Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 17:20
Ha hiszed, ha nem, pont ezeken filózok én is és mások is pont ezt mondták.
Ki kell viszont, hogy ábrándítsalak: egy ígéret, amit én tettem, meglehetősen fontos, még akkor is, ha esetleg olyan embernek teszem is, akit jó, ha félévente látok ezentúl élőben (kb. olyan "sűrűn" jár össze a társaság, ahol megismertem). Sajnálom, a gerincem nem engedi, hogy ne így tegyek. Aki ismer, az tudja, hogy ha valaki valamit megígér és nem teljesíti (persze nem mindenáron illetve, ha időben szól előre, hogy nem fog sikerülni), azért harapok. Gyakorlatilag semmi másért nem tudok haragot tartani, de ezért igen. Nagyon.
Nekem nem kell elhinnem, én pontosan tudom
[
Lehet, h már ebben is vérprofi vagyok? :Đ 
]
Komolyra fordítva: lehet, h nekem kell kiábrándítanom téged.
Megígértél neki valamit. Számodra ez fontos. Elhiszem.
Hadd világítsam nem ezt a szitut másik irányból. Szereted, szenvedsz a hiányától, de köt az ígéret.
1.
Az a benned dúló harc szempontjából lényegtelen (vagy mégsem?

), h ő azt mondta, h majd hív. Nem ígérte, de mondta. És nem tartotta a szavát. Eddig nem, de azért senki sem hiheti azt, h a szerelmet be lehet spájzolni X hónapra és majd ha hív, előveszem, mintha egy perc se telt volna el.
A lényeg: a 3 hét neked több időt jelent már sokkal, mint amivel számoltál, mikor abban maradtatok, h te vársz szépen csendben, ő meg majd yóól hív ...
2.
... miután yóól megoldotta egyedül azt a problémáját, amit nem sikerült akkor sem, mikor veled volt. Ha nem te vagy az a probléma, kétlem, h negatív irányba befolyásoltad volna a megoldáshoz vezető úton. Persze ha veled van problémája (és csak mással takaródzik), az gáz, de amit írtál, abból az látszik, h te nem így látod/láttad.
3.
Ígéret szép szó, ha megtartják, úgy jó. Télleg? Neked most jó? Kötve hiszem. Képes vagy elnyomni saját érzéseid egy kib@szott ígéret miatt. Amit igazából magadnak tettél. Persze neki ígérted, de önmagadnak számít igazán, h megtartod-e. Kérdem én: mi a jóbüdös franc történik, ha _ez_ az ígéret nem tart 3 hétnél tovább? Mert ugyi eddig nem hívtad ...
Összedől a világ?
Legszívesebben szembe köpnéd magad a tükörben? Elvesztenéd az önbecsülésed?
Önmagad hazudtolnád meg, ha megszegnéd az ígéreted?
Vagy attól félsz, h pont azzal veszítheted el, ha felhívod?
Elárulom: semmi más nem történik, minthogy az érzelmeid erősebbek az akaratodnál
És ha megszeged az ígéreted, az nem azt jelenti, hogy nem vagy szavahihető ember, hanem azt mutatja, h mennyire szereted és mennyire hiányzik
Saját magad kínzod ezzel a makacskodással. Nem volt elég 3 hét? 3 hónapot szeretnél?
Szerintem jobban jársz, ha azt mondod azzal a csökönyös agyaddal, h félreállsz, ezzel kiveszed a féket magad alól és nem érdekel mi lesz, jöjjön aminek jönnie kell, szabad utat adsz az érzéseidnek. Vezéreljenek most azok. És majd utána megnézed, helyesen cselekedtél-e.
4.
Tudom, nagy geci vagyok, h felerősítem a vívódást benned,
meg igazam van,
meg nem tudom úgysem a sztorit
de nem is kell tudom. Én csak egy irányt mutatok és ha abba irányba van játható ösvény, akkor rá is fogsz találni, ha igazán akarod. És rá is fogsz tudni lépni, ha félre tudod tenni a félelmeid.
Jó vívódást!