RDaneel_Hu:
Idézet
Itt mindenki ugy nyomja 1 forma1-s auto viselkedeset mintha ertene hozza, SZVSZ, senki nem ert hozza MO-n.CSAK ZSOLTI. S tudjatok miert , mert o vezet tobb szaz-ezer kilometeren keresztul.
Zsolti hiába venné be magát a Pool vb-re, akkor sem tudna semmivel sem többet a Poolról, ha minden nap 2 órát játszana, mint egy jó kocsmás csávó...
Persze, ha Zsolti képességeit átlagosnak vesszük a Pool terén.
1 biztos, Zsolti IQ hányadosa (nem akarok senkit sem megbántani) minden bizonnyal az F1 mezőny alján helyezkedik el. És ez is sokat ront a helyzeten...
Fogalmam sincsen, hogy pl Monty milyen okos lehet, de hát anyanyelvén érthetőbben és határozotabban beszél számomra, mint Zsolti...
Szóval kész a gyerek.
Több százezer kilómétert meg nem hiszem, hogy vezetett Zsolti F1-es kocsiban. Talán pár ezret...
Idézet
Figyi, Ott van RB... Ő lényegében egy Ferrari SE változattal fut és ha nem lenne józsi, ő is vezetné a VB-t.. Szóval hatalmas érdeme van...
Idézet
Nincs jelenleg senki, aki ilyen sok szempont szerint PRO lenne.
Mondom, szerintem az összes fiatal pilóta bőven tud annyit.
Alonso utolsó versenye egy dolog, ott szánalmasan sz*rul küldte korábbi versenyeihez képest, de bőven van olyan jó, mint józsi. Kimiröl és Webberöl nem is beszélve.
Monty is nagyszerű, bár ő kicsit más stílust képvisel vezetésileg... Látszik rajta a korábbi versenysorozat.
Idézet
Faj, mi hogy 95-ben es 99-ben mashogy dontott.
Kérdőjelnek kellene a mondat végén lenni....

Ennek ellenére nem fáj...
Studi:
Idézet
Szóval az a postod, amire én válaszoltam, az nitrousa hozzászólása előtt volt, amibe az esős teszt eredményeit írta.
Na akkor most mi van?? Teszt, az teszt, tök mindegy...
Idézet
De ha te ennyire előre gondolkodtál, hogy rtudtad, mit fognak utánad írni, akkor bocs, én tévedtem.
Lehet, hogy engem fikáznak páran józsi eszement harcosai közül és azt mondják unalmas vagyok, de elhiheted én is kitalálom már a következő hozzászólásokat...
Idézet
Neked mekkora pofon lehetett Melbourne-ben a Ferrari dominancia
Miért lett volna az????
Istenem, most végre jók, örülj neki. És ha így folytatják, akkor megnyerik a VB-t is a FIA, meg a jogászok nélkül.
Végre kaphat józsi egy olyan kupát, amire azt mondom, hogy elismerem. Mert egy VB győztes autót raktak alá....
Az hor RB a hulladékautót kapja márcsak részletkérdés... Inkább annak örülj, hogy tartsák meg az előnyüket és tiszta versenyek legyenek...
Szóval én már "tiszta" szezont csak ebben az esetben tudok elképzelni.
Szóval ez egyátalán nem zavar úgy, mint a multkori.
Nyerjenek VB-t, tiszta sor, a McLaren jelenlegi állás szerint nem fog. Ebbe könnyű belenyugodni a multkorihoz képest...
UGye akkor a Hungaroringre nagyon valószínüvé vált, hogy a McLaren nyeri a VB-t... Aztán kivették a kezünkböl a kupát.. na jó persze a Williams még közbejátszhatott volna...
A szabálymódosítás után meg is mondtam, rá is kereshetsz, ha a Ferrari onnan elveszítené a VB-t, akkor egy rohadt nagy balf*sz gárda... Majdnem sikerült is nekik. Mondjuk azt hiszem már arra is azt írtam, ha onnantól megszorongatják őket....
Idézet
olyat kaptatok ott, hogy arról kódultatok.
Tavaly kapott már józsi is "olyat"
Idézet
Majd a hungaroringen mar tarol a meki, csak a mocsok fia segiti Jozsit utana!
De ha tarolnak, akkor leszedeted a tetoválásokat a kezedről, ugye?? Akkor végre humanoid formát veszel fel.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector