Elküldve: 2004. 09. 13. 09:08
Tisztelt Fórumozók.
Úgy vélem, hogy itt az idő. Nagyon sokszor kértelek már Titeket, hogy szíveskedjetek a társalgást úgy folytatni, hogy az személyeskedésektől, anyázásoktól, obszcén és vulgáris megnyilvánulásoktól mentes legyen. Sajnos megint bebizonyosodott, hogy nagy ívben lesz@rjátok a fórumszabályzatot, a moderátort, meg úgy általában mindent. Szívesen kiemelnék 1-2 nevet, de nem teszem, pedig egyesek igencsak kritikán aluli, degenerált módon nyilatkoztak meg oldalakon keresztül. Az én - amúgy fölöttébb nagy mértékű - türelmemnek is van határa, s ezt a határt most végleg túlléptétek. Sajnálattal közlöm, hogy ezt a topicot végleg bezárom. Nem vagyok hajlandó fél napomat elb@szni azzal, hogy a sok szemetet elpucoljam és mindenkinek, aki rászolgált kiosszak 1-2-3 warningot. Eleget kérleltelek Titeket, elégszer helyeztem kilátásba szankciókat, hatástalan volt. Erre a lagjobb bizonyíték az elmúlt 6-7 oldal. Mellesleg nekem úgy tűnik, mintha egyeseknek ez lenne a céljuk. Hogy bezárassák a témát.
Figyelem!
Ha valaki új F1 topicot nyit, megteheti, de számítson mindenki arra, hogy sokkal szigorúbban fogok moderálni, mint ebben a témában. HA MEGINT ELSZABADUL A POKOL, WARNINGOKAT ÉS TEMPBANOKAT FOGOK KIOSZTANI, VALAMINT TÖRÖLNI FOGOM A TÉMÁT.
Köszönöm a figyelmet.
Üdv: Drummaster