HWSW Informatikai Kerekasztal: Megasztár!!! Giga-csillag? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megasztár!!! Giga-csillag? Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 16. 12:49

idézet:
Ezt írta Lanti:
Ha már a dalválasztást említettétek, szeretném megjegyezni, hogy egy adott sztár népszerűsége nem befolyásolhatta a szavazás végkimenetelét?...[/quote]

Ebben igazad van, nekem is megfordult a fejemben. :)

A dalválasztással kapcsolatban: természetesen nagyban tudják befolyásolni vele hogy kinek legyen jobb/rosszabb, szvsz.

#82 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 16. 12:52

idézet:
Ezt írta Etele:

A dalválasztással kapcsolatban: természetesen nagyban tudják befolyásolni vele hogy kinek legyen jobb/rosszabb, szvsz.
[/quote]

Erre a legjobb példa a "Something stupid"... Ennél ideálisabb "versenybőlkiejtős" dalt nem nagyon találhattak volna. :(
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#83 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 16. 12:53

idézet:
Ezt írta Lanti:
Ha már a dalválasztást említettétek, szeretném megjegyezni, hogy egy adott sztár népszerűsége nem befolyásolhatta a szavazás végkimenetelét? [/quote]

Most megjegyzed vagy kerdezed? :) Ha kerdezed, akkor sztem nem. Auth Csillatol nem igazan hallottam meg sajat szamot, csak feldolgozasokat. Ettol fuggetlenul persze nagyon jo eloado. Most mar azt mondom, hogy ha ezek a jeloltek nem kallodnak el, akkor lehet beloluk meg magyar szinten sztar. Inkabb hallgatom oket, mint ezeket a muanyag, egynyari sz..okat.

Errol jut eszembe! Volt anno a TV2nek vmi hasonlo musora. Nem emlekszem pontosan mi, csak az, hogy tobb fiatalt kivalasztottak, es tanultak enekelni, tancolni stb. Jott is ki egy lemezuk talan. Az egyuttes neve vmi Sugar and... nemtom mi.. Veluk mi lett?
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#84 Felhasználó inaktív   SCupi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 16. 13:01

Ez a megasztár dolog "év hangja" már réges rég eldőlt, hogy kit illet meg majd. Nem hiába nem mutatják már a szavazati állás a végén...

Sajnálom, hogy Vera kiesett, mert vannak ott nála sokkal gyengébb előadók. :(

#85 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 16. 13:07

idézet:
Ezt írta Schwarzmueller:

Errol jut eszembe! Volt anno a TV2nek vmi hasonlo musora. Nem emlekszem pontosan mi, csak az, hogy tobb fiatalt kivalasztottak, es tanultak enekelni, tancolni stb. Jott is ki egy lemezuk talan. Az egyuttes neve vmi Sugar and... nemtom mi.. Veluk mi lett?
[/quote]

Sugar&Spice. Na AZ egy vicc volt :)
Konfig

#86 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 16. 13:08

idézet:
Ezt írta bálesz:

Erre a legjobb példa a "Something stupid"... Ennél ideálisabb "versenybőlkiejtős" dalt nem nagyon találhattak volna. :(
[/quote]

Szerintetek mennyit sztámít az, hogy mit és hogyan énekelnek?
Tekintsünk el attól, hogy esetleg a TV2 csal. Van olyan ember aki végighallgatja a műsort, majd azt mondja nekem ma ez tetszett legjobban, erre szavazok? Jövő héten meg esetleg másra. Akárhogy énekel is ugyanarra szavaz minden héten.

Egyébként tényleg feltűnő volt az az utálat amit a zsűri(főleg Soma) SVera irányában mutatott. Vajon miért?
Nem mintha ő beleillene ebbe a "megasztárságba". De Evelin engem is idegesít. Nem tud kiénekelni egy tiszta hangot (nem értek a zenéhez ugyhogy ez lehet, hogy nem igaz :)), valamint még beszélni sem tud, ez lehet a piercingtől is. Lehet, hogy Somának ez tetszik benne? :) A többiek tényleg kiemelkednek közülük, bár Ibolykát tényleg meg kellene nevelni és egy pszihológus is jól jönne neki.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#87 Felhasználó inaktív   Lanti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 16. 13:11

idézet:
Ezt írta Schwarzmueller:

