HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma-1 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (357 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma-1 Értékeld a témát: -----

#401 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 26. 13:41

idézet:
Ezt írta Piftuka:
OFF: Mr. Drummaster! Észre tetszett venni, hogy múlt péntek óta sem a freemail-es, sem a céges címére írt leveleimre nem tetszik válaszolni?!? :rolleyes: /OFF[/quote]

A freemail-esre válaszoltam :confused:

#402 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 26. 14:01

idézet:
Ezt írta Drummaster:

A freemail-esre válaszoltam :confused:
[/quote]

OFF: Nincs neked vírus a gépeden? Mert ha a leveledben volt, akkor bizony megfogta a freemail levelezőszervere (és ugyebár akkor nem kapom meg).
Napi átlagban 4-5 levelet kapok a freemail admintól, hogy XY nekem címzett levelében az "i-worm.moodown.B" vírus volt, így szűrve lett.
Ma például "saját magamtól is akartam küldeni magamnak" egy levelet (amelyet természetesen nem én írtam). :) /OFF
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#403 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 26. 14:15

idézet:
Ezt írta Piftuka:

OFF: Nincs neked vírus a gépeden? Mert ha a leveledben volt, akkor bizony megfogta a freemail levelezőszervere (és ugyebár akkor nem kapom meg).
Napi átlagban 4-5 levelet kapok a freemail admintól, hogy XY nekem címzett levelében az "i-worm.moodown.B" vírus volt, így szűrve lett.
Ma például "saját magamtól is akartam küldeni magamnak" egy levelet (amelyet természetesen nem én írtam). :) /OFF
[/quote]

Nincs, a Panda rendszeresen szkennel + naponta frissít + tűzfal. Olyan tiszta a gépem, mint a frissen esett havacska.

#404 Felhasználó inaktív   Hummin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 26. 19:33

idézet:
Ezt írta GI:
Ok, akkor térjünk vissza.
Ismételten megkérdezem, hogy mi volt az oka annak, hogy józsi pár esőcsepp következményében (ismételten) több másodperc hátrányt szenvedett 1 kör alatt a sebességéböl?

Természetesen ez a többi Bridgestones pilótánál korábban és most sem fordult elő... Érdekes...
[/quote]

Azt hiszem Sumi a verseny utáni nyilatkozatában szólt az első körökről. (ezt sajna idén nem tudom visszaellenőrizni, mert ugrottak a DVB külső-belső felvételek forrásai :( )
Szóval azért nem merte jobban nyomni, mert első autóként nem tudta mennyire is csúszik a pálya azon az 1-2 ponton. Ha nem az élen ment volna, akkor a többi autó viselkedéséből több információhoz juthatott volna. Így maradt az óvatosabb biztos első hely.
Írásos formában csak ezt találtam:
MS : "A rajtnál nem tudhattam, hol vizes a pálya, pedig a 4-es és 11-es számú kanyarban csúszott."

Van valaki aki felvette a futamot és a nyilatkozatokat visszanézné, hogy tényleg ott volt róla szó?

[ 2004. március 26.: Hummin szerkesztette a hozzászólást ]
.:: Hummin ::.    We have a dream      Lotus Elise: A Nimble Car

#405 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 15:52

Bahrain...
Mi lesz ott?
Ki fog nyerni? (Msumi:D)
Megy e kisSumi a Toyotához 60 milla fontért?
:think:
Intereszant.

#406 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 17:19

Idézet: Lord - Dátum: 2004. április 1, csütörtök - 14:56

Megy e kisSumi a Toyotához 60 milla fontért?
:think:
Intereszant.

Kis Sumáknak és a menedzsmentjének már azt se hiszem el amit kérdeznek.  :mad: Ezek után a Renault és a Totoya helyébe szóba sem állnék vele. Pfjjjj....:D
"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#407 Felhasználó inaktív   pitius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 17:58

F1 2002 HWSW szezon Malájzia/Sepang-i eredményem... 1:34.004 <<<Kép itt>>>

...pitius, aki vért izzadott ezért az eredményért :drive:

[Szerkesztve]..vasárnapig talán 1:34 alá megyek

Szerkesztette: pitius 2004. 04. 03. 11:12 -kor

#408 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 17:59

Idézet: Indy - Dátum: 2004. április 1, csütörtök - 16:23

Kis Sumáknak és a menedzsmentjének már azt se hiszem el amit kérdeznek.  :mad: Ezek után a Renault és a Totoya helyébe szóba sem állnék vele. Pfjjjj....:D

Igaz, ami igaz. :D
De ha elmegy a totojához, akkor aztán tényleg minden győzelmi esélye elszáll még vagy 2-3 évig...

#409 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 18:50

Idézet: Lord - Dátum: 2004. április 1, csütörtök - 19:03

Igaz, ami igaz. :D
De ha elmegy a totojához, akkor aztán tényleg minden győzelmi esélye elszáll még vagy 2-3 évig...

Szerintem soha nem is volt neki.  ;)  (Ha a VB cimre gondoltal)
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#410 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 19:02

Idézet

Azt hiszem Sumi a verseny utáni nyilatkozatában szólt az első körökről. (ezt sajna idén nem tudom visszaellenőrizni, mert ugrottak a DVB külső-belső felvételek forrásai  )
Szóval azért nem merte jobban nyomni, mert első autóként nem tudta mennyire is csúszik a pálya azon az 1-2 ponton. Ha nem az élen ment volna, akkor a többi autó viselkedéséből több információhoz juthatott volna. Így maradt az óvatosabb biztos első hely.
Írásos formában csak ezt találtam:
MS : "A rajtnál nem tudhattam, hol vizes a pálya, pedig a 4-es és 11-es számú kanyarban csúszott."

Érdekes módon ez mindig csak vele fordul elő, akár az élen van, akár hátul...
A legjobb az, hogy utána még mindig magyarázkodik is az "esőmenő"...
Pedig egyszerű a képlet...

Az, hogy másik kocsi mögött takarásban miért több az útrol az infó asszem nem fogom megérteni... Még azt sem látod az elötted lévőtöl, hogy mi következik...
De tudod mit, legyen.. Elhiszem Józsinak..

Kérdésem akkor az, hogy tavaly USA-ban is bemutatta ugyanígy esőtudását józsi. (akkor sokan mondták, hogy ez azért következett be (ami egy baromság), hogy a (az akkor már keskenyebb sz*rabb) Michelin szárezgumi jobb esőben, mint józsi bridgestonéja (természetesen a többi B-os kocsi nem lassult be...) Na kérdem én, hogy az, hogy lehetett, hogy józsi 1 kör alatt esőben 3, azaz 3 pozíciót veszített... És ugye kettőt már úgy tett meg, hogy elötte voltak, tehát több információja volt az útról, mint az elötte lévőnek (legalábbis szerinte...)

Ez hogy lehet?

Én tudok a józsi szurkolók számára egy elfogadhatatlan választ. Szóval Józsi egy balf*sz esőben...
De hát ezer példa volt már rá, hogy a balf*szságából pozitívan hozzák ki.
Ő bármit elcsesz, akkor sztárolják érte... Szánalmas alak, szánalmas képességekkel (legalábbis az F1 mezőnyében) és akkor az ilyeneket kezdik el sztárolni... Mikor egy NUllA. Az agyam eldobom.

Legjobban ebben a nyilatkozatában az tetszett, hogy a tavalyi esős szerencsétlenkedéseiröl már elfeledkezett... Akkor nem mondta volna.. Hiszen bemutatta, hogy kell eső hatására 2-3 pozícióban is másodpercekkel lassabbnak lenni, mint a többiek.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#411 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 20:31

Idézet: Lord - Dátum: 2004. április 1, csütörtök - 14:56

Bahrain...
Mi lesz ott?
Ki fog nyerni? (Msumi:D)

Remélem, nem Schumi!

Most már egy győzelem kijár nagyon Alonsonak! A Jaguar is jöhet az élre; tőlük nem sajnálom.  ;)

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy mindez a reményeimet fejezi ki, de valójában szerintem Schumi fog nyerni, ahogyan az év legtöbb versenyén is.  Szerintem ez lesz. :( (a teljes igazsághoz pedig hozzátartozik, hogy a Real Madrid mindig nyer, amikor ellene tippelek. :p  :)  )
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#412 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 20:34

Nem fog józsi nyerni.. Képtelen lesz alkalmazkodni az új pályához és a helyenként poros aszfalthoz.
Monty, Alonso és Kimi fogják vinni a bojt.
Én természetesen McLaren 2-ös győzelemben reménykedem. :)

Piftuka:
Én Man. United szurkoló vagyok, de hát a Real ellen tippelni/fogadni azért elég nagy bátorság kell. :)
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#413 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 21:31

Idézet: GI - Dátum: 2004. április 1, csütörtök - 21:38

Esélye annyi, mint hogy Zsótti dobogós helyezést ér el, LOL. :) :)  :D

#414 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 01. 21:35

Idézet: GI - Dátum: 2004. április 1, csütörtök - 19:38

Nem fog józsi nyerni.. Képtelen lesz alkalmazkodni az új pályához és a helyenként poros aszfalthoz.
Monty, Alonso és Kimi fogják vinni a bojt.

Nem fog nyerni, mint 99'-ben malajoknal, vagy mint 2000-ben usa-ben.

Ok 99-ben nem o nyert, de o volt az erkolcsi gyoztes. Ez a bena fasz senkihazi, luzer sztarolt kocsog.

#415 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 21:43

Baumgartner már Bahreinben FafaZoli - [2004-04-01 15:04]

A magyar fiú megérkezett a hétvégi helyszínre

Megérkezett az idei harmadik világbajnoki futam színhelyére Baumgartner Zsolt.
A Wilux Minardi Cosworth magyar pilótája Olaszoországból repült Sakhirba a verseny színhelyére. Zsolt a sivatag közepén épített versenypályától 45 percnyire fekvő szállodában lakik, és az eddig általa tapasztaltak szerint valóban rendkívüli, és semmi máshoz nem hasonlítható futamra van kilátás.

