Idézet: onkelz - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 20:07
En most voltam fent, nyomtunk egy jo kis Huvosvolgyet, aztan meg egy lightos Margit-szigetet.Kis sorocske, kis kajcsi itt ott.Isten volt :)
Mivel itt főleg terepen nyomuló emberek vannak, és nem országútisok, ezért jó hírt kell közöljek: a máj.22-i olimpiai 5próba budapesti kerékpár próbája terepen lesz, a HHH környékén. A Zöldgömb szervezi, ők gyakorlott szervezők. Azért valszeg nem lesz túl durva terep, nektek meg pláne nem, nem egy marathon verseny ez. De ha olyan tempóval megy az ember, akkor jó edzés is lehet. A hosszútáv 45km.
Bővebben:
Olimpiai Ötpróba Athén 2004 kerékpár Budapest május 22., Szombat
Tehát szerintem nagyon fajin kis túra lesz, feltéve ha az időjárás kíméletes. Jelenleg a met.hu péntekre jelez erős zivatart, vasárnapra esőt-záport, és e kettő között szombatra nem jelez csapadékkot, de a hideg front megérkezik (pénteken lesz a legmelegebb). De ez csak a jelenlegi állás, remélem így is marad, mert bármilyen időbeli eltolódás szombati esőt jelentene.
5próba: ha még nincs próbakönyved akkor 500 HUF-ért vehetsz, és a könyvvel egyetemben 200 HUF-ért nevezhetsz. Diákoknak csak 100 HUF a nevezés. Tehát summa 700 HUF-ért rendeznek neked egy ilyen versenyt. Rajtnál-célnál frissítő, és azt mondták, hogy közben még lesz egy frissítő pont.
Na ennyi. Számomra embert próbáló lesz, mert terep versenyen még sose voltam. Főleg a lefelétől paráztatnak itt a népek, hogy szét fog rázódni a kezem és a csuklóm, mivel nincs telóm. Remélem nem.
Ki jön még?