HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? Értékeld a témát: -----

#241 Felhasználó inaktív   Anitaa 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 26. 11:49

Idézet: shr - Dátum: 2004. április 23, péntek - 14:32

az eltérő érdeklődés pedig kellően kíváncsi lényeknél (s megfelelő irányú eltérésnél) még hasznos is lehet, az ember megismerhet egy új világot... Richard Bach: Híd az örökkévalóságon át c. könyvében a nő felfedezi a repülés élményét, a férfi pedig a zene világát :) persze nagyon fontos, hogy legyenek közös területek. főleg pl nálam. egy másik programozó és scene coder sokkal jobban megérti legfontosabb több mint hobbymat. ez életem fontos része, s én speciel nem szeretem a felemás, langyos dolgokat. extra összeillés-igényem van, már csak a kompromisszumelutasító lényem miatt is ;)

a vérmérsékletet nézve pedig direkt jó, ha pl nem két intenzív, vezetési vágyaktól áthatott ember kerül össze. két flegmatikus még elücsörög, de két dudás egy csárdában, az nehéz ügy. kivéve, ha mindig egyfelé akarnak menni, vagy tisztelik a másik szabadságát, s külön utakon járnak, ha kis eltérés is van... mindenesetre nehéz ügy :) bár adott esetben sokkal hasznosabb lehet, mintha egy szolgalélekkel akad össze egy erőszakos irányítani akaró, mert akkor képes betörni a másikat, ami nem jó. jobb, ha megtanulja, hogy a másik szabad lény.

a szellemi, testi és egyéb területekről írtakkal nagyjából egyetértek, de a lelkinél a már említett kiegészítésről való elfeledkezés igencsak súlyos hiba az elkövető részéről! aki beszédes, az egyáltalán nem biztos, hogy ugyanazt várja a másiktól, bár könnyen lehet. de ha szereplésvágya van, akkor épphogy egy figyelmes hallgatóra vágyik. ha valaki egy kissé kaotikus művész, akkor nem árt, ha a másik rendezettebb és gyakorlatiasabb... ha csupa hasonló emberekből alakulnának a párok, akkor sokak élete igen nyomasztó lenne. a merevnek kell egy kis lazítás, a könnyednek egy kis rendező elv...

Nagyon tetszenek ezek a gondolataid! :respect:
Fiatal az, akinek fogalma sincs róla, hogy a „régi szép idők” most vannak.

#242 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 26. 12:03

Idézet

„Szomorú vagy, fáradt vagy, egyedül vagy…győztél!"

Paul Gerardy
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#243 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 15:27

Idézet: Rhino666, az médium - Dátum: 2004. április 24, szombat - 6:33

Magunknál nincs jobb partnerünk. Ő tökéletesen illik hozzánk! ;)

ezt valóban így gondolod?
én nem.

#244 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 15:28

Idézet: Anitaa - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 10:49

Nagyon tetszenek ezek a gondolataid! :respect:

örülök, hogy tetszenek :) szerintem is van bennük igazság. a világtörténelemben egy csomó jó dologban benne volt a kiegészítés... csapatmunkában jól jön, s két ember együttélése is csapatmunka :)

#245 Felhasználó inaktív   Tiara 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 18:56

Idézet: shr - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 16:27

ezt valóban így gondolod?
én nem.

Én sem :) Nem tudnám elviselni magamat, ezért minden tiszteletem azoké akik elviselnek engem  :respect:
We are deeply shocked, disgusted and apalled by the decision to include the infamous "sh*tbear" emoticon in Skype!

#246 Felhasználó inaktív   Rozoga 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 27. 08:20

Idézet: Tiara - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 19:56

Én sem :) Nem tudnám elviselni magamat, ezért minden tiszteletem azoké akik elviselnek engem  :respect:

:D  :p  :D
Nem az a baj , hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerités............

#247 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 27. 11:59

Idézet

Minden szakítás komoly sebeket üt mindkét félen. Sokan azzal is tisztában vannak, ha 'jobban', 'szebben' is szakíthattak volna -- természetes, hogy ilyenkor még kevésbé akar az ember erről csevegni.
Mégis, van egy-két kérdés, amit megéri feltenni:

1. Mikor szakítottak?
Remélhetőleg nem két hete. Búfelejtőnek nem jó lenni. Legtöbbször csak átmeneti 'erőgyűjtésre' használjuk ilyenkor a másikat. Ja, hogy még nem is nagyon szakítottak a másik nővel? A helyzet még kevésbé rózsás: biztos, hogy olyan férfivel akar együtt lenni, aki megcsalta a barátnőjét, hogy Önnel lehessen?

2. Miért szakítottak?
Nos, ha a válasz egy egyszerű "A csaj tiszta dilis volt", jobb, ha veszi a holmiját és csomagol. Meneküljön -- valami nincs rendben.

¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#248 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 27. 19:52

:)
"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

#249 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 27. 19:53

Szia Tibisz! Hogy vagy? Régen nem láttalak.......:)
"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

#250 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 27. 20:20

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. április 27, kedd - 20:53

Szia Tibisz! Hogy vagy? Régen nem láttalak.......:)

Szia!

Köszi jól!
Holnap mész?

#251 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 17:22

Idézet: Tibisz - Dátum: 2004. április 27, kedd - 20:20

Szia!

Köszi jól!
Holnap mész?

:offtopic:

Aham! Voltam, holnap is, és holnap után is megyek.......:) :) Fő a szorgalom!  :D

#252 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 18:47

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. április 28, szerda - 18:22

:offtopic:

Aham! Voltam, holnap is, és holnap után is megyek.......:) :) Fő a szorgalom!  :D

Igazad van, privibe kellett volna mennie ennek! :D Bocsi mindenkitől!  :omg:

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 04. 28. 18:55

Na mi a helyzet? Mindenki túltette magát az ex-csaján/pasiján? Én még csak most kezdek belebonyolódni a dolgokba, néha már magam sem tudom mi van. A lényeg, hogy adott 2 csaj, mindkettőnek ugyanaz a keresztneve :) és az egyik a másikkal a másik az egyikkel akar összehozni engem. :confused:  Hát erre varrjatok gombot! Ja és mindkettő bejön nekem, de 2 nő nagyon sok lenne egyszerre, néha 1 is sok tud lenni  :D  . Ma este beszélek mindkettővel, aztán majd meglátom mi lesz.  :think:

#254 Felhasználó inaktív   Robesz123 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 19:16

Én még nem vagyok túl rajta sajnos.Megint hívott ,hogy ittmaradt valami könyve és most az egyik barátnőjének kellene.Persze én vigyem be a sulihoz neki.Erre azt mondtam majd eljösz érte vagy elküldesz valakit ,mert én nem érek rá többet.Lehet,hogy bunkó voltam,de már elegem van.
Két lábon állok így nem esek el,nekem az átlag életkornak még a fele sem kell.

#255 Felhasználó inaktív   Anitaa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 19:21

Idézet

az egyik a másikkal a másik az egyikkel akar összehozni engem.

Nem akarok ünneprontó lenni, de ha így van, akkor egyik sem Téged képzel el magának, nem? :rolleyes:
Persze nem ismerem a részleteket, ezért nem is akarok vészmadárkodni.

#256 Felhasználó inaktív   Anitaa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 19:27

Idézet: Robesz123 - Dátum: 2004. április 28, szerda - 20:16

Én még nem vagyok túl rajta sajnos.Megint hívott ,hogy ittmaradt valami könyve és most az egyik barátnőjének kellene.Persze én vigyem be a sulihoz neki.Erre azt mondtam majd eljösz érte vagy elküldesz valakit ,mert én nem érek rá többet.Lehet,hogy bunkó voltam,de már elegem van.

A kérdés, hogy Te kérted-e kölcsön azt a könyvet valamikor, mert akkor Neked illik visszavinni.
De ha ő hagyta csak úgy ott, akkor szvsz jól cselekedtél, s végre rájön,hogy nem úgy ugrálsz, ahogy ő gondolja.

Bocsi, hogy nő létemre beleszólok, de olvastam az összes hozzászólásod ebben a topikban, s nagyon drukkolok Neked! :hello:

#257 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 19:47

Idézet: diegho - Dátum: 2004. április 28, szerda - 18:55

Na mi a helyzet? Mindenki túltette magát az ex-csaján/pasiján?

Hát ez valahogy még mindig nem sikerült........ :( Van amikor jól vagyok, van amikor rosszabbul.

Pedig már olyan szívesen túl lennék rajta.....

#258 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 30. 07:26

Láttam az ex-csajom egy enyhény "kissebségi-beütéses" ( :D ) csávóval, ráadásul a jobb oldalán ment a pasi, ami elvileg azt jelenti hogy a csajt csak "prostinak" nézi! :nevet: Én ezen csak röhögtem. Elég szánalmas... :rolleyes: Szegény gazsi... :nevet2:

Rhino666
Rhino666

#259 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 11:03

Idézet: Rhino666, az médium - Dátum: 2004. április 30, péntek - 6:26

ráadásul a jobb oldalán ment a pasi, ami elvileg azt jelenti hogy a csajt csak "prostinak" nézi! :nevet:

ELVILEG. valami érdekes régi hagyomány és illem és ilyesmi. illetve Müller Péter szerint úgy adódik igazán kényelmesen.
de azért sokaknál eléggé összegabalyodik ez, illetve út szélén a fiúnak illik kívül meg hasonló marhaságokkal ütközhet is... én baromira nem adok az ilyen ki megy melyik oldalon dolgokra... s nem vagyok ezzel egyedül. (bár én érdekes módon többnyire "jól" megyek, mert nekem úgy kényelmes. ez fura, mert többnyire ellentétben vagyok a hagyományokkal és a sztereotípiákkal és sokféle apró dologban a másik nemre jellemzően leledzem)

#260 Felhasználó inaktív   Robesz123 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 17:51

Idézet: Anitaa - Dátum: 2004. április 28, szerda - 18:27

A kérdés, hogy Te kérted-e kölcsön azt a könyvet valamikor, mert akkor Neked illik visszavinni.
De ha ő hagyta csak úgy ott, akkor szvsz jól cselekedtél, s végre rájön,hogy nem úgy ugrálsz, ahogy ő gondolja.

Bocsi, hogy nő létemre beleszólok, de olvastam az összes hozzászólásod ebben a topikban, s nagyon drukkolok Neked! :hello:

Köszi,hogy drukkolsz!Semmi közöm a könyvekhez a nővéremnek adta oda még valamikor csak gondolom tőle nem meri elkérni.Volt már egy két húzása és ezért a tesóm nem igazán bírja.Egyébként tegnap 7-re jött volna érte,de fél kilenckor írt ,hogy nem tud jönni.Ugye milyen édes?Utánna mondta,hogy ma jön,de ezt kb 1 órája lemondta.
Külömben nem haragszok rá semmiért.Sokat gondolkodtam mióta kirakott és rájöttem,hogy életem talán eddigi legjobb pillanatát vele éltem át és ezért csak hálás lehetek.Arra is rájöttem ,hogy képtelen vagyok felnöttként kezelni ezt a dolgot,de gondolom majd valahogy belejövök.
Két lábon állok így nem esek el,nekem az átlag életkornak még a fele sem kell.

Téma megosztása:

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.