HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? Értékeld a témát: -----

#3441 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 22. 17:09

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. okt. 21., csütörtök - 20:12

Érdekes könyvecse én a könyvtárban akadtam rá és elolvastam, bár nem fiúknak szól de azért érdemes elolvasni, 90 oldal és vannak benn képek.

És milyen képek vannak benne?  :think:
WoT nick: Atti77

#3442 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 23. 11:59

Idézet: Atti - Dátum: 2004. okt. 22., péntek - 18:09

És milyen képek vannak benne?  :think:

Érdekesek :)
"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

#3443 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 25. 22:24

Maradjunk barátok

#3444 Felhasználó inaktív   coolrob 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 26. 14:36

Idézet: FakeJack - Dátum: 2004. okt. 25., hétfő - 23:24

ez nagyon jó...meghalgatttam nagyon teccik .:D

Leirom én is a történetem..21 vagy..barátnőmmal (mostmár ex vagy kitudja) 9 honapja jöttünk össze..ugy kezdődött hogy részeg voltam..:)
De végülis elég jo volt mindennap nálunk aludt mert nem idevalosi és inkább együttvoltunk mint albiba legyen..aztána kb 6 hónap mulva csitult a lov meg untam hogy állandóan együttvagxunk és midnent hanyagolok...ő nem unta...nem igazán balhéztunk egyszer rágtam be nagyon rá mikro kiderült hogy elég sokat kamuzott és mikor velem volt 4 hónapja még akkor is irkált a volt barátjának holott nekem mást mesélt..dehát nem volt szerencsés hogy az én gépemről irt igy kitudodott..de kapott még 1 esélyt.ám ezzel a csalodással nálam picit elmult a dolog..jött a nyár mondom legalább változás áll be..be is állt..alig találkoztunk stb....most jött megint az egyetem..éreztük nem az igazi..küzbe már egy másik srác is irkálta neki a szerelmes sms-eket akiről tudtam hogy tetszik neki a csajszikám..gondoltam ha ezzel célt ér hagy vigye...nahát végülis célt ért és elvitte.:D
Aztán futottam még 2 kört 2X hülyét csináltam magamból csajszika előtt mert azt hittem csak ugy szakitott nem pedig más miatt...ennek ellenére szakitásnál is szeretkeztünk..illetve tegnap is feljött mint barát és hajnal 2-ig itt volt és csak rajtam mult hogy nem volt semmi..4 órán keresztül kellett küzdenem vele hogy ne erőszakoljon meg.:D de nem akartm hogy másnap xarul éraezze magát..bár a ugymond mostani pasija megérdemelte volna hogy utána a szemébe röhögjek hamár volt oylan kedves és mikor velem volt már akkor füzte.

Ez kb a történet 1%-a de most mennem kell egyetemre de érdekes a dolog...jó szaftos.:D
ma is elvileg hiv a csaj vagy feljön de már én se tudom mit akarok és bizni se nagyon tudok benne..ilyenek ezek a csajszik. :respect:

#3445 Felhasználó inaktív   zip code 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 10. 27. 18:39

Ez valóban jó :))

#3446 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 27. 19:34

a volt barátnőmnek nem teszem meg ezt szívességet...
bár itt nem hallgattam meg a felvételt...

