Idézet: fram - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 19:54
StLewis!
RDaneel_hu által leírtakhoz még annyit tennék hozzá, h
kitálalhatsz, nagymonológ, stb. de ez szerintem olyan, mint terített betlit játszani úgy, h nem tudod, mi van a többi játékos kezében. Kijátszhatsz minden lapot, de így leszel igazán sebezhető.
Szerintem ezzel inkább magad állítod falhoz, nem őt.
Ha valamit meg akarsz tudni, nem muszáj válaszút elé állítanod. Csak tudnod kell ügyesen kérdezni. És akkor dönthetsz te is, egyedül. Mert jól hangzik ez az eldöntöttemhogyvégehaaszonygahogynem, de így végülis ő dönt ... ha dönt. Te pedig magadra erőszakolod majd azt, amit mond.
Elfogadom és megértem az érveiteket... de egyszerűen fogalmam sincs mivel tudnám meggyőzni...Ő barátom szeretne lenni és tudom hogy jól érzi velem magát. Ez mind szép és jó, de Én eközben megőrülök.
Az a baj hogy nem látjátok át a helyzetemet..persze ez nem a ti hibátok és örülök hogy segíteni próbáltok.
De holnap megint találkozni fogunk ez már szinte biztos, és én már lelkileg belefáradtam az ácsingózásba. Megfogadom a tanácsaitokat, sőt ha van valami még akkor holnap du/estig szívesen fogadom őket...én nem értek a nőkhöz, és most valahogy el kellene kápráztatnom.
Ááááh..mindegy majd lesz ahogy lesz...kitalálok valamit...de egy biztos: megjátszani nem fogom magam.
Idézet
Ha valamit meg akarsz tudni, nem muszáj válaszút elé állítanod. Csak tudnod kell ügyesen kérdezni. És akkor dönthetsz te is, egyedül.
Ezt pedig mindenképpen átgondolom...még van időm agyalni...
Köszi Emberek!
Lewis
"Néha mindenki elkövet néhány hibát/De ha magadba nézel és azt látod hogy/A szíved tiszta akkor/ Jó az út amin jársz és többé/ Ne is fordulj vissza" -Tankcsapda-Örökké tart