Pazar vendéglátás és rendkívüli biztonság

- Alig 24 órája vagyok csak Bahreinben, de máris biztos vagyok abban, hogy nem mindennapi élmények várnak majd ránk, hiszen itt minden más, mint a világ többi részén. A megérkezésünkkor rendkívül kedvesen fogadtak bennünket a reptéren, és azóta is nagyon előzékenyek a vendéglátók, de lépten nyomon tapasztalni a rendkívüli biztonsági készülődést. Mi pilóták sem hagyhatjuk el egyébként a pályát anélkül, hogy nem tájékoztatnánk erről a csapatvezetőket. Ezt már korábban levélben jelezte Bruninak és nekem a csapat, de ezzel úgy tudom a többi pilóta is így van. A Williams-BMW-nél legalábbis biztosan ugyanez a helyzet, azt hallottam. Egyedül a bokszutcában nincsenek egyébként rendőrök és katonák, azon kívül mindenhol nyüzsögnek a biztonságért dolgozó emberek.

Homok a szélben…

- Az időjárás sokkal kellemesebb, mint Malajziában volt, Ugyan itt is 30 Celsius körüli a hőmérséklet, de az állandóan lengedező szél miatt alig 20 foknak érzi az ember. A szél ezen a téren tehát enyhülést hoz, de a versenyen lesz vele gondunk bőven, mivel viszi a levegőben a homokot. Amikor autóztunk ki a pályára, amerre csak a szem ellátott barna volt a levegő, a szél által felkapott homok miatt.

Lenyűgöző a pálya

A versenypálya egyszerűen lenyűgöző. Eddig hasonló létesítményt még nem láttam. A hatalmas méretek, és a csodálatos építészeti megoldások a jellemzőek. Hihetetlen európai szemmel, hogy a semmi közepén épült egy meseszép pálya. A bokszok sokkal tágasabbak, mint bárhol máshol, és ez nagy könnyebbség a szerelőknek, mérnököknek, de nekünk pilótáknak is, mert kényelmesebben dolgozhatunk. A bokszutca is sokkal szélesebb, mint máshol, olyan, mintha mondjuk a Váci utcában sétálgatna az ember. A pályát már végigjártam a mérnökökkel. Azt hiszem a nézőknek remek szórakozás lesz a futam, hiszen a maláj létesítményhez hasonlóan itt is úgy alakították ki a főlelátót, hogy onnan a pálya jelentős része látható. Arról, hogy a versenyzőknek mit hoz a több mint 5 kilométeres pálya egyelőre csak jósolni lehet. Négy hosszabb egyenes rész is van benne, ahol csúcssebességgel autózunk majd, de van egy jelentős szakasz, ami tele van kanyarokkal.
Azt hiszem most mindenkit a homok izgat legjobban. A mérnökök és a szerelők az elkövetkező három napban bizonyosan vért fognak izzadni, aztán majd ugyanezt tesszük mi is vasárnap délután, de az addig hátralévő szabadedzések, és időmérők sem tűnnek gyerekjátéknak.
A Minardit köztudottan egyébként is kicsit nehezebb kezelni, mint a többi autót, és most ugye jön a homok is. Szóval lesz dolgunk bőven…

Alkoholmentes lesz a Nagydíj

A körítést illetően egyelőre keveset tudunk, de az biztos, hogy a megszokott procedúra a helyi szokások és vallási előírások miatt változni fog. Nem csupán a verseny kezdési időpontja lesz szokatlan, de a rajt előtti ceremóniák, és az eredményhirdetés is. A rajtrácson állítólag ezúttal nem lesznek jelen a hostess lányok, vagy legalábbis nem olyan lenge öltözetben, mint az más versenyeken megszokott. A futam végén az első három helyezettnek pedig - ahogy otthon hívják – Kölyök-pezsgőt, azaz alkoholmentes italt adnak majd át, mivel itt nem szokás szeszes italt inni, és ezt tiszteletben tartja a Forma 1

#416 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 21:45

Megbundaztak Borniek. :)

PS: eggyel hatrebb levo postra reagalva. :)

Szerkesztette: ^Sunrise^ 2004. 04. 01. 21:45 -kor

÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

#417 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 21:52

A nev ala, hogy lehet kepet allitani, mert nem talalom. :(

#418 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 01. 22:15

Idézet: MajaG - Dátum: 2004. április 1, csütörtök - 22:56

Beállítások->Avatar beállítások...
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#419 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 22:16

Idézet: MajaG - Dátum: 2004. április 1, csütörtök - 22:56

Beallitasok/Szemelyes Adatok <- itt allithatsz be kepet, alairast, konfigot, stb.

#420 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 04. 01. 22:22

Idézet: GI - Dátum: 2004. április 1, csütörtök - 19:38

Majd bőrni kimenedzseli nekik. Mint azt, hogy előzhetnek a felvezető körben. Akár el sem kell indulni az időmérőkön, majd Kimi a felvezető körben, némi töketlenkedés után megint lenyom mindenkit. :)
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

Téma megosztása:

• (357 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.