#3447 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 27. 20:17

Idézet: coolrob - Dátum: 2004. okt. 26., kedd - 15:36

ez nagyon jó...meghalgatttam nagyon teccik .:D

Leirom én is a történetem..21 vagy..barátnőmmal (mostmár ex vagy kitudja) 9 honapja jöttünk össze..ugy kezdődött hogy részeg voltam..:)
De végülis elég jo volt mindennap nálunk aludt mert nem idevalosi és inkább együttvoltunk mint albiba legyen..aztána kb 6 hónap mulva csitult a lov meg untam hogy állandóan együttvagxunk és midnent hanyagolok...ő nem unta...nem igazán balhéztunk egyszer rágtam be nagyon rá mikro kiderült hogy elég sokat kamuzott és mikor velem volt 4 hónapja még akkor is irkált a volt barátjának holott nekem mást mesélt..dehát nem volt szerencsés hogy az én gépemről irt igy kitudodott..de kapott még 1 esélyt.ám ezzel a csalodással nálam picit elmult a dolog..jött a nyár mondom legalább változás áll be..be is állt..alig találkoztunk stb....most jött megint az egyetem..éreztük nem az igazi..küzbe már egy másik srác is irkálta neki a szerelmes sms-eket akiről tudtam hogy tetszik neki a csajszikám..gondoltam ha ezzel célt ér hagy vigye...nahát végülis célt ért és elvitte.:D
Aztán futottam még 2 kört 2X hülyét csináltam magamból csajszika előtt mert azt hittem csak ugy szakitott nem pedig más miatt...ennek ellenére szakitásnál is szeretkeztünk..illetve tegnap is feljött mint barát és hajnal 2-ig itt volt és csak rajtam mult hogy nem volt semmi..4 órán keresztül kellett küzdenem vele hogy ne erőszakoljon meg.:D de nem akartm hogy másnap xarul éraezze magát..bár a ugymond mostani pasija megérdemelte volna hogy utána a szemébe röhögjek hamár volt oylan kedves és mikor velem volt már akkor füzte.

Ez kb a történet 1%-a de most mennem kell egyetemre de érdekes a dolog...jó szaftos.:D
ma is elvileg hiv a csaj vagy feljön de már én se tudom mit akarok és bizni se nagyon tudok benne..ilyenek ezek a csajszik. :respect:

ha visszanézed a hozzászólásaimat bocs rinyálásomat----akkor veszed a lapot, hogy kb ez történt meg velem is csak én jobban megszoptam----tévedés hogy mi férfiak vagyunk  a nőkkel szemetek-ha okot adnak rá igenis oda kell rúgni!!! nekik

Utórengések ma!!!!
csak dőlt volna rá a ház benne!!

1-2 cuccom jött el tőle, persze némi keresetlen szöveg kíséretében---békülési kísérlet mindkét  oldalról,  de nála lehúzási kísérlettel kapcsolva!!! Ezt már nem bírtam lenyelni!!! Jó akkor akár k****hetünk is, csak nagysága....azt a maga módján megint!!!----

ma estére persze jönne velem bulizni----NEM NEM NEM  !!!  vele többet soha!!!!
hát ez bárkinek a nőjét veri hülyeségben/más lelkiállapotára való SZARÁS, de ugyanakkor naív is, de én is!! Meg kergemarha!!!
-----------------------------------------------------------

ja most majdnem megmondtam neki, hogy herpeszem/clamidiám/stb. .... bajom  volt, úgyhogy jobb ha benéz bőr és Nibeteg-gondozóba....

coolrob: gratulálok hogy ellent tudsz/tudtál neki állni---mert ez is kb kihasználós játék...volt a nőd részéről....
te is jobban jársz ha újat keresel, és  nem kell lefeküdni vele!!! sőt megérdemli hogy kib****ál vele,....

Tudod te én milyen jószívű vooltam ezzel a hárpiával?? Max adás, amikor feltételeim voltak már ...adta a sértődöttet....mert én szexelni akartok vele, mert én ide akarok menni, azt akarok ....
3* volt egy év alatt külföldön persze nélkülem, épp csak nem sikerült rá pénzt adnom neki, ill minimálisat (50 € "kölcsön"- de ez is pénz), most ő áll szarul anyagilag, bár én se túl jól- még ő jönne h. - nem vagyunk úgy de , azért még mindig tekint rám mint pszichológusra és fejőstehénre....meg barátra,

ő is elmehet a henteshez és elkérheti a kolbászt.... :reklamacio:  :reklamacio:

Szerkesztette: WEbshark 2004. 10. 27. 20:22 -kor

#3448 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 27. 20:19

Idézet: WEbshark - Dátum: 2004. okt. 27., szerda - 20:34

a volt barátnőmnek nem teszem meg ezt szívességet...
bár itt nem hallgattam meg a felvételt...

Igen, elfelejtettem írni, hogy munkahelyen lehetőleg fülhallgatóval... :D

:offtopic:
Egyébként nekem bejön a szám amúgy is. Jó a hangszerelés, meglepő a szöveg, az énekes se rossz....

#3449 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 27. 20:23

Idézet: FakeJack - Dátum: 2004. okt. 27., szerda - 21:19

Igen, elfelejtettem írni, hogy munkahelyen lehetőleg fülhallgatóval... :D

:offtopic:
Egyébként nekem bejön a szám amúgy is. Jó a hangszerelés, meglepő a szöveg, az énekes se rossz....

1st nincs hangkari ezen a gépen,
2nd mentés itt tilos, de hawer már lehúzta nekem....

Szerkesztette: WEbshark 2004. 10. 27. 20:23 -kor

#3450 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 27. 20:28

utolsó szó jogán!!

a férfi  szeret v. gyűlöl...: másik lehetőség nincsen...
most eljött a második!!!

Szerkesztette: WEbshark 2004. 10. 27. 20:29 -kor

#3451 Felhasználó inaktív   csabee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 27. 20:31

Idézet: WEbshark - Dátum: 2004. okt. 27., szerda - 21:28

utolsó szó jogán!!

a férfi  szeret v. gyűlöl...: másik lehetőség nincsen...
most eljött a második!!!

ebben egyetértünk! :respect:

#3452 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 27. 20:37

Kép
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#3453 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 27. 20:38

Szakítás után

Minden szakítást túl lehet élni, de persze nem könnyű. Nem könnyű annak sem, aki szakít, de igazán annak rossz, akit elhagynak. Az ember hirtelen egyedül marad egy csomó emlékkel és fájdalommal. Miértekre keresi a választ naphosszat, értetlenül áll a számára megmagyarázhatatlan események előtt. Az érzelmek a bosszúvágytól az önmarcangolásig széles skálán mozognak, és szinte percenként változnak.

Nehéz feldolgozni a dühöt, a csalódottságot, és az önérzet sérülését. Sokaknak segít, ha kibeszélhetik magukból, mások inkább bezárkóznak és sokáig nem is mennek emberek közé. Sokfélék vagyunk, de akad néhány recept, ami mindenkinek segíthet abban, hogy viszonylag rövid idő alatt jusson túl ezen az áldatlan állapoton.

Régi bölcsesség, hogy aki menni akar, annak segíteni kell csomagolni. Ha egyszer szakításig fajul egy kapcsolat, nincs értelme az újrakezdésben reménykedni, ott valami már megjavíthatatlanul elromlott, és az nem elég, ha csak az egyik fél akar segíteni rajta.

Elsőként azt a gondolatot űzd ki a fejedből, hogy 'nem tudok nélküle élni'. Emlékezz csak vissza, tudtál akkor is élni, mikor még nem ismertétek egymást, és hidd el, ez ezután is menni fog. Az élet értelme nem egy másik emberben van, hanem önmagunkban.

Szakítás után a barátok sokat segíthetnek, de ne várj tőlük megoldást. Örülj, ha képesek sokadszorra is végighallgatni a problémád.

Igyekezz elkerülni, hogy találkozzatok! Ha a másik folyton szem előtt van, csak még jobban fáj látni, hogy ő jól érzi magát, és valóban leszámolt a kapcsolatotokkal.

A legjobb, ha minél hamarabb megszabadulsz minden olyan tárgytól és apróságtól, ami az exre emlékeztet. Nem kell semmit kidobni, gyűjtsd az emlékeket egy nagy dobozba. Később, ha már igazán túl leszel az egészen, nyugodt szívvel előveheted újra, és akkor szelektálhatsz, hogy mi az amit mégis megtartasz a régi szép idők emlékére.

