Idézet: -NoVa- - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 14:10
Hasonló BCA váz van a pincémben, de miután belenéztem a csövekbe mélyebben, úgy döntöttem, hogy fémhulladék. 10 évet lehúzott szépen, de lassan megette belülről a rozsda.
Az enyém több mint tíz éves. Vehettem volna újat, jobbat, de igazából nem merült fel ezeddig a csere komolyan, esetleg kósza gondolatként. Most szeretnék valami
mást.
Más
Múltévben is sikerült egy rendeset zakoznom, mikor egy pick-up-os fiatalember parkolni szeretett volna. No index csak kanyarodás.
Természetesen ugyanabban a sávban volt, mint én. Szokásomhoz híven nyomtam a saját 30 feletti tempómat. Jó , hogy oldalról kapta el a bicót. Óriási szerencsém volt mert a parkoló autók mellett csúsztam végig.
A váznak semmi baja nem lett, egyedül a hajtókar engedet a nehéz fizikai behatásnak. Hajlott egy picit, de nem tört. A kocsin meg egy kisebb karcolás éktelenkedett. Mindkettőnknek nagy megkönnyebbülés volt mikor gond nélkül felálltam.
Ha már itt tartunk kíváncsi lennék mások tapasztalataira ilyen téren is. Már, ami a közlekedési morált illeti.
Akkor is
Cycling forever!
iN...
Az első hierarchia angyalai a Szeráfok, a Kerubok és a Trónusok. A második hierarchiát az Uralmak, Erők és Hatalmasságok rendje alkotja. A harmadik hierarchia rendjei a Fejedelemségek, az Arkangyalok és az Angyalok.