HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? Értékeld a témát: -----

#3751 Felhasználó inaktív   StLewis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 07. 15:33

Idézet: andrew-- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 14:57

Köszi..Tök igazad van. :up: én is erre gondoltam csak ez üti az egyik elöző hozzászólást miszerint hajtsak amig el nem érek vmit, érezze h kell nekem..stb
De hülyét velem együtt gondolom más sem akar csinálni magából..A túlzott nyomulás jobb ha marad az energizer nyuszinak..

...szerintem :D

Hali!
Visszaolvasva a hozzászólásid az a megállapításom, hogy én is hasonló cipőben járok mint te... :(
A túl hosszú gürizésbe bele fogsz fáradni lelkileg...szerintem...főleg ha a csaj nem veszi a lapot...
Én holnap beszélek a csajjal: megmondom neki kőkeményen hogy nem tok nélküle élni (még kampánybeszédet is írtam, hogy mit monnyak neki)...aztán lesz ami lesz...csak valszeg nem lesz, mert a "vadászt egyszer már megsebesítette a vad, és túlságosan legyengült :(" ha elutasít akkor valszeg TELJESEN megszüntetem vele a kapcsolatot, mert az önkínzás nem az én műfajom... (az egészben az a sz@r hogy 3 éve jóban vagyunk és én most moccantam rá...)

Ezt teszem én...
Ha gondoljátok beszámolok, de valszeg nem lesz lányregény...ne legyen igazam...
Üdv Lewis
"Néha mindenki elkövet néhány hibát/De ha magadba nézel és azt látod hogy/A szíved tiszta akkor/ Jó az út amin jársz és többé/ Ne is fordulj vissza" -Tankcsapda-Örökké tart

#3752 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 15:46

Idézet: StLewis - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 14:33

Hali!
Visszaolvasva a hozzászólásid az a megállapításom, hogy én is hasonló cipőben járok mint te... :(
A túl hosszú gürizésbe bele fogsz fáradni lelkileg...szerintem...főleg ha a csaj nem veszi a lapot...
Én holnap beszélek a csajjal: megmondom neki kőkeményen hogy nem tok nélküle élni (még kampánybeszédet is írtam, hogy mit monnyak neki)...aztán lesz ami lesz...csak valszeg nem lesz, mert a "vadászt egyszer már megsebesítette a vad, és túlságosan legyengült :(" ha elutasít akkor valszeg TELJESEN megszüntetem vele a kapcsolatot, mert az önkínzás nem az én műfajom... (az egészben az a sz@r hogy 3 éve jóban vagyunk és én most moccantam rá...)

Ezt teszem én...
Üdv Lewis

Hogy érted hogy hasonlóban?Együtt vagy a lánnyal?Mert ha igen sztem nem tenne jót ez a falhozállítás..Eszembe jutott már nekem is de inkább próbálj meg másra koncentrálni.Így meghagyod legalább a lehetőséget hogy legyen vmi.Ha "letámadod" és nemet mondd elfelejtheted..Te tudod melyik jobb.Én azt mondom várj,sok lánynak idő kell hogy beadja a derekát ;)
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

#3753 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 16:14

Idézet: StLewis - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 16:33

Hali!

Ezt teszem én...
Üdv Lewis

:up:
Ez a beszéd. Utána legyen készenlétben egy üveg égetett szesz és egy-pár haver, hogy ha szarul alakul a dolog úgy be tudj rúgni, hogy legközelebb, amikor rágondolsz az jusson az eszedbe, hogy mekkorát is rókáztál miután összetörte a szíved. Lehet, hogy brutális a módszer, de meggyorsítja a felejtés folyamatát...
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#3754 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 16:56

Idézet: StLewis - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 16:33

Én holnap beszélek a csajjal: megmondom neki kőkeményen hogy nem tok nélküle élni.

Eh. :)

Ez pedig a másik véglet, a kôkemény kepesztés.
Lazaság, humor, magabiztosság... ÉS ami fontos: ne állítsd falhoz, adj neki "menekülési útvonalat".
Önmagadat add, ne erölködj.... megérzik.
RDaneel_hu

#3755 Felhasználó inaktív   StLewis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 17:05

Ehhh...azért kivégezni nem akarom szegényt!
Annál többet jelent nekem...meg megbántani sem akarom, hátha később úgy dönt hogy azért lehetne valami...megpróbálok a lelkére beszélni, vagy ha nem megy akkor csendben elválnak útjaink...

Üdv Lewis

Szerkesztette: StLewis 2004. 12. 07. 17:13 -kor

"Néha mindenki elkövet néhány hibát/De ha magadba nézel és azt látod hogy/A szíved tiszta akkor/ Jó az út amin jársz és többé/ Ne is fordulj vissza" -Tankcsapda-Örökké tart

#3756 Felhasználó inaktív   StLewis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 17:12

Idézet: andrew-- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 15:46

Ha "letámadod" és nemet mondd elfelejtheted..Te tudod melyik jobb.Én azt mondom várj,sok lánynak idő kell hogy beadja a derekát ;)

Ha meg nem akkor meg csorgathatom a nyálam :( 2 hete ezen vaccilálok mit csináljak, de ezt a topicot most szúrtam ki...mindegy...

#3757 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 17:22

Idézet: andrew-- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 16:46

"sok lánynak idő kell hogy beadja a derekát ;) "

Nem kell ragaszkodni a derekához, a szájához könnyebben hozzáférsz :cool:
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#3758 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 17:24

Jo nálunk akkor más a helyzet mert nincs okom csorgatni a nyálam.. ami kijár egy barátnak azt megkapom :D ha tényleg nem történne semmi akkor bizti én is kitálalnék..
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

#3759 Felhasználó inaktív   zip code 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 12. 07. 18:14

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 15:40

Zip!

Ugye ezt te sem gondolod komolyan?  :think:

Ha én egy lányt le akarok rázni akkor nem adom meg a mobilszámom....:D

Az Te vagy :) A lányok meg mások :)

#3760 Felhasználó inaktív   zip code 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 12. 07. 18:16

Idézet: andrew-- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 16:25

Én azt mondom hiányoznak a női vélemények a a témából.. :D Asszem előrébb lennénk

Én elmondtam, de úgy látom senki nem ért egyet vele :)
Neked meg csak azt tudom mondani, türelem :) Remélhetőleg jó sok van :)

#3761 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 18:26

Idézet: zip code - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 17:16

Én elmondtam, de úgy látom senki nem ért egyet vele :)
Neked meg csak azt tudom mondani, türelem :) Remélhetőleg jó sok van :)

Nekem ez a lány megéri a várakozást.Sokáig úgyse lehet megjátszani az érzéseket szóval ha baj lesz úgyis kibújik a szög a zsákból :)

#3762 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 18:35

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 14:11

más..

Van egy nagyon jó "lány barátom" nagyon jól kijövünk egymássa, mindent megtudunk a másikkal beszélni. Ezt a kapcsolatot soha nem rontanám el egy járással, nekem ez a kapcsolat sokkal többet ér, mint, hogy ha elkezdenénk járni akkor ez tönkremenjen és emiatt elveszítsem... :)

Miért ha "jársz" valakivel akkor nem tudsz vele mindent megbeszélni?  :confused:
Másrészt nem értem, nálad melyik a magasabb prioritású dolog: a "járás" vagy a barát?  :confused:
RDaneel_hu

#3763 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 18:39

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 13:07

Lehet kinézetre aranyos meg tetszik, de ha belül egy nulla......nekem pedig a belső nagyon sokat számít.. :)

Az pár dugás után kideröl. Meg kell farkalni, a többi meg úgyis kialakul idővel. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#3764 Felhasználó inaktív   zip code 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 12. 07. 18:40

Idézet: andrew-- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 19:26

Nekem ez a lány megéri a várakozást.Sokáig úgyse lehet megjátszani az érzéseket szóval ha baj lesz úgyis kibújik a szög a zsákból :)

Milyen igazad van :) Irigylem a türelmedet :) és a csaj, hogy ennyire szereti valaki :)

#3765 Felhasználó inaktív   zip code 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 12. 07. 18:43

Idézet: leslie - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 19:39

Az pár dugás után kideröl. Meg kell farkalni, a többi meg úgyis kialakul idővel. :)

Hát igen, nem lehet zsákbamacskát játszani :D

#3766 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 18:45

Idézet: zip code - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 19:43

Hát igen, nem lehet zsákbamacskát játszani :D

Akivel lehet, az ide jár panaszkodni :D
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#3767 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 07. 18:48

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 14:30

Amúgy persze, hogy kellene...de most egy idióta nyomulással nem fogom magamat elvágni nála...

Pedig éppen azt csináltad! :D ;)
RDaneel_hu

#3768 Felhasználó inaktív   zip code 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 12. 07. 18:56

Idézet: tolvaly - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 19:45

Akivel lehet, az ide jár panaszkodni :D

:D :D :D

#3769 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 19:31

Idézet: StLewis - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 17:12

2 hete ezen vaccilálok mit csináljak, de ezt a topicot most szúrtam ki...mindegy...

Akkor olvasgass  :)

Cipőben járás: van egy nő, akiért odáig vagy, de nem veszi a lapot? Azaz még házon kívül vagy?
Ciciman is on borda

#3770 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 19:35

Idézet: andrew-- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 18:26

A kérdés csak az, h jelenleg az ex-et akarja elfeledni vagy már azon túl van és próbál újra szeretni?
A választ lehet, h ő sem tudja, ha még a felejtéssel küszködik.
Ciciman is on borda

Téma megosztása:

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.