HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? Értékeld a témát: -----

#3461 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 30. 05:19

Idézet: Netmaster - Dátum: 2004. okt. 29., péntek - 21:20

Nem lenne egyszerűbb felvenni azt a telefont, és végezni egyszer s mindenkorra? Vagy ahhoz azért még nem vagy elég erős? Te is tovább fogsz szenvedni így...

nem is kicsit van elegem belőle.....ha jobban megnézed, amit szerdán írtam, akkor ott kijött minden és gondoltam meg írtam hideget-meleget az EXről....
--------------------------------------------
Nem véletlenül Az Ötödik Elem a kedvenc filmem: Dallas is a tökéletes nőt keresi.Ja és "sír" a "link spiné" után ...
Nem bánnám ha Lilu az ölembe pottyana, amúgy oroszlán vagyok az meg alapból szeret hősködni, pláne kockáztatni...
-------------------------------------
ja hát föl is kéne hívni? Majd ha ő fölhív akkor eldörgöm neki, a szentbeszédet, még erre is én költsek??
Nem volt elég már eddig?
Nem vagyok elég erős....lsd templom topic.... van elég gondom ezenkívül, de ebből eredően...
TÉNYLEG  le kell zárni, mert már elég régóta ez folyik már a csapból is...Pápán is (Lamex!), ennyit rinyálni egy nő sem fog,
itt a pont.

Szerkesztette: WEbshark 2004. 10. 30. 05:27 -kor

#3462 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 30. 10:44

WEbshark.

Valakinek ki kell mondania, h pont. Ha ő ezt nem akarja/nem képes rá, akkor neked kell megtenned ezt. Nem kell hegyibeszédet mondani, sőt. Ne vele törődj, ne az ő problémáival. Magaddal foglalkozz, _csak_ magaddal.

Ne találkozzunk. Ne beszélgessünk ezentúl a (lelki) problémáidról.
Biztos jönne a kérdés: Miért?

Mert te így akarod. Pont.

Ennyi és nem több. Nem kell magyarázkodni egy pillanatig sem.

Ha csak ezen múlna, nekem megérne 200 Ft-ot a saját nyugalmam.
------
És akkor nem hasítana minduntalan beléd, h tán nem ő hív megint?, mikor megcsörren a telefon.

Lehet űzött vadként menekülni vki elől, de valójában önmagad elől menekülsz.
És lehet "oroszlánként" kiállni:

Uff. Szóltam. Mától így legyen.
------
Végezetül: Nem az az erős, aki sohasem bukik el, hanem az, aki egy bukás után is képes fölállni.

Szerkesztette: fram 2004. 10. 30. 10:45 -kor

Ciciman is on borda

#3463 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 31. 16:05

Idézet: fram - Dátum: 2004. okt. 30., szombat - 11:44

Végezetül: Nem az az erős, aki sohasem bukik el, hanem az,
aki egy bukás után is képes fölállni.

ezt a számból húztad ki;
jobb nélküle m. vele, mert előbbi változatban nem szenvedek....
---------------------------------
UTÓjáték/utózönge:
péntek este-ma de. között 5 SMS-t kaptam tőle, jó 2 tucatszor próbált hívni....
1 SMS volt válasz:nem megyek bulizni, és finoman utaltam rá---nem vagyunk összekötve, meg nem sok kedvem van vele bulizni ezek után

#3464 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 31. 21:29

Kép
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#3465 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 31. 22:05

lameX mit jelent a kép  ????

#3466 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 31. 22:13

Kép

Legyen egy jó napod!
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#3467 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 31. 22:48

Okos nők és buta libák. És Ön?
A legtöbb játszma a párkapcsolatban zajlik

Az ötletet a Csáó Darwin! című TV2-s műsor adta. Tulajdonképpen nap mint nap megélem, hogy segítséget kell adnom elbizonytalanodott nő pácienseimnek: okosak legyenek, vagy butuskák, ravaszok vagy nőiesek? Tulajdonképpen ez egy vitaindító.

Az életünk tele van játszmákkal

Emlékszem, amikor az egyetemen szociálpszichológiát és kommunikációelméletet tanultunk, a barátom teljesen kiakadt azon - és ki is kérte magának -, hogy az életben szinte kötelezően szerepeket játszunk, s többfelé, többféleképpen akarunk megfelelni magunknak és másoknak.

Szerepek

Elsősorban másoknak. Azóta már természetesnek tartjuk és - beletörődve az élet törvényszerűségeibe - magunk is játsszuk a szerepeinket.

