HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? Értékeld a témát: -----

#361 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 05. 23:15

Idézet: GI - Dátum: 2004. máj. 5, szerda - 23:21

Nemtom mi legyen.....

Kép
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#362 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 05. 23:43

Diegho:

Párat sajnos kénytelen vagyok nem elismerni.
A versenyzőknek nyerniük kellene a díjakat, nem kapni, nem kimanagelni.

Idézet

Szerintem Te a 2. kategóriába tartozol és mivel most megint próbálkozol, egyre szarabb lesz a helyzet, de figyelj, van nekem egy nagyon tapasztalt barát(nő)m akitől megkérdezem, hogy mit lenne jó tenned ebben a helyzetben

Valahogy úgy. :)

Idézet

Ha ő sem tud ebben segíteni, akkor senki!

Megköszönném. Szerintem a levél jó ötlet volt.

Virág talán még....

Az biztos, hogy már k*rvára taktikázni kell, és minden apró részletre figyelni. Csak ne görcsösen. :)
Profi munkára van szükség.

Idézet

Igaz én nem szartam el a dolgokat annyira mint Te!

Hát ja... Ez rohadt nagy sz*pás volt.
Tényleg szeretem ezt a csajt és fél év alatt sikerült elérnem, hogy megutáljon. Szomorú.. De egyszerűen nem bírtam magammal.

Most talán ez a bocsánatkérő levél tetszik neki. (viszonylagosan)
Azt vannak még hyperagyamban ötletek... :)

Vazze és ez lett abból a balatoni nyaralásból...
Lementem, én mint érzéketlen tuskó (de ez hót komoly, bennem aztán tényleg semmi nem volt, és nem csak szerintem). Aztán már nagyon untuk magunkat, csak ment a punnyadás...
És a kemping másik részébe átmentünk a csajokhoz, hát megteszik.
Kinéztem a legcsinosabbat és odamentem..
Még aznap ment is a téma úgy ahogy kell. Aztán a vadászból lett hirtelen a vad, mint a hubertus reklámban.
Pedig én csak egyszerűen egy kis szórakozást kerestem. Helyette asszem megtaláltam életem nagy szerelmét.
Hogy miért nem bírtam magammal akkor éjjel.

Már számtalanszór leírtam hogy történt, de még1x. :D
Pedig én szoktam a csillagos éggel szédíteni a csajokat...
Ültünk kint a padon, átölelem. Aztán beszéltünk, simogatom.... Nézzük az eget... Egyszer csak megszólal, hogy látott egy hullócsillagot (amit én is láttam) és hogy kívánjunk valamit. Aztán egymás szemébe néztünk.. stb. stb...

Ez nekem bettett. Mint a romantikus filmekben. És komolyan mondom bennem elötte annyi érzés volt, mint egy darab terméskőben. De ez a lány.

De most?
Nem láthatom, nem hallhatom. Még csak picit sem tudok közeledni.

Most hogy megírtam a levelet sajnos majdnem visszazökkentem a régi rossz dolgokba. Egyszerűen ideges lettem, hogy vajon mi a véleménye. Elébe akartam vágni a dolgoknak.
Nagyon türelmetlen voltam. De hála most már csak szeretnék. Ugyanis képes vagyok megállni a dolgokat.
De k*rva nehéz. :) Legalább már mindig megy ... Csak lehet késő...
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#363 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 05. 23:48

Lamex:

Valahol igazad van.
Le is nyeltem, de egy darab dróttal, hogy ha kell, akkor ki tudjam rántani.
Nehezen tudom magam elszakítani a multtól. Sajnos.

Őt feledni pedig egyszerűen reménytelen. Ez biztos. Más nőkkel enyhíthatő a téma.
Egyszóval, ha más csajjal vagyok akkor azért nem gondolok rá. Sokat segít.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét

#364 Felhasználó inaktív   Sztee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 09:59

GI

Szvsz hanyagold most a virágos témát, hagyd hogy leülepedjen benne a leveled tartalma...
Megemészti, átrágja, párszor még elolvassa...
1-2 hét (inkább 3 :)) múlva esetleg ovatosan puhatolódz a barátnőnél, hogy mi ujság.
"Csak" türelem kell hozzá  :) 
"Have you tried turning it off and on again?"

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 05. 06. 10:07

Idézet: GI - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 0:43

Diegho:

Párat sajnos kénytelen vagyok nem elismerni.
A versenyzőknek nyerniük kellene a díjakat, nem kapni, nem kimanagelni.

Hát ezt én most nagyon értem.  :think:

#366 Felhasználó inaktív   Robesz123 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 10:40

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. máj. 5, szerda - 17:30

Látod!

Ezzel én is így vagyok.........

Mondtátok, hogy ha szeretem akkor engedjem el. Nekem erről az az elgondolásom, ha elengedném akkor soha nem is szerettem igazán. Csak az a baj, hogy még mindig bele vagyok zúgva, és eccerűen képtelen vagyok kiábrándulni belőle. Pénteken lesz a ballagása......ohh....szülei. Nem tom mit fogok nekik mondani, ha összefutok velük. Ami szerintem tutti elkerülhetetlen. Eléggé félek töle, de csak lesz majd valahogy. :)

Szerintem akkor szereted igazán ha tiszteletben tartod a döntését ami jelen esetben a szakítás volt.Valószínűleg azért szakított,mert így jobb neki és ezt is vedd figyelembe!
Két lábon állok így nem esek el,nekem az átlag életkornak még a fele sem kell.

#367 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 10:42

Idézet: Robesz123 - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 11:40

Valószínűleg azért szakított,mert így jobb neki és ezt is vedd figyelembe!

Nem.  Azért szakított, mert abban a pillanatban úgy gondolta, hogy ez a jobb neki. A csajok olyanok, hogy mindíg biztosak vmiben, de lehet, hogy akár másnap a tök ellenkezőjében biztosak. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#368 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 11:18

Idézet: leslie - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 11:42

Nem.  Azért szakított, mert abban a pillanatban úgy gondolta, hogy ez a jobb neki. A csajok olyanok, hogy mindíg biztosak vmiben, de lehet, hogy akár másnap a tök ellenkezőjében biztosak. :)

Őszintén remélem, hogy ez a helyzet..........:D
"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

#369 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 11:47

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 12:18

Őszintén remélem, hogy ez a helyzet..........:D

Ne remélj. Általában későn kapcsolnak, hogy elrontották a dolgot. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#370 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 12:01

Idézet

1-2 hét (inkább 3 ) múlva esetleg ovatosan puhatolódz a barátnőnél, hogy mi ujság.

Én egy hónapra gondoltam. :)

Barátnőjénél meg inkább nem. Ő valahogy mindig végtelenül leegyszerüsíti a dolgokat.
Sőt már szerinte sem vagyok normális és tudod mi az indok?
Az, hogy már több mint 2-3 hónapja nem láttam Timit és még mindig szeretem.
Ez elvileg egy nem normális dolog...

Magas labda volt..
És barátnője is annyira elhatárolta magát ezen a téren, hogy nem hiszem, hogy átadná egyátalán üzeneteimet, vagy mondana valamit. Egyszerűen nem lenne hajlandó gondolkozni egy értelmes válaszon, vagy meg sem akarná kérdezni, csak annyit mondana, hogy nem érdekelte, hagyjam békén.
Bármi is legyen.

Lehet, hogy barátnőjét el kellene felejtenem... :)

Idézet

Hát ezt én most nagyon értem.

:offtopic:

Figyi, az F1-ben nem csak versenyzők vezetik az autókat.
3 kategória van:
-versenyzők
-"egyenlőbbek"
-csicskások

A versenyzőknek meg kell küzdeniük a pontokért. A csicskások természetesen az egyenlőbb alá dolgoznak. Ő természetesen kapja a dolgokat a független FIA-tól, akinek élére szeretnék a még függetlenebb todt úrt betenni.
Nézd meg, hogy hogyan kapta meg élete első VB címét. Ajánlom az utolsó versenyt. Vagy legyen a jelen. Hogyan kapták meg az FIA-tól utolsó VB címüket? Végül is már a hungaroringen kijött a sérthetetlen MS tehetsége, természetesen körrel alázták őket. Természetesen a ferrari szurkolók ilyenkor azzal jönnek, mert a gumik és a kocsi.. De én inkább az ő szavaikat használom. Szerintük ha nyer, akkor az csakis kizárólag a tehetségének köszönhető. Legyen ez az indok akkor is ha kört kap.
Egyszóval hirtelen a nagy bajban a független FIA meghozta a szabályvátoztatásokat. Beérett pillanatokon bellül a Bridgestone kemény munkája és még a végén volt képük örülni az adományoknak.
Nézz be az F1 topicocba, olvasd végig őket és láthatod, hogy a szabályok szerint megfelelő michelin abroncsok miért nem feleltek meg. (egyszerű, hiszen már bukta volt józsi címe)
Őszintén szólva ha idén így folytatódik és megnyeri a VB-t, egy szavam nem lesz. Hiszen jóval gyorsabb a kocsijuk. Ez így tiszta. De a korábbi évek...  :offtopic:

Bocsi az offért. :)

#371 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 12:55

Szép nagy hosszú off, ami maximálisan saját véleményed kéne, hogy legyen...

#372 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 12:56

Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2004. máj. 5, szerda - 22:12

Komolyan mondom :lol:

Srácok szerencsére ti sem vagytok komplettek :D

Mi csak jo tanacsokat osztunk, szeretnenk, ha a Gi is olyan sikeres lenne a baratnojenel. :)

#373 Felhasználó inaktív   Robesz123 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 16:58

Idézet: leslie - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 9:42

Tigert nem tegnap hagyták ott és nem is a múlt héten!Tapasztalatból mondom ha újra összejönnek éjjel nappal azon fog parázni,hogy mikor rakja ki megint.
Két lábon állok így nem esek el,nekem az átlag életkornak még a fele sem kell.

Elküldve: 2004. 05. 06. 17:20

GI!

Szép hosszú volt! Arról meg ne beszéljünk, hogy melyik sportolót utálom a legjobban a világon és miért. A monogramja MS annyit elárulok!  :cool:

#375 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 06. 17:46

Idézet

Szép nagy hosszú off, ami maximálisan saját véleményed kéne, hogy legyen...

Szerintem a fórum pont erre szolgál, hogy saját véleményeidet megoszthassad és segíts mások problémáin.

Példának itt van a véleményed a véleményemről. :)

Ennek vajon nem maximálisan csakis a saját véleményednek kellene lennie? :)

Idézet

Tigert nem tegnap hagyták ott és nem is a múlt héten!Tapasztalatból mondom ha újra összejönnek éjjel nappal azon fog parázni,hogy mikor rakja ki megint.

Lehet. Passz.
A második kör már tény és való, hogy érdekesebb. Mondjuk Timivel én sem tudom mit kezdenék. Biztos, hogy nagyon figyelnék minden apró részlet tökéletességére. És lehet zavaró lenne.
Habár, ahogy magamat ismerem...

Szóval nekem csak szilárd talaj kell és ott már élvezem a hazai pálya előnyeit. :)

Idézet

Szép hosszú volt! Arról meg ne beszéljünk, hogy melyik sportolót utálom a legjobban a világon és miért. A monogramja MS annyit elárulok!

:offtopic:
Én azt az MS-t, akiröl fent írtam, 97 óta nem tartom egyátalán sportolónak.
Ilyen embert még autóba sem szabadna ültetni. Lehet gondol egyet és nemcsak a versenypályán akar Carmageddont játszani.... :offtopic:

Elküldve: 2004. 05. 06. 17:49

jaja elég tré egy alak ez!

Hogy ne maradjon ki semmi abból ,amit a csaj ismerősömnek mondok, írd már le léci, hogy te mit kérdeznél meg ilyenek. priviben persze!

#377 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 18:00

Idézet: Robesz123 - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 17:58

Hát igen........ebben van valami. Csak az a baj, hogy még mindig nagyon szeretem és ez elvakítja az ember gondolkodását. De!!!!!! Valószínűleg igazad van. :) Sőt! Biztosan.
"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

Elküldve: 2004. 05. 06. 18:05

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 19:00

Hát igen........ebben van valami. Csak az a baj, hogy még mindig nagyon szeretem és ez elvakítja az ember gondolkodását. De!!!!!! Valószínűleg igazad van. :) Sőt! Biztosan.

Látom itt majdnem mindenki olyan, mint én, hamara lesz szerelmes és nehezen felejt. A nők ezt nagyon nem értik meg, mármint, hogy miért nem lehet fél év alatt elfelejteni őket, legalábbis ezt tapasztaltam. Hát bakker, ha én egyszer szerelmes vagyok, úgy igazából, akkor az nem 1 hónapig tartó kis kaland. Ezt sokan nem értik meg. Miért ilyen rohadt nehéz felejteni? Ez nagyon gáz. Ne értsetek félre nem most dobott a csajom, mert nincs aki dobjon :( csak én is úgy érzem a dolgokat, mint ti. Együttérzek veletek és szurkolok nektek! Legyetek boldogok! A felejtéshez sajnos sok idő kell.

#379 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 18:05

Holnap lesz a ballagása.......szerintetek milyen virágot vegyek? Pirosat nem ajánlott szerintem venni és nem is akarom, hogy megharagudjon rám e miatt. De. Esetleg egy olyan szóba jöhet, hogy 6 fehér virág és középen pedig egy piros és krepp papírba csomagolva. Szerintetek?

Elküldve: 2004. 05. 06. 18:07

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 19:05

Holnap lesz a ballagása.......szerintetek milyen virágot vegyek? Pirosat nem ajánlott szerintem venni és nem is akarom, hogy megharagudjon rám e miatt. De. Esetleg egy olyan szóba jöhet, hogy 6 fehér virág és középen pedig egy piros és krepp papírba csomagolva. Szerintetek?

milyen virágot szeret? Na, olyant vegyél neki!

Téma megosztása:

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.