HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmajánló - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmajánló Értékeld a témát: -----

#421 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2002. 10. 23. 23:01

idézet:
Kép

A Napfény Íze Sunshine 1999

Elmenekülhetünk-e a saját sorsunk elől? Befolyásolhatjuk-e egyáltalán alakulását? Környezetünk változása mennyiben határozza meg saját önazonosságunkat? Szabó István filmje egy magyar zsidó család, a Sonnenscheinok történetében, a magyar és európai történelem fájdalmas tükrében vizsgálja az egyéni önazonosság kérdéseit.
[/quote]
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#422 Felhasználó inaktív   aTTaSE 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 10. 25. 10:54

Nem gyakran járok moziba, mert nem bírom a jelenleg menő hangos, sikerhajhász filmeket. Ennek ellenére elmentem a "Das Experiment" (a kisérlet) című német filmre, és kellemes meglepetés ért.

http://est.hu/show.est/mozi/big/51064

[url="http://"http://est.hu/mozi/?filmekaheten&id=17010"]http://est.hu/mozi/?...aheten&id=17010[/url]

Szerncsére nem sok köze van a Való világ című csodához, pedig a plakátján ott virít a logoja.
Szóval mindenki a moziba.
@TT@SE

#423 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 25. 11:57

Hi!

Nézzétek meg a Signs című filmet! Elég elgondolkodtató... Egyáltalán nem arról szól, amire a mindenki gondolna a standik alapján. Megnéztem szerda éjjel a próbavetítést és össze***tam magam néha, ugyanakkor van benne egy tök aranyos kislány, meg sok olyan dolog, amin elgondolkodik az ember... Feltéve ha megérti. /úristen mit mondunk majd a kigyúrt agyú barmoknak, akik bejönnek, és kérdezik miről szól?/ :D

Üdv:
LightBringer
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#424 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 25. 12:19

idézet:
Ezt írta LightBringer:
Hi!

...úristen mit mondunk majd a kigyúrt agyú barmoknak, akik bejönnek, és kérdezik miről szól?/ :D

Üdv:
LightBringer
[/quote]

Én is kigyúrt vagyok :) izé...Igaz hasra gyurtam, de rendesen :D :D :D
"Ha vágyaink lovak lennének, térdig járnánk a lószarban :)"

#425 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 25. 13:00

idézet:
Ezt írta Gandalf:
Én is kigyúrt vagyok :) izé...Igaz hasra gyurtam, de rendesen :D :D :D[/quote]

Én itt azokra gondoltam, akik mindenhova gyúrnak, csak agyra nem... :D
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#426 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 25. 21:36

RTL KLUB, most! Hogy mit? Idezet, lasd a szignoba :)

#427 Felhasználó inaktív   Dobost 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2002. 11. 04. 21:07

idézet:
Ezt írta LightBringer:
Hi!

Nézzétek meg a Signs című filmet! Elég elgondolkodtató... Egyáltalán nem arról szól, amire a mindenki gondolna a standik alapján. Megnéztem szerda éjjel a próbavetítést és össze***tam magam néha, ugyanakkor van benne egy tök aranyos kislány, meg sok olyan dolog, amin elgondolkodik az ember... Feltéve ha megérti. /úristen mit mondunk majd a kigyúrt agyú barmoknak, akik bejönnek, és kérdezik miről szól?/ :D

Üdv:
LightBringer
[/quote]

Csövi! Sajnos még nem láttam,de hamarosan bepótolom! Én a Másvilágot ajánlanám nektek!Hasonló a Hatodik érzékhez! Szerintem nagyon nagy film!

#428 Felhasználó inaktív   Dobost 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2002. 11. 04. 21:12

Látta valaki a 13. szellemet?Ha nem, akkor nézzétekmeg!Ízlések és pofonok..., de nekem nagyon tetszett! :cool:

#429 Felhasználó inaktív   -=G.I.JOE=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 05. 15:44

Ali G indahouse? Nekem nagyon bejött!

#430 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 06. 09:41

Tudja már valaki, hogy a Gyűrűk ura 2-höz mikortól lehet már elővételben jegyet venni? nem szeretnék lemaradni... tuti, hogy überelni fogja az 1-et.
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#431 Felhasználó inaktív   aTTaSE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 10. 09:58

idézet:
Ezt írta WINFRONT:
SOKÁIG ÉLJEN A WIN2K/XP!

A WIN2K/XP FELSZABADÍTÓ FRONTJA
[/quote]

Te mit reggeliztél?
@TT@SE

#432 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 17. 19:15

- A bárányok hallgatnak
- Blöff
- The fast&furious(Halálos iramban)
- Indul a bakterház
- Zimmer Feri
- Üvegtigris

Kb. ennyi, így kapásból.
"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi

#433 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 30. 18:54

idézet:
Kép

Set in the dance hall marathon days of the dirty thirties, director Sydney Pollack creates an intense, claustrophobic atmosphere where “people are the ultimate spectacle.” Notable performances throughout are accented by Jane Fonda as the hapless competitor and Gig Young as the contemptible promoter. [/quote]
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#434 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 20. 00:11

Kép
¤

#435 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 28. 23:57

idézet:
Kép John Huston - A máltai sólyom (The Maltese Falcon), 1941

Sam Spade (Humphrey Bogart) magánnyomozónak, miután társa titokzatos körülmények között meghal nyomozás közben, menekülnie kell a rendőrök elől. A különös ügy középpontjában egy sólymot ábrázoló szobor áll, amely állítólag felbecsülhetetlen értékű drágaköveket tartalmaz. A történet szereplői közül senki sem az, akinek mondja magát, és Spade lassan már senkiben sem bízhat. John Huston első rendezésével filmtörténeti mérföldkövet állított. A három Oscar-díjra jelölt remekmű egyike azon kevés klasszikusnak, amelyet nemrég az Amerikai Filmintézet beválasztott minden idők legjobb száz filmje közé.[/quote]
¤

#436 Felhasználó inaktív   giotto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 29. 00:09

idézet:
Ezt írta WINFRONT:
SOKÁIG ÉLJEN A WIN2K/XP!

A WIN2K/XP FELSZABADÍTÓ FRONTJA
[/quote]

erre

idézet:
Ezt írta aTTaSE:

Te mit reggeliztél?
[/quote]

azt nem tudom, de nekem hanynom kell.... :D
"A UNIX rendszerek száma tízre nőtt és még több várható".
(A UNIX Programozói kézikönyv második kiadásából, 1972. június.)

#437 Felhasználó inaktív   doszy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 07. 20:29

Egy másik topik kapcsán jutott eszembe, talán még nem volt.
Stallone szerintem legjobb filmjéről, az Oscar-ról van szó. Hogy én azon mit összeröhögtem! :)
"1 db francia II. VH-s karabély eladó, megkímélt állapotban, kis esztétikai hibával. Még sosem lőttek vele, egyszer leejtették."

#438 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 11. 00:17

[url="http://"http://www.thewavemedia.com/pagegen.php?pagename=article&articleid=22122"]török Star Wars[/url]

#439 Felhasználó inaktív   Tadam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 11. 00:59

Van, aki forrón szereti (Marilyn Monroe, Ton Curtis, Jack Lemmon)
Ez egy alapfilm! Nézze meg mindenki!
"Az az út, amelyen a legkisebb kitérő nélkül végigmennek, sehová sem vezet. A hegyre csak egy kicsit mássz föl, hogy kipróbáld, hegy-e. A hegytetőről nem láthatod a hegyet."

#440 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 13. 21:16

idézet:
Az oroszlán ugrani készül (81')
színes vígjáték, 1969
Í: Djordje Lebovic és Dragan Ivkov regényébol Révész György
O: Illés György, Hildebrand István
R: Révész György
Sz: Bujtor István, Medveczky Ilona, Psota Irén, Ajtay Andor, Szendro József, Madaras József, Koós János, Nagy Károly, Papp László, Pecsenke József, Janka Béla, Ruttkai Ottó, Harkányi Endre, Dajka Margit, Major Tamás, Izsóf Vilmos, Zsudi József, Farkas Antal, Szabó Ottó

Ma már tudjuk, hogy a Pestis XX nevu baktérium-csodafegyver nem pusztította el a világot. Ma már azt is tudjuk, hogy ez tulajdonképpen Ötvös Csöpinek köszönheto, aki 1969-ben Meno Fej kódnévvel szinte egyedül szállt szembe a mindenre elszánt gazfickókkal.
Az oroszlán ugrani készül.
A szálak Dubrovnikba vezetnek, ahol a magyar titkosszolgálat szuperügynöke megismerkedik a sztriptíz szépségeivel, túllépi a megengedett sebességet, mindennek a tetejébe pedig elhangzik egy olyan mondat, ami valósággal sokkolja a gengsztereket:
(Hopp, egy légy!)
Az oroszlán ugrani készül. Nem kétséges, a megzavarodott elméjű náci orvost kizárólag a magyar és a jugoszláv speciális egységek példamutató együttműködésével lehet megakadályozni gonosz tettének végrehajtásában.
Az oroszlán ugrani készül minden idők egyik legsikeresebb akcióvígjátéka, amelyben Bujtor István mellett feltűnnek a kor legütőképesebb, legszebb és legviccesebb hősei, köztük a bokszfenomén Papp Laci is.[/quote]
¤

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.