idézet:
![]()
A Napfény Íze Sunshine 1999
Elmenekülhetünk-e a saját sorsunk elől? Befolyásolhatjuk-e egyáltalán alakulását? Környezetünk változása mennyiben határozza meg saját önazonosságunkat? Szabó István filmje egy magyar zsidó család, a Sonnenscheinok történetében, a magyar és európai történelem fájdalmas tükrében vizsgálja az egyéni önazonosság kérdéseit.[/quote]
Filmajánló
Elküldve: 2002. 10. 23. 23:01
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2002. 10. 25. 10:54
http://est.hu/show.est/mozi/big/51064
[url="http://"http://est.hu/mozi/?filmekaheten&id=17010"]http://est.hu/mozi/?...aheten&id=17010[/url]
Szerncsére nem sok köze van a Való világ című csodához, pedig a plakátján ott virít a logoja.
Szóval mindenki a moziba.
Elküldve: 2002. 10. 25. 11:57
Nézzétek meg a Signs című filmet! Elég elgondolkodtató... Egyáltalán nem arról szól, amire a mindenki gondolna a standik alapján. Megnéztem szerda éjjel a próbavetítést és össze***tam magam néha, ugyanakkor van benne egy tök aranyos kislány, meg sok olyan dolog, amin elgondolkodik az ember... Feltéve ha megérti. /úristen mit mondunk majd a kigyúrt agyú barmoknak, akik bejönnek, és kérdezik miről szól?/
Üdv:
LightBringer
Elküldve: 2002. 10. 25. 12:19
idézet:
Ezt írta LightBringer:
Hi!
...úristen mit mondunk majd a kigyúrt agyú barmoknak, akik bejönnek, és kérdezik miről szól?/
Üdv:
LightBringer[/quote]
Én is kigyúrt vagyokizé...Igaz hasra gyurtam, de rendesen
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2002. 10. 25. 13:00
idézet:
Ezt írta Gandalf:
Én is kigyúrt vagyokizé...Igaz hasra gyurtam, de rendesen
![]()
![]()
[/quote]
Én itt azokra gondoltam, akik mindenhova gyúrnak, csak agyra nem...![]()
Elküldve: 2002. 10. 25. 21:36
ASUS iZ77, i7, Noctua C14, Corsair 16GB, GTX 660Ti, 26"+60" LCD, Intel320 SSD+Hitachi HDDs, Corsair 650W, X-Fi, Z-5500...
Elküldve: 2002. 11. 04. 21:07
idézet:
Ezt írta LightBringer:
Hi!
Nézzétek meg a Signs című filmet! Elég elgondolkodtató... Egyáltalán nem arról szól, amire a mindenki gondolna a standik alapján. Megnéztem szerda éjjel a próbavetítést és össze***tam magam néha, ugyanakkor van benne egy tök aranyos kislány, meg sok olyan dolog, amin elgondolkodik az ember... Feltéve ha megérti. /úristen mit mondunk majd a kigyúrt agyú barmoknak, akik bejönnek, és kérdezik miről szól?/
Üdv:
LightBringer[/quote]
Csövi! Sajnos még nem láttam,de hamarosan bepótolom! Én a Másvilágot ajánlanám nektek!Hasonló a Hatodik érzékhez! Szerintem nagyon nagy film!
Elküldve: 2002. 11. 04. 21:12
Elküldve: 2002. 11. 06. 09:41
| Idézet (*Iguana*) |
| Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek. |
---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.
Elküldve: 2002. 11. 10. 09:58
idézet:
Ezt írta WINFRONT:
SOKÁIG ÉLJEN A WIN2K/XP!
A WIN2K/XP FELSZABADÍTÓ FRONTJA[/quote]
Te mit reggeliztél?
Elküldve: 2002. 11. 17. 19:15
- Blöff
- The fast&furious(Halálos iramban)
- Indul a bakterház
- Zimmer Feri
- Üvegtigris
Kb. ennyi, így kapásból.
Elküldve: 2002. 11. 30. 18:54
idézet:
![]()
Set in the dance hall marathon days of the dirty thirties, director Sydney Pollack creates an intense, claustrophobic atmosphere where “people are the ultimate spectacle.” Notable performances throughout are accented by Jane Fonda as the hapless competitor and Gig Young as the contemptible promoter. [/quote]
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2002. 12. 20. 00:11
Elküldve: 2002. 12. 28. 23:57
idézet:
John Huston - A máltai sólyom (The Maltese Falcon), 1941
Sam Spade (Humphrey Bogart) magánnyomozónak, miután társa titokzatos körülmények között meghal nyomozás közben, menekülnie kell a rendőrök elől. A különös ügy középpontjában egy sólymot ábrázoló szobor áll, amely állítólag felbecsülhetetlen értékű drágaköveket tartalmaz. A történet szereplői közül senki sem az, akinek mondja magát, és Spade lassan már senkiben sem bízhat. John Huston első rendezésével filmtörténeti mérföldkövet állított. A három Oscar-díjra jelölt remekmű egyike azon kevés klasszikusnak, amelyet nemrég az Amerikai Filmintézet beválasztott minden idők legjobb száz filmje közé.[/quote]
Elküldve: 2002. 12. 29. 00:09
idézet:
Ezt írta WINFRONT:
SOKÁIG ÉLJEN A WIN2K/XP!
A WIN2K/XP FELSZABADÍTÓ FRONTJA [/quote]
erre
idézet:
Ezt írta aTTaSE:
Te mit reggeliztél?[/quote]
azt nem tudom, de nekem hanynom kell....![]()
(A UNIX Programozói kézikönyv második kiadásából, 1972. június.)
Elküldve: 2003. 01. 07. 20:29
Stallone szerintem legjobb filmjéről, az Oscar-ról van szó. Hogy én azon mit összeröhögtem!
Elküldve: 2003. 01. 11. 00:17
Elküldve: 2003. 01. 11. 00:59
Ez egy alapfilm! Nézze meg mindenki!
Elküldve: 2003. 01. 13. 21:16
idézet:
Az oroszlán ugrani készül (81')
színes vígjáték, 1969
Í: Djordje Lebovic és Dragan Ivkov regényébol Révész György
O: Illés György, Hildebrand István
R: Révész György
Sz: Bujtor István, Medveczky Ilona, Psota Irén, Ajtay Andor, Szendro József, Madaras József, Koós János, Nagy Károly, Papp László, Pecsenke József, Janka Béla, Ruttkai Ottó, Harkányi Endre, Dajka Margit, Major Tamás, Izsóf Vilmos, Zsudi József, Farkas Antal, Szabó Ottó
Ma már tudjuk, hogy a Pestis XX nevu baktérium-csodafegyver nem pusztította el a világot. Ma már azt is tudjuk, hogy ez tulajdonképpen Ötvös Csöpinek köszönheto, aki 1969-ben Meno Fej kódnévvel szinte egyedül szállt szembe a mindenre elszánt gazfickókkal.
Az oroszlán ugrani készül.
A szálak Dubrovnikba vezetnek, ahol a magyar titkosszolgálat szuperügynöke megismerkedik a sztriptíz szépségeivel, túllépi a megengedett sebességet, mindennek a tetejébe pedig elhangzik egy olyan mondat, ami valósággal sokkolja a gengsztereket:
(Hopp, egy légy!)
Az oroszlán ugrani készül. Nem kétséges, a megzavarodott elméjű náci orvost kizárólag a magyar és a jugoszláv speciális egységek példamutató együttműködésével lehet megakadályozni gonosz tettének végrehajtásában.
Az oroszlán ugrani készül minden idők egyik legsikeresebb akcióvígjátéka, amelyben Bujtor István mellett feltűnnek a kor legütőképesebb, legszebb és legviccesebb hősei, köztük a bokszfenomén Papp Laci is.[/quote]

Súgó
A téma zárva.

John Huston - A máltai sólyom (The Maltese Falcon), 1941