig miért nem tünt fel, és hol voltak az un. menedzserek, lótifutik, vagy mittomén, akiknek az imázst kellene karban tartani? Pont úgy néz ki, hogy jött egy isteni szikra, azt már mondta is. Ez cseppet furi volt.
Barnabás - no comment, többen írtak róla, picit okostojás.
Pierrot- tényleg korrekt, szimpatikus.
Presser- szerintem Ő még a negatívumokat is igyekszik finoman, vattába csomagolva megmondani.
Settenkedő- igen, van.
Hirtelenjében ennyi.
[ Script Execution time: 237.4565 -  2005. november 24 12:00]
[ Script Execution time: 0.1000 ]

#46 Felhasználó inaktív   Gaga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 12:35

idézet:
Ezt írta joe39:

valószínűleg elfogult vagyok, de a múlt heti Szulák-műsor mutatott rá nekem, hogy a Péli az egy általam régóta "nem kedvelt" zenekar(?) (uni...mittoménmiaz) előadója, amit egy táskarádióm állaga is megbánt, mert egy időben az összes kereskedelmi adó azt a sz@rt nyomta.
tehát a zenéjét régóta, a megnyilvánulásait meg a műsor óta nem szeretem.
és "véletlenül" összebútorozott az egyik kiesett lánnyal, bár ilyen másokkal is előfordulhat.
lényeg az, hogy semmi keresnivalója ott a zsüriben szerintem.
...
[/quote]

Tisztára, mintha én írtam volna! :)
Péló :rolleyes: Barnuska egy kifejezetten hulladék ürge, akitől bármelyik OlvaSztár a döntőből jobb előadást produkál. A brezsnyeves, vagy Modern Talking-korabeli kitűzősdit pedig nem kellene erőltetnie, mert a habitusa anélkül is a TG kategóriába sorolja.
A United "zenekar" zenéjének hallatán azonnal kinyílik a bicska a zsebemben, mint a l'oreal reklámoktól, "mert megérdemli".

A Megasztárok közül Leslie-t tartottam nagyra, neki legalább van köze a zenéhez (Pélit elveri), van stílusa, kreatív. A jó hangúak szerintem Gáspár Laci, Ibolya, Vastag Vera - neki operában a helye - és arcos Edmond, a többiek mehetnek vissza haknizni.

A "szavazásról" pedig mindent elmond az SMS-esdi, aminek a hitelességét egy jogagyú, technikai analfabéta ellenőriz. :o Ülhetne akár egy monitorba épített kenyérpirító előtt is, szerencsétlennek semmi köze az egészhez, csak néz ki a fejéből. A telefonközpontban mehetnek akármilyen folyamatok, a "szavazatszámláló" számítógépen pedig futhat akármilyen szoftver, amibe úgysem fog belelátni. Tulajdonképpen az lesz a "szavazás" eredménye, amit a pénz(=TV2, szülők, patrónusok, millerek) akar, és azt beleprogramozták a "számláló"-rendszerbe. Cyber-feeling!
"Civilizált ember nem fekszik le aznap, amikor felkelt." 
× ABIT KN9 Ultra × Athlon™ 64 X2 6000+ × Inno3D™ Geforce 7950GT 512MB × 4x1024MB Kingmax DDR2 1066MHz× Iiyama Vision Master Pro 454 × Maxtor 6Y120P0 × Maxtor 6V250F0 × Pioneer DWR-216D × Codegen 9011 × Creative Inspire T7700 7.1 ×

#47 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 16:49

idézet:
Ezt írta Gaga:
Péló :rolleyes: Barnuska egy kifejezetten hulladék ürge, akitől bármelyik OlvaSztár a döntőből jobb előadást produkál.[/quote]

Nem tudom, ezt milyen ismeretanyag és tapasztalat birtokában mondod... Én láttam többször a pacákot zenélni, képzett jazz-zenésszel van dolgunk. Beszélni valóban nem képes, viszont zenélni annál inkább.

#48 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 17:48

idézet:
Ezt írta Satriani:

Nem tudom, ezt milyen ismeretanyag és tapasztalat birtokában mondod... Én láttam többször a pacákot zenélni, képzett jazz-zenésszel van dolgunk. Beszélni valóban nem képes, viszont zenélni annál inkább.
[/quote]

es nem csak kepzett zenesz, hanem tanit is! Ezt azt hiszem, hogy a mai popszakmaban kevesen vannak ilyenek. Beszedben viszont valoban van mit tanulnia. :)
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#49 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 17:53

idézet:
Ezt írta Schwarzmueller:

es nem csak kepzett zenesz, hanem tanit is! Ezt azt hiszem, hogy a mai popszakmaban kevesen vannak ilyenek....
[/quote]

Hmmm, biztos, hogy a "mai popszakmában" ez jelent valami érdemlegeset? (Rémlik valami Kozsó vagy mi, mint a mai popszakma.....)
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#50 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 18:00

idézet:
Ezt írta lameXpert:

Hmmm, biztos, hogy a "mai popszakmában" ez jelent valami érdemlegeset? (Rémlik valami Kozsó vagy mi, mint a mai popszakma.....)
[/quote]

nem ilyen kozso 5percalattmegtanitalaksztarnak, rendes zenei iskolaban tanit jazzt. kozsot felejtsuk mar el. az ilyeneknek koszonheto az, hogy ilyen sok szennyel, tehetsegtelen sztarocskakkal tele van a radio.

#51 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 18:41

idézet:
Ezt írta Schwarzmueller:
kozsot felejtsuk mar el. az ilyeneknek koszonheto az, hogy ilyen sok szennyel, tehetsegtelen sztarocskakkal tele van a radio.[/quote]

idézet:
Nádas Gábor-Szenes Iván : ENGEM NEM LEHET ELFELEJTENI[/b]

Engem nem lehet elfelejteni,
Értem könnyeket illik ejteni,
Lehet így, lehet úgy,
De ha nincs is közös út,
Ábrándjaidban ott leszek úgyanúgy.
Gyűrött nappalok, hosszú éjszakák,
Régi csók ízét őrzi még a szád.
Lehet így, lehet úgy,
Derű, napfény, kacagás,
Nem pótol engem soha más.
Ezennel eljött az az óra,
Mely a búcsút hozza szelíden,
De emberemlékezet óta
Búcsúval nem ér véget még a szerelem.
Engem nem lehet elfelejteni,
Értem könnyeket illik ejteni,
Lehet így, lehet úgy,
De az álmok mezején,
Találkozunk még,
Te meg én… [/quote]

Vagy azért van tele mert: Megasztár!!! Giga-csillag?
¤

#52 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 10. 10:32

idézet:
Ezt írta Satriani:

[/quote]

Nekem soha nem tetszett, ahogyan énekel. Ha anno nem nyeri meg a KIFUTÓ döntőt, a harmat gyengén előadott Jamiroquai számmal, akkor most sehol nem lenne.

Akkor azért lett ő a győztes, mert a @&##ß$ Szigeti Feri őt találta eladhatónak.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#53 Felhasználó inaktív   Zsaner 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 10. 12:56

idézet:
Ezt írta Gaga:

Tisztára, mintha én írtam volna! :)
Péló :rolleyes: Barnuska egy kifejezetten hulladék ürge, akitől bármelyik OlvaSztár a döntőből jobb előadást produkál. A brezsnyeves, vagy Modern Talking-korabeli kitűzősdit pedig nem kellene erőltetnie, mert a habitusa anélkül is a TG kategóriába sorolja.
A United "zenekar" zenéjének hallatán azonnal kinyílik a bicska a zsebemben, mint a l'oreal reklámoktól, "mert megérdemli".

......

[/quote]

Nem hallottad még amikor azt énekli, amit ő is szeret, és úgy ahogy ő is érzi. Azt az alázatot láttam benne, amiről Piftuka beszélt itt nem rég.
A United együttes zenéjét én sem kedvelem különösebben, de ezzel kivívta a maximális tiszteletem.
Asus TXP4, PI200MMX, 64Mb SD, Matrox Mystique 220 2Mb, Innovision Voodoo2 12Mb, Gravis Ultrasound PNP

#54 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 10. 17:18

idézet:
Ezt írta Piftuka:
Nekem soha nem tetszett, ahogyan énekel. Ha anno nem nyeri meg a KIFUTÓ döntőt, a harmat gyengén előadott Jamiroquai számmal, akkor most sehol nem lenne.[/quote]

Nem csak énekelni láttam, gitározni is. Tényleg tud...

A Kifutóból annyira emlékszem, hogy indult egy barátom, és amikor ő szerepelt, azt megnéztem.

#55 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 14. 10:00

idézet:
Ezt írta Satriani:

Nem csak énekelni láttam, gitározni is. Tényleg tud...

[/quote]

A gitártudását nem vontam kétségbe (bár a United számokat kivéve nem hallottam játszani, abban meg nem nagy "was ist das", amit csinál).

Mellesleg nem csalódtam a zsűriben megint. :o Hozták, a "ki tud rosszabbat mondani Schmidt Veráról" történetet. Pedig most teljesen jó volt.
Negatívumnak felhozták (ugye miután Szikora leb***ta őket -főleg Somát-, hogy jól énekel, akkor mindjárt mondták, hogy nem az énekkel volt gondjuk), hogy milyen egyszerű számot választott (amiben az a "poén", hogy Pierrot-nek tudnia kell, hogy nem az előadók választottak, hanem megmondták nekik, hogy mit és kivel adjanak elő) és hogy nem volt hiteles "szerelme" robival.

Hát könyörgöm, kifogástalanul "játszották" el a szerepüket.

Nem volt kevésbé hiteles produkció és kevésbé egyszerű szám, mint a pantomimjáték, vagy a "vérgengszter és a kurvája" című produkció.
Szóval ez a nyilvánvaló kiejtési stratégia végül bejött (elég régóta próbálkoztak; eddig sikertelenül).

Persze a "három grácia" meglehetősen gyenge (megj.: Tóth Vera hétről hétre szürkébb), ámde agyondícsért produkciójával ellentétben, Vera és Laci egészen elképesztően zseniális duettjét szóra sem méltatta a zsűri. Vajon miért? :o

Evelyne természetesen megint agyon lett dícsérve és a legnagyobb kritika a "hamiskás" jelző volt, "második anyjától" Somától. Én a kiba' hamis jelzőt mondanám és a bűn gyenge produkciót. Amikor Péli azt mondta, hogy J.Lo rosszabbul énekli... LOL :D

Oláh Ibolya pedig megmutatta mi kell a magyar népnek.
Egy igazi ősparaszt, mocskosszájú, vadtahó.
Gusztustalan az a nő. Kilóg a szájából a kapanyél.
A bunkó nőnél csak egy gusztustalanabbat tudok elképzelni: a részeg és bunkó nőt. És az a hihetetlen arrogancia és felsőbbrendő öntudat, ami minden megnyilatkozásából árad...

Úgy elképzelem, amikor "megasztár" korában playback bulijainak egyikén "kommunikál" a közönséggel:

"P***ába, elb***ták a kollégák! Ez rossz CD! Mindjárt folytatom, hogy verjem a szátokba! K*rva jó bulit nyomok nektek mindjárt, hogy b****átok meg!

Na mivan már f***fejek? Nem tudtok egy elb***ott CD-t kicserélni? Akkor húzok a p***ába. Ide se jövök többet!" :p :) :D

Ez kell a népnek! "Müvellőggyön a magyar!"

#56 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 14. 11:37

idézet:
Ezt írta Piftuka:

Mellesleg nem csalódtam a zsűriben megint. :o Hozták, a "ki tud rosszabbat mondani Schmidt Veráról" történetet. Pedig most teljesen jó volt.
Negatívumnak felhozták (ugye miután Szikora leb***ta őket -főleg Somát-, hogy jól énekel, akkor mindjárt mondták, hogy nem az énekkel volt gondjuk), hogy milyen egyszerű számot választott (amiben az a "poén", hogy Pierrot-nek tudnia kell, hogy nem az előadók választottak, hanem megmondták nekik, hogy mit és kivel adjanak elő) és hogy nem volt hiteles "szerelme" Robival.
[/quote]

S. Vera + Robi "produkciója" a hallgathatóság/nézhetőség alsó határát súrolta, vagy inkább alatt is volt. Megérdemelten esett ki, nála már csak Evelyn eshetett volna ki megérdemeltebben.
Király Linda igyekezett elnyomni Lacit, meg kellett mutatnia,hogy ő biza sztár ! Lacinak szemmel láthatóan rosszul is esett, nem volt túl mosolygós a dal után.
Evelyn a szokásos hípertrágya, már rég nem kéne szerepelnie a műsorban.
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#57 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 14. 12:18

idézet:
Ezt írta iljicSke:

S. Vera + Robi "produkciója" a hallgathatóság/nézhetőség alsó határát súrolta, vagy inkább alatt is volt.
[/quote]

Nem értek egyet. Az, hogy Robi elrontotta a szöveget, egy dolog. Nem ő volt a főszereplő. Ellenben Vera a dalt jól énekelte. Jól eljátszották. Hol a gond?

idézet:
Ezt írta iljicSke:

Király Linda igyekezett elnyomni Lacit, meg kellett mutatnia,hogy ő biza sztár !
[/quote]

Hát az tényleg katasztrofális volt. Agyonfrazírozta a nótát (amely dalt mellesleg kedvelek). Nagyon nem tetszett, ahogyan Linda énekelte. Tényleg, belehalt volna, ha nem énekli szét? :o

#58 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 14. 21:23

Most hallottam Lindától Whtiney Houston I Will Always Love You c. számát.

A szövegből annyit tudott, mint a himnuszból, azaz a szám címét. Ezt nyúzta cifrábbnál cifrábban. LOL :D
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#59 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 14. 22:52

En sajna nem lattam a megastart, csak a naploban lattam, hogy Robi visszaszolt a zsurinek. Nekem az a velemenyem, hogy ha mar felkernek vkit, es az illetonek (jelenesetben Szikoranak) illene hatterben maradnia. Nem tudok velemenyt mondani a tobbiekrol, csak a Gaspar Laci-Kiraly Linda duettbol hallottam egy toredeket; javitsatok ki ha tevedek, a szam cime Endless love. Ezt ha jol emlekszem Mariah Carey & Luther Vandros(s) enekelte. Engem az a toredek megfogott, amit hallottam az tetszett. :) :cool:

#60 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 14. 23:05

Hogy az Evelyne (miért nem Evelin???) milyen írtóóóóóóóóóóóózatosan hamisan énekelt, az valami hihetetlen. :( Meg ahogy próbálta J.Lo mozgását levenni, szánalmas... :( Nem baj ha nem jó nő, nem is az a lényeg hanem a (nemlétező) hangja, de ez a bénázása... :( Huh.

A zsűriről meg az a véleményem, hogy bekaphatják.
Szegény Vera most tényleg nem volt rossz, ellenben Evelyne (vagy ki :) ) hozta a szokásos színvonaltalan önmagát. Mondja már meg nekem valaki, hogy ki a hátszele ennek a csajnak? Mert hogy tehetsége nem sok van ( a kiesőkhöz képest, persze) az tuti.

Na jól kimérgelődtem magam. :)

A paraszt Ibolykát meg beírathatnák egy gyolstalpaló esti suliba, mert a hangja egy dolog (tényleg remek), de a viselkedése/kultúráltsága... zéró. Esetleg - ha az iskola büdös neki - elmondhatnák neki műsor előtt, hogy mit illik és mit nem.
A nagyképűségét ne is említsük, tényleg az az érzésem hogy ha ugrana egy nagyobbat, meg sem állna a Holdig, úgy el van szállva magától.

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.