Idézet
Nekem az a véleményem, hogy találkozz vele személyesen és beszélgessetek. Mondd meg neki mit érzel, hogy komolyan gondolod és hogy ő mit gondol erről. Ez is rizikós, mert ilyenkor konkrétan fog válaszolni (ha minden igaz), és az vagy jó neked vagy nem. De legalább tisztázódnak a dolgok.
Vazze, leírtam már egyszer.
Figyi, tudja nagyon jól mit érzek és hogy ő a mindenem.
A válasza nem, ezt most megmondom.
Egyszóval ez így nem jó. Ha megkérem, hogy találkozzunk, azt mondja egyértelműen, hogy nem.
Csakis úgy tudok, hogy az neki nem fog tetszeni.
Vagy odamegyek elé... Ez nem jó ötlet.
Vagy pedig barátnőjével megbeszélném, hogy beszéljen meg vele egy találkozási helyet valahol, és barátnője helyett én megyek el. Persze Timi erröl nem tudna...
Ez meg még roszabb ötlet.
Egyszóval se felhívni, se találkozni nem lenne jó.
Mondom, pont emiatt "utált" meg. Anyja is egyértelműen lökte rólam a szöveget.. Egyszóval tart tőlem, úgy fogja fel a dolgot, hogy nem szállok le róla. Nehéz helyzet.
3 hónapja nem hívtam fel, de egyátalán nem változott a helyzet.
Az volt a baj, hogy már akkor is a végére észhez tértem, normális voltam. Csak akkor már beskatujázzott. Anyja is ezt fújta neki hónapokig stb... És ha már 2 héten 1x felhívtam, az is úgy jött le neki, mintha nem bírnék leszállni róla.
Pedig MINDIG jókat beszélgettünk, éreztem a hangján, hogy élvezi a beszélgetéseket.
Az anyja kemény dió, mert volt olyan, hogy megtudta, hogy találkozott velem és 2 hétig nem szólt a lányához. Nem látott engem személyesen még soha és nem is beszéltünk, de szerintem nem normális.
Főként ez akkor történt, amikor az újságokban volt arról a gyilkosságról szó, amikor a rábaparton megerőszakolták elötte a csajt.. Stb...
aztán még mondta is Timi, hogy az anyja emiatt nagyon ideg rám.. hát a pofám leesett azonnyomban.
Idézet
Az a legszarabb ha nem tudod hogy mi a helyzet és reménykedsz...
Én igazábol már nem is reménykedem. Kisebb esélyt látok rá, mint hogy 20x zsinorban megnyerem az 5-ös lottót.
Egy valamit szeretnék elsősorban, bőven elégedett lennék, mint régebben úgy viszonyuljon hozzám. Mint bármelyik normális barátommal, vele is úgy beszélgessek.
Csak ennyi. És ne az legyen, hogy már megint zavarom, nem szállok le róla.
Az a gond, ha ez ellen próbálok tenni, az is ellenem billenti a mérleget.
Idézet
Es mennyi zsetont teszel a boritekba?
Hát ha tudnám, hogy bizonyos összeggel meg lehetne venni, akkor sem tennék pénzt a borítékba.
Úgy hiába lenne az enyém, mit érne az egész.
Őt nem lehet pénzel megvenni.
Idézet
A borítékba a szívét kell beletenni, a virággal pedig a lelkét elküldeni.
Pontosan.
Idézet
Mivel írtad, hogy kitartó vagy marad az első variáció, menj el hozzá és beszéljétek meg a dolgot!
Meglátna anyja és bemutatkoznék, vagy a rendőrséget hívná, vagy a legnagyobb konyhakést keresné.
Nem olvastátok el végig a történetet.
Nem szivat a csaj. Sosem szivatott.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector