idézet:
Ezt írta Brett Shaw:
Ezt te fogalmaztad Drumm vagy idézet? Mert ha te, akkor gratula!Ez már Gugásan nagyszerű, Lamexesen bölcs és mélyenszántó.
[/quote]
Csak az a szar, hogy az életből merítettem és nem a máséból...
***Dumaparty
Elküldve: 2004. 03. 16. 14:35
Elküldve: 2004. 03. 16. 20:33
Elküldve: 2004. 03. 16. 20:41
idézet:
Ezt írta Drummaster:
Elnézést kérek mindenkitől, hogy gondolataimat ilyen közvetlen módon osztottam meg veletek. Nincs jogom ahhoz, hogy terheljelek Titeket a dolgaimmal, esetleg rossz hangulatot okozva. Készséggel törlöm, ha úgy kívánjátok.[/quote]
Ne tedd.
Elküldve: 2004. 03. 16. 20:44
idézet:
Ezt írta Drummaster:
Csak az a szar, hogy az életből merítettem és nem a máséból...[/quote]
Addig jó.
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 03. 16. 21:25
idézet:
Ezt írta Drummaster:
Elnézést kérek mindenkitől, hogy gondolataimat ilyen közvetlen módon osztottam meg veletek. Nincs jogom ahhoz, hogy terheljelek Titeket a dolgaimmal, esetleg rossz hangulatot okozva. Készséggel törlöm, ha úgy kívánjátok.[/quote]
Jesszus!![]()
![]()
Mi történt már megint? Azt hiszem, sürgősen beszélnünk kell!
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2004. 03. 17. 07:59
idézet:
Ezt írta Drummaster:
Sziasztok, jó reggelt!![]()
Már miért ne oszthatnád meg velünk a gondolataidat? :confused: Bátran öntsd ki a lelked, szvsz senki nem fog neheztelni érte, ha másképp nem is tudunk, legalább lélekben melletted vagyunk.
Ui: Na, ez jó ömlengősre sikeredett,mindegy, szóval fel a fejjel!
[ 2004. március 17.: Thrawn szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 17. 09:00
idézet:
Ezt írta Drummaster:
Szép napot mindenkinek
Nyugodtan ürítsd ki a bilit. Figyelünk, hallgatunk, lélekben támogatunk... Nekem hétfőn borult elég sok minden, de arra témára van itt más topik a Szigeten.
[ 2004. március 17.: Sztee szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 17. 09:14
Hogy ityeg...?
Drumm, nem iszunk meg egy sört valamikor?
Elküldve: 2004. 03. 17. 09:46
idézet:
Ezt írta doszy:
Sziasztok!
Hogy ityeg...?
[/quote]
Szia!![]()
Ehhhh.... rosszul. Tulajdonképpen csak az a bajom, hogy végre jó idő van, én meg itt csücsülök a munkahelyemen, amikor kirándulni is lehetne. Hétvégén meg majd tutira esni fog.![]()
Elküldve: 2004. 03. 17. 10:10
idézet:
Ezt írta Thrawn:
Szia!![]()
Ehhhh.... rosszul. Tulajdonképpen csak az a bajom, hogy végre jó idő van, én meg itt csücsülök a munkahelyemen, amikor kirándulni is lehetne. Hétvégén meg majd tutira esni fog.[/quote]
Tényleg esni fog? Mennyenmá...
Mondjuk a péntek nem olyan érdekes, mert a cég éves záró közgyűlése lesz, nyilvánvalóan fedett helyen.
Csütörtökön meg megyünk csocsózni.A Microsoft szervezi a kiemelt partnereinek.
Lealázzuk őket...
[ 2004. március 17.: doszy szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 17. 13:53
Elküldve: 2004. 03. 17. 14:02
idézet:
Ezt írta doszy:
Hú, de bekajáltam. Tojásos nokedli a barátom.[/quote]
Azt én is imádom, lehetőleg fejes salátával.![]()
Elküldve: 2004. 03. 17. 14:32
idézet:
Ezt írta Thrawn:
Azt én is imádom, lehetőleg fejes salátával.[/quote]
Ha az nincs, akkor beérem a koviubival is...
Doszy: Ez a hétvége asszem kilőve, de utána bedobhatunk 1-2 sört meg 2-3 ablakot...![]()
Elküldve: 2004. 03. 17. 14:41
idézet:
Ezt írta Drummaster:
Ha az nincs, akkor beérem a koviubival is...
Doszy: Ez a hétvége asszem kilőve, de utána bedobhatunk 1-2 sört meg 2-3 ablakot...[/quote]
Ifjú alkeszek...![]()
Idézet
Elküldve: 2004. 03. 17. 14:49
idézet:
Ezt írta NeverGone: forever young...:
Ifjú alkeszek...[/quote]
Kikérem magamnak, a sör nem alkohol, hanem gyógyszer. Kis mennyiségben a benne lévő vitaminok fejtik ki jótékony hatásukat, nagy mennyiségben pedig vizelethajtó.![]()
Elküldve: 2004. 03. 17. 14:54
idézet:
Ezt írta doszy:
Annál jobban már csak a tojásos hokedlit szeretem!![]()
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit
Elküldve: 2004. 03. 17. 15:12
idézet:
Ezt írta doszy:
Szeressük...Talán hétvégén az lesz![]()
Bár a csirkepörköltet nokedlival és tejföllel jobban komálom![]()
Elküldve: 2004. 03. 17. 15:17
idézet:
Ezt írta Sztee:
Szeressük...Talán hétvégén az lesz![]()
Bár a csirkepörköltet nokedlival és tejföllel jobban komálom[/quote]
Bahhh, ne is mondd, ha van még hozzá fokhagymás uborkasaláta is, akkor nincs az amit ne tennék meg érte. Persze ez a megállapítás attól függ, hogy ki főzi.![]()
Elküldve: 2004. 03. 17. 15:37
idézet:
Ezt írta Drummaster:
Bahhh, ne is mondd, ha van még hozzá fokhagymás uborkasaláta is, akkor nincs az amit ne tennék meg érte. Persze ez a megállapítás attól függ, hogy ki főzi.[/quote]
Eeegen..az ubisalit kihagytam
Egyébként nagymamám elég finoman szokta elkövetni ezt az egészet, de már tanulom tőle elfele![]()
Elküldve: 2004. 03. 17. 15:52
idézet:
Ezt írta Sztee:
Eeegen..az ubisalit kihagytam
Egyébként nagymamám elég finoman szokta elkövetni ezt az egészet, de már tanulom tőle elfele[/quote]
Hmmm, bizony, a nagymamák tudnak.Öööö...mit is mondtál? Hogy tanulod elfelé? Öööö...hol is lax?
![]()

Súgó
A téma zárva.