HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? Értékeld a témát: -----

#3721 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 07. 13:16

Idézet: fram - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 13:15

Nem kell neki koptatni, elintézed azt egymagad is:

Attól tartok ezt nem értem..... :(
"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

#3722 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 13:17

Én, ha úgy alakulna megpróbálnám, mert nincs jobb egy olyan párnál, aki egyben a barátod is. Eddig sajna csak egy ilyen volt (4,5 év), de ő nem bírta a strapát, és inkább megszabadult minden problémától.  :burr:  :spirit:

Szerkesztette: Shia-ko 2004. 12. 07. 13:18 -kor

Üdvözlettel:
Gabi

#3723 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 13:20

Tudod Fram én szeretem minden este úgy lecsukni a szemeimet, hogy senkit sem bántottam meg, és senkit sem baxtam át a palánkon és nem utolsó sorban senkinek sem okoztam kellemetlenséget...

Szerkesztette: -=Tiger=- 2004. 12. 07. 13:23 -kor

"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

#3724 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 13:23

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 13:17

Én, ha úgy alakulna megpróbálnám, mert nincs jobb egy olyan párnál, aki egyben a barátod is. Eddig sajna csak egy ilyen volt (4,5 év), de ő nem bírta a strapát, és inkább megszabadult minden problémától.  :burr:  :spirit:

Persze :)

Ezért nem szeretek pl. szórakozóhelyen ismerkedni...

Előtte szeretem megismerni jobban a leányzót...

#3725 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 13:25

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 13:07

Most csak egy haveri-baráti kapcsolat kialakítása a cél, először úgy is megszeretném ismerni. Barátok, barátnők pedig úgy is mennek jönnek...

Lehet kinézetre aranyos meg tetszik, de ha belül egy nulla......nekem pedig a belső nagyon sokat számít.. :)

Figy !

Nincs se templomi mise, se fater, se barát. Rámozdulnál vagy sem?

- Ha igen, akkor ne sunnyogj, h csak szőrmentén barátok, meg úgyis van más. Legalább önmagad ne csapd be.
- Ha nem, akkor minek ekkora nagy feneket keríteni neki.

----

Igen, b@sztatlak, h térjé má magadhoz ember! Most akarod a nőt vagy sem? Nekifutsz vagy meghunyászkodsz?
Ciciman is on borda

#3726 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 13:27

Idézet: fram - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 13:25

Figy !

Nincs se templomi mise, se fater, se barát. Rámozdulnál vagy sem?

- Ha igen, akkor ne sunnyogj, h csak szőrmentén barátok, meg úgyis van más. Legalább önmagad ne csapd be.
- Ha nem, akkor minek ekkora nagy feneket keríteni neki.

----

Igen, b@sztatlak, h térjé má magadhoz ember! Most akarod a nőt vagy sem? Nekifutsz vagy meghunyászkodsz?

:D :D :D

Majd akkor mozdulok rá, ha szabad lesz... :)

vagy....

Akkor ha ő mozdul rám.... :D

#3727 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 13:30

Feláll, vagy nem? :think:
3/4 9?
Megvárjuk, segít-e.
Üdvözlettel:
Gabi

#3728 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 13:30

Amúgy persze, hogy kellene...de most egy idióta nyomulással nem fogom magamat elvágni nála...

#3729 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 13:31

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 13:30

Feláll, vagy nem? :think:
3/4 9?
Megvárjuk, segít-e.

:D

#3730 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 13:32

Shia-ko!

Megnyugtatlak!

Minden rendben van a cerkuszal :D

#3731 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 13:48

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 13:27

Majd akkor mozdulok rá, ha szabad lesz... :)

Tudod egy fiúból és lányból könnyen lehet jegyespár, ezért vagy mozdulj most vagy lehet, hogy soha nem lesz rá lehetőséged... Mindig a gyűrűt figyeld! :)

Idézet

Akkor ha ő mozdul rám.... :D

...és ez esetben nem fog zavarni, hogy van barátja?
Tyraan - Artum Inferniti

#3732 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 13:51

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 13:20

Tudod Fram én szeretem minden este úgy lecsukni a szemeimet, hogy senkit sem bántottam meg, és senkit sem baxtam át a palánkon és nem utolsó sorban senkinek sem okoztam kellemetlenséget...

Én is. Így a csaj nem engem választott, hanem egy harmadik csávót. A régi pasi így is repült.

Eredmény: 2 hétig kicsit szarul voltam én is. És ha meggebedek, akkor sem tudtam volna kibaszni a régi csávóját, ha a csaj nem akarja lecserélni.

Más terhét nem kell a válladra venni, főleg így, h még semmi nem történt ebbe az irányba.

Ezért írtam korábban is, majd a nő eldönti, kivel is akar együtt lenni. Addig meg tedd oda magad.
Ciciman is on borda

#3733 Felhasználó inaktív   zip code 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 12. 07. 13:56

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 14:03

Szerintem meg nem így van.....ha le akarna koptatni akkor nem is válaszolt volna, nem adta volna meg a telefonszámát...

Dehogynem, hiszen ő rendes és kedves meg egyéb :) Na és nem utolsósorban, jól jön mindig valaki, aki odavan az emberért :)

#3734 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 14:09

Idézet: fram - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 13:51

Én is. Így a csaj nem engem választott, hanem egy harmadik csávót. A régi pasi így is repült.

Eredmény: 2 hétig kicsit szarul voltam én is. És ha meggebedek, akkor sem tudtam volna kibaszni a régi csávóját, ha a csaj nem akarja lecserélni.

Más terhét nem kell a válladra venni, főleg így, h még semmi nem történt ebbe az irányba.

Ezért írtam korábban is, majd a nő eldönti, kivel is akar együtt lenni. Addig meg tedd oda magad.

Na jó... :)

Hiszek nektek, mert idősebbek vagytok nálam, és tapasztaltabbak... "szerintem" :D  Ésss....hááát, nem ez az első hozzászólásotok ebben a témakörben.... :)

Szerintetek mennyire kéne nyomulnom, vagy csak majd húzzam el az orra előtt a mézes madzagot?

#3735 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 14:17

Probléma: Bnöm ugy 3-4 hónapja szakitott (ő) a volt pasijával (3! évet voltak együtt).Nem akar visszamenni hozzá..Én nagyon odavagyok érte (tudja) 2 hónapja vagyunk együtt.Viszont érzem h még nem szerelmes (ö is mondta)..Kérdés h mennyi idő kellhet ebben az esetben ahhoz hogy ő is úgy érezzen ahogy én?Vagy egyáltalán mi lenne részemröl a megfelelő hozzáállás?? :think:
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

#3736 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 14:18

1-2 jótanácsnak a tapasztaltabbak közül nagyon örülnék..
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

#3737 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 14:25

Idézet: andrew-- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 14:17

Probléma: Bnöm ugy 3-4 hónapja szakitott (ő) a volt pasijával (3! évet voltak együtt).Nem akar visszamenni hozzá..Én nagyon odavagyok érte (tudja) 2 hónapja vagyunk együtt.Viszont érzem h még nem szerelmes (ö is mondta)..Kérdés h mennyi idő kellhet ebben az esetben ahhoz hogy ő is úgy érezzen ahogy én?Vagy egyáltalán mi lenne részemröl a megfelelő hozzáállás?? :think:

Kérdés, hogy vajon mennyire szeret...

Nem akarlak megbántani, de nem lehet, hogy csak érdeből van melletted?

Ha nem..(az jó :))..akkor próbálj a kedvébe járni minden téren, hátha megtörik a jég...

#3738 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 14:40

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 13:25

Kérdés, hogy vajon mennyire szeret...

Nem akarlak megbántani, de nem lehet, hogy csak érdeből van melletted?

Ha nem..(az jó :))..akkor próbálj a kedvébe járni minden téren, hátha megtörik a jég...

Nem hiszem hogy érdekböl van velem.. Amikor együtt vagyunk érzem hogy fontos vagyok neki.Ennyire nem lehet jó színésznő.(meg alapből nem is az a tipus aki átakarja verni az embert).Sztem ezt már egy csókból is észre lehet venni nemhogy a továbbiakból..Próbálok türelmes lenni meg a kedvében járni csak néha elöjön 1-2 olyan szitu (föleg hétvégén mikor nem talizunk és csak telefon van) mintha csak én akarnám az egészet.Tudom hogy vizsgaidőszak van meg tanulni kell de akkor is :confused:

#3739 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 14:40

Idézet: zip code - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 13:56

Dehogynem, hiszen ő rendes és kedves meg egyéb :) Na és nem utolsósorban, jól jön mindig valaki, aki odavan az emberért :)

Zip!

Ugye ezt te sem gondolod komolyan?  :think:

Ha én egy lányt le akarok rázni akkor nem adom meg a mobilszámom....:D

#3740 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 14:43

Egy 3 éves kapcsolat után nem várhatom hogy azonnal őis teljesen odalegyen.Tulajdnonképpen jobb is h nem mondja azt hogy szeret mert ott eléggé kilógna sztem a lóláb h csak hazudik..Én úgy érzem hogy csak idő kellene neki :think: De addig bizonytalanság??

Téma megosztása:

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.