A legtöbb játszma éppen a párkapcsolatban van. Valamit el akarunk érni, meg akarunk erősíteni a másiknál, s ennek érdekében - mi nők - különböző huncutságokra vagyunk képesek. A férfiak meg más fegyvertárral, de ugyanolyan céllal megpróbálnak cselezni, kijátszani helyzeteket. Ha a jelzőket összegyűjtenénk, arra jönnénk rá: a nőket elsősorban a színészettel, színházzal kapcsolatos jelzők, a férfiakat pedig a sporttal, játékkal kapcsolatos jelzők illetik meg inkább.

Csak a nők oldaláról!

Most csak a nők oldaláról közelítem meg a kérdést. Tényleg szinte naponta felmerül a párkapcsolati gondokkal küzdő nőknél, hogy hogyan, miképpen kell viselkedni a férfiakkal, hogy az éppen megfelelő legyen. "Természetesen!" - lenne a helyes válasz. Csakhogy minden férfinek és nőnek más-más viselkedésforma tűnik természetesnek.

Magatartásformákkal kapcsolatban nem szerencsés a tipizálás. Sokféle ember és sokféle reakció létezik. Mégis a nők esetében alapvetően háromféle magatartás-típus a jellemző:

1./ Az okos nő

- Általában a tanult, képzett nők ragaszkodnak leginkább az egyenjogúsághoz, bizonyos jogaikhoz, s leginkább ők tagadják a hagyományos női szerepeket (pl. főzés, bevásárlás).
- Mindig, minden helyzetben megmondják az őszinte véleményüket, s egyáltalán, hajlamosak a kért és kéretlen véleménynyilvánításra.
- Szívesen elismerik társuk okosságát, bölcsességét, de tagadják a férfiak felsőbbségét.
- Fel akarnak nézni a férfire, de elvárják, hogy néha rájuk is felnézzenek.
- Elvárják és megadják társuknak a szabadságot.
- Ha megcsalják őket, nem harcolnak, hanem kivárnak. Hátha elmúlik társuk lángolása, s nem mennek bele felesleges harcokba a konkurenciával.

2./ A liba kategória

- Általában iskolázatlan, de külsőségekben nagyon is nőies nők kategóriája. Látszólag nem törődik az egyenjogúsággal, szívesen felvállalja a hagyományos női szerepeket: mos, főz, takarít, de még szívesebben tetteti ezt másokkal! Azaz ha csak teheti bejárónőt fogad, hogy a műkörmei le ne törjenek, de nagy gondot fordít az otthon tisztaságára és melegére.
- Nem nagyon formálja meg a véleményét, vagy ha mégis, az nem elsősorban a saját véleménye, hanem a barátnőié, a párjáé, csak átfogalmazva.
- Mindig igazat adnak az őt uraló partnernek, de egyáltalán nem biztos, hogy aszerint is cselekszenek.
- Elismerik a férfi felsőbbségét, s ez elsősorban abban nyilvánul meg, hogy neki (mármint a férfinek) joga van sokat keresni, és eltartani őt, és családját.
- Addig néz fel a férfire, amíg az el tudja tartani, képes a kényeztetésére, s biztosítja számára a mindennapi betevő szoláriumot, konditermet, fodrászt, kozmetikust, műkörmöst.
- Szerintük a nő legfőbb dolga az, hogy szép legyen.
- Ha megcsalják őket (mű)körömszakadtukig harcolnak, akár meg is tépik a konkurenciát, telefonálgatnak, zsarolnak, tárgyalásokba bocsátkoznak.

3./ A taktikus nő

- Mindkét kategóriából kikerülhet, lehet magasan iskolázott, vagy iskolázatlan. Magatartásformáit általában idősebb barátnőitől vagy szüleitől, esetleg filmekből tanulta. Elismeri az egyenjogúságot, de tudja, hogy a férfiaknak mégis több joguk van. A sajátját meg minden esetben kiharcolja magának.
- Mindenről képes véleményt mondani, de úgy formálja a szavait, hogy a párjának mindig igaza legyen. A párjának szájába adja a saját igazát...
- Nem tiltakozik a hagyományos női szerepek ellen, jó háztartásvezető és anya, de azért kiharcolja a saját szabadságát is. Ez látszólag a párjától függ, aki büszke arra, hogy nagylelkűen megadhatja neki ezt a szabadságot.
- Mindig, mindenről a férfi dönt, ezt tudja jól. De a döntésben a saját szempontjait is érvényesíti jó taktikával, ravaszul. (A férfi a fej, de a nő a nyak, ami mozgatja - elve szerint.)
- Elismeri a férfi felsőbbségét, de ezt hízelgően teszi. Nem várja el, hogy eltartsák, önfenntartásra is képes. Viszont elvárja azt is, hogy őt elismerjék.
- Ha megcsalják őket képesek a harcra, de nem tépéssel és "vissza a babaruhát" tárgyalásokkal, hanem a férfi újbóli elcsábításával. Amennyiben érdemes.

Szerkesztette: WEbshark 2004. 10. 31. 22:51 -kor

#3468 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 08. 17:12

:up:
"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

#3469 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 08. 21:55

AZ EMBER, AKI HATÁSSAL VAN RÁM
¤

#3470 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 09. 21:08

Hali!

Hmm igazabol a szakitashoz sok koze nincs, kikernem a velemenyeteket egy dologban. Mit gondoltok egy olyan 19 eves lanyrol, aki olyan faszi utan fut akinek van baratnoje. A pasival volt egysmas, agyig nem jutottak el, es a fazon le is pattintotta azota. En mar ismerem ezt a lanyt jo ideje, es mostansag alakul ugy a dolog, hogy komolyabbra forditanam vele a kapcsolatomat.
Mit gondoltok errol a lanyrol? Naiv? Taplo, mert mas kapcsolataba kavar bele? Esetleg fiatal es hiszi, hogy meg tudja valtani a vilagot :)

Udv,
Lacima

#3471 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 09. 21:20

Idézet: Lacima - Dátum: 2004. nov. 9., kedd - 21:08

Mit gondoltok errol a lanyrol? Naiv? Taplo, mert mas kapcsolataba kavar bele? Esetleg fiatal es hiszi, hogy meg tudja valtani a vilagot :)

Majd 30 körül eljutsz oda, hogy minden csaj, aki tetsyik, foglalt. És akkor nem marad más, mint lecsapni más kezéről. Bunkóság? Nem hiszem, mert aki elégedett az aktuális kapcsolatban, az nem hagyja magát...
Szerintem ne hagyd ki. Tudod, nem lehet minden nőt megdugni, de törekedni kell rá. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#3472 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 09. 21:52

Idézet: leslie - Dátum: 2004. nov. 9., kedd - 22:20

Majd 30 körül eljutsz oda, hogy minden csaj, aki tetsyik, foglalt. És akkor nem marad más, mint lecsapni más kezéről. Bunkóság? Nem hiszem, mert aki elégedett az aktuális kapcsolatban, az nem hagyja magát...
Szerintem ne hagyd ki. Tudod, nem lehet minden nőt megdugni, de törekedni kell rá. :)

Varj! Itt most nem arrol van szo, hogy olyan csajjal akarok osszejonni akinek faszija van. Az erdekelt volna, hogy mi a velemeny egy olyan lanyrol aki olyan fickora hajt akinek baratnoje van, es belemaszik a kapcsolatukba. Hat igaz, hogy nekem meg van 5 evem a 30-as evjaratig, de mar most latom, hogy mennyi jo csaj foglalt es raadasul szar az elete mert 18 evesen rosszul valasztott. Azota van 2-3 gyerkoc es boldogtalan :(
Mostansag en is inkabb olyanra vagyom mint Te Leslie bar ez a lany akirol kikertem a velemenyt nagyon felcsigazott :)

#3473 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 09. 22:10

Nem tudom, mit kell ezen ennyit kombinálni. Tetszik? Akkor nosza, rajta. Szerinted, ha a csaj lemond erről a foglalt pasiról, nem fog egy másik "után szaladni" ?

Igazában kiben nem vagy biztos, a csajban vagy önmagadban?

Szal sztem ne tökölj rajta sokat. Ha akarod a nőt, akkor gyerünk. Tök mindegy, hány pasija van ill. mennyi után fut.
Ciciman is on borda

#3474 Felhasználó inaktív   zip code 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 11. 10. 10:09

Idézet: Lacima - Dátum: 2004. nov. 9., kedd - 22:08

Hali!

Hmm igazabol a szakitashoz sok koze nincs, kikernem a velemenyeteket egy dologban. Mit gondoltok egy olyan 19 eves lanyrol, aki olyan faszi utan fut akinek van baratnoje. A pasival volt egysmas, agyig nem jutottak el, es a fazon le is pattintotta azota. En mar ismerem ezt a lanyt jo ideje, es mostansag alakul ugy a dolog, hogy komolyabbra forditanam vele a kapcsolatomat.

