HWSW Informatikai Kerekasztal: Kétkeréken --- Láb-lóerő hegyek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (292 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kétkeréken --- Láb-lóerő hegyek Értékeld a témát: -----

#401 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 18. 02:43

baaammme Gyiiikkk, miota van ez a megjegyezes mezodben:

Julikaaa!!!

:blink:  :pokeas2:

aki nem ismeri, akkor toccse le:  Julikaaa! - Buxy of Epilepsy  ~ 17 mega es a 2003-mas SceneCON-on indult Wild Compo kategoriaban.

s ezen epp ott valtam, lattam eloben vmikor hajnali harom korul   :tired:  Ezt vegignezve, mindenki magahoz tert  :D

Szerkesztette: blash 2004. 04. 18. 02:51 -kor

#402 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 02:47

Idézet: blash - Dátum: 2004. április 18, vasárnap - 3:43

baaammmeg, miota van ez a megjegyezes mezodben:

Julikaaa!!!

:think:

:smoker:

:offtopic:
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#403 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 09:23

Idézet: blash - Dátum: 2004. április 18, vasárnap - 0:12

mar azt sem tudom, hogy mirol irjak me'g. Kerdezz!  ;)  A bikemag foruman van egy 2x9-es topik. Nem nagy es kisse re'g szoltak hozza...

mingya' megkeresem... Ejjj, de uuuutalom a bikemag-os forummotort, gagyi YaBB vmi  :grrr:

Bikemag --> Tech --> 2*9-es rendszer! @ 2002.11

Cs. bless.

Na, az a helyzet, hogy iksze hajtomu-hajtokar-satobbi van  :respect: .  Na most kabe olyan felallas lenne idealis, mint ami az eferem hajtokaron van, tehat 29-44.  Na most ezt szimplan be lehet pakolni a mostani ixte hajtokar moge? (nem ezt, azaz az eferemet, mert az nem occso, hanem barmi mas ilyet).

bikemag forumot nem nezek szivesen, gyengus.
while (!sleep) sheep++;

#404 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 10:00

Ja! Es nem kivanok rakolteni tul sokat. :smoker:
Magyarul a mostani ikszte hajtokart vagy megtartom, vagy 1:1 kellene szereznem valamit helyette.  :mirror:
while (!sleep) sheep++;

#405 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 11:10

Idézet: blash - Dátum: 2004. április 18, vasárnap - 1:43

Hűű de megbántam, hogy letöltöttem. :omg:  :p  :D
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
 tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."     Mahatma Gandhi

#406 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 11:21

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Nekem Major biciklije is iszonyatosan tetszik. Egy ilyen kategóriájú DH canga milyen árban van kb.?
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

#407 Felhasználó inaktív   onkelz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 12:27

Na ez szépn össze van rakva.Szerintem olyan 6-700 körül lehet, de lehet, hogy nincs annyi, nem tudom mennyi lehet ez a váz.

morrisseymusic            morrissey-solo       

#408 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 13:19

Idézet: Grof - Dátum: 2004. április 18, vasárnap - 10:21

Nekem Major biciklije is iszonyatosan tetszik. Egy ilyen kategóriájú DH canga milyen árban van kb.?

Ezt konkrétan tudom valamiért... ;)
váz+tag+mrp+monoblokk - 273e
villa - ~200e
fékek - 60e
hajtókar+tányér+fejcsapágy - 68e
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#409 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 15:44

Idézet: iljicSke - Dátum: 2004. április 18, vasárnap - 12:19

Ezt konkrétan tudom valamiért... ;)

Mindenki tőled vásárol?  :D  :up:
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

#410 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 00:36

Elkövettem azt a hibát, hogy nekiálltam elalvás előtt elolvasni a bikemag fórumon iljicSke Yetijéből kiindult hosszú hosszú vitát. Lassan lesznek Bikemag "kövezzünk" és "dögöljön meg a szomszéd tehene is" találkozók? Súlyos.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#411 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 00:38

Nova: linket, lecci! :)

#412 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 00:53

Úgy innen lehet kezdeni, aztán 6 oldalon keresztül veszekednek azon, hogy van-e értelme a hosszúutas szimplavállasoknak, az 1.5" nyaknak, aztán még jobb témák. Ha nem lenne szánalmas, röhöghettem volna egy jót.
...

#413 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 01:00

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 1:53

Úgy innen lehet kezdeni

aze' ehhez meg be kell jelentkezni, mert akkor nem mukodik a link  :eek:   Es ilyen keson, egyszeruen szem-gyilkos az a feher hatter   :eek:  :grrr:

Idézet: NoVa

aztán 6 oldalon keresztül veszekednek azon, hogy van-e értelme a hosszúutas szimplavállasoknak, az 1.5" nyaknak, aztán még jobb témák. Ha nem lenne szánalmas, röhöghettem volna egy jót.

en latatlanban, mivel nem sokat ertek a brutalis cuccokhoz, aze' jonak tartom szimplavallas, 1.5"-os nyaku telokat, foleg ha raadasul UpSideDown  :]

Szerkesztette: blash 2004. 04. 19. 01:01 -kor

#414 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 01:20

Nem vagyok ott bejelentkezve, az url explorer és mozilla alól is közvetlenül oda megy, valami nálad lehet gond. Amúgy meg Tech, Ki milyen bringával nyomul? topic, 169. oldaltól lehet nyálazni. A fehér háttér most exploreres tesztnél engem is megölt, mozillával egyszerűen minden webes színt felülbírálva fekete alapon szürke betűkkel netezek.
...

#415 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 01:33

Idézet: blash - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 2:00

en latatlanban, mivel nem sokat ertek a brutalis cuccokhoz, aze' jonak tartom szimplavallas, 1.5"-os nyaku telokat, foleg ha raadasul UpSideDown  :]

Ilyen jöhet:
Kép

Ilyen nem:
Kép

De inkább vágjanak hozzám egy Blacket, azzal rögtön tudnék mit kezdeni :).
...

#416 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 04:10

Idézet: Emvy - Dátum: 2004. április 18, vasárnap - 10:23

Na, az a helyzet, hogy iksze hajtomu-hajtokar-satobbi van .  Na most kabe olyan felallas lenne idealis, mint ami az eferem hajtokaron van, tehat 29-44.  Na most ezt szimplan be lehet pakolni a mostani ixte hajtokar moge? (nem ezt, azaz az eferemet, mert az nem occso, hanem barmi mas ilyet).

szemelyes velemenyem, hogy a 44-es nagytanyer felesleges, jobb helyette a 42-es, persze sima CC bringan.

az altalad leirtak alapjan, '95 utani hajtokarra tippelek, mert ezutan valtott a Shimano 5 lyukkkorrol, 4-re. Vagyis 94/58 mm-rol, 104/64-re. Ez aze' gaz, mert a 64 mm-es tanyerbol a legkissebb a 32 fogu. Igy keptelenseg raeroszakolni a 32-es kozeptanyerhelyere egy 28 vagy 29-es tanyert.

eze' is anyazok folyamatosan, miert is kellett ennek a huje 4 lyukkkoros hajtokaroknak elterjedniuk  :grrr: 

bar annyira nem remenytelen a helyzet a negy lyukas hajtokarral sem, csak talalni kene egy 28 vagy 29 fogu, 64 mm-es lyukkor atmeroju tanyert, azaz egy nagy kistanyert. Ekkor a a kozepsotanyer helyere kene tenni a nagytanyert. Na, es persze rovidebb csavarokkal lehetne csak felfogatni a nagytanyert [42 vagy 44-esre gondolok], mivel az eredeti nagytanyer helye ures lenne...

az qva jo kerdes, hogy ilyen speci 28/29 fogu, 64 mm-es tanyert honnan lehet szerezni  :think: Elvileg tudok egy cseh alkatresz gyartorol, akik mindenfele tanyerokat gyartanak, persze nem jut eszembe a nevuk.... Mar azt sem tudom, hogy melyik Bikemag-ban olvastam, s most nincs kedvem atlapozni az osszeset.... Huuu, de jol lenne beszkennelni az osszeset, s aztan vmi OCR-rel felismertetni a szoveget, vegul pdf-be elmenteni, aztan meg joool feltolteni vhova  :]

asszem mar lattam ezt a cseh tanyert az X-faktor-ban es a Probike-ban is, de nagyon nem jut eszembe a neve...

ilyen tanyerbol az acel a nyero, mert sokkal tovabb birja mint az alu, szvsz :)

a lancvonal annyira nem izgat, mert elkepzelni sem tudom az eredmenyt, s igencsak vaz es kozepcsapagy fuggo.  De kiprobalhatod, hogy most a kistanyert es kozepsotanyert hasznalva, milyen fokozatokat bir hatul....

az meg, hogy egyesek azt mondjak -- helyesebben irjak, mert a nyomtatott Bikemag-ban olvasom ezt --, hogy a ferde lancvonal akar 33%-os hatasfok csokkenessel is jarhat es ekkor a lanc is jobban kopik..... Hat bizzztosssan :rolleyes: 

egy a lenyeg, veszel ket vagy akar harom, ugyanolyan lancot, pl: Sram PC-59 [PowerLink nagyon rulzzz, annyira konnyen lehet lancot cserelni, hogy beszaras Kép  ]. Ez a PC-59-es me'g nem is annyira draga, mint egy a PC-89, ami sokkal gyengebb es mellett dragabb, konnyebb. Persze nem kell egyszerre megvenni a ketto vagy tobb lancot. Ja, es 1000 km-kent cserelgeted!! 

ez azert kell, mert a lanc osszekopik a fogsorral, s ha egy zsir uj lanccal probalsz meg hasznalni egy olyan fogsort, amiben jo par ezer kilometer van, akkor az nem fog menni, mert ugralni fog, mint az allat.

az eppen nem hasznalt lancot erdemes kitisztitani. En sima o'to' benzinben szoktam, mert abbol van egy kannaval a pinceben [hehe, egyszer Tesom benzint tankolt a dizel autonkba, s azota megmaradt :nevet:  ]. Fogok egy befottes uveget, ontok bele egy kis benzint, majd beleteszem a lancot. Kicsit razogatom, majd jooool lezarom, s par napig allni hagyom a pinceben. Persze a pince kisse benzin szagu lesz, de vmiert nem izgat, s a szomszedok se szoltak, me'g :] [ooo, negyemeletes, panel tarsashazban lakok/lakom... huje ikes igek....]

a benzines furdo utan mar csak ki kell szaritani a lancot. Volt mar olyan dzsuvas lancom, hogy tobbszor is megfurdettem  :]

Idézet: Emvy - Dátum: 2004. április 18, vasárnap - 10:23

Ja! Es nem kivanok rakolteni tul sokat.  Magyarul a mostani ikszte hajtokart vagy megtartom, vagy 1:1 kellene szereznem valamit helyette.

de nezd ma' meg a szamat, peldaul 2003-ban ez volt a szama: FC-M752

ROOX hajtokarbol csak Octalink-eset es negyszogtengelyut talaltam,s me'g jobb kerdes, hogy idehaza hol kaphato... Amugy me' nincs ISIS-es ROOX hajtokar?  :confused:

pedig naon rulz: Octalink MXC  455 gramm,  Micro (58/94), standard (74/110)

vagy Raceface Turbine LP, s ahogy latom az iljicSke forrasat, 155 dolcsi -- csak a kar, tanyerok nelkul... [amugy ez mennyi lenne, mire ideerne hozzam?  Kép  ]  De ISIS-es, s igy ezert me'g egy uj kozepcsapagy is szukseges lenne hozza, ha egy ilyet valasztanal... Mert hat neked vmilyen Octalink-es lehet, vagy me'g negyszogtengelyes. Nem irtal pontos tipust, gy honnan tudjam?

remelem, vmit megint elfelejtettem.....

szoval en a helyedben, megprobalnek 64 mm-es lyukkor atmeroju 28 vagy 29-es fogu tanyert keriteni [az a bizonyos cseh ceg...] vagy gyartatni. Elvileg Yasec is gyart tanyert, csak az mire az elkeszulne....  Errol mar remtortenetek keringenek, hogy kinek mennyi ido alatt gyartott. javitott meg egy vazat, vagy mitumen mit.....  Kép

es me'g azt sem tudom, hogy milyen fogsor van a bringadon. Eleg a legnagyobbon megkeresni, hogy 32T vagy 34T. Hidd el, hogy sokat szamit, mert egy 11-32 nem lesz jo, felteve ha nem Frischneckt vagy  Kép

ugy gondolom, ez a megfelelo parositas: elol 28-42 vagy 29-42, hatul 11-34, vagy egy Rohloff SPEEDHUB 500/14... :D

#417 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 04:32

[quote name='nova']Nem vagyok ott bejelentkezve, az url explorer és mozilla alól is közvetlenül oda megy, valami nálad lehet gond. [...][/quote]

a bejelentkezes megoldotta a gondot, de nem tudom mi lehetett a gond  :think:

[quote name='-NoVa-' date='2004. április 19, hétfő - 2:33'] Ilyen jöhet:       Ilyen nem:

De inkább vágjanak hozzám egy Blacket, azzal rögtön tudnék mit kezdeni :). [/quote]

miert jobb a Shiver, mint az a DNM vagy milyen markaju telo?  Vagy olvassam el a feljebb linkelt bikemag-os topikot?  :D

ja, Gyiiik, mivel fogsz varni:  [url="http://my.opera.com/forums/images/smilies/coffee.gif"][/url]  vagy  [url="http://my.opera.com/forums/images/smilies/beeer.gif"][/url] ?

aze' fozze is vmit, oke?  [url="http://my.opera.com/forums/images/smilies/chef.gif"][/url] 

mehehe  :nevet:

Szerkesztette: blash 2004. 04. 19. 04:45 -kor

#418 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 09:13

Idézet: blash - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 3:10

de nezd ma' meg a szamat, peldaul 2003-ban ez volt a szama: FC-M752

ROOX hajtokarbol csak Octalink-eset es negyszogtengelyut talaltam,s me'g jobb kerdes, hogy idehaza hol kaphato... Amugy me' nincs ISIS-es ROOX hajtokar?  :confused:

pedig naon rulz: Octalink MXC  455 gramm,  Micro (58/94), standard (74/110)

vagy Raceface Turbine LP, s ahogy latom az iljicSke forrasat, 155 dolcsi -- csak a kar, tanyerok nelkul... [amugy ez mennyi lenne, mire ideerne hozzam?  Kép  ]  De ISIS-es, s igy ezert me'g egy uj kozepcsapagy is szukseges lenne hozza, ha egy ilyet valasztanal... Mert hat neked vmilyen Octalink-es lehet, vagy me'g negyszogtengelyes. Nem irtal pontos tipust, gy honnan tudjam?

remelem, vmit megint elfelejtettem.....

szoval en a helyedben, megprobalnek 64 mm-es lyukkor atmeroju 28 vagy 29-es fogu tanyert keriteni [az a bizonyos cseh ceg...] vagy gyartatni. Elvileg Yasec is gyart tanyert, csak az mire az elkeszulne....  Errol mar remtortenetek keringenek, hogy kinek mennyi ido alatt gyartott. javitott meg egy vazat, vagy mitumen mit.....  Kép

es me'g azt sem tudom, hogy milyen fogsor van a bringadon. Eleg a legnagyobbon megkeresni, hogy 32T vagy 34T. Hidd el, hogy sokat szamit, mert egy 11-32 nem lesz jo, felteve ha nem Frischneckt vagy  Kép

ugy gondolom, ez a megfelelo parositas: elol 28-42 vagy 29-42, hatul 11-34, vagy egy Rohloff SPEEDHUB 500/14... :D

Na nézzük. :)

A felső ötleteket thx.

A hajtómű/egyebek vagy 2002esek, vagy 2003asok, nincs mellettem a bicaj. Nem octalinkes, de hollowteches a cumó.
Kép

A többit még nézegetem. :D
while (!sleep) sheep++;

#419 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 09:16

Idézet: blash - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 5:32

miert jobb a Shiver, mint az a DNM vagy milyen markaju telo?  Vagy olvassam el a feljebb linkelt bikemag-os topikot?  :D

Mert a vagymilyen a taiwanproducts oldalon a bringa/teló rész 2. találata, és mint ilyen, nem biztos, hogy a legelőnyösebb. A duplavállas USD villájuk meg túlságosan emlékeztet a Zoom-éra.
...

#420 Felhasználó inaktív   Ytse 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 04. 19. 09:34

Van új első villám (2002 SID SL, lock out, 1325 gramm), új kazettám (SRAM 9.0, Tioga alumínium rögzítőcsavarral 274 gramm), új középcsapágyam (American Classic, 73/108, 140 gramm), új hátsó váltóm (XTR long cage, 238 gramm), új láncom (SRAM PC-89R hollow pin, 270 gramm). Képek hamarosan :)

Téma megosztása:

• (292 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.