HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? Értékeld a témát: -----

#421 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 06. 23:57

Sztee:

Tényleg, hogy van az, hogy nő létedre érdekel a hardware?
Mert ilyet élőben még nem láttam. :)

De most komolyan.
És mennyire?

Nálad az olyan pasik bejönnek akik, kompreszsoros olajhűtést akarnak a nyáron csinálni? Jelenleg pedig házilag készített vízhűtő rendszere van?
:D

(remélem nem sértettelek meg, természetesen viccnek szántam, de azért érdekel)

u.i.:
születésnapodról jutott eszembe mennyi szép hetes van benne ez csak jó lehet.
Ugyanis Timivel utoljára "kellemesen" Január 7.-én 7 óra, 17 perckor találkoztunk.
És hajszálpontosan akkor volt egy hóesés.
Apám, ahogy az arcába sodorta a haját a szél.. :)

Mondjuk az eléggé érdekes véletlenszerű találkozás volt, ugyanis éppen arra jártam véletlenül, amikor tudom, hogy a vonatja 7:17-kor érkezik be.. :)
Persze ezt akkor csináltam először és eddig utoljára.

Éppen azon gondolkoztam, hogy a bocsánatkérő levél után hogy venné ki magát az, hogy "véletlenül" ismét arra járnék. Köszönnék és csak úgy továbbmennék mellette, nem állnék le beszélgeni.
Beszélni tudom nem szabad vele, kivéve, ha ő nem akarja.
De ez nemtom milyen hatást váltana ki.
Mondjuk úgy jövőhéten.

Szerkesztette: GI 2004. 05. 07. 00:01 -kor

-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#422 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 08:52

Idézet: GI - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 23:23

Mi a véleményetek afelöl, hogy egy számot kellene kérni valamelyik rádióban?
...
Valami tipp számokra van?

Metallica - Nothing else matters  :cool:
WoT nick: Atti77

#423 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 09:19

Idézet: Atti - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 9:52

Metallica - Nothing else matters  :cool:

És hogy mit ne? Guns'n Roses: Back off bitch :D

#424 Felhasználó inaktív   Sztee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 10:41

Idézet: GI - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 0:48

Sztee:

:) Igen, erre én is gondoltam.

Tehát akkor a változatok:
-Frankie Vally
-U2
-Ágnes Vanilla

Szavazós topicot kellene nyitnom róla. :)

És tényleg, ha már ennyire képben vagy a nők terén. :D (ez vicc volt) Akkor igazán megmondthatnád a tutit.
Mármint arra gondoltam, hogy mit írjak a csokor mellé a kártyára.
És a számot aznap, vagy máskor kérjem be, mikor eljut hozzá a virág?

Hát, az elég nagy baj lenne ha nem lennék képben  :D
De mivel többnyire mindenki magából indul ki,  még az is lehet hogy a leányzó nem szereti az U2-t  :)

Szvsz kb 1 hónap múlva virág, még 1 hónap múlva zene, esetleg aznap mehet vele egy szál virág is...
Nem egyszerű a helyzeted..
Hasonlóban voltam én is (mármint a lány szemszögéből). Elsőre nem jött össze a dolog sráccal és volt vagy 1 év szünet. De ez alatt az egy év alatt mindig számíthattam rá, ha gondom, bajom volt (akkoriban volt elég :( ). Aztán újra összejöttünk és 4 szép év lett belőle  :)
"Have you tried turning it off and on again?"

#425 Felhasználó inaktív   Templomegere 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 10:55

Idézet: GI - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 22:48

Sztee:

:) Igen, erre én is gondoltam.

Tehát akkor a változatok:
-Frankie Vally
-U2
-Ágnes Vanilla

Szavazós topicot kellene nyitnom róla. :)

És tényleg, ha már ennyire képben vagy a nők terén. :D (ez vicc volt) Akkor igazán megmondthatnád a tutit.
Mármint arra gondoltam, hogy mit írjak a csokor mellé a kártyára.
És a számot aznap, vagy máskor kérjem be, mikor eljut hozzá a virág?

Mondjuk nem biztos, hogy ajánlatos lenne ellőni egyszerre két dolgot is. :) Jobb lenne higgadtabban, nyugodtabban, lazábban.
Még nincsen itt az idő...

Bocsi, hogy így elkalandozok, de nyugtatni kell magamat. :)
Szóval István nyugalom. :)

Azt már sikeresen elértem nála, hogy fut előlem, hála anyjának és barátnőjének egy pszihopatának tart. :s

Esküszöm multkor mikor elment hozzá haver, átadta a levelemet, nyomorúságomban csak röhögni tudtam a hallottak alapján.
Nem jön, ki mert ott vagyok. Mikor meg mondják neki, hogy nem, erre az a válasz, hogy nem hiszi el.
Elismerem k*rva sokat telefonáltam, nem volt egy épeszű dolog... De azért nem vagyok egy pszihopata állat.
Csak egyszer mentem el úgy egy buliba, hogy tudtam, hogy ő is ott lesz. És ő ezt nem akarta.
De máskor soha.
Aztán ebböl az lett, hogy mikor kellemesen beszélgettünk, mondta, hogy hétvégén elmegy valamerre. Érdeklődtem, hogy mégis merre... Kiváncsiságból. Erre a válasz az volt ,hogy nem mondja el, mert odamegyek.
Apám... Ez azért sok volt.
Főleg az, amikor azt mondta, hogy azért nem szeretne velem többet beszélni, mert megismert.

Pedig tök jól kijövünk. Csakhát az állandó nyomulásom ezt hozta. Pedig talán semmi gond nem lett volna.
Multkor beszélgettem barátnőjével erröl.. És oda jutottunk, hogy szerinte Timi nem érezte jól egyátalán magát, mikor velem beszélt.
Én mondtam, hogy ez azért nem így van, mert voltak azért kellemes pillanatok. Hallani lehetett a hangján, hogy jól érezte magát. Erre meg azt mondja, hogy nem hiszi el.
Őszintén szólva hát akikkel beszél nap mint nap nem velem vannak.
Az anyja szerint egyértelműen egy pszihopata állat vagyok, amióta az újság írt a rábából kihalászott megölt csajról. Mondjuk az anyja tényleg nem normális. Nem akarok megbélyegezni embereket, mert még sosem beszéltem vele, sosem láttam. De azért az már durva, hogy nem szólt egy jó darabig Timihez csak azért, mert megtudta, hogy velem beszélt.

Barátnőjével szerettem volna találkozni, de most már feladtam. Nincsen semmi értelme. telefonon keresztül nehéz. Végül is jóban vagyunk, de egyszerűen találkozni kellene, hogy visszanyerjem férfiúi mivoltomat, amit eljátszottam.
Naszóval azt a szálat én asszem lezárom. Hiszen Timinek talán abból is csak az jönne le....

Mostantól az van, hogy csak ő. Barátnő elfelejtve.

Különben Timi is érdekes, mert a barátnője elött bizony volt, hogy veszekedtünk. De nem csoda, hiszen írtam, hogy ott a presztizsemet elvesztettem. Aztán utána pedig késöbb mikor egyedül volt, felhívtam, már egy bocsánatkérés is jött tőle.

Mondott olyanokat korábban, hogy azért nem, mert:
-ha belemenne, akkor nem engedném el
-túlságosan papucs lennék
-semmi tartás nincsen bennem
-mindent egylapra teszek fel vele kapcsolatban

Azt tudom, hogy fájna k*rvára, de elengedném, ha igazából most nem is teszem. Akkor legalább tudnám, hogy valami miatt kettönk közti kapcsolat nem megy. Az indok.

A papucs meg érdekes. Sokmindent megtennék egy szintig érte, de férfiúi becsületemet nem játszanám el. Odáig azért nem süllyednék, hogy ne én legyek az irányítója a kapcsolatnak.
Szóval ez ki van zárva.
Bár nem tagadom, volt indok amiért ezt mondta, hiszen egy idő után kétségbeesésembe....

A tartás dologban is igaza volt egy időben.

És tényleg akkoriban mindent vagy semmire utaztam. :)

Bárcsak tudnám neki valahogy elmondani ezeket. És tényleg megváltoztam. Ezek pedig nemcsak olyan politikai igéretek.

Most is mindennap felhívnám, bármit megtennék. De mint előző hozzászólásaimban is, úgymond belsőleg csillapítom magamat. ÉS ez segít vele kapcsolatban. Hála istennek. És már annyira megszokott, hogy egyátalán nem nehéz, nem látszik a görcsösség.
Röviden és tömören, akkor a szívemre halgattam, most az eszemre.

Azt az egyet tudom, hogy vele rohadt nehéz jól csinálnom a dolgokat.
Egyszerűen ideges leszek. Sőt volt olyan, hogy le kellett raknom a telefont, mert egyszerűen hányingerem volt az idegességtöl.
Ezeket mára kontrollálni tudom. Bár még megvannak.

Csak egy rohadt biztos pont kellene. Csak annyi, hogy találkozzon velem. Onnan már FINOMAN de menne.
Rohadt óvatosnak kell lennem.
Az idő nem érdekel, miattam lehet 1-2-5-10-20 év is. (azért 20 ne legyen.. :) )

Érdekes ez a szerelem. Csupán egy igazán szép pillanatom volt vele. Rengeteg rossz napot okozott, de ennek ellenére mindent megadnék egy pillantásáért.

És vazze még ezen kell gyúrnom egy picit. Túl csöpögős vagyok.

Hála istennek ez az egy jó tulajdonságom megvan. Könnyen tudok alkalmazkodni.
Ezeket ne úgy vegye senki, hogy szinészkedni próbálok. Azzal tisztában vagyok, hogy az tuti bukta.

Mennyi mindent írtam. :)

Szóval lehelletnyit keményebbnek és tökösebbnek kell lennem. :)

GI!

Nem bántani szándékozlak de,  most egy kellemeset csalodtam benned!
"Tetszik" amit írsz és ahogy arrol a lányról írsz !
Én valamelyik barátod helyében fognám kinyomtatnám ezeket a hozzászolásokat , és elküldeném a lánynak!
Ha ezekből nem tudja leszürni a dolgokat akkor semmiböl!

Ifjú titán koromban (mint most)  én is beleadtam apait anyait egy lány meghóditásába, és én is rendithetetlen eltökéltséggel lerázhatatlan voltam, és mindig, MINDIG összejött!!!
Tehát szerintem megvan ennek a gyümölcse , csak kitartás,  DE .... észre kell venni azt a pontot is amikor még magadnak is be kell vallanod.. nem megy ! Mert azért ez is előfordult!

Még valami !!!

Nyomulsz , megteszel mindent , aztán összejön!
Érezned kell hogy szerelmes beléd és ugyanannyit ad mint amit kap! 
Ha ez nincsen meg szerintem álj meg , mert szíved lelked kiadod a semmiért, az nem jó!

na most lépnem kell , ha érdekel még valami részemről akkor jelezz!
üdv
AMD you have the POWER

#426 Felhasználó inaktív   Sztee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 11:00

Idézet: GI - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 0:57

Sztee:

Tényleg, hogy van az, hogy nő létedre érdekel a hardware?
Mert ilyet élőben még nem láttam. :)

De most komolyan.
És mennyire?

Nálad az olyan pasik bejönnek akik, kompreszsoros olajhűtést akarnak a nyáron csinálni? Jelenleg pedig házilag készített vízhűtő rendszere van?
:D

IRL most se látsz :)
Nem szeretem ha más nyulkál a gépemben :)
Meg "sajna" ilyen műszaki beütést kaptam mindkét felmenőmtől.

De nem viszem tulzásba és nem ez alapján válogatok pasikat :) 
Bár egy pasi, aki össze tud dobni egy jófajta vízhűtést....  :p :D

De ez már  :offtopic:

Idézet

Éppen azon gondolkoztam, hogy a bocsánatkérő levél után hogy venné ki magát az, hogy "véletlenül" ismét arra járnék. Köszönnék és csak úgy továbbmennék mellette, nem állnék le beszélgeni.
Beszélni tudom nem szabad vele, kivéve, ha ő nem akarja.
De ez nemtom milyen hatást váltana ki.
Mondjuk úgy jövőhéten.

Ezzel még egy picit várni kéne szvsz. Mármint bármiféle személyes találkozással. 

Szerkesztette: Sztee 2004. 05. 07. 11:01 -kor

#427 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 11:18

Idézet: Sztee - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 12:00

De nem viszem tulzásba és nem ez alapján válogatok pasikat :) 

Huhh, jól  van, az előbb már majdnem töröltem a leánykérő levelet, akkor fogalmazom tovább :pokeas2:

#428 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 11:52

GI, igazán nem akarok beleugatni, de szerintem lapoznod kellene. Van egy határ, amíg érdemes elmenni... Kevés olyan csaj van, aki miatt érdemes egy óránál tovább búsulni.
Én tuti pihentetném a dolgot, sok szép csaj van ebben az országban, biztosan találnál mást. :) Arról nem is beszélve, hogy azzal szépen tudnád húzni az agyát, ha mással látna, és szemmel láthatóan sz@rnál a fejére. Ha meg nem zavarná, akkor is jól járnál, mert nem törnéd itt magad egy libáért.  :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#429 Felhasználó inaktív   Anitaa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 12:28

Idézet

Kevés olyan csaj van, aki miatt érdemes egy óránál tovább búsulni.

Azért remélhetőleg a kevésnél kicsit több ilyen van... :rolleyes:

Idézet

sok szép csaj van ebben az országban, biztosan találnál mást.

És még tedd hozzá, hogy: "te jobbat érdemelsz" , vagy "nem illik Hozzád" és a többi komolytalan közhely. Aki szeret valakit, az nem így gondolkodik. Hiába van még sok szép csaj, ha neki Ő kell.
Ilyen tanácsokat a szülőktől lehet hallani...
Amíg szerelmes ebbe a lányba, addig küzdeni fog.
Fiatal az, akinek fogalma sincs róla, hogy a „régi szép idők” most vannak.

#430 Felhasználó inaktív   Sztee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 12:36

Idézet: Jim DiGriz - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 12:18

Huhh, jól  van, az előbb már majdnem töröltem a leánykérő levelet, akkor fogalmazom tovább :pokeas2:

Kép :D
Aztán szép legyen ám, tele jó hosszú körmondatokkal :lol:

#431 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 12:49

Idézet: Sztee - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 13:36

Kép :D
Aztán szép legyen ám, tele jó hosszú körmondatokkal   :lol:

Honnan tudtad, hogy a hosszú körmondatok megfogalmazásában sokak szerint különlegesen jól állom a sarat? :nevet:

#432 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 07. 12:50

(Nesztek, srácok, ezt kell csinálni szakítás után :pokeas2: )

#433 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 13:01

Idézet: Anitaa - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 13:28

Amíg szerelmes ebbe a lányba, addig küzdeni fog.

Én fordítva csinálom a dolgokat, élőbb összejövök a leányzóval, jól tesztelem, és utána, 1 év múlva jöhetnek az érzelmek. :)

#434 Felhasználó inaktív   Anitaa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 13:06

Idézet: leslie - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 14:01

Én fordítva csinálom a dolgokat, élőbb összejövök a leányzóval, jól tesztelem, és utána, 1 év múlva jöhetnek az érzelmek. :)

Ja, értem, ha összejöttök 2004. május 24-én, akkor 2005. május 24-től lehet számítani arra, hogy szerelmes leszel... :think:  :D  :evil2:
Fiatal az, akinek fogalma sincs róla, hogy a „régi szép idők” most vannak.

#435 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 13:25

Idézet: Anitaa - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 14:06

Ja, értem, ha összejöttök 2004. május 24-én, akkor 2005. május 24-től lehet számítani arra, hogy szerelmes leszel... :think:  :D  :evil2:

Talán. Igazából túl soxor megégettem magam, úgyhogy tartózkodom az ilyetén érzületektől. :)

#436 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 18:04

Sztee:

[quote]Szvsz kb 1 hónap múlva virág, még 1 hónap múlva zene, esetleg aznap mehet vele egy szál virág is...[/quote]

Úgy lesz. :)

[quote]Nem egyszerű a helyzeted..[/quote]

Ebben tökéletesen egyetértek. Sajnos.
De legalább az megvan bennem, hogy mindig pozitívan tudok hozzáállni a dolgokhoz. Úgymond engem az "úgysem sikerülthet" szöveg is csak ösztönöz. :)

Templomegere:

[quote]"Tetszik" amit írsz és ahogy arrol a lányról írsz !
[/quote]

Köszi.

[quote]
Én valamelyik barátod helyében fognám kinyomtatnám ezeket a hozzászolásokat , és elküldeném a lánynak!
[/quote]

Egyik haverom mondta még kb két hónapja azt, hogy amiket mondok, azt diktafonra kellene felvenni és lejátszani neki. :)
Sajnos barátnője hallotta ezeket a dolgokat. De tőle aztán semmi jóra nem számíthatok.. :(

Pedig voltak jobb idők is. Nemtom, hogy fel kellene-e adni. A józan ész sajnos eléggé ezt diktálja.
Én csak azt tudom, hogy szeretem és vele szeretnék lenni.

És ha most tagadja is, barátnője sem hinné, tudom, hogy jól érzi magát velem. De egyszerűen akkora hülye voltam...
Lehet, hogy külsőre nem jövök be neki maradéktalanul. De jól kijöttünk, csak neki is kicsit akarnia kellett.
Jópárszor meg tudott nyílni, felszabadulni nekem. És ez fontos. Jól érezte magát.

Pedig az elején még ha sz*rul is küldtem a témát, mekkora esélyem volt. Nagyon megfordulhatott a fejében, ha az anyját kérdezgette hogy mit szólna velem egy kapcsolathoz. Az anyja természetesen ez elutasította... Sőt egyenesen ellenezte. Hogy nehogy már..

Nehéz a dolgo, mert a büszkeségemet is vissza kell szereznem. Sajnos eljátszottam.

A legrosszabb az, hogy én már egyszer bocsánatot kértem tőle. Végül is elfogadta, de csak szóban. Sajnos a cselekedetei már mást mutattak.
Most remélem ez hatni fog. Bár nemtom. Lehet én sem hinném el helyében, hogy megváltoztam.

(lehet, hogy az előző hozzászólásomból is vannak itt gondolatok, mert már ezt megírtam, de áramszünetnek hála...)

[quote]na most lépnem kell , ha érdekel még valami részemről akkor jelezz!
[/quote]

Golfokban írtad korábban, hogy otthon vagy. Nekem van egy 2-es Golfom, szeretnék egy G60-as modellt. :)

Sztee:

[quote]Bár egy pasi, aki össze tud dobni egy jófajta vízhűtést.... [/quote]

Küldjek teljesítmény adatokat???? :D

[quote]Ezzel még egy picit várni kéne szvsz. Mármint bármiféle személyes találkozással. [/quote]

Rendicsek.

leslie:

[quote] Van egy határ, amíg érdemes elmenni...[/quote]

Én azt a határt korábban már réges régen átléptem eléggé mélyen.
Ezen szeretnék javítani. Nagyon bánt.
Már azt is nagy sikernek könyvelném el, ha tényleg megbocsájtana, nem pedig annál több lenne.
Mint már korábban is írtam, sajnos elment odáig nálunk a dolog, hogy ha megkérném, hogy találkozzunk, és igent mondana, az egyértelműen azt jelentené, hogy szeretne tőlem valamit.

[quote]Kevés olyan csaj van, aki miatt érdemes egy óránál tovább búsulni.
[/quote]

De ő számomra olyan. Itt volt most karácsony után egy lány.. Iránta sem búsultam egy hétnél tovább.
Figyi, szeretem. Ez van.

[quote]Én tuti pihentetném a dolgot, sok szép csaj van ebben az országban, biztosan találnál mást[/quote]

Menj el úgy bulizni, hogy csak olyan lányokat szólitassz le, akiben őt látom. Nem egyszerű érzés. Majd pedig ha lesz valami, akkor mond meg neki, hogy csak azért szereted, mert hasonlítassz rá.
Ez szerintem nem egy korrekt dolog.

Sztee:

[quote]Aztán szép legyen ám, tele jó hosszú körmondatokkal [/quote]

Az én levelem olyan volt, elég csöpögősre sikeredett. Aztán elmentem csaj ismerősökhöz egy kicsi átgyúrásra. :)

Leslie:

[quote]1 év múlva jöhetnek az érzelmek[/quote]

Ez nem így működik. Mondom, itt vagyok én példának. Korábban én sem éreztem semmit sem, legalábbis mai távlatokkal nézve. Persze egy idő után fontos volt számomra, megszokottá vált. De ez messze van nagyon a szerelemtől.
Én sem úgy álltam oda, hogy hát bele akarok szeretni még aznap. Sőt, mint már írtam is, csak szórakozni akartam.
Aztán én aznap már tök ellszálltam, ez a lány kell nekem. Beszélgettünk pár órát és azt sem tudtam ki vagyok.
Aznap kb tök nyugodtan mentem oda, mint más csajokhoz. Másnap már tök ideg voltam, elég magas volt a vérnyomásom és a gyomrom is remegett.

Elhiheted én sem így akartam.

Az eredetihez képest ez a hozzászólás egy nagy nulla lett. Hála édásznak.
Pedig annyi szép gondolatom volt, majd talán estére.. :)
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#437 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 08. 11:27

Tegnap elmentem a ballagására és vettem neki négy szál fehét rózsát és egy olyat ötödiknek ami olyan fehéres lilás, és becsomagoltattam egy fehér kreppapírba. A vörös rózsát  képtelen voltam megvenni. Nem bántam meg, hogy elmentem mert gyönyörűen nézett ki. Egy ilyen alaklom után mindig nehéz a lelkem. De ha megígértem neki, akkor tartom a szavamat és nem csapom be. Nem akarok olyan lenni mint ő. Vettem neki egy képeslapot is ballagási emlékként. SMS-ben írta, hogy nagyon ürült a virágnak és a lapnak és annak, hogy elmentem. Most pedig várni fogok.....
"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

#438 Felhasználó inaktív   MZotyo 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 08. 18:54

Idézet: GI - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 19:04

Sztee:

Úgy lesz. :)

Ebben tökéletesen egyetértek. Sajnos.
De legalább az megvan bennem, hogy mindig pozitívan tudok hozzáállni a dolgokhoz. Úgymond engem az "úgysem sikerülthet" szöveg is csak ösztönöz. :)

Templomegere:

Köszi.

Egyik haverom mondta még kb két hónapja azt, hogy amiket mondok, azt diktafonra kellene felvenni és lejátszani neki. :)
Sajnos barátnője hallotta ezeket a dolgokat. De tőle aztán semmi jóra nem számíthatok.. :(

Pedig voltak jobb idők is. Nemtom, hogy fel kellene-e adni. A józan ész sajnos eléggé ezt diktálja.
Én csak azt tudom, hogy szeretem és vele szeretnék lenni.

És ha most tagadja is, barátnője sem hinné, tudom, hogy jól érzi magát velem. De egyszerűen akkora hülye voltam...
Lehet, hogy külsőre nem jövök be neki maradéktalanul. De jól kijöttünk, csak neki is kicsit akarnia kellett.
Jópárszor meg tudott nyílni, felszabadulni nekem. És ez fontos. Jól érezte magát.

Pedig az elején még ha sz*rul is küldtem a témát, mekkora esélyem volt. Nagyon megfordulhatott a fejében, ha az anyját kérdezgette hogy mit szólna velem egy kapcsolathoz. Az anyja természetesen ez elutasította... Sőt egyenesen ellenezte. Hogy nehogy már..

Nehéz a dolgo, mert a büszkeségemet is vissza kell szereznem. Sajnos eljátszottam.

A legrosszabb az, hogy én már egyszer bocsánatot kértem tőle. Végül is elfogadta, de csak szóban. Sajnos a cselekedetei már mást mutattak.
Most remélem ez hatni fog. Bár nemtom. Lehet én sem hinném el helyében, hogy megváltoztam.

(lehet, hogy az előző hozzászólásomból is vannak itt gondolatok, mert már ezt megírtam, de áramszünetnek hála...)

Golfokban írtad korábban, hogy otthon vagy. Nekem van egy 2-es Golfom, szeretnék egy G60-as modellt. :)

Sztee:

Küldjek teljesítmény adatokat???? :D

Rendicsek.

leslie:

Én azt a határt korábban már réges régen átléptem eléggé mélyen.
Ezen szeretnék javítani. Nagyon bánt.
Már azt is nagy sikernek könyvelném el, ha tényleg megbocsájtana, nem pedig annál több lenne.
Mint már korábban is írtam, sajnos elment odáig nálunk a dolog, hogy ha megkérném, hogy találkozzunk, és igent mondana, az egyértelműen azt jelentené, hogy szeretne tőlem valamit.