Udv,
Lacima

Szerintem azt hiszi, hogy majd miatta otthagyja a pasi a nőjét, így azt mondanám, hogy fiatal és megakarja váltani a világot :) Viszont, ha a pasi már lekoptatta, akkor naívnak is mondanám. Szerintem semmiképpen sem taplóság, mert akit ellehet csábítani, azt miért ne, de az elmondásod szerint ezt a pasit nem lehet :) Ritka egy kivétel :)

#3475 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 10. 10:12

Idézet: Lacima - Dátum: 2004. nov. 9., kedd - 20:52

Varj! Itt most nem arrol van szo, hogy olyan csajjal akarok osszejonni akinek faszija van. Az erdekelt volna, hogy mi a velemeny egy olyan lanyrol aki olyan fickora hajt akinek baratnoje van, es belemaszik a kapcsolatukba. Hat igaz, hogy nekem meg van 5 evem a 30-as evjaratig, de mar most latom, hogy mennyi jo csaj foglalt es raadasul szar az elete mert 18 evesen rosszul valasztott. Azota van 2-3 gyerkoc es boldogtalan :(
Mostansag en is inkabb olyanra vagyom mint Te Leslie bar ez a lany akirol kikertem a velemenyt nagyon felcsigazott :)

Én biztos nem kezdenék 25 évesen 19-es csajjal. Egyszer elég volt...

#3476 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 10. 10:15

Idézet: Lacima - Dátum: 2004. nov. 9., kedd - 20:52

Varj! Itt most nem arrol van szo, hogy olyan csajjal akarok osszejonni akinek faszija van. Az erdekelt volna, hogy mi a velemeny egy olyan lanyrol aki olyan fickora hajt akinek baratnoje van, es belemaszik a kapcsolatukba.

Biztos szereti a kihívásokat. Vannak olyan csajok akik szeretik ha "meg kell dolgozni" az áruért. Talán a saját önbecsülése miatt csinálja, hogy bebizonyítsa, ő jobb a másik csajnál.

#3477 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 10. 14:14

Idézet: Lacima - Dátum: 2004. nov. 9., kedd - 22:52

... bar ez a lany akirol kikertem a velemenyt nagyon felcsigazott :)

Én sem értem mire vársz vele kapcsolatban...
Szerintem nem más(oka)t kell megkérdezni a leányzóval kapcsolatban, hanem saját magadat! :)

Jól érzed magad vele?
Az ne érdekeljen, hogy van valakije, ha megadja Neked a zöld lámpát. (+ ha jól sejtem nem is ismered az illetôt)
Én a helyedben legfeljebb azt figyelném, hogy kiteszi e a sz?rét a régi partnerének, mielött valaki másba belebonyolódna, vagy sem.

Ha nem teszi meg, és vár addig amig az új nem lesz biztos pont az életében, akkor én biztos szkippelném a csajt. :)
RDaneel_hu

#3478 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 10. 14:33

Idézet: Arp - Dátum: 2004. nov. 10., szerda - 11:12

Pedig nincs abban semmi rossz.
De pár évvel késöbb probléma adódhat abból, ha a lány "beszopja", hogy létezik az álompasi. :)
Bár az ellenkezô nemnél is tudok példát hozni erre vonatkozólag - egy 33 éves haverom az álomnôre vár...

Várjon csak... sokáig.
RDaneel_hu

#3479 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 10. 14:38

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2004. nov. 10., szerda - 15:14

Én sem értem mire vársz vele kapcsolatban...
Szerintem nem más(oka)t kell megkérdezni a leányzóval kapcsolatban, hanem saját magadat! :)

Jól érzed magad vele?
Az ne érdekeljen, hogy van valakije, ha megadja Neked a zöld lámpát. (+ ha jól sejtem nem is ismered az illetôt)
Én a helyedben legfeljebb azt figyelném, hogy kiteszi e a sz?rét a régi partnerének, mielött valaki másba belebonyolódna, vagy sem.

Ha nem teszi meg, és vár addig amig az új nem lesz biztos pont az életében, akkor én biztos szkippelném a csajt. :)

Jajj itt sokan felreertettetek amit irtam :) Nincsen senkije sem a csajnak. Csak pl. en pofatlansagnak tartanam azt, ha olyan csajra hajtanek akinek van baratja. En sem szeretem ha a baratnomet mas kerulgeti.  Igazabol mint emberi magatartasra kerdeztem volna ra, taplosag-e mas csajat/pasijat ostromolni vagy sem. Es mi van ha sikerul es mondjuk osszejossz egy olyan lannyal aki miattad dobta a pasijat egy ilyen lany teged is konnyeden kidob nem?

#3480 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 10. 15:06

Idézet: Arp - Dátum: 2004. nov. 10., szerda - 10:12

:up:
Fiatal kezdők... Törje, tanítsa be őket más... Én max csiszolok rajtuk kicsit. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

Téma megosztása:

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.