Hali!
Nemtom hogy tulkép itt kéne-e ezt megkérdezni, de ugyláttam itt hozzáértök vannak..
Nah, nemértek tulsagosan a bringakhoz, de tegnap vettem egyet (nem Auchanban, nyugi

).
Nekem nem ilyen Gellértbuckarol lépcsökön le-stilusu bringa kellett, hanem vmi olyan amivel azért lehet menni erdőben, meg igy varosszelen, stbstb. SZal ez 60k volt.
Elsö teleszkop van, y vázas, v-fékek shimano acera valto, fém pedal, stb. Hauser - swordfish.
És lenne pár kérdés/észrevétel:
1. Ugy ahogy van hoztuk az üzletböl, és az van hogy eléggé noszogatni kell hogy oda váltson ahova akarom, szal 2-t fel egyet le akkor ok. Majdnem, de egy idö utan hajtás közben sem olyan full csendes valami kis fémes hang van. Ezt ki lehet küszöbölni egy olajozással? Vagy Acera = Macera?
2. Ugye ilyen olcson nem lett volna érdemes össztelosat venni?
3. A váltón van a za fenti rész amin vannak a számok és ha váltasz akkor az fordul. Az függölegesen nincs eléggé lerögzitve, tehát ha zötykölősebb uton megyek akkor baromi idegesitö. Ezt hogy lehet lerögziteni?
4. Van rajta egy lórugó méretű hauser vinyl. Ezt hogy lehet eltávolitani? Mert le van polirozva vagy waxolva, szal nem lehet lekapargatni... Le kell olvasztani aztán ujrapoliroztatni vagy micsiajjak vele?
Na asszem egyelöre ennyi, kösz ha van vmi megjegyzés...