HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? Értékeld a témát: -----

#3701 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 07. 00:46

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 0:28

De nem vagyok olyan tipus aki bárkinek is tönkretenné a párkapcsolatát...ez nálam olyan elvféleség.

Hülyeség. Majd a nő választ.
Ciciman is on borda

#3702 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 01:29

Idézet: fram - Dátum: 2004. dec. 6., hétfő - 22:43

kedves+aranyos+megértő = nem ellenkezel vele soha?
megőrülsz érte = tetejébe még vak is vagy?

Mindezt hosszabb távon?

Tudod, ha te mindig, mindenben a kedvét keresed (érte élsz), akkor te kőkeményen küzdesz érte (hogy teljesítsd azt, amit kítűztél magad elé vele kapcsolaban). Ezalatt ő persze nagyon hálás, meg jól esik neki, örül, de nem kell megküzdenie azért, amit kap, mert te ezt default nyomod (hisz megőrülsz érte).

És amiért nem kell megküzdenünk, mert megkapjuk anélkül is, azt nem is tudjuk annyira becsülni.

Nevezhetjük bunkóságnak is, de kell egy egészséges küzdelem. Érezze, h meg kell küzdenie az alap dolgokon felüliekért.
Néha az is küzdelemnek számít, ha várnia kell vmire. Főleg, ha türelmetlen a kicsike :)

köszi, abszolút igazad van.. ez volt a korrekt válasz a kérdésemre.Nem mondom hogy mindenben egyetértek vele (meg mondjuk a lassan 2 honap alatt még nem jöttek elő veszekedések) de az biztos h tulságosan nem kell küzdenie azért h olyan legyek amilyen.
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

#3703 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 07. 01:38

De nem vagyok olyan tipus aki bárkinek is tönkretenné a párkapcsolatát...ez nálam olyan elvféleség.

Azért egy harit szeretnél, mi? :D

#3704 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 03:17

Tiszteletben tartom a döntését....

Gondoljatok csak bele, hogy-hogy esne nektek amikor rányomulna valaki a barátnőtökre....

Nekem már volt ilyenben részem és nem valami kellemes érzés...
"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

#3705 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 07. 07:43

És a sajátodét?  :think:
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#3706 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 08:36

Tiger, ne haragudj, de a csajok pont a tutyimutyi pasikat nem birjak, aki nem bir elejuk allni, es leszolitani oket. Mar bocsesz... De ez a levelezes piszok rosz otlet volt.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#3707 Felhasználó inaktív   zip code 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 12. 07. 08:49

Egyetértek Leslie-vel. Ezt kissé elszúrtad, no de sebaj, úgyis van barátja :)

#3708 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 09:31

Manapság minden nőnek van barátja papíron! Ez már egy feltétlen reflex, hogy minden kérdésre benyögi, hogy van barátom, mert ugye az milyen ciki, ha nincs. Úgyhogy szerintem ne add fel Tiger! :smoker:

#3709 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 10:18

Idézet: Mikeee - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 8:31

mert ugye az milyen ciki, ha nincs. Úgyhogy szerintem ne add fel Tiger! :smoker:

Miért ciki? :blink:
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

#3710 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 11:04

Idézet: andrew-- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 11:18

Miért ciki? :blink:

Nemtom kérdezd a csajokat, akik akkor is azt mondják, hogy van barátjuk, ha nincs!

#3711 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 11:17

Idézet: Mikeee - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 10:04

Nemtom kérdezd a csajokat, akik akkor is azt mondják, hogy van barátjuk, ha nincs!

na jo.. de azoknak a csajoknak a fele azért mondja hogy legyen mivel lerázni szegény próbálkozót :D Kérdés hogy ez mennyire jön be..Na mindegy.Egy tényleg szép csajnak lehet hogy ciki ha azt kell mondania hogy nincs pasija.

#3712 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 11:19

Az is rejtély számomra, hogy ha egy csajnak tényleg van barátja azzal miért kell úton-útfélen felvágni! Tisztelet a kivételnek. Nekem is kb 15 éves korom óta kisebb megszakításokkal mindig volt barátnőm, de nem az volt az első dolgom, hogy ha megismerkedek valakivel - tökmindegy hol/hogyan - beleszőjem a beszélgetésbe, hogy a párom így , a párom úgy. Mindenkinél van jobb, sosem tudhatod mikor szalasztod el esetleg a nagy Őt az ilyen barátajnározós szövegekkel. Mármint a lányokra gondolok, mert érdekes módon ez nálunk nem annyira divat szvsz!
Én ha megismerkedek egy lánnyal úgy hogy van barátnőm azért nem vágom el rögtön a jobban megismerés lehetőségét ki tudja később esetleg nem lesz-e valami alkalom amikor mindkettőnk szabad egy kis etyepetyére. De ha fél óráig csöpögéses ömlengést kell hallgatnom tuti nem nézek többet arra a nőre!

#3713 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 11:29

Idézet: andrew-- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 12:17

na jo.. de azoknak a csajoknak a fele azért mondja hogy legyen mivel lerázni szegény próbálkozót :D Kérdés hogy ez mennyire jön be..Na mindegy.Egy tényleg szép csajnak lehet hogy ciki ha azt kell mondania hogy nincs pasija.

Szerintem igenis nagyon sok nőnek nincs barátja, egyszerűen nem lehetséges ugyanis jóval több lány van, mint fiú és ez az olló csak egyre nyílik, ugyanis az y kromoszómák nehezebben tűrik az egészségtelen behatásokat, mint az x-ek!

#3714 Felhasználó inaktív   zip code 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 12. 07. 11:49

Szerintem meg, aki azt mondja pasija van, simán az le akar koptatni. Régen én is alkalmaztam ezt a módszert :)

#3715 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 12:09

Szvsz mostanában akiscsajok, kisfiúk azért járnak valakivel, mert divat, és magasról tesznek arra, hogy ez milyen morális, etikai viselkedést követel meg, és xarnak bele, hogy a másik mit gondol/érez. :reklamacio:
Üdvözlettel:
Gabi

#3716 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 13:00

Idézet: leslie - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 8:36

Tiger, ne haragudj, de a csajok pont a tutyimutyi pasikat nem birjak, aki nem bir elejuk allni, es leszolitani oket. Mar bocsesz... De ez a levelezes piszok rosz otlet volt.

Nem vagyok egy tutyimutyi alak, de vannak olyan lányok akik pl. kifejezetten utálják, ha leszólítják őket....
"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

#3717 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 13:03

Idézet: zip code - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 11:49

Szerintem meg, aki azt mondja pasija van, simán az le akar koptatni. Régen én is alkalmaztam ezt a módszert :)

Szerintem meg nem így van.....ha le akarna koptatni akkor nem is válaszolt volna, nem adta volna meg a telefonszámát...

Szerkesztette: -=Tiger=- 2004. 12. 07. 13:04 -kor

#3718 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 13:07

Most csak egy haveri-baráti kapcsolat kialakítása a cél, először úgy is megszeretném ismerni. Barátok, barátnők pedig úgy is mennek jönnek...

Lehet kinézetre aranyos meg tetszik, de ha belül egy nulla......nekem pedig a belső nagyon sokat számít.. :)

#3719 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 13:11

És akkor sincs probléma ha nem jön össze, van elég lány bőven és időm mint a tenger, végül is még fiatal vagyok, semmit sem kell elsietni.... és tudjátok..."aki barátot talál kincset talál"

más..

Van egy nagyon jó "lány barátom" nagyon jól kijövünk egymássa, mindent megtudunk a másikkal beszélni. Ezt a kapcsolatot soha nem rontanám el egy járással, nekem ez a kapcsolat sokkal többet ér, mint, hogy ha elkezdenénk járni akkor ez tönkremenyjen és emiatt elveszítsem... :)

Szerkesztette: -=Tiger=- 2004. 12. 07. 13:15 -kor

#3720 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 13:15

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 13:03

Szerintem meg nem így van.....ha le akarna koptatni akkor nem is válaszolt volna, nem adta volna meg a telefonszámát...

Nem kell neki koptatni, elintézed azt egymagad is:

Idézet

Ciciman is on borda

Téma megosztása:

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.