[/quote]

Sugar and Spice asszem azaz amire te gondolsz. Nah azok azért kerültek a süllyesztőbe, mert olyanok is voltak.. Szánalmasak és borzalmasak. Jah, igen, a Kozsó karolta fel őket. Nah ő a magyar popzene szégyene. Annyira égő, hogy már
fáj, de ő nem veszi magát észre..
:rolleyes:
bontatlan Spire SPA04B4 WhisperRock IV processzorhűtő eladó (AMD Barton, Thunderbird, Sempron procikhoz)!

#88 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 16. 13:14

idézet:
Ezt írta Satriani:
Kis késéssel én is leírom a véleményem...

...

Ja, és hadd idézzem Pierrot-t: "Lemezt Szabó Leslie-nek!" :cool:
[/quote]

[url="http://"http://www.szaboleslie.hu"]Szabó Leslie[/url]

Igaz, nem lemez, de 9 nóta letölthető...
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#89 Felhasználó inaktív   Lanti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 16. 13:16

idézet:
Ezt írta DzsiAr:

...De Evelin engem is idegesít. Nem tud kiénekelni egy tiszta hangot (nem értek a zenéhez ugyhogy ez lehet, hogy nem igaz :)).
[/quote]

Szerintem ha nem értesz a zenéhez annál jobb. Énse értek hozzá, de ha szerintem így is hamisnak érezzük (zenéhez nem értvén) akkor az már tényleg gázos. Mert ok, ha valakinek abszolut hallása van és néha észreveszi,de ami az egyszerű fülnek hamis, az már súlyos eset. :(
bontatlan Spire SPA04B4 WhisperRock IV processzorhűtő eladó (AMD Barton, Thunderbird, Sempron procikhoz)!

#90 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 16. 13:17

idézet:
Ezt írta Lanti:

...Jah, igen, a Kozsó karolta fel őket. Nah ő a magyar popzene szégyene. Annyira égő, hogy már fáj, de ő nem veszi magát észre.. :rolleyes:
[/quote]

Miért érdekelné? Ő nagyon jól keres ezeken a "zenekarokon".
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#91 Felhasználó inaktív   Anitaa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 16. 13:26

[QUOTE]Ezt írta bálesz:
Soma meg elmehet a jó édes...Elmondja mindennek Verát, amikor meg Szikora visszaszólt, Soma csak ennyit nyögött ki: "hát nem a hangjáról volt szó". Hát bazze, Te pulihajú tehén, akkor miről? Miről szól ez a nyamvadék műsor, ha nem a hangjáról? Ha a külső lenne a fontos, akkor se Tóth Vera, se Ibolya nem lenne már sehol. De az év hangját keresik tudtommal.

Az év MEGASZTÁRJÁT keresik, nem az év hangját...
Itt a döntőben már mindenkinek nagyon jó hangja van, ez nem kétséges...de a zsűri is elmondja hétről hétre, hogy ez kevés, ettől nem lesz vki megasztár.
Azt is kell nézniük, hogy ki hogyan tudja megfogni a közönséget; hogyan oldja meg, ha olyan dalt kell énekelnie, amit nem szeret vagy nem stílusa; tud-e fejlődni a fordulók során, stb., stb. Szóval sok tényezős a dolog.

Egyébként a legutóbbi adásról: nagyon tisztelem TVerát, hogy hangszál- és torokgyulladással így tudott produkálni.
Fiatal az, akinek fogalma sincs róla, hogy a „régi szép idők” most vannak.

#92 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 16. 13:29

idézet:
Ezt írta DzsiAr:

...Egyébként tényleg feltűnő volt az az utálat amit a zsűri(főleg Soma) SVera irányában mutatott. Vajon miért?...
[/quote]

Azért, mert Somát csak az érdekli, hogy az éppen dalolászó hölgy minél "szekszisebb" legyen, leszarja, hogy mit és hogyan énekel. Tekerje a csípőt, legyen kinn a poci, Sománál már nyerő vagy. Jó énekelsz, de visszafogott a stílusod? ugyan már...mit akarsz Te itt? Somababa gésának nincs Rád szüksége... :mad:
Konfig

#93 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 16. 13:33

idézet:
Ezt írta Satriani:
A saját dalait nagyon szépen, megkapóan énekli, de amúgy nem egy nagy dalnok.[/quote]

Egyetértünk. De szvsz egy igazi ír zenét játszó együttesbe nagyon illene a hangja.

idézet:
Ezt írta Satriani:

A Szikorával énekelt duettről annyit, hogy a dal[..] kritikán aluli volt. A dal pedig lapos, ének szempontjából nem kihívás. Sajnos a Vera ebben sem villogott. Talán korrektnek lehet nevezni az előadását, de jónak már nem nagyon...
[/quote]

Mégegyszer megjegyzem: nem ő választotta a dalt! Köteles volt ezt énekelni!
Mindazonáltal egy produkció nem feltétlenül attól jó, hogy széténekli magát az énekes. Például anno Mujahid Zoli szvsz kicsit elszúrta azt a saját popdalt, amit Leslie-vel közösen írtak. Mert egy olyan dalnál éppen NULLA szükség van a jazzes frazírokra. Ő pedig pakolt bele rendesen.
Szóval Vera éppen annyit énekelt, amennyi ebben a dalban "benne van."

idézet:
Ezt írta Satriani:
A zsűrit meg kell, hogy védjem, ugyanis az értékelésnél mindenki kiemelte, [/quote]

Egyrészt nem mindenki. Másrészt nem ugyanaz a porig alázni kritikával valakit, amjd megjegyezni, hogy azért de ügyes vagy... (ismeritek a viccet? "Színházban: -Nézze milyen ronda vízfejű gyerek játszik. #De hiszen az az én fiam. -Megjegyzem: jól áll neki!)

Vagy az amit műveltek. Mert a három csaj külön produkcióját részletesen kiértékelték és ajnározták (pedig nagyon gyenge volt). Egyszerűen nem volt fair, amit csináltak és ez a legfinomabb kifejezés.

idézet:
Ezt írta Satriani:
A Király Lindát ebben az esetben nem tudom, mé' kell b@sztatni... ([...] Mindkettejüknek nagyon komoly énekhangjuk van.[/quote]

Senki nem vitatta. Semmi bajom Lindával. De a produkciót széténekelte. Azért Satriani Komám, mikor hallottad te ezt a számot Mariahtól így előadva? Én hallottam jópár verzióban, de úgy énekelte, ahogy kell.
Linda nem. Túlhajlítgatta és ezzel leénekelte Lacit a színpadról, aki éppen annyit frazírozott, amennyi kell.

idézet:
Ezt írta Satriani:
Így van, picit érettebb lesz a hangja, és lehet egy dívánk :)[/quote]

Ha valóban sikerül beérnie, akkor valószínűleg így lesz.

idézet:
Ezt írta Satriani:
Ibolya pedig megköszönheti, hogy olyan kreatív partnert kapott,[/quote]

Erről van szó. Ez is egy nagyon egyszerű szám (ja, a zsűrihez még annyit, hogy érdekes módon itt ezt nem hozták fel negatív kritikaként) és sikerét Novák Peti zsenialitásának köszönheti. Mindamellett szvsz Ibolya most nem énekelt túl jól, Peti ellenben tökély volt. Amikor megszólalt, azt hittem Bowie énekel. :)

idézet:
Ezt írta Satriani:
Ibolykánk valóban elszólta magát... Durva volt. Faragatlan. De a tehetségét ez nem befolyásolja.[/quote]

Én nem látom azt az őstehetséget benne, de most nem ez a lényeg. Egy ősbunkó és ez nem egyenlő az általad említett kiforratlansággal. Emellett iszonyúan elszállt már magától.
Amikor azt mondta, hogy sem Tina Turner, sem David Bowie nem egy nagy előadó...

A cipőjük sarkáig nem érhet fel!

idézet:
Ezt írta Satriani:
"Lemezt Szabó Leslie-nek!" :cool:[/quote]

Előbb-utóbb szvsz csak sikerül neki egyet összehozni.
Amúgy a honlapján fellelhető számok közül hetet már régebben letöltöttem. Ajánlom meghallgatásra őket. Zseniálisak!

Kát, hogy nem adta elő a Didammdamm című nótát a műsorban! :p :D
Megnéztem volna egy két ember arcát! :)

"Di-di-damm-damm, damm-di-di-damm-damm."
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#94 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 16. 13:36

idézet:
Ezt írta bálesz:
[...] Mégis, mi a 3,14csát várt egy mélyen vallásos lánytól? hogy kivillantsa a jobb mellét, mikozben Beatles-t énekel? Ugyanmár...[/quote]

LOL Bálesz! :D Amúgy tök igazad van. Az a helyzet, hogy én némi női irígységet is véltem felfedezni Somában. Ő is volt már minden, csak hogy a TV-ben szerepelhessen. Ha élő adásban kellene 'ni valakivel, azt is bevállalná szvsz.
Kiváló jazzénekesnő, de TV-s személyiségként szerintem is egy ripacs.

idézet:
Ezt írta bálesz:

Ellenben Evelin (csakazéris így írom) volt minden, "kész nő, erotikus, díva", talán csak kredencajtó nem. Szívem szerint már rég hazazavartam volna, semmi hangja nincs, csak vonaglik a színpadon.
[/quote]

Hát igen. Pedig én Evelyne és Ibolya párost várok az "ezüst- és aranyéremre".

#95 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 16. 13:38

idézet:
Ezt írta Studi:

Táncolt ő már jobban a vetélkedő során.
[/quote]

Mikor? :) A vállát kinyomja az egyik irányba, miközben a seggét az ellentétes irányba löki oldalra. Minden számnál ezt csinálta. Ahogy bálesz mondta: se hangja, se mozgása.
Igazi "antinő".

#96 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 16. 13:39

idézet:
Ezt írta Satriani:

J.Lo egy nagy vicc, egy marketing-lufi, egy gyönyörű arc és egy nagy, kívánatos segg, ennyi.
[/quote]

Teljes mértékben egyetértek...
leszámítva, hogy primitív feje van és nagy, egyáltalán nem túl kívánatos tepsisegge. Ennyi. :)

#97 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 16. 13:42

idézet:
Ezt írta Lanti:
Szerintem a Szikora egy beképzelt pöcs, nem tud ő semmit, az egész hülye csikidámos dolgát lehúzhatja a budin. [/quote]

Ez így ebben a formában nem igaz. Az R-GO együttes egészen jó volt és számtalan igazi, színvonalas slágerük van (persze ez az ott közreműködő kiváló zenészeknek IS köszönhető nem csak Robinak).
Az viszont tény, hogy Szikora, mint ember hiteltelen. De ez már más lapra tartozik. Attól még csinálhat jó zenét.

#98 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 16. 13:45

idézet:
Ezt írta DzsiAr:

De Evelin engem is idegesít. Nem tud kiénekelni egy tiszta hangot (nem értek a zenéhez ugyhogy ez lehet, hogy nem igaz :))
[/quote]

Ha ezt észrevetted, akkor az nem igaz, hogy nem értesz a zenéhez! ;)

#99 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 16. 20:30

:mad: Én egyáltalán nem értek egyet azokkal akiknek nem tetszik Evelyne bármi miatt is. Szerintem a színpadon egyértelműen ő tudja "eladni" magát a legjobban. És az sem hátrány hogy félvér, benne van ez a feka lazaság abszolút a lányban! Schmidt Verának pedig kb már 6 héttel ezelőtt ki kellett volna esnie, egyáltalán nem volt oda való, amit a Szikorával alkotott az megy egyenesen katasztrófa volt. A férfiak közül Gáspár Laci nagyon ott van, tud énekelni és emberből van a lelke! Evelyne - Gáspár Laci befutót várok. :cool: :p
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#100 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 16. 22:58

idézet:
Ezt írta Piftuka:

Teljes mértékben egyetértek...
leszámítva, hogy primitív feje van és nagy, egyáltalán nem túl kívánatos tepsisegge. Ennyi. :)
[/quote]

Azért én megismerkednék közelebbről azzal a nem túl kívánatos tepsiseggel... :) :)

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.