Sztee:

Igen, erre én is gondoltam.
Tehát akkor a változatok:
-Frankie Vally
-U2
-Ágnes Vanilla
Szavazós topicot kellene nyitnom róla.
És tényleg, ha már ennyire képben vagy a nők terén.

(ez vicc volt) Akkor igazán megmondthatnád a tutit.
Mármint arra gondoltam, hogy mit írjak a csokor mellé a kártyára.
És a számot aznap, vagy máskor kérjem be, mikor eljut hozzá a virág?
Mondjuk nem biztos, hogy ajánlatos lenne ellőni egyszerre két dolgot is.

Jobb lenne higgadtabban, nyugodtabban, lazábban.
Még nincsen itt az idő...
Bocsi, hogy így elkalandozok, de nyugtatni kell magamat.

Szóval István nyugalom.
Azt már sikeresen elértem nála, hogy fut előlem, hála anyjának és barátnőjének egy pszihopatának tart.
Esküszöm multkor mikor elment hozzá haver, átadta a levelemet, nyomorúságomban csak röhögni tudtam a hallottak alapján.
Nem jön, ki mert ott vagyok. Mikor meg mondják neki, hogy nem, erre az a válasz, hogy nem hiszi el.
Elismerem k*rva sokat telefonáltam, nem volt egy épeszű dolog... De azért nem vagyok egy pszihopata állat.
Csak egyszer mentem el úgy egy buliba, hogy tudtam, hogy ő is ott lesz. És ő ezt nem akarta.
De máskor soha.
Aztán ebböl az lett, hogy mikor kellemesen beszélgettünk, mondta, hogy hétvégén elmegy valamerre. Érdeklődtem, hogy mégis merre... Kiváncsiságból. Erre a válasz az volt ,hogy nem mondja el, mert odamegyek.
Apám... Ez azért sok volt.
Főleg az, amikor azt mondta, hogy azért nem szeretne velem többet beszélni, mert megismert.
Pedig tök jól kijövünk. Csakhát az állandó nyomulásom ezt hozta. Pedig talán semmi gond nem lett volna.
Multkor beszélgettem barátnőjével erröl.. És oda jutottunk, hogy szerinte Timi nem érezte jól egyátalán magát, mikor velem beszélt.
Én mondtam, hogy ez azért nem így van, mert voltak azért kellemes pillanatok. Hallani lehetett a hangján, hogy jól érezte magát. Erre meg azt mondja, hogy nem hiszi el.
Őszintén szólva hát akikkel beszél nap mint nap nem velem vannak.
Az anyja szerint egyértelműen egy pszihopata állat vagyok, amióta az újság írt a rábából kihalászott megölt csajról. Mondjuk az anyja tényleg nem normális. Nem akarok megbélyegezni embereket, mert még sosem beszéltem vele, sosem láttam. De azért az már durva, hogy nem szólt egy jó darabig Timihez csak azért, mert megtudta, hogy velem beszélt.
Barátnőjével szerettem volna találkozni, de most már feladtam. Nincsen semmi értelme. telefonon keresztül nehéz. Végül is jóban vagyunk, de egyszerűen találkozni kellene, hogy visszanyerjem férfiúi mivoltomat, amit eljátszottam.
Naszóval azt a szálat én asszem lezárom. Hiszen Timinek talán abból is csak az jönne le....
Mostantól az van, hogy csak ő. Barátnő elfelejtve.
Különben Timi is érdekes, mert a barátnője elött bizony volt, hogy veszekedtünk. De nem csoda, hiszen írtam, hogy ott a presztizsemet elvesztettem. Aztán utána pedig késöbb mikor egyedül volt, felhívtam, már egy bocsánatkérés is jött tőle.
Mondott olyanokat korábban, hogy azért nem, mert:
-ha belemenne, akkor nem engedném el
-túlságosan papucs lennék
-semmi tartás nincsen bennem
-mindent egylapra teszek fel vele kapcsolatban
Azt tudom, hogy fájna k*rvára, de elengedném, ha igazából most nem is teszem. Akkor legalább tudnám, hogy valami miatt kettönk közti kapcsolat nem megy. Az indok.
A papucs meg érdekes. Sokmindent megtennék egy szintig érte, de férfiúi becsületemet nem játszanám el. Odáig azért nem süllyednék, hogy ne én legyek az irányítója a kapcsolatnak.
Szóval ez ki van zárva.
Bár nem tagadom, volt indok amiért ezt mondta, hiszen egy idő után kétségbeesésembe....
A tartás dologban is igaza volt egy időben.
És tényleg akkoriban mindent vagy semmire utaztam.
Bárcsak tudnám neki valahogy elmondani ezeket. És tényleg megváltoztam. Ezek pedig nemcsak olyan politikai igéretek.
Most is mindennap felhívnám, bármit megtennék. De mint előző hozzászólásaimban is, úgymond belsőleg csillapítom magamat. ÉS ez segít vele kapcsolatban. Hála istennek. És már annyira megszokott, hogy egyátalán nem nehéz, nem látszik a görcsösség.
Röviden és tömören, akkor a szívemre halgattam, most az eszemre.
Azt az egyet tudom, hogy vele rohadt nehéz jól csinálnom a dolgokat.
Egyszerűen ideges leszek. Sőt volt olyan, hogy le kellett raknom a telefont, mert egyszerűen hányingerem volt az idegességtöl.
Ezeket mára kontrollálni tudom. Bár még megvannak.
Csak egy rohadt biztos pont kellene. Csak annyi, hogy találkozzon velem. Onnan már FINOMAN de menne.
Rohadt óvatosnak kell lennem.
Az idő nem érdekel, miattam lehet 1-2-5-10-20 év is. (azért 20 ne legyen..

)
Érdekes ez a szerelem. Csupán egy igazán szép pillanatom volt vele. Rengeteg rossz napot okozott, de ennek ellenére mindent megadnék egy pillantásáért.
És vazze még ezen kell gyúrnom egy picit. Túl csöpögős vagyok.
Hála istennek ez az egy jó tulajdonságom megvan. Könnyen tudok alkalmazkodni.
Ezeket ne úgy vegye senki, hogy szinészkedni próbálok. Azzal tisztában vagyok, hogy az tuti bukta.
Mennyi mindent írtam.
Szóval lehelletnyit keményebbnek és tökösebbnek kell lennem.