Idézet: Samuraj - Dátum: 2014. 01. 11. 22:41
Azt kéne figyelembe venni, mit ad a hitesség és a biblia a társadalomnak: jó erkölcs, becsület, tisztesség, nem lop-csal-hazudik, családcentrikusság: nem verexik a papa, de még hazaszeretet is jócskán meg van prédikálva - pont ezek miatt inkább a jobbikkal van a legtöbb közös nevező, a cigány és zsidóüldözéshez meg nem tudok hozzászólni, nem ismeresm ezt a vonatkozását.
Az viszont rossz megközelítés, hogy a zene meg a hangulat miatt legyen valaki tag. A "mély" hitesek mindegyike azért ment be vagy maradt ott, mert érez valamit az anyagi világon túl, azon felül (kb mint a mátrixban, hogy valami nem stimmel). Mellesleg én pont a zenével nem vagyok teljes mértékben megelégedve, úgyhogy alkalmasint társítani kell tiesto-t, armin van búrát, stb. Tegnap is volt koncert, sok nem hites is jött, Geszti Péter és énekelt párat. Sajnos a hangteknik-man elrontotta, úgyhogy jó pocsék lett, de ez is csak nekem nem teccik. (vagy esetleg jobb piezo sugárzók kellenének?)
Csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni, ezt is inkább zárójelben, ezen a fórumon úgyse folyik e téren téma, de szeretném elejét venni az álhírek rossz kihatásának. Tehát ezt a cikket NEM érdemes elolvasni.
Az az izraeli zászló mindennapos amúgy? Mert akkor nem tiszta nekem, hogy melyik haza szeretetére utalnak a prédikációk.
Nameg téged se ismerlek, se azt aki a cikket írta, lehet, hogy mindketten kamuztok, én ezt sajnos nem tudhatom.

Súgó
A téma zárva.