Ahogy az 'A nő kétszer' című filmben elhangzott: nem szakadtunk el igazán ex-kedvesünktől, ha még mindig elolvassuk a horoszkópját. Ha még mindig azt várod, hogy egyszer csak ő telefonál, ha nem tudod még elképzelni magad valaki más karjaiban, addig nem gyógyultál ki igazán a kapcsolatból. Ehhez idő kell, légy türelemmel. Ha naplót írsz, nagyon jól nyomon követheted, miként változik hangulatod napról-napra, láthatod, hogy egy idő után már más dolgok is járnak a fejedben, mint volt partnered és a szakítás.

Ne engedd, hogy önbizalmad elhagyjon! Volt egy ember, akinek valamiért nem feleltél meg egy idő után, de ez nem jelenti azt, hogy értéktelen vagy, és soha senki másnak nem kellesz majd.

Nincs pótolhatatlan ember. Ne is törekedj arra, hogy következő társad olyan legyen, mint az előző! Ugyanolyan úgysincs, és ez nem is baj. Élvezd a változatosságot!

A változás szükségszerű, és általában jó dolog. Lehet, hogy most még fáj, de évek múlva, visszatekintve könnyen elképzelhető, hogy rájössz: minden így volt a legjobb.

Szakítás után tulajdonképpen új életet kapsz, rengeteg új lehetőséggel. Élj vele, használd ki. Tegyél meg olyan dolgokat, amikben párkapcsolatod eddig akadályozott. Sosem tudhatod, milyen meglepetések várnak Rád!
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#3454 Felhasználó inaktív   luigi11 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 27. 21:23

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. okt. 27., szerda - 19:38

Szakítás után

.............

vannak jó tippek benne, bár kicsit sablonos. olyan ez mind a horoszkóp, megpróbálnak az emberek egy tizenketted részének jósolni.

#3455 Felhasználó inaktív   luigi11 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 27. 21:24

Idézet: luigi11 - Dátum: 2004. okt. 27., szerda - 20:23

vannak jó tippek benne, bár kicsit sablonos. olyan ez mind a horoszkóp, megpróbálnak az emberek egy tizenketted részének jósolni.

persze az esetek legtöbbje is sablonos. miért lenne a megoldás akkor más?

#3456 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 29. 01:12

Idézet: luigi11 - Dátum: 2004. okt. 27., szerda - 22:24

persze az esetek legtöbbje is sablonos. miért lenne a megoldás akkor más?

Szerintem annyira bonyolult minden ember, hogy nincs egyértelmü gyógyír a szakításra... de ha sokak véleményét türelmesen meghallgatjuk, talán-talán ráismerünk a saját problémáink eredetére (is)...  ;)
RDaneel_hu

#3457 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 29. 10:57

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. okt. 27., szerda - 21:38

Szakítás után

Ez teljesen igaz, de mond ezt egy 3-10  éves kapcsolatból szakítás után (persze,ha nem te szakítasz)!

#3458 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 29. 11:33

Idézet: Mikeee - Dátum: 2004. okt. 29., péntek - 11:57

Ez teljesen igaz, de mond ezt egy 3-10  éves kapcsolatból szakítás után (persze,ha nem te szakítasz)!

Talán inkább fordítva ;). Ezen a tanácsok pont azért vannak, hogy könnyebb legyen túlesni rajta. És nem feleselni kell, hanem megfogadni, te jársz vele jól.

#3459 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 29. 19:10

Vettem a lapot, a csappal..(a csapból is ez folyik nálam).magyarul zárjuk le a témát.

Szerda óta csak a tesóm veszi föl a telefont, aztán valahogy lerázza a perszónát. nem én beszélek vele, hanem ő. én vagy kinyomom, vagy abszolút föl sem veszem.
Ma kb. 10* keresett.
Nem vettem fel, pedig ennél jobban semmi sem idegesít. A munkám rovására megy, nem tudom rendesen kipihenni magamat.

Szerkesztette: WEbshark 2004. 10. 29. 19:57 -kor

#3460 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 29. 20:20

Nem lenne egyszerűbb felvenni azt a telefont, és végezni egyszer s mindenkorra? Vagy ahhoz azért még nem vagy elég erős? Te is tovább fogsz szenvedni így...

Téma megosztása:

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.