De ő számomra olyan. Itt volt most karácsony után egy lány.. Iránta sem búsultam egy hétnél tovább.
Figyi, szeretem. Ez van.

Menj el úgy bulizni, hogy csak olyan lányokat szólitassz le, akiben őt látom. Nem egyszerű érzés. Majd pedig ha lesz valami, akkor mond meg neki, hogy csak azért szereted, mert hasonlítassz rá.
Ez szerintem nem egy korrekt dolog.

Sztee:

Az én levelem olyan volt, elég csöpögősre sikeredett. Aztán elmentem csaj ismerősökhöz egy kicsi átgyúrásra. :)

Leslie:

Ez nem így működik. Mondom, itt vagyok én példának. Korábban én sem éreztem semmit sem, legalábbis mai távlatokkal nézve. Persze egy idő után fontos volt számomra, megszokottá vált. De ez messze van nagyon a szerelemtől.
Én sem úgy álltam oda, hogy hát bele akarok szeretni még aznap. Sőt, mint már írtam is, csak szórakozni akartam.
Aztán én aznap már tök ellszálltam, ez a lány kell nekem. Beszélgettünk pár órát és azt sem tudtam ki vagyok.
Aznap kb tök nyugodtan mentem oda, mint más csajokhoz. Másnap már tök ideg voltam, elég magas volt a vérnyomásom és a gyomrom is remegett.

Elhiheted én sem így akartam.

Az eredetihez képest ez a hozzászólás egy nagy nulla lett. Hála édásznak.
Pedig annyi szép gondolatom volt, majd talán estére.. :)

Kedves GI!

Ehh, ez egy szép hosszú hozzászólás...

Tudod a nők akkor is tudnak mosolyogni ránk, ha szívből utálnak, és akkor is tudnak utálatot mutatni ha tiszta szívből szeretnek. Ezért mások mint mi. 1000 éve a nők és a férfiak játszanak egymással, mint macska az egérrel. Néhány fős tapasztalattal majd rájössz hogy működik ez. Szerintem légy férfi, és fogadd el a helyzetet, mielőtt szégyent hozol a nemünkre. Egy igazi férfi emelt fővel veszi tudomásul ha nem kell, még ha belül szétmarcangolja is a bánat. Egy másik ember szerelmét nem lehet úgy megszerezni, mint egy kimart blokkot a vízhűtéshez, ami előbb utóbb összejön. Ha nem akarod feladni, ne add fel, de lehet hogy Timi véleménye csak sok év múlva változik meg. Ha huszonéves lesz, talán rájön hogy ki is voltál valójában, ha nem játszottál volna szerepet. A kapcsolatok ilyenek, nem lehet erőltetni, magátol fog összejönni, ha fog.

\\///       
                                                        ( o)(o )                   
_______________________o000---(__)--000o________ ____________________________________
_______][______][_______][____][______][______][______][______][______][______][______]
___][______][______][______][____][______][______][______][______][______][______][_____

#439 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 08. 19:29

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. máj. 8, szombat - 12:27

Tegnap elmentem a ballagására és vettem neki négy szál fehét rózsát és egy olyat ötödiknek ami olyan fehéres lilás, és becsomagoltattam egy fehér kreppapírba. A vörös rózsát  képtelen voltam megvenni. Nem bántam meg, hogy elmentem mert gyönyörűen nézett ki. Egy ilyen alaklom után mindig nehéz a lelkem. De ha megígértem neki, akkor tartom a szavamat és nem csapom be. Nem akarok olyan lenni mint ő. Vettem neki egy képeslapot is ballagási emlékként. SMS-ben írta, hogy nagyon ürült a virágnak és a lapnak és annak, hogy elmentem. Most pedig várni fogok.....

tulkeppen mire? hogy hatha ujbol?
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#440 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 08. 19:46

Idézet: GI - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 0:48

Az én levelem olyan volt, elég csöpögősre sikeredett. Aztán elmentem csaj ismerősökhöz egy kicsi átgyúrásra. 

:offtopic:  Vazz, először ágytúrásnak olvastam  :D
WoT nick: Atti77

Téma megosztása:

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »