HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? Értékeld a témát: -----

#161 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 19. 15:59

Idézet: Anitaa - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 15:58

Szerintem nem így érti a hazugságot.
Hanem a szakítás után nehéz feldolgozni azt, hogy nemrég még ilyeneket írogattunk/mondogattunk egymásnak:
- "Ugye mi mindig együtt leszünk?"
- "Ugye mi mindig szeretni fogjuk egymást?"
- "Ugye Te leszel a férjem/feleségem?" ....etc.,etc.

A szakítás után ezeket a dolgokat hazugságnak érezzük, mert nem értjük, hogy akkor miért nem vagyunk együtt mégsem?
Szvsz nem szabad hazugságnak tekinteni, ott  és akkor  így gondoltuk, de minden megváltozhat. A legnagyobb szerelmet is tönkre lehet tenni, a legjobb kapcsolatot is el lehet baltázni.
Ezért kell folyamatosan ápolni a szerelmet.

Teljes mértékben osztom a véleményed.
Egy kis :offtopic: : tetszik az avatarod! :D

Rhino666
Rhino666

#162 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 19. 16:07

Idézet: Anitaa - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 15:58

Szerintem nem így érti a hazugságot.
Hanem a szakítás után nehéz feldolgozni azt, hogy nemrég még ilyeneket írogattunk/mondogattunk egymásnak:
- "Ugye mi mindig együtt leszünk?"
- "Ugye mi mindig szeretni fogjuk egymást?"
- "Ugye Te leszel a férjem/feleségem?" ....etc.,etc.

A szakítás után ezeket a dolgokat hazugságnak érezzük, mert nem értjük, hogy akkor miért nem vagyunk együtt mégsem?
Szvsz nem szabad hazugságnak tekinteni, ott  és akkor  így gondoltuk, de minden megváltozhat. A legnagyobb szerelmet is tönkre lehet tenni, a legjobb kapcsolatot is el lehet baltázni.
Ezért kell folyamatosan ápolni a szerelmet.

Én köszönöm, hogy ezt így elmondtad...... bár ha ezt ő ismeri fel így, talán neki is könnyebb lenne. :)
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#163 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 16:07

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 11:50

....... ha belegondolok, hogy mennyi hazugságot rejt az a doboz............"Ugye mi örökké együtt leszünk??" Hát....... 

És véleményed szerint miért hazudtál?

Ezt ő írta nekem. :)

Szerkesztette: -=Tiger=- 2004. 04. 19. 16:08 -kor

"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

#164 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 19. 16:13

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 17:07

Ezt ő írta nekem. :)

Hazudni annak hazudnak, akinek nem lehet elmondani az igazat.....
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#165 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 16:26

Idézet

Nekem az a véleményem, hogy találkozz vele személyesen és beszélgessetek. Mondd meg neki mit érzel, hogy komolyan gondolod és hogy ő mit gondol erről. Ez is rizikós, mert ilyenkor konkrétan fog válaszolni (ha minden igaz), és az vagy jó neked vagy nem. De legalább tisztázódnak a dolgok.

Vazze, leírtam már egyszer. :)

Figyi, tudja nagyon jól mit érzek és hogy ő a mindenem.
A válasza nem, ezt most megmondom.

Egyszóval ez így nem jó. Ha megkérem, hogy találkozzunk, azt mondja egyértelműen, hogy nem.
Csakis úgy tudok, hogy az neki nem fog tetszeni.
Vagy odamegyek elé... Ez nem jó ötlet.
Vagy pedig barátnőjével megbeszélném, hogy beszéljen meg vele egy találkozási helyet valahol, és barátnője helyett én megyek el. Persze Timi erröl nem tudna...
Ez meg még roszabb ötlet.
Egyszóval se felhívni, se találkozni nem lenne jó.

Mondom, pont emiatt "utált" meg. Anyja is egyértelműen lökte rólam a szöveget.. Egyszóval tart tőlem, úgy fogja fel a dolgot, hogy nem szállok le róla. Nehéz helyzet.
3 hónapja nem hívtam fel, de egyátalán nem változott a helyzet.

Az volt a baj, hogy már akkor is a végére észhez tértem, normális voltam. Csak akkor már beskatujázzott. Anyja is ezt fújta neki hónapokig stb... És ha már 2 héten 1x felhívtam, az is úgy jött le neki, mintha nem bírnék leszállni róla.
Pedig MINDIG jókat beszélgettünk, éreztem a hangján, hogy élvezi a beszélgetéseket.

Az anyja kemény dió, mert volt olyan, hogy megtudta, hogy találkozott velem és 2 hétig nem szólt a lányához. Nem látott engem személyesen még soha és nem is beszéltünk, de szerintem nem normális.
Főként ez akkor történt, amikor az újságokban volt arról a gyilkosságról szó, amikor a rábaparton megerőszakolták elötte a csajt.. Stb...
aztán még mondta is Timi, hogy az anyja emiatt nagyon ideg rám.. hát a pofám leesett azonnyomban.

Idézet

Az a legszarabb ha nem tudod hogy mi a helyzet és reménykedsz...

Én igazábol már nem is reménykedem. Kisebb esélyt látok rá, mint hogy 20x zsinorban megnyerem az 5-ös lottót.

Egy valamit szeretnék elsősorban, bőven elégedett lennék, mint régebben úgy viszonyuljon hozzám. Mint bármelyik normális barátommal, vele is úgy beszélgessek.
Csak ennyi. És ne az legyen, hogy már megint zavarom, nem szállok le róla.
Az a gond, ha ez ellen próbálok tenni, az is ellenem billenti a mérleget.

Idézet

Es mennyi zsetont teszel a boritekba?

Hát ha tudnám, hogy bizonyos összeggel meg lehetne venni, akkor sem tennék pénzt a borítékba.
Úgy hiába lenne az enyém, mit érne az egész.
Őt nem lehet pénzel megvenni.

Idézet

A borítékba a szívét kell beletenni, a virággal pedig a lelkét elküldeni.

Pontosan.

Idézet

Mivel írtad, hogy kitartó vagy marad az első variáció, menj el hozzá és beszéljétek meg a dolgot!

Meglátna anyja és bemutatkoznék, vagy a rendőrséget hívná, vagy a legnagyobb konyhakést keresné.

Nem olvastátok el végig a történetet.
Nem szivat a csaj. Sosem szivatott.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#166 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 16:26

Idézet

Ebben nagy igazság van.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 04. 19. 16:40

Látom nem érted. Vagy elhúzol  a sunyiba és hagyod a francba vagy akármilyen szar ötlet odaállsz elé megkéred, hogy hallgasson végig és utánna mondjon véleményt! Elmondod neki amit akarsz aztán majd meglátod hogyan fogadja a dolgokat. Ha ezek után elküld a francba jól leiszod magad a bizonyos sárga földig!

#168 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 16:50

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 15:13

Erre mit mondjak? Ez az amire nem tudok semit sem írni.....  :confused:  Ez szerintem hülyeség.......
"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

#169 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 16:52

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 15:13

Kicsit kifejtenéd bővebben?

#170 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 16:53

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 17:50

Erre mit mondjak? Ez az amire nem tudok semit sem írni.....  :confused:  Ez szerintem hülyeség.......

Szerintem sem igaz! :(

#171 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 19. 17:00

Idézet: Tibisz - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 17:53

Szerintem sem igaz! :(

Idézet

Real eyes realize real lies.

Rhino666
Rhino666

#172 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 19. 18:52

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 17:50

Erre mit mondjak? Ez az amire nem tudok semit sem írni.....  :confused: 

Félsz a tükörbe nézni.... és eszedbe sem jut, hogy te sem vagy a tökély... sőt.
Eszedbe sem jut, hogy netán akkor és ott igaz volt.
Eszedbe sem jut, hogy te sem vagy őszinte.
Eszedbe sem jut, hogy netán magadnak is változnod kéne.
Eszedbe sem jut, hogy másnak esetleg változott az igénye, te pedig csak belevakultál saját önfényezésedbe.
Eszedbe sem jut, hogy nem megszereztél valamit, nem birtokolsz valamit, hanem egy állandóan változó, dinamikus kapcsolatban vagy, amit újra és újra fel kell fedezni és meg kell tartani, sőt fel kell frissíteni.
Eszedbe sem jut, hogy amikor megpróbált neked mondani valamit, csak letorkoltad, hogy jó az úgy.

A folyamatos önsajnálaton kívül semmi más nem jut eszedbe. Még a gondolkodást is kizárod......
¤

#173 Felhasználó inaktív   Cancer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 19:01

:offtopic:  Bocsi, de csak az első és utolsó oldalt olvastam végig időhiányból... amit leszűrtem, és hozzá tudok szólni, saját "élménnyel"...

ON!!
Középsuliban ismertem 1 lányt. Tetszett, de nem volt önbizalmam hozzá. Ennek ellenére jóban voltunk, sokat beszélgettünk. 2 évvel fiatalabb nálam. Aztán én 4-ben összejöttem egy másik lánnyal, akivel aztán 4 évig jártunk. (akkoriban senkivel és semmivel nem tartottam a kapcsolatot) Tavaly szeptemberben szakítottunk... Most ezzel a lánnyal Október 30-án jöttünk össze. Megtudtam, hogy mindíg is oda volt értem :D  :D  Aztán szilveszterkor volt némi nézeteltérés és jan. elején szakított is! :(  :(  (azt mondta, hogy egyszerűen elmúlt...- erre mit mondjak?) Rendben... De azután is jóban voltunk, sokat taliztunk, rengeteget hülyültünk, imádtuk egymás társaságát! :wub:  Aztán öszejött az egyik haverommal... "nem haragudtam, utánam ismerte meg. A szerelmet+ úgysem lehet irányítani". De én még mindíg reménykedtem, hisz annyira jóban voltunk... Aztán kb 3 hétre rá szakítottak. [sokáig dilemmáztam, mert nem szólok bele senki életébe... DE A LEGJOBB BARÁTOM és megtudtam, hogy a pasija (haverom) csalja... nem tudtam, hogy szóljak vs. ne! Aztán szakítottak is és akkor (mások is ezt tanácsolták) megmondtam. "Joga volt tudni"!] Végig mellette álltam. Aztán nem bírtam tovább, rákérdeztem. Nem akartam "elkapkodni", mert tudom, az mivel jár, de nam bírtam tovább. Lehet-e még köztünk valami. Tudta jól, (mondta is) ennyire még sosem szerette senki... De a válasz NEM! :(  Akkor úgy gondoltam, most nekem kell egy kis idő, hogy ezt elfogadjam, "kiszeressek Belőle"... mondtam neki, hogy egy darabig ne tallkozzunk... ezen "kibukott", hogy neki nagyon rossz lesz, ha nem talizunk, (mert milyen rossz má' a legjobb barátoddal nem találkozni) Mind1
Végül döntöttem... Jól érzem magam Vele! (Imádom) Akkor minek vonjam meg magamtól? Ezután is u.u. fogunk talizni, mászkálni, mint eddig! Azt, hogy már semmi nem lehet köztünk, azt pedig próbálom elfogadni...
Csak 1 baj van. Más lányok nem érdekelnek. R-GO--> nem megyek csajozni,... már-már kezdtem magam jól érezni (mondván: végre lesz magamra is időm) a volt nőm (1 másik), csak "felkavart" perszen nekem nem ő kell, "csak" egy NŐ! :wub:

És kérdezhetném, jól megvagyunk, szeretjük egymás társaságát. Akkor miért nem?!?!?!? :confused:
Ő 21(Bika) Én 23(Rák) leszek idén.

Üdv!
Az ügyvédem nélkül nem írok alá semmit....

#174 Felhasználó inaktív   Cancer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 19:11

Ezeket meg egy másik nőmnek írtam... mondjuk ő más eset... a szemembe hazudott... végül is tanultam is tőle...;)

Miért kínoztál, ha már mást szertetsz?
Miért? Mondd miért tetted velem ezt?
Bántottalak valaha?
Amivel ezt kiérdemeltem volna?

Miért? mondd miért kellett, hogy így legyen?
Hogy Darabokra törd össze a szívem!!! :(

és másik...

Szeretném megfogni,
Szívemet kitépni,
Tőrt döfi belé,
Majd összeroppantani.

Bárcsak változna kővé,
Többé ne érezne!
Mert bárkinek adom/adtam
Az mind porrá törte... :(

Akkor kicsit rossz volt... aztán  hétig nem találkoztunk. Levelezősök vagyunk (én hoztam a szállásomra) ultrajoó kecóó!!!  Most meg picit rossz... túlélem...

Most pedig megyek,
és egy Új Szerelmet Keresek!
hmm... Úgyse lehet...

#175 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 19:13

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 19:52

Eszedbe sem jut, hogy másnak esetleg változott az igénye, te pedig csak belevakultál saját önfényezésedbe.
Eszedbe sem jut, hogy nem megszereztél valamit, nem birtokolsz valamit, hanem egy állandóan változó, dinamikus kapcsolatban vagy, amit újra és újra fel kell fedezni és meg kell tartani, sőt fel kell frissíteni.
Eszedbe sem jut, hogy amikor megpróbált neked mondani valamit, csak letorkoltad, hogy jó az úgy.

A folyamatos önsajnálaton kívül semmi más nem jut eszedbe. Még a gondolkodást is kizárod......

Ez idézet volt vagy ezt most csak úgy írtad? ((((((((van benne valami...))))))))
Rhino666

#176 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 19:19

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 17:52

Megkérhetnélek, hogy a továbbiakban ne írjál össze-vissza ilyen hülyeségeket?  Sorry.  :offtopic:

Majd ha egyszer te is ebben a passzban leszel te is megtudod , hogy mi a Magyarok Istene, kívánom, hogy te soha ne kerüljél ilyen helyzetbe!

Aki nem evezett ilyen cipőban az nem tudja átérezni, de ezt senkinek sem kívánom.......

Régebben én is azt httem, hogy millió egy nő van, mit kell egy után sírni. Saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy a szívnem nem lehet parancsolni.  :(

#177 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 19:21

És, hogy az egyik barátomat idézzem: "nem az számít ki nek mennyi hozzászólása van, hanem az, hogy mennyire értelmesen szólt hozzá a témához." Légyszives a felesleges és nem építő jellegű hosszászólásaiddal ne terheld a topicot. Előre is köszi.

#178 Felhasználó inaktív   Cancer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 19:26

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 20:19

...a szívnem nem lehet parancsolni.  :(

De nem ám!!

Mert, egyszer ha megérzed a szerelem ízét,
Függő leszel! :respect:

#179 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 19:28

Ezt a topicot anno azért hoztam létre, hogy aki segítségre szorul annak segíteni tudjunk, nem azért hogy a bánatán kívül még rátegyél egy lapáttal.

Mindenkinek Köszönöm az Eddigi Építő Jellegű, és Értelmes Hozzászólásait! - Neked is LameX :)

#180 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 19:29

Idézet: Cancer - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 18:26

De nem ám!!

Mert, egyszer ha megérzed a szerelem ízét,
Függő leszel! :respect:

Nah jah! :D

Téma megosztása:

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.