HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? Értékeld a témát: -----

#381 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 06. 18:08

Idézet: diegho - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 19:05

Látom itt majdnem mindenki olyan, mint én, hamara lesz szerelmes és nehezen felejt. A nők ezt nagyon nem értik meg, mármint, hogy miért nem lehet fél év alatt elfelejteni őket, legalábbis ezt tapasztaltam. Hát bakker, ha én egyszer szerelmes vagyok, úgy igazából, akkor az nem 1 hónapig tartó kis kaland. Ezt sokan nem értik meg. Miért ilyen rohadt nehéz felejteni? Ez nagyon gáz. Ne értsetek félre nem most dobott a csajom, mert nincs aki dobjon :( csak én is úgy érzem a dolgokat, mint ti. Együttérzek veletek és szurkolok nektek! Legyetek boldogok! A felejtéshez sajnos sok idő kell.

Köszönöm szépen.....:) Rendes vagy......:)
"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 05. 06. 18:10

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 19:08

Köszönöm szépen.....:) Rendes vagy......:)

a csajok is ezt mondják, tipikusan olyan vagyok, hogy csak jóbarátnak akarnak, mindent elmondanak magukról, teljesen megbíznak bennem, de nem akarják elbaszni a barátságunkat. Hát ezt már annyira unom  :reklamacio:

#383 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 18:11

Idézet: diegho - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 19:07

milyen virágot szeret? Na, olyant vegyél neki!

A Rózsát naon Szereti. Az a kedvence......illetve a vörös, de azt most nem lehet neki venni. Valami rózsás összeállítás kéne.
"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

#384 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 18:13

És nagyon érdekes dolog az is ahogy elnézem, hogy aki szemét meg satöbbi azt nem hagyja el a barátnője, aki meg rendes és kicsit hibázik (nem megcsalás) rögtön kint van a szűre. A rendes emberekre jár rá mindig a rúd....

#385 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 18:17

Nem tartom magamat egy szemét beképzelt embernek, ha valaki bajban van és tudok neki segíteni akkor segítek. És nagyon jól esik segíteni, ha tudok. Ez valahogy olyan dolog, hogy jobb adni mint kapni. De be kell ismerni, hogy én sem vagyok tökéletes, nekem is vannak hibáim, de ez így van rendjén. Próbálni kell a hibákat kijavítani és többet nem elkövetni olyat amiből kárunk származott.

Elküldve: 2004. 05. 06. 18:17

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 19:11

A Rózsát naon Szereti. Az a kedvence......illetve a vörös, de azt most nem lehet neki venni. Valami rózsás összeállítás kéne.

az elképzelésed nem, rossz, mármint a fehér virágok közt egy szál vörös rózsa. Szerintem ez jó lesz.

Elküldve: 2004. 05. 06. 18:18

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 19:13

És nagyon érdekes dolog az is ahogy elnézem, hogy aki szemét meg satöbbi azt nem hagyja el a barátnője, aki meg rendes és kicsit hibázik (nem megcsalás) rögtön kint van a szűre. A rendes emberekre jár rá mindig a rúd....

na ja, mennyi köcsög embert ismerek akinek tök normális, aranyos barátnője van... én meg... a tököm tele van má ezzel...

Elküldve: 2004. 05. 06. 18:22

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 19:17

Nem tartom magamat egy szemét beképzelt embernek, ha valaki bajban van és tudok neki segíteni akkor segítek. És nagyon jól esik segíteni, ha tudok. Ez valahogy olyan dolog, hogy jobb adni mint kapni. De be kell ismerni, hogy én sem vagyok tökéletes, nekem is vannak hibáim, de ez így van rendjén. Próbálni kell a hibákat kijavítani és többet nem elkövetni olyat amiből kárunk származott.

én is szeretek segíteni az embereken. Most is a legjobb barát(nő)m nem hiszi el, hogy csak úgy veszek neki ajándékokat, meg mondjuk adok neki pár DVD-t meg ilyenek. Azt hiszi valamit akarok cserébe. Ez gáz. Elhívtam nyaralni az Adriára, de nem akar jönni, mert nincs pénze, tőlem meg nem fogadja el hogy álljak mindent. Az okés hogy rendes és erkölcsös csaj, de azért ennyire nem kellene.

Hibáim nekem is vannak bőven, főleg, hogy előbb cselekszem és utánna gondolkodok... Ezen akarok elsőnek változtatni.

#389 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 18:24

Idézet: diegho - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 19:22

Hibáim nekem is vannak bőven, főleg, hogy előbb cselekszem és utánna gondolkodok... Ezen akarok elsőnek változtatni.

Hát igen....ez nekem is nagy hibám. Ezen én is változtatni fogok. Remélem sikerül.

#390 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 18:26

Idézet: diegho - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 19:18

na ja, mennyi köcsög embert ismerek akinek tök normális, aranyos barátnője van... én meg... a tököm tele van má ezzel...

Tényleg nem tudom mit szeretnek a rendes lányok a bunkókban. Ez tök gáz.

Elküldve: 2004. 05. 06. 18:27

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 19:24

Hát igen....ez nekem is nagy hibám. Ezen én is változtatni fogok. Remélem sikerül.

nálam főleg akkor fordul elő ez az előbb cselekszem dolog, amikor sms-t vagy levelet írok és szar kedvem van, de már fejlődök, mert sokszor leírom amit akkor felindult állapotomban gondolok és mire a végére érek lenyugszok és kitörlöm az egészet.  :lol:

#392 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 18:28

Idézet: diegho - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 19:27

nálam főleg akkor fordul elő ez az előbb cselekszem dolog, amikor sms-t vagy levelet írok és szar kedvem van, de már fejlődök, mert sokszor leírom amit akkor felindult állapotomban gondolok és mire a végére érek lenyugszok és kitörlöm az egészet.  :lol:

Hehe! Ez detto nálam is így van.......amikor elküldöm az sms-t akkor jut eszembe, hogy mégsem kelett volna. De ez a dolog amit írtál, hogy leírod, nem is rossz ötlet! Köcce

Elküldve: 2004. 05. 06. 18:28

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 19:26

Tényleg nem tudom mit szeretnek a rendes lányok a bunkókban. Ez tök gáz.

Jaa. Annyi tahó ember mászkál aranyos normális csajokkal. Még hogy nem a külsőre mennek a csajok... ja veszem észre!

#394 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 18:32

Idézet: diegho - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 19:28

Jaa. Annyi tahó ember mászkál aranyos normális csajokkal. Még hogy nem a külsőre mennek a csajok... ja veszem észre!

Azt hittem eddig, hogy a lányok szeretik az okos embereket és, hogy az nekik imponál. De kezdenek effelől kétségeim lenni. Bár.....remélem azért vannak kivételek.:)

#395 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 18:33

Bár lehet a BMW meg a Merci kulcs az sokkal imponálóbb dolog. Sajnálom, hogy ez így van ha így van.:(

#396 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 18:35

Azért annak örülök, hogy az embert a tudásától nem tudják megfosztani, a boldogdágát elvehetik, de a tudását és a tapasztalatait azt soha.

Elküldve: 2004. 05. 06. 18:39

ja, az integilencia már nem nyerő, legyünk mi is bunkók! :D  :reklamacio:  Merci kulcsom nekem sincs, csak Renault, az már nem is jó nekik... még szerencse, hogy a tudástól nem tudnak megfosztani, hű mennyi hülye ember lenne a világon...

#398 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 18:57

Idézet

Én már ezen hála isten változtattam. :)
Semmit sem teszek addig, amíg legalább 10 ember véleményét nem hallgatom meg. Csakis kizárólag utána. :)
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#399 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 19:16

Gabriel García Márquez 13 gondolata

Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért aki én vagyok melletted.

Senki sem érdemli meg könnyeidet, aki pedig megérdemli az nem fog sírásra késztetni.

Csak mert valaki nem úgy szeret téged, ahogy te szeretnéd, az még nem jelenti, hogy nem szeret téged szíve minden szeretetével.

Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja.

Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya mikor melletted ül és tudod, hogy sosem lehet a tiéd.

Sose felejts el mosolyogni. Még akkor sem, amikor szomorú vagy. Lehet, hogy valaki beleszeret a mosolyodba.

Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelentheted magát a világot.

Ne vesztegesd idõdet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra hogy veled töltse.

A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelõ emberrel találkozz mielõtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik igazán hálás legyél érte.

Ne sírj, mert vége lett! Mosolyogj, mert megtörtént.

Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet. Csak légy óvatos!

Légy jobb ember, és tudd, hogy ki vagy, mielõtt valaki újjal találkozol, akitõl azt reméled hogy ismer téged.

Ne küzdj túl erõsen. A legjobb dolgok váratlanul történnek.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#400 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 19:34

Idézet: Evil. - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 20:16

Gabriel García Márquez 13 gondolata

Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért aki én vagyok melletted.

Senki sem érdemli meg könnyeidet, aki pedig megérdemli az nem fog sírásra késztetni.

Csak mert valaki nem úgy szeret téged, ahogy te szeretnéd, az még nem jelenti, hogy nem szeret téged szíve minden szeretetével.

Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja.

Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya mikor melletted ül és tudod, hogy sosem lehet a tiéd.

Sose felejts el mosolyogni. Még akkor sem, amikor szomorú vagy. Lehet, hogy valaki beleszeret a mosolyodba.

Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelentheted magát a világot.

Ne vesztegesd idõdet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra hogy veled töltse.

A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelõ emberrel találkozz mielõtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik igazán hálás legyél érte.

Ne sírj, mert vége lett! Mosolyogj, mert megtörtént.

Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet. Csak légy óvatos!

Légy jobb ember, és tudd, hogy ki vagy, mielõtt valaki újjal találkozol, akitõl azt reméled hogy ismer téged.

Ne küzdj túl erõsen. A legjobb dolgok váratlanul történnek.

Ezek nagyon jó gondolatok, egy néhányat már hallottam belőle!

Téma megosztása:

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.