Idézet
akkor Ti is olyanok vagytok mint én, mindent megadnék egy normális csajnak, aki megérdemli, csak hát nem ismerek ilyent. Vagyis ismerek, de ő túl jó lenne nekem.
Ez bizony nem jó hozzáállás.
Emiatt nem kellessz annyira nekik.
Kell a kihívás és mivel látják, hogy hamar beadnád a derekadat, hát bukni fogod.
És nem elég úgy tenni, mintha, úgy is kell gondolni.
Persze pont a legjobb ember mondja, mert aztán én is beleestem ebbe a hibába....
Idézet
Manapság a legtöbb csaj a nagymenő mercis pasikat hajkurássza, aztán jó nagyot szívnak amikor kihasználják őket, utána meg a normális csókákat is elküldik délre telelni. Ez nem van jól így!
Ha a külsőd annyira nem válik be a nőknél, akkor szerintem kérj fel csajokat, vagy valamit, hogy segítsenek neked divatos cuccokat venni. Végül is ruha teszi az embert.
Nem mondom én sem öltözködök valami nagyon jól.... De ez igaz.
Nem kell egy csajnak sem gyönyörűnek lennie ahhoz, hogy egy ruha feldobja, hogy megforduljak utána. Éppen így lehet/van szerintem a pasiknál is.
Az biztos, hogy a nőknek legjobban a b*ziképű k*csög csilliárdos gyerekek jönnek be.
Nem azt szeretném mondani, hogy legyél az, mert én sem szeretnék.
De ha én lemegyek az utcára úgy, hogy össze vagyok törve lelkileg, akkor ha még akarnék sem tudnék nőzni.
Ha pedig úgy megyek mint Ford Fairlane, akkor már remélhetőleg más a helyzet.
Van is egy ilyen nőzős E-bookja a haveromnak.
Abban van pár elgondolkodtató kérdés és a szerzőnek nagyon is igaza van.
Ilyenek, mint pl:
Mit tennél, hogyan viselkednél, ha elismert, híres ember lennél?
Hogyan mennél leszólítani nőt, ha tudod hogy baromi jóképű vagy?
stb....
Ezeken kell elgondolkozni.
Figy, ott volt a ki neked a legjobb nő topic.
Leírtam abban is, képröl nem lehet megmondani, hogy egy nő mennyire szép. A szépségét úgy is legfőképpen számomra a mozgáskultúrája szabja meg. Ahogy mozog, ahogy jár. Ez nálad is éppen így van.
Szép nő is lehet "ronda", ha ügyetlenül mozog, igénytelen járása van.
Közepes szintű nő is lehet "gyönyörű", ha úgy mozog, viselkedik. Akár azzal el tudja venni az ember eszét, ahogy pislant.
Kérdezhetitek, hogy mi van velem, de ma egészen pozitív hangulatban vagyok.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector