Megasztár!!! Giga-csillag?
Elküldve: 2004. 03. 14. 23:25
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2004. 03. 14. 23:37
idézet:
nem ilyen kozso 5percalattmegtanitalaksztarnak, rendes zenei iskolaban tanit jazzt [/quote]
na ja, aki tudja csinálja aki nem az tanitja
Én inkább tanulni Babos-hoz, Pegé-hez mennék, nem barnus-hoz..
Szerintem Tóth Vera hangja magasan a legjobb még igy képzetlenül is..Ha tanitanák normálisan énekelni, Cserháti Zsuzsa elbujhatna mellette, pedig neki is nagyon ütös hangja volt, RIP![]()
Elküldve: 2004. 03. 15. 01:33
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Jééé, hát én is éppen ezt írtam délután.[/quote]
Most olvastam vissza, és tényleg.
A fenti szösszenetet csak úgy hirtelen mérgemben írtam, nem másoltalak.![]()
Elküldve: 2004. 03. 15. 08:59
Szerintem aki válogatja nekik a dalokat, eléggé genyó volt most is SV-al, egyszerüen nem feküdt neki ez a dal, Szikora meg késett mint a makói személyvonat
Elküldve: 2004. 03. 15. 23:55
idézet:
Ezt írta Satriani:
Nem tudom, ezt milyen ismeretanyag és tapasztalat birtokában mondod... Én láttam többször a pacákot zenélni, képzett jazz-zenésszel van dolgunk. Beszélni valóban nem képes, viszont zenélni annál inkább.[/quote]
Akkor dzsesszeljen vissza jazz-elni, mert az Egyesült nevű zenekar valami iszonyatos mellékefélés.
× ABIT KN9 Ultra × Athlon™ 64 X2 6000+ × Inno3D™ Geforce 7950GT 512MB × 4x1024MB Kingmax DDR2 1066MHz× Iiyama Vision Master Pro 454 × Maxtor 6Y120P0 × Maxtor 6V250F0 × Pioneer DWR-216D × Codegen 9011 × Creative Inspire T7700 7.1 ×
Elküldve: 2004. 03. 16. 10:07
SVera kiejtése valóban tudatosnak tűnt, de azt kell, hogy mondjam, hogy az Evelyne mellett ő a leggyengébb énekes a bandából. A saját dalait nagyon szépen, megkapóan énekli, de amúgy nem egy nagy dalnok.
A Szikorával énekelt duettről annyit, hogy a dal is és Szikora is kritikán aluli volt. Szikora hamis volt, késett, elrontotta a szöveget többször, szarul mozgott, amatőr volt. A dal pedig lapos, ének szempontjából nem kihívás. Sajnos a Vera ebben sem villogott. Talán korrektnek lehet nevezni az előadását, de jónak már nem nagyon...
A zsűrit meg kell, hogy védjem, ugyanis az értékelésnél mindenki kiemelte, hogy bár a "szikorás" duett gyenge volt, a Lacival énekelt szám nagyon jól sikerült. Egyetértek a Bakáccsal (így írják a nevét?), nagyon sokat számít a partner - és a dal is...
Az Evelyne gyenge, bízom a szavazókban a következő körben
A Király Lindát ebben az esetben nem tudom, mé' kell b@sztatni... (Nyilván megszokásból
A Tóth Vera leénekelte Auth Csillát. Valaki írta korábban, hogy kell még neki 10 év. Így van, picit érettebb lesz a hangja, és lehet egy dívánk
Ibolya pedig megköszönheti, hogy olyan kreatív partnert kapott, mint a (nekem egyébként is szimpatikus) druszám. Így kell egy gyengécske dalt jól előadni! "Nekem nagyon tetszett" - mondhatnám Pély Barnával szólva
Ibolykánk valóban elszólta magát... Durva volt. Faragatlan. De a tehetségét ez nem befolyásolja. Egyszerűen kiforratlan, csakúgy, mint a Laci kivételével a többiek. Csak míg a többieknél elsősorban előadói hiányosságok vannak, nála ezek úgy tűnik, "emberi dolgok".
Remélem, Vera-Ibolya-Laci lesz a dobogó. A sorrend számomra szinte közönbös, továbbra is tartom, hogy szerintem mindhárman nagyon tehetségesek. Ja, és hadd idézzem Pierrot-t: "Lemezt Szabó Leslie-nek!"
Elküldve: 2004. 03. 16. 10:10
idézet:
Ezt írta Gandalf:
na ja, aki tudja csinálja aki nem az tanitja[/quote]
Kollégáim nevében is kikérem magamnak
idézet:
Ezt írta Gandalf:
Én inkább tanulni Babos-hoz, Pegé-hez mennék, nem barnus-hoz..[/quote]
Én inkább Baboshoz, Pegéhez
Egyébként majdnem egyetértekVolt szerencsém párszor találkozni a Babossal, valamint az egyik gitártanárom felvételizett nála a jazzkonzin, egyikünknek sem voltak kellemes benyomásaink róla... A Pege viszont végtelenül szimpatikus.
Elküldve: 2004. 03. 16. 10:14
idézet:
Ezt írta Gaga:
Akkor dzsesszeljen vissza jazz-elni, mert az Egyesült nevű zenekar valami iszonyatos mellékefélés.[/quote]
Valóban... A rádiós nótáik az átlag popzenéhez képest igényesek, hangszerelve vannak, csak egyszerűen nem tetszenek. Párszor meghallgattam az albumaikat, de nagyon hamar ráuntam. Bár van egy "Greg on the bass" című számuk, az "kúl"![]()
Elküldve: 2004. 03. 16. 10:20
idézet:
Ezt írta Satriani:
Volt szerencsém párszor találkozni a Babossal, valamint az egyik gitártanárom felvételizett nála a jazzkonzin, egyikünknek sem voltak kellemes benyomásaink róla... [/quote]
Nézd meg egy konceten, hogy viselkedik a többiekkel vagy a feleségével......... és a benyomásaid erősödni fognak.
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 03. 16. 10:24
idézet:
Ezt írta Satriani:
SVera kiejtése valóban tudatosnak tűnt, de azt kell, hogy mondjam, hogy az Evelyne mellett ő a leggyengébb énekes a bandából. A saját dalait nagyon szépen, megkapóan énekli, de amúgy nem egy nagy dalnok.
A Szikorával énekelt duettről annyit, hogy a dal is és Szikora is kritikán aluli volt. Szikora hamis volt, késett, elrontotta a szöveget többször, szarul mozgott, amatőr volt. A dal pedig lapos, ének szempontjából nem kihívás. Sajnos a Vera ebben sem villogott. Talán korrektnek lehet nevezni az előadását, de jónak már nem nagyon...
[/quote]
Azért tűnhetett tudatosnak, mert már hetek óta mindenki azt mondja, rég ki kellett volna esnie. A kéthetes szünet után ő is, és Edmond is énekelt egy-két jót, de aztán visszaestek a béka segge alá.
Nem volt semmi baj a dalválasztással, csak dolgozni kellett volna rajta egy kicsit. Sajnos ezt senki nem befolyásolhatja. Talán Vera megszeppent a nagy "Megasztár"-tól, és nem mert neki szólni, hogy szar volt. Egyébként szerintem Pierrot válogatja a dalokat, mint zenei producer.
idézet:[/quote]
Az Evelyne gyenge, bízom a szavazókban a következő körbenEgyébként volt utána valami háttérműsor vagy mi, abban modott valami olyasmit, hogy ő kevésnek érzi már magát. Szimpatikus, helyes felismerés.
Ez biztos. A produkció inkább Ganxstára épült. De hát Evelyne-t bennt kell tartani, mert kell a kuriózum.
A Tóth Vera leénekelte Auth Csillát. Valaki írta korábban, hogy kell még neki 10 év. Így van, picit érettebb lesz a hangja, és lehet egy dívánk
Én pont fordítva éreztem. Nem igazán jött be neki Michael Jackson fiatalkori gyerekes hangja. És elveszett a szám játékos hangulata. Ennek ellenére nem volt rossz produkció.
Ibolya pedig megköszönheti, hogy olyan kreatív partnert kapott, mint a (nekem egyébként is szimpatikus) druszám. Így kell egy gyengécske dalt jól előadni! "Nekem nagyon tetszett" - mondhatnám Pély Barnával szólva
A párom csak hallgatta, és azt mondta, nagyon nem tetszett neki. Én viszont néztem is, és az állam leesett. Kidolgozott, komplett produkció volt, nagyon tetszett. Mondta előtte Ibolya, hogy nem szívesen énekelte el a számot, ennek ellenére lenyűgöző volt a párosuk. Gondolom az ötlet főlek Nováktól származott.
Egyébként ebben a dalban sem volt több, mint a SVera-Szikora pároséban.
Remélem, Vera-Ibolya-Laci lesz a dobogó. A sorrend számomra szinte közönbös, továbbra is tartom, hogy szerintem mindhárman nagyon tehetségesek. Ja, és hadd idézzem Pierrot-t: "Lemezt Szabó Leslie-nek!"
Egyetértek.![]()
Elküldve: 2004. 03. 16. 10:46
Soma meg elmehet a jó édes...Elmondja mindennek Verát, amikor meg Szikora visszaszólt, Soma csak ennyit nyögött ki: "hát nem a hangjáról volt szó". Hát bazze, Te pulihajú tehén, akkor miről? Miről szól ez a nyamvadék műsor, ha nem a hangjáról? Ha a külső lenne a fontos, akkor se Tóth Vera, se Ibolya nem lenne már sehol. De az év hangját keresik tudtommal. Tény, hogy nem SVeráé az év hangja, de akkor is. Soma meg mindig azon lovagol (szegény ló), hogy nem volt elég szexis, kihívó, erotikus, mittudomén. Mégis, mi a 3,14csát várt egy mélyen vallásos lánytól? hogy kivillantsa a jobb mellét, mikozben Beatles-t énekel? Ugyanmár...
Ellenben Evelin (csakazéris így írom) volt minden, "kész nő, erotikus, díva", talán csak kredencajtó nem. Szívem szerint már rég hazazavartam volna, semmi hangja nincs, csak vonaglik a színpadon. J.Lo és Evelin egy mondatban? MegaLOL. Remélem most ő megy haza...semmi keresnivalója a döntőben.
Ganxsta beszólásán jót röhögtem: "kirázni mást szoktak..." nem normális
[ 2004. március 16.: bálesz szerkesztette a hozzászólást ]
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig
Elküldve: 2004. 03. 16. 10:51
idézet:
Ezt írta bálesz:
Ellenben Evelin (csakazéris így írom) volt minden, "kész nő, erotikus, díva", talán csak kredencajtó nem. Szívem szerint már rég hazazavartam volna, semmi hangja nincs, csak vonaglik a színpadon. J.Lo és Evelin egy mondatban? MegaLOL. Remélem most ő megy haza...semmi keresnivalója a döntőben.
Ganxsta beszólásán jót röhögtem: "kirázni mást szoktak..." nem normális
[ 2004. március 16.: bálesz szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Pedig az a vonaglás, amit Evelin előadott, rém gyengusz volt, erotikus viszont semmiképp. Táncolt ő már jobban a vetélkedő során. Most mintha egy mázsás cipőt raktak volna rá, úgy emelgette a lábait.Persze Somával jól kijött, ez látszott. Ganxsta legalább feldobta a produkciót.
![]()
Elküldve: 2004. 03. 16. 11:04
idézet:
Ezt írta bálesz:
J.Lo és Evelin egy mondatban?[/quote]
Szerintem nyugodtan. Ha van tehetségtelen világsztár, az a Jennifer Lopez. Gyönyörű arca van, slussz. A színészi képességeit hagyjuk, a tánctudását nem tudom megítélni. Az viszont, hogy lemezt adhat ki, felháborít. Nyüszögő, vékony, erőtlen hangja van, a Megasztár döntőjéből bárki leénekelné a színpadról.
Egyáltalán nem tartom véletlennek, hogy az évente esedékes Divas gálára - az eladott kismillió lemez dacára - tudtommal még egyszer sem hívták. Oda Céline Dion, Whitney Houston, Brandy, Shania Twain, Chaka Khan, Mariah Carey, Shakira, Aguilera meg hasonlók kapnak meghívást - olyanok, akiknek jó énekhangjuk van, és tudják is élőben használni. J.Lo egy nagy vicc, egy marketing-lufi, egy gyönyörű arc és egy nagy, kívánatos segg, ennyi.
Elküldve: 2004. 03. 16. 11:05
idézet:
Ezt írta Satriani:
...egy gyönyörű arc és egy nagy, kívánatos segg, ennyi.[/quote]
De Evelinnek még az sincs![]()
![]()
Szóval nem lehet őket egy mondatban említeni
![]()
Konfig
Elküldve: 2004. 03. 16. 11:13
idézet:
Ezt írta Satriani:
... egy gyönyörű arc és egy nagy, kívánatos segg, ennyi.[/quote]
Egyetértek.
De az a segg... nyamm...![]()
Elküldve: 2004. 03. 16. 11:16
idézet:
Ezt írta Etele:
De az a segg... nyamm...[/quote]
Engedd meg, hogy egy barátom idézzem, mikor meglát egy formás, de méretes hátsóval rendelkező hölgyet:
idézet:
Hmm... Ha ez leugrik négykézláb...[/quote]
![]()
Elküldve: 2004. 03. 16. 11:56
idézet:
Ezt írta bálesz:
De Evelinnek még az sincs![]()
![]()
[/quote]
Tudtommal inkriminált hölgy még kiskorú, így a személyét illető, nőiességét firtató kijelentéseket elvből és hivatalból ignorálom. :confused:![]()
![]()
Elküldve: 2004. 03. 16. 12:01
idézet:
Ezt írta Satriani:
Tudtommal inkriminált hölgy még kiskorú, így a személyét illető, nőiességét firtató kijelentéseket elvből és hivatalból ignorálom. :confused:![]()
[/quote]
Ne mondd már, hogy nincs még 18
:confused:
Konfig
Elküldve: 2004. 03. 16. 12:13
Különben a Moulin Rouge iszonyat jó volt és TVera abszolút lenyomta a többieket! Gratula!

Súgó
A téma zárva.