HWSW Informatikai Kerekasztal: Ezt nézd meg! (TV műsor ajánló) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (6 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ezt nézd meg! (TV műsor ajánló) Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 05. 25. 15:03

A topichoz tartozva, nekem személy szerint a napkelte nagyon tetszik, sokkal jobb mint a kereskedelmi TV-k reggeli müsorai...A másik ami még szinvonalas, az a Prokopp Dóra által fémjelzett Film Múzeum...
"Ha vágyaink lovak lennének, térdig járnánk a lószarban :)"

#22 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2003. 05. 25. 20:28

idézet:
Ezt írta barbra:

Az eszmefuttatásra határozottan inspiráló hatással bír hasonló eszmefuttatás... :)
[/quote]

Kedvesem, ez nagy mértékben lehetséges, de vegye figyelembe, hogy én nem vagyok szakmabeli, sőt érdekelt sem nagyon.
Éppen ezért nehéz valamit is érdemben hozzátenni azon kívül, hogy egyetértek - sőt értem a szándékát - a topik nyitójával, csak sajnos mások azt a fáradságot sem veszik, hogy elolvassák az első mondatot: "Ugy gondolom hogy a televízió nem csak a "szem rágógumija"".

Ezzel pedig pontosan arra kívánja szerintem ráirányítani a figyelmet, hogy nem az ismétlődő, rendszeres tévéműsorokról és nem is a tévéműsorokról általában lenne itt szó, hanem a tudatos választásról, és - ha éppen úgy esik, hogy esetleg ebben a félévben egyetlen, de - valamilyen szempontból használható egyedi darabról, mint értékről. Vagy csak érdekességről. Vagy csak ajánlhatóról. Mint ahogy ezek az ajánlások csurrantak eddig is itt-ott néhány topikban, színházról, könyvről, miegyébről....... aztán jött a való világ:

idézet:

Agresszív kismalac:
- Mennyi az idő?
- Öt perc múlva kettő.
- MOST![/quote]
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#23 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 25. 21:19

idézet:
Ezt írta lameXpert:
Éppen ezért nehéz valamit is érdemben hozzátenni azon kívül, hogy egyetértek - sőt értem a szándékát - a topik nyitójával, csak sajnos mások azt a fáradságot sem veszik, hogy elolvassák az első mondatot: "Ugy gondolom hogy a televízió nem csak a "szem rágógumija"".

Ezzel pedig pontosan arra kívánja szerintem ráirányítani a figyelmet, hogy nem az ismétlődő, rendszeres tévéműsorokról és nem is a tévéműsorokról általában lenne itt szó, hanem a tudatos választásról, és - ha éppen úgy esik, hogy esetleg ebben a félévben egyetlen, de - valamilyen szempontból használható egyedi darabról, mint értékről. Vagy csak érdekességről. Vagy csak ajánlhatóról. Mint ahogy ezek az ajánlások csurrantak eddig is itt-ott néhány topikban, színházról, könyvről, miegyébről...
[/quote]

Igen, valoban csak azert nyitottam ezt a topicot hogy legyen egy hely ahol felhivhatjuk egymas figyelmet az erdekes/ertekes musorokra... neha elofordulnak (sajnos eleg ritkan) a Duna TV-n az m2-n olyan filmek amelyek sokat jelentenek nekem es ugy gondolom hogy a TI figyelmeteket is megerdemlik... ha musorra kerulnek itt jelezni fogom, es termeszetesen varom a ti ajanlataitokat is.

Samott

ui: atneztem a jovoheti musorujsagot... sajnos nem lesz olyan amely ajanlatra melto lenne.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#24 Felhasználó inaktív   Wick 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 25. 22:02

Videóra vehető a TV2-n kedden 12.50-kor kezdődő [url="http://"http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=1442498&i_where=1&i_where_tv=1"]Fekete gyémántok[/url] című film. 2 részes, ez az első rész.

A témát eddig sem véletlenül nem csuktam :) Úgyhogy csak így tovább :)
Ha csak a felét tudnám annak, amit nem tudok, én lennék a legokosabb ember a Világon! ®
Wick

#25 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2003. 05. 25. 22:12

idézet:
Ezt írta Wick:
Ha csak a felét tudnám annak, amit nem tudok, én lennék a legokosabb ember a Világon![/quote]

Viszont, ha csak a felét tudnád annak, amit tudsz, te lennél a legnyugodtabb :p
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#26 Felhasználó inaktív   Wick 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 25. 22:20

idézet:
Ezt írta lameXpert:

Viszont, ha csak a felét tudnád annak, amit tudsz, te lennél a legnyugodtabb :p
[/quote]

Ez így van :) Akkor talán nem lennék ennyire válogatós a TV műsorokat illetően sem. (Csak hogy témánál maradjunk.)

Van egy sorozat, amit mindig megnézek, amikor csak tehetem... és ez a Viasat3-on kedden és csütörtökön a [url="http://"http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=1444825&i_where=1&i_where_tv=1"]Helyszínelők (C.S.I.: Crime Scene Investigation)[/url]. Mást nem igazán nézek a TV-ben... ja, de van még valami... szórakozásképpen a [url="http://"http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=1432894&i_where=1&i_where_tv=1"]Dalnokok Ligája[/url] :)

By, Wick

[ 2003. május 25.: Wick szerkesztette a hozzászólást ]
Ha csak a felét tudnám annak, amit nem tudok, én lennék a legokosabb ember a Világon! ®
Wick

#27 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 26. 08:19

[url="http://"http://index.hu/kultur/media/sys7_1/"]Hétpecsétes TV-toplisták - A System 7[/url]

Nem a TV-ben lathato, de erdekes...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#28 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 26. 09:29

Vészhelyzet és más semmi... :)

Komoly! Én már szinte minden sorozattól megcsömörlöttem, vagy eleve sohasem néztem. Az én TV-m képernyőjén is inkább a Spektrum/NG/Discovery hármas villódzik leginkább. De a Vészhelyzetet nem tudom megunni. :)
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#29 Felhasználó inaktív   Sztee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 26. 10:21

Tegnap este volt az mtv-n az Ötcsillagos találkozások c. műsor. A vendég Hernádi Judit volt.
Tetszett.

Sztee
"Have you tried turning it off and on again?"

#30 Felhasználó inaktív   barbra 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 26. 10:33

idézet:
Ezt írta Sztee:
Tegnap este volt az mtv-n az Ötcsillagos találkozások c. műsor. A vendég Hernádi Judit volt.
Tetszett.

Sztee
[/quote]

Szia, Sztee, :)
miért tetszett a tegnapi beszélgetés Hernádi Judittal, mi teszett benne leginkább? Miről beszélgettek? Biztosan támadtak gondolataid menet közben. Engem azért is érdekel, mert a napokban az m2-esen ismétlik majd, s jó lenne tudni: miért érdemes megnézni. :)
barbra
Letéptem ezt a hanga szálat...

#31 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 26. 10:49

Én 90%-ban Spektrum, National Geographic Channel, Animal Planet, Discovery Channel műsorokat bámulok :) , ezek legalább érdekesek.
Híreket az M1-en nézek, nagynéha filmet az HBO-n.
Ami az RTL KLUB jó műsoráról eszembe jut: a VV2-összefoglaló után (tehát jó későn :( , 11 felé) keddenként szokott menni a XXi. század c. műsor. Az még relatíve érdekes.
Sorozatok? Vészhelyzet, Maffiózók (egyik kedvencem, de sajna ezt is tök későn vetítik - mondjuk megértem miért), Szex és New York (mert tök vicces a hülye amerikai vergődésük :) ).

[ 2003. május 26.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]

#32 Felhasználó inaktív   Sztee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 26. 13:26

idézet:
Ezt írta barbra:

Szia, Sztee, :)
miért tetszett a tegnapi beszélgetés Hernádi Judittal, mi teszett benne leginkább? Miről beszélgettek? Biztosan támadtak gondolataid menet közben. Engem azért is érdekel, mert a napokban az m2-esen ismétlik majd, s jó lenne tudni: miért érdemes megnézni. :)
[/quote]

Sajnos az elejéről lemaradtam, mert anyám ragaszkodott a VV2 "szőke cica-vörös démon" párbajának megtekintéséhez :)
Már láttam több rész ebből a műsorból. Olyan, kellemes beszélgetős :) Nem fogod megtudni belőle az adott vendég teljes élettörténetét, de pár érdekes dolog kiderül az illetőről, amit esetleg nem tudtál.
A sztárok is csak emberek...és ez ki is derül.
Hernádi Juditot pedig kedvelem :)

[ 2003. május 26.: Sztee szerkesztette a hozzászólást ]
"Have you tried turning it off and on again?"

#33 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 26. 19:22

Én szeretem nélkülözni a kereskedelmi tévéket (RTL, vörös kettes...), amióta elindúltak valóságshók, azóta egyenesen menekülök a TV elől, néha egy kis VIVA + meg HBO, hírek az MTV 1-ről...
Nem tudom, hogy miért kell ez a néphülyítés, de egyre jobban elegem van a tv-ből, a Fábri-t és a HBO-n a Jóbarátokat még néha megnézem, mert ezekn legalább jókat lehet röhögni de többi műsor....
Amin most nagyon ki vagyok akadva az nem műsor, hanem egy reklám, a kóla új borításának a propagálására gondolok, biztos láttátok már ezt a néphülyítést, ha nem az se baj, nem hagytatok ki sokat (nem tudom, hogy miért kellene nekem az új borítású kólából innom, ahhoz, hogy a legjobbak közé tartozzak).
Az a nagy gond hogy kezdjük átvenni a nyugati stílust, (utoljára Amerikában láttam hasonló műsorösszetételt, az sem volt semmi, mé ma is hülyét kapok ha visszagondolok). Szerintem ok nélkül és gondolkodás nélkül elfogadja a nép egy jelentős része amit ránktukmál néhány identitását és kultúráját vesztett pénzes emberke, aki annyit tud, hogy ez az ország antiszemita és rasszista, és hogy egyébként is a balkánon van, ezért azt csinálunk vele ami csak jólesik.

Na ez már nagyon kikívánkozott belőlem!
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#34 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2003. 05. 26. 19:30

Ma este 21:20-kor az eRTeL-en:

Kép

OCTOPUS 2. - Pánik New York-ban!

Ki ne hagyjátok! :D :D :D :cool: :cool: :cool:

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#35 Felhasználó inaktív   barbra 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 26. 20:32

idézet:
Ezt írta Nevl:
Én szeretem nélkülözni a kereskedelmi tévéket (RTL, vörös kettes...), amióta elindúltak valóságshók, azóta egyenesen menekülök a TV elől, néha egy kis VIVA + meg HBO, hírek az MTV 1-ről...
Nem tudom, hogy miért kell ez a néphülyítés, de egyre jobban elegem van a tv-ből, a Fábri-t és a HBO-n a Jóbarátokat még néha megnézem, mert ezekn legalább jókat lehet röhögni de többi műsor....
Amin most nagyon ki vagyok akadva az nem műsor, hanem egy reklám, a kóla új borításának a propagálására gondolok, biztos láttátok már ezt a néphülyítést, ha nem az se baj, nem hagytatok ki sokat (nem tudom, hogy miért kellene nekem az új borítású kólából innom, ahhoz, hogy a legjobbak közé tartozzak).
Az a nagy gond hogy kezdjük átvenni a nyugati stílust, (utoljára Amerikában láttam hasonló műsorösszetételt, az sem volt semmi, mé ma is hülyét kapok ha visszagondolok). Szerintem ok nélkül és gondolkodás nélkül elfogadja a nép egy jelentős része amit ránktukmál néhány identitását és kultúráját vesztett pénzes emberke, aki annyit tud, hogy ez az ország antiszemita és rasszista, és hogy egyébként is a balkánon van, ezért azt csinálunk vele ami csak jólesik.

Na ez már nagyon kikívánkozott belőlem!
[/quote]

A kóla és a hozzá hasonló árucikkek mind a jellegzetes multi marketing stratégia elemei. Nem nagyon lehet ellenük védekezni másként, mint hogy nem veszi meg az ember. De sajnos mindenhova odatolakodnak az életünkben.
Nem láttam még ezt az új kóla reklámot, majd figyelem azért a reklámblokkokat.
barbra
Letéptem ezt a hanga szálat...

#36 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 26. 21:00

idézet:
Ezt írta R.:

Ki ne hagyjátok! :D :D :D :cool: :cool: :cool:

üdv

R.
[/quote]

Ne komolytalankodjunk kerem! :D

Itt egy igazan jo film: jun6/dunatv/22:15: [url="http://"http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=1455220&i_where=1&i_where_tv=1"]Roncsfilm[/url]

Samott

#37 Felhasználó inaktív   John Fowler 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 26. 21:05

idézet:
Ezt írta R.:

Kép

Ki ne hagyjátok! :D :cool:

[/quote]

:D :D :D
Vannak olyan filmek, TV-s produkciok, amik annyira rosszak, hogy mar csak azert is nezi oket az ember. Ilyen volt annak idejen a F*sy-mulato.
Nos a fenti musor erzesem szerint mar annyira siralmasan rossz, hogy megcsak nevetni sem lehet rajta...
"Ne légy hiú és beképzelt, hogy okosabb, és különb légy, mint embertársaid."

#38 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 26. 21:39

Hát igen sweet 80's!
Az érdekes az, ogy manapság túl sok az olyan film amin már csak röhögni lehet. Sajna ez a mai tendencia!
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#39 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 26. 23:14

Amiket megnézek a TV-ben:

Fraser és a farkas (Viasat3)
Simpsons (Viasat3)
Scrapheap Challange (Discovery)
Mindentudás Egyeteme (DunaTV)
Forma 1 (RTL Klub)
canga-, snooker- és billiárdversenyek (Eurosport)

Üdv.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#40 Felhasználó inaktív   simcax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 26. 23:38

Hm. Kedvenc tvsorozataim topik? :)
"Really, I'm not out to destroy Microsoft. That will just be a completely unintentional side effect. "
-- Linus Torvalds

Téma megosztása:

